طرز تهیه نان شیرمال محلی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان شیرمال محلی بدون فر

نان شیرمال یک نوع نان محلی است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه و مصرف می‌شود. این نان بدون فر تهیه می‌شود و در طرز تهیه آن از بعضی مواد اساسی استفاده می‌شود که ترکیب آن‌ها باعث استقامت و طعم خاصی به نان می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال عبارتند از یک کیلو روغن سیاهچال، یک و نیم کیلو آرد، نصف قاشق نمک، دو قاشق شکر، سه قاشق زردچوبه و آب.

ابتدا باید روغن سیاهچال را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و به مرور آرد را به آن اضافه کنید و تا زمانی که آرد سبک و بدون گودال می‌شود، آرد را با روغن ترکیب کنید. سپس، نمک، شکر و زردچوبه را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

برای تهیه خمیر نان شیرمال، به آردی که ترکیب کرده‌اید، آب به مقدار کافی به اضافه کرده و خمیری رقیق به دست آورید. سپس خمیر را به اندازه مد نظر شکل دهید و بر روی سینی مطبوع کنید.

در پایان، تعدادی چاقوی تازه و تیز را باید به خانه ببرید و روی خمیر را پرزیده کنید تا بتوانید نان شیرمال را به راحتی پخته و به عنوان یک خوراک شیرین خود بپزید. برای پختن نان شیرمال می‌توان از پانچک یا سینی بزرگ در خانه استفاده کرد. به مدت 30 دقیقه با حرارت کم، نان را درون دیگ آتشین بگذارید، سپس از سینی بیرون بیاورید و خوردن نان شیرمال خامیده را تجربه کنید.

بنابراین، با تهیه نان شیرمال محلی بدون فر، شما می‌توانید یک خوراک فوق‌العاده لذیذ و اصیل به دست آورید که به فضای سنتی و محلی شهر و روستای خود تعلق خواهد داشت.



1. طرز تهیه نان شیرمال محلی بدون فر

نان شیرمال که یکی از خوراکی های محلی است، در بسیاری از مناطق کشور از جمله استان های فارس، بوشهر و هرمزگان قابل دسترسی است. این نان از آرد، شیر، پنیر یا کره، شکر، نمک و آب تهیه می شود. در اینجا طرز تهیه نان شیرمال بدون فر را یاد می گیرید.

ابتدا باید تمام مواد لازم مانند کره، شکر، نمک، شیر، آرد و آب را آماده کنید. سپس یک قاشق کره را در یک قابلمه روی حرارت گذاشته و چند ثانیه صبر کنید تا کره آب شود. سپس شیر و شکر را به قاشق کره اضافه کنید و همه مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید تا شکر به آرامی حل شود.

در مرحله بعدی باید آرد را در داخل قاشق کره و شیر بریزید و آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید و سپس برای 5 دقیقه بمیرید تا تمام مواد داخلش ترکیب شوند. سپس با استفاده از یک سطح خشک کار کنید و دو نصف نان شیرمال کوچک را به صورت دایره شکل به صورت صاف کنید.

حالا در یک قابلمه، آبی را داغ کنید و نصفی از نان شیرمال را به داخل قابلمه بریزید. و سپس نان را با کمک دو قاشق چوبی بگردانید تا چپ بشود. سپس نصف دیگر نان را همانند نان قبلی درست کنید. برای سرو کردن، نان شیرمال باید داغ سرو شود و می توانید آن را با نوشابه یا چای سرو کنید. این طرز تهیه نان شیرمال بدون فر بسیار ساده و سریع است و می تواند به عنوان یکی از تنقلات خانگی شما و خانواده تان باشد.



2. نحوه تهیه نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر

شیرمال یکی از خوراکی های معروف و سنتی ایران است که در بسیاری از مناطق به ویژه شمال کشور مورد استفاده قرار می گیرد. شیرمال معمولا با طعمی شیرین و خامه ای سرو می شود و در بسیاری از خانواده ها به عنوان صبحانه یا شیرینی موقعیت دارد.

برای تهیه شیرمال، یکی از روش هایی که به کار گرفته می شود، تهیه آرد و نان خام است. برای تهیه نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر، باید ابتدا آرد برنج را با آرد سفید در نسبت ۲ به ۱ مخلوط کرده و سپس به آن آب کم کم اضافه کنید تا دوغ شود.

پس از آماده شدن دوغ، باید آن را به صورت مربعی در ظرفی که روغن گرفته است قرار دهید. سپس برای پختن نان، ظرف روی آتش قرار می گیرد. باید دقت کنید که وقتی که آب برای پختن نان به دوغ اضافه می شود، آب را نباید خیلی زیاد اضافه کرد چون در این صورت دوغ از هم جدا می شود و نان خراب می شود.

پس از پختن هر یک از صفحات دوغ برای چند دقیقه در ظرفی با آب و شکر بیرون از آتش قرار داده می شود تا خمیر نرم و یکدست شود. پس از خمیر شدن صفحات دوغ، آنها را به شکل مورب بریده و سپس با خامه، پودر قند و مغزهای خرد شده برنج تزیین می کنند.

در نتیجه، با این روش ساده شیرمال محلی بدون استفاده از فر تهیه شده و می تواند یک جایگزین خوشمزه برای نان های ساده باشد.



3. طرز تهیه خلالی نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر

خلالی نان شیرمال یکی از شیرینی های محلی شمال ایران است که با استفاده از مواد اولیه ساده و به روش سنتی تهیه می شود. در این روش، برای تهیه نان از فر استفاده نمی شود و به جای آن، با استفاده از تابه و شعله گاز، نان خلالی درست می شود.

برای تهیه خلالی نان شیرمال، ابتدا باید تخم مرغ را با قند و آبلیمو در مخلوط کنید تا شیرینی تر و خوش طعم شود. سپس تخم مرغ را به خلیط آرد، شیر، روغن و خمیر خمیری اضافه کنید و با یک ماشین میکسر به خوبی مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد، باید تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و غلتک خرد شده را در تابه بچینید. با استفاده از لیوان میزانی از خمیر را برروی غلتک بریزید و به آرامی با استفاده از شپشیلی حرارت دهید تا خمیر روی غلتک برای شما نزدیک به چند لایه شود.

سپس نان را بروی طوقه یا توپی از پارچه بردارید و به داخل ظرف مناسب برای خیساندن در آب گرم بچینید. به مدت حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه در آب گرم نگه دارید و سپس نان را از آب خارج کرده و داخل تابه ای که حرارت آن روی گاز قرار دارد، قرار دهید. نان را به آرامی روی شعله گاز پخته و به رنگ طلایی دربیایید. خلالی نان شیرمال حاصل از این روش آماده ذائقه شماست.

در نهایت، نان خلالی شیرمال را به همراه چای یا قهوه سرو کنید و از طعم شیرین و خوشمزه آن لذت ببرید. همچنین می توانید نان خلالی شیرمال را با مربا یا عسل خورد کرده و از طعمی دلنشین لذت ببرید.



4. نحوه تهیه نان شیرمال محلی در خانه بدون فر

شیرمال یکی از پرمصرف ترین نان های محلی در ایران است که با طعم و بوی چرمین و استفاده از آرد گندم، شیر، شکر و ماست تهیه می شود. در این مقاله، به توضیح نحوه تهیه نان شیرمال محلی در خانه بدون فر پرداخته خواهیم شد.

ابتدا برای تهیه نان شیرمال، باید آرد گندم را در یک ظرف بزرگ قرار داده و با افزودن شکر و شیر آن را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود. پس از آن، مقداری ماست نیز به مخلوط اضافه می شود تا خمیری نرم و قابل تحمل برای آماده کردن شود.

حال باید خمیر را به صورت یک تکه بزرگ روی سطح کار با کف دست ها صاف کرده و سپس آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. برای این کار می توانید از یک چاقوی حاد استفاده کنید.

در مرحله بعدی، قطعات خمیری کوچک را باید با دست به شکل روتو پخته شود. برای این کار، باید هر قطعه را بین دو دستی خود خرد کرده و سپس به شکل دلخواه خودشان اندازه دهی کنند. پس از اینکه شکل مناسبی به خمیر دادید، باید هر قطعه را با استفاده از چشمه ای که در دسترس دارید، روی شعله ای متوسط جست و جو شود تا برشته شود.

یکی از مزایای نان شیرمال این است که اگر به درستی مخلوط شود، می تواند در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد برای حدود نیم ساعت پخته شود و پس از آن، آماده مصرف است. با طعم خاص و قابلیت ذوب در دهان، این نان محلی ترجیحاً با چای کمیاب خورده می شود.



5. روش تهیه نان شیرمال محلی در منزل بدون استفاده از فر

تهیه نان شیرمال محلی در منزل بدون استفاده از فر، یکی از مهمترین ترکیبی‌های جانبی برای سرویس دهی ناهار، می‌باشد. این نان از دیرباز در شمال کشور مورد استفاده قرار گرفته است و با عناصری مانند گندم، آب و نمک به راحتی تهیه می‌گردد.

برای تهیه نان شیرمال محلی، با ابتدایی‌ترین مواد، آزمایشی ساده و کاملا فردی امکانپذیر است. برای شروع، نیاز به اندازه گیری مقدار گندم داریم. جهت تهیه چندین نان شیرمال محلی، باید برای هر نان به مقدار ۲۰۰ گرم گندم استفاده کرد. سپس گندم قبل از استفاده باید به خوبی شسته شود و آب آن خشک شود.

سپس به مقدار حدود نصف پیمانه آب به مقدار گندم اضافه کرده و به روی حرارت ملایم گذاشته شود. پس از گرفتن نقطه غلیان، در مرحله بعدی، با ترکیب دقیق دست کردن و آویشن یا جعفری به نوعی معجون گندمی تهیه می‌شود. سپس با قطعات کوچک آن را به شکل یک پرتقال تقریبا به صورت دهانه پایین در برابر دیواره ظرفیت داده و با چاقوی روی آن‌ها حرکت داده، خمیر به وسیله‌ی پارچه‌های همراه با آرد، داخل ظرف پهن روی cooker گذاشته می‌شود تا تهیه شود.

در این مرحله، صبر کافی و مداوم برای نیم ساعت نتیجه خوبی را خواهد داشت. با باز شدن نان شیرمال محلی، آن را به ظرفی با پوشش مناسب منتقل کرده و در محیط خنک نگهداری کنید. با عرض تبریک، نان شیرمال محلی کاملا آماده سرویس دهی می‌باشد.



6. راهنمای تهیه نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر

نان شیرمال محلی یکی از خوراکی‌های محلی در بخش‌های مختلف ایران است که از طریق روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اما در اینجا ما راهنمای تهیه نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر را برای شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال محلی عبارت‌اند از یک لیوان آرد گندم، نیم لیوان شیر، یک قاشق سوپخوری روغن گیاهی، نمک به میزان لازم، نیم قاشق سوپخوری خمیر حلقوی کرده و آب به میزان لازم.

ابتدا آرد، نمک و خمیر حلقوی را در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و سپس شیر و روغن گیاهی را به آن اضافه کرده و هموار کنید. درحالی که خمیر را با دست خود شکل می‌دهید، آب را به تدریج به خمیر اضافه کرده و همزمان با نوازش خمیر، اجازه دهید تمامی مواد با هم ترکیب شوند.

اگرخمیر شیرمال خیلی نرم و چسبنده به دست شما شد، دستها را با کمی آرد پودر کنید تا خمیر آسیابی نشود. بعد از نرم شدن خمیر، به آن شکل دلخواه دهید و روی سطح تخت یا برگ کاهو قرار دهید.

حال خمیر شیرمال تهیه شده را به مدت ۲۰ دقیقه به مدت ۴۵ فقط می‌پزیدور چنان است که شیرمال تازه داغ، غذای شما آماده است. می‌توانید این نان شیرمال را با چیزهای دیگر همچون کوکو سیب‌زمینی و یا قرمه سبزی همراهی کنید.

در کل، تهیه نان شیرمال محلی بدون استفاده از فر، یک ساده و آسان است و می‌تواند یک گزینه مناسب برای صبحانه و نوش جان در هر زمانی باشد.