تهیه نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا
تهیه نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا، یکی از خوراکی های خوشمزه و دلچسب برای صبحانه یا شام است. برای تهیه این نان، خمیری از ترکیب آرد، آب، شیر، زعفران و نمک تهیه می شود. سپس این خمیر را به صورت گرد و پهن در می آوریم و روی آن پنیر پیتزا را پخش می کنیم.
پس از اینکه پنیر روی خمیر پهن شد، پاورقی های سیر را روی آن پخش می کنیم و سپس خمیر را بسته و در محلولی حاوی شکر و آب به مدت ده دقیقه قرار می دهیم تا خمیر تراکم خود را بگیرد. سپس خمیر را به مدت نیم ساعت درون فر قرار می دهیم تا بپزد و بعد از خنک شدن، آن را بریده و به صورت لواش به سرو کنید.
این نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا، بسیار خوشمزه و رایج در کشورهای مختلف مانند ایتالیا و آمریکا است. این نوع نان بسیار ساده تهیه می شود و با مواد کمی درست می شود اما سلایق مختلف در طعم آن وجود دارد.
در نهایت، برای سرو، می توانید این نان را با سالاد سبزیجات و یا آبلیمو و سیر تزئین کرده و دم دهیم. همچنین، می توانید از این نان با پنیر پیتزا و گوشت همراهی کنید و تجربه ی خوشمزه ای را داشته باشید.
نحوه تهیه خمیر نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا
تهیه خمیر نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا یکی از دستورهای خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوان به آن دست پیدا کرد. اولین مرحله در تهیه این خمیر، تهیه خمیر پیتزا است. برای این کار، دو سوم فنجان آب گرم را در یک کاسه قرار داده و یک قاشق چایخوری شکر و یک فوقالعاده نوشیدنی آبلیمو به آن اضافه کنید. پنج روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
سپس یک و نیم فنجان آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و با استفاده از دستان خود یا یک قاشق آرد را با مواد مخلوط کنید. در این مرحله ، کار شما به مقدار آرد اضافه شده و روی مواد کارش رفته است. فقط آرد کافی که خمیر مرطوب و الاستیک باشد بد نیست، برخی افراد بیشتر یا کمتر آرد را به خمیر اضافه میکنند.
حالا باید اجازه دهید تا خمیر پیتزا با حالت مخلوط شده درجا ۵ تا ۷ دقیقه بستری شود. در این مدت از خمیر با استفاده از دستان خود یا قاشق روی آن فشار دهید تا به شکلی گرد و لغزنده تبدیل شود. بعد از این کار خمیر را روی سطحی مرطوب به اندازه کافی باز کنید و آن را برای ۱۰ دقیقه بخشید تا یک برابر خود بلند شود.
بعد از اتمام این فرآیند، خمیر پیتزا شمای است که میتوانید مواد خود را بر روی آن به راحتی قرار دهید. اگر میخواهید نوعی متفاوتی و مزهدارتری به خمیر پیتزا دهید، میتوانید به آن حتی موادی مانند سیر و پنیر اضافه کنید.برای تهیه خمیر سیر با خمیر و پنیر پیتزا، میتوانید مقداری سیر خرد شده به خمیر پیتزا اضافه کرده و خمیر را کاملاً مخلوط کنید.بعد از آن، میتوانید پنیر را همراه با سایر مواد دلخواه برای پخت پیتزا بر روی خمیر اضافه کنید.
در نهایت، پیتزا خمیر سیر و پنیر آماده میشود که با طعمی خوشمزه و جذاب، به سادگی پذیرایی برای خانواده و دوستان شما خواهد شد. بهتر است در این مرحله، پیتزا را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد پخت کرده و سپس لذت بخشید!
مراحل تهیه پنیر پیتزا برای نان سیر
پنیر پیتزا یکی از محبوبترین انواع پنیر تهیه شده از شیر گاو است که برای تهیه انواع پیتزا و ساندویچ از آن استفاده میشود. پنیر پیتزا بسیار عالی و خوشمزه است و برای تهیه آن بخشی از شیر و یا استفاده از شیر کامل به عنوان ماده اولیه استفاده میشود.
برای تهیه پنیر پیتزا از ابتدا، نیاز دارید تا شیر خام (گاوی) را به یک قابلمه بریزید و آن را به دمای ۳۰-۳۲ درجه سانتیگراد برسانید و سپس به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه به آن نوبت بدهید تا خنک شود. سپس مادهای مانند باکتری آقای پنیر را به شیر اضافه کرده تا شیر با این ماده ترکیب شده و قوام و زمان لازم برای به دست آوردن پنیر پیتزا برای شما تحویل داده شود.
در مرحله بعدی، پس از اینکه شیر تبدیل به یک خمیری شد، شیر را با استفاده از یک قرص طرح پنیر با نوار مشکی رنگ پوشش دهید و برای ترکیب به خوبی بین مادهها، یک تخته پنیرسازی روی پنیر قرار دهید. پس از گذشت پنج دقیقه، پنیر را به وسیله یک تخته، تکههایی برش دهید و حجم بخار را بخار دهید.
پس از اتمام مرحله بخار دهی، پنیر را با استفاده از دو دستگاه جدا کننده، جدا و برش دهید و سپس پنیر را با استفاده از دستگاه مخلوط کن پوستهای وارد کنید. پس از استفاده از دستگاه، پنیر را در داخل یک قالب و کیسه قرار داده و برای خنک شدن، دمای مناسب ( ۰۸۰5- درجه سانتیگراد) به قالب دهید. با اتمام این مرحله، شما پنیر پیتزا خوشمزه و لذیذ خود را آماده خواهید کرد، که میتواند در تهیه نانهای سیر، کرسفهها و سایر دسرهای خوشمزه و فوقالعاده استفاده شود.
نحوه پخت نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا
نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا یکی از مناسب ترین و خوشمزه ترین نوع نان هاست که می تواند به عنوان یکی از بهترین گزینه های سرگرمی برای مهمانی ها، پارتی ها، صرف شام و ناهار و یا به عنوان یکی از رستوران های خانوادگی و تجاری انتخاب شود. در این روش، ابتدا خمیر پیتزا را به شکل دایره ای کوچک و نازک درآورده و بر روی آن پنیر را پخش کرده و سپس سیر را برش داده و روی آن پخش می کنیم.
در مرحله بعد، باید فر ما را روی حرارت بالا تنظیم کنیم و پیتزای سیر را برای 10 تا 15 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد پخت کنیم تا خودمانی و شیرینی سیر به شکل کامل در خمیر و پنیر پیتزا جذب شود و مزه عالی ایجاد شود.
همچنین، برای افزایش طعم این نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا، می توانیم از فلفل قرمز، سبزی فارسی، گل فلفل، گوجه فرنگی و سایر مواد پیشنهادی درستوری جدولی استفاده کنیم. این مواد به صورت پخشی یا قرار دادن روی سطح پیتزا، می توانند ظاهر و مزه این نوع نان را تغییر دهند و ظاهر شگفت انگیزی را برای میهمانان ایجاد کنند.
در نتیجه، نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا یکی از بهترین و خوشمزه ترین نان هایی است که می توانید برای هر گونه مناسبتی به کار ببرید. اگر شما هم دوست دارید تا بهترین روش های پخت این نوع نان ها را بشناسید، می توانید از اطلاعات بالا استفاده کنید و در خانه خود یک تیر بزنید.
$\textbf{توجه:}$ این دستور پخت نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا برای غذاهای خوشمزه و لذیذ کاربرد دارد و در تهیه غذاهای سالم ممکن است مشکل داشته باشد. قبل از استفاده از این نوع نان، به بهداشت خود توجه کنید.
طرز تزئین نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا
تزئین نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا یک روش بسیار جذاب و لذیذ برای سرو شدن نان های تستی در جمع دوستان و خانواده است. برای تزئین این نان ها، بهترین روش ابتدا نان ها را پخته و سپس با یک لایه کرم خامه و پنیر پیتزا و بعضی از ادویه های گیاهی، به آن ها طعم و مزه ای جدید و خوشمزه بدهیم.
ابتدا برای نان سیر خود، دو نان آردی آماده کنید. در یک میکسر، برای تهیه خمیر پیتزا یک لیوان آب، یک سوم لیوان روغن زیتون، پنجاه گرم پودر شیرین کن، دو قاشق غذا خوری نمک و دو قاشق غذا خوری خمیر های گرم را با هم مخلوط کنید. سپس، به آرامی آرد اضافه می کنید و تا زمانی که خمیر تشکیل شود، می کوبید. سپس، نان سیر را به داخل خمیر قرار داده و به داخل شکل دلخواه خود تزئین می کنید.
بعد از چیدن نان سیر در سینی، لایه ای از کرم خامه را به آن اضافه می کنید و به داخل آن یک لایه ریز از پنیر پیتزا (مثل موزارلا) را بر روی آن قرار می دهید. سپس، با استفاده از یک مرغوب سیب زمینی، تنها چند تکه از آن را روی پنیر پیتزا تزئین می کنید. به این ترتیب می توان به بیشترین خوشمزگی و جذابیت در تگزاس نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا دست پیدا کرد.
استفاده از نان سیر با خمیر و پنیر پیتزا در غذا
نان سیر، ترکیبی از نان و سیر است که به شکل روتی یا نان تکهای، در فروشگاهها و بازارها یافت میشود. نان سیر، بسیار شبیه به نان رومی است اما بوی سیر دارد که ویژگی جدیدی برای آن ایجاد کرده است. این نان معمولاً در سرخ کردن استفاده میشود و برای تهیه پیتزا با خمیر نان و پنیر، یکی از بهترین گزینههاست.
استفاده از نان سیر در تهیه پیتزا، علاوه بر بوی عطر سیر، باعث شده تا طعم و اصالت پیتزا افزایش یابد. با استفاده از نان سیر، پیتزای شما به طعم و بوی خاصی دست مییابد که معروف به پنیر سیری یا سیرپیتزا است. اما برای تهیه پیتزای خوشمزه و دلچسب با استفاده از نان سیر، به نکات زیر دقت کنید:
- انتخاب خمیر نان باکیفیت: فرمول موفقیت در تهیه پیتزا با استفاده از نان سیر، خمیر نان باکیفیت است. خمیر نان باید با پفی و نرم بودن، در حدی باشد که بتوانید با آن کنار بیایید. بهتر است خمیر نان را خودتان تهیه کنید و برای استفاده از نان سیر، آن را به شکل تهیه شده خودتان آماده کنید.
- استفاده از سس پیتزای درست: سس پیتزای با کیفیت و دلچسب، پایه تهیه یک پیتزا موفق است. با استفاده از سس پیتزای کنجدی و گوجهفرنگی، میتوانید یک پایه خوشمزه برای پیتزای خودتان درست کنید.
- انتخاب و استفاده از پنیر باکیفیت: پنیر، مهمترین عنصر پیتزای خوشمزه است. با استفاده از پنیر۔های با محتوای چربی مناسب و عطر سیر، میتوانید پایه اصلی پنیر سیری پیتزای خودتان را فراهم کنید.
خلاصهاش در تهیه پیتزا با استفاده از نان سیر، باید به این نکات دقت کنید و پایهای خوشمزه و دلچسب برای پنیر سیری یا سیرهتابت سطح بالایی داشته باشید.