تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان قندی شیرازی
نان قندی شیرازی یکی از خوراکی های بسیار محبوب و معروف در استان فارس و به ویژه شهر شیراز است. این نان به دلیل طعم شیرین و خوشمزه اش از طریق کلیه افراد مورد پسند قرار میگیرد. تهیه این نان نیازمند اجزای سادهای است که میتوان آنها را در خانه تهیه کرد.
برای تهیه نان قندی شیرازی ابتدا باید یک کیلوگرم آرد نوع چهارسر، دویست گرم نمک، پنجاه گرم پودر قند، دویست گرم روغن مواد لازم برای تهیه این نان هستند. ابتدا آرد و نمک و روغن را به هم مخلوط کرده و به آرامی آب اضافه کنید تا تستی بگیرد. سپس دمای فر را بر روی 180 درجه تنظیم کنید و تابه یا سینی مرغوب را روغن کنید و نان را درون آن قرار دهید.
نان قندی شیرازی باید تقریبا 30 تا 40 دقیقه در فر بماند تا طلاایی رنگ شود. بعد از پخته شدن بهتر است برای خنک شدن به مدت ده دقیقه کنار بگذارید و سپس میتوانید از این نان لذت ببرید. این نان را با چای یا قهوه میتوانید مصرف کنید و لذت ببرید. امیدوارم با این روش ساده توانسته باشید نان قندی شیرازی را تهیه کنید و از طعم خوشمزه و شیرین آن لذت ببرید.