طرز تهیه نان لواش در فر
نان لواش یکی از نانهای محبوب و متداول در جهان میباشد. این نان با تکنیک پخت خاص خود سفت و روغنی شوندگی شناخته میشود. تهیه این نان در فر از روش های ساده و مواد اساسی تشکیل شده است که میتوان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد.
اولین گام در تهیه نان لواش این است که مواد پاک کرده شود و سپس در ظرفی قرار داده شود. در ظرف کمی آرد، شکر، نمک، و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و به دست آورده شده را خمیر کنید. سپس خمیر را روی سطح نرم و صافی برای حدود ۵ دقیقه مالش دهید.
بعد از گرفتن خمیر، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و هر قطعه را روی یک برگ نان خمیری برای کمی وقت گذاشتن قرار دهید. سپس با کمک یک رول بزرگ، خمیر را به قطر ۲۰ سانتیمتر پهن کنید. سپس خمیر را روی سینی فر برای حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید تا در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزد.
بلافاصله بعد از بپزیدن نان لواش، آن را از فر خارج کرده و با کمی روغن و نمک به سلیقه شما بپوشانید. نان لواش آماده است برای سرو کردن و لذت بردن از همراهی آن با غذا های مختلف، میان وعده ها یا به عنوان نان پلاک خوردنی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
نکات مهم در تهیه نان لواش در فر
نان لواش یکی از پرطرفدارترین نانهای ایرانی است که بسیار ساده و راحت تهیه میشود. اگر شما به دنبال یک روش سریع و آسان برای تهیه نان لواش در فر هستید، اینجا در ادامه نکات مختلفی را برای تهیه آن به شما آموزش میدهیم.
تهیه تست هندی برای تهیه نان لواش، از مواد اساسی نان مانند آرد، شیر، خمیر سفید، نمک و روغن استفاده میشود. برای تهیه این نان، میتوانید با یک مخلوط کردن سریع از آرد، نمک و آب یک خمیر کرهای را تهیه کرده، سپس ان را بین دو ورقه پارچه بلخهای دراز روی دستگاه فر خود قرار دهید و ورقه بالایی را بردارید. سپس، با چند بار خم کردن نان، آن را شکل دهید. سپس، با چند چاقوی برای برش آن، سه یا چهار بار روی سطح آن برش دهید. سپس، نان را در لیوانی روی ردیف آنها قرار دهید و آنها را در فر خود برای حدود 10 دقیقه با حرارت 200 درجه فرانهایت پخت کنید.
یکی از نکات مهم در تهیه نان لواش در فر، عدم خم کردن در عملیات جانبی است. برای جلوگیری از خم شدن نان آسان، موقع خم کردن آن، دو بار خم شود. با این کار، نان شما هیچگاه خم نمیشود، پس میتوانید عملکرد بهینه را از آن بگیرید.
هنگامی که نان شما پخته شده است، پوستهای شفاف و طلا رنگ خواهد داشت. بنابراین، هنگامی که آماده پختن نان هستید، باید از گرمای متوسطانه استفاده کنید تا پوسته نان کاملاً تیره شود.
استفاده از فویل آلومینیومی یا بلخه برای پختن نان لواش بسیار مفید است. با این کار، شما میتوانید برای برش نان از یک چاقوی خنجری استفاده کنید. اگر شما دقت کافی را در پیش بگیرید، حتی میتوانید دستهی چاقوی خنجری را برای برش نان استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه نان لواش در فر
تهیه نان لواش ویژگی خاصی میباشد و کمترین مواد لازم را برای تهیه آن مورد نیاز است. برای تهیه نان لواش در فر اولین مادهای که لازم است، آرد میباشد. آرد تازه و خالص را میتوانید انتخاب کنید. هر 250 گرم آرد برای تهیه لواش کافی میباشد.
ماده دیگری که برای تهیه نان لواش در فر مورد نیاز است، آب میباشد. آب را به قیمت مناسب و با کیفیت خوبی خریداری کنید. آب میبایست داغ یا گرم باشد.
ماده بعدی که برای تهیه نان لواش در فر مورد نیاز است، پودر نمک میباشد. پودر نمک را به میزان کمی به آرد اضافه کرد، تا نان بوقلمونی نمایی داشته باشد.
ماده دیگری که برای تهیه نان لواش در فر مورد نیاز است، روغن میباشد. روغن بهتر است با کیفیت خوبی خریداری کنید. در واقع میتوانید از روغن زیتون، روغن سویا، روغن بادام و یا هر نوع روغن دیگری استفاده کنید.
در نهایت، ماده دیگری که برای تهیه نان لواش در فر مورد نیاز است، ظرف یا سینی فر میباشد. این سینی یا ظرف باید مناسب سایز باشد تا افراد درخانه شما بتوانند از نان لذت ببرند. بهتر است این سینی را از شیشه و یا سرامیک ساخته شود، تا هنگام پخت نان به هم نچسبد و شکسته نشود. با همراهی این مواد و توجه به توصیههای مربوطه در تهیهی نان لواش در فر میتوانید نانهایی لذیذ و خوشمزه را در خانهتان تولید کرده و لذت ببرید.
آماده سازی مواد برای تهیه نان لواش در فر
آماده سازی مواد برای تهیه نان لواش در فر، از موضوعاتی است که بهترین نتیجه را با دیدگاهی دقیق و با دانش و تخصص بالا به دست میآورد.
نان لواش یکی از پرمصرفترین نانها در جهان است و طرز تهیه آن همچنین بسیار متنوع است. در تهیه نان لواش در فر، نخستین گام تهیه ماده اولیه یعنی آرد است. بهترین آرد برای تهیه نان لواش آرد گندم کامل است که باید با دقت به آن اقدام شود.
مواد دیگری که برای تهیه نان لواش به کار میروند شامل آب، نمک، و یاخته (مخمر) هستند. پس از آماده سازی آرد، مواد را به یکدیگر اضافه کرده و آنها را همزنی میکنیم تا سلولهای مخمر بطور خوبی فعال شوند و تخمیر اجرا شود. پس از گذشت زمان کافی، تخمیر متوقف و نان لواش آماده خمیر شده و آماده خبز کردن در فر میشود.
با این روش میتوان نان لواش با طعم و مزهی بسیار خوب و لازم نیز امتحان کرد. بنابراین، در تهیه نان لواش در فر لازم است که با استفاده از دانش مناسب و کاربردی بهدست آمده، لیستی از مواد لازم برای تهیه نان لواش تهیه شود تا بتوان با بهرهگیری از این لیست و با دقت و تخصص بالا، به نتیجهگیری مناسب و مطلوب برسیم.
مراحل تهیه نان لواش در فر
نان لواش یکی از نان های سنتی و محبوب و در عین حال ساده و راحت تهیه میشود. در این مقاله به شما آموزش میدهیم که چگونه نان لواش را در فر بپزید.
مواد لازم:
- آرد: 2 لیوان
- آب: حدود 1 لیوان و نیم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- یک عدد تخم مرغ
مرحله اول: آماده کردن تست خمیر
مایه تست را با مخلوط کردن آرد، نمک و تخم مرغ آغاز میکنید. سپس کم کم آب را به تست اضافه کرده و به صورت یکنواخت و بدون گلوله ریزی خمیر را بطور کامل ترکیب کنید و ادامه دهید تا خمیری صاف و مرطوب در دسترس شما قرار گیرد. اگر خمیر خشک بود مقداری آب بیشتر اضافه کنید ولی در صورتی که خمیر خیلی مرطوب باشد، مقداری آرد اضافه کنید تا متوازن شود.
مرحله دوم: رول کردن تست
یک تکه کاغذ را روی سطح کاری بگذارید و تست بتنی را به آن محل بریزید. سپس روغن زیتون را بر روی تست بپاشید و با کمک آنتن فرشته پهن رولتونت زده و سپس دوباره به رشته های زیرین رول کنید. به این ترتیب، خمیر را به شکل یک دایره پهنی قرار میدهید.
مرحله سوم: پختن نان لواش
در این مرحله، شما نان لواش را در فر پخته میکنید. فر را به دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد همراه با پشتیبانی بالا در زیر، روی یک تخته فرشته قرار دهید تا نان لواشتان پخته شود. پس از ۲۰ دقیقه، نان لواش آماده است. با استفاده از دستمال کاغذی نان را بردارید و بگذارید تا خنک شود.
در کل، نان لواش یکی از غذاهایی است که بسیار ساده تهیه کردن آن را آسان میکند و میتواند به بهترین شکل ممکن در هر غذایی به کار گرفته شود. با دنبال کردن مراحل بالا و تکرار تست چندین بار، به راحتی میتوانید به یک نان لذیذ و سلامت خانگی دست پیدا کنید.
روش پخت نان لواش در فر
نان لواش یکی از پرمصرف ترین نان های ایرانی است که به دلیل سادگی و اقتصادی بودن در بسیاری از خانواده ها برای صبحانه و ناهار استفاده می شود. در این مطلب به شما آموزش داده می شود که چگونه می توانید این نان را با استفاده از فر بپزید.
اولین قدم در این روش پخت، استفاده از مواد اولیه متناسب است. برای درست کردن نان لواش، نیاز به آرد، مایه، شکر، نمک و آب دارید. با ترکیب این مواد و به دست آوردن تست متناسب، می توانیم به مرحله بعدی برویم.
دومین مرحله، محیط پخت است. برای پخت نان لواش در فر، باید فر را در دمای مناسبی آماده کنید. چون نان لواش نیازی به فشاری ندارد، باید فر را در دمای متوسط به پیش گرفت و با نگه داشتن شعله زیرین و بالایی فر، به مدت 5 دقیقه فر را گرم کنید.
سومین قدم، قرار دادن لواش ها در فر است. برای این کار، بهتر است که یک تخته های آلومینیومی را در قسمت وسط فر بگذارید تا لواش ها به راحتی پخته شوند. بهتر است که لواش ها را ۳ الی ۴ دقیقه در فر نگه داشته و بعد از آن در جهت دیگر دوباره بگذارید تا مطمئن شوید کاملا پخته شده اند.
با توجه به موارد بالا، شما می توانید به پخت نان لواش در فر بپردازید و از خروجی نان خوشمزه و صاف لواش خود لذت ببرید. این روش پخت نان لواش در فر، به راحتی قابل انجام است و با استفاده از این دستور غذایی بسیار سالم و مفید را بهترین شکل پخته و مصرف خواهید کرد.