تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان حلوایی تالش
نان حلوایی تالش یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که در شهر تالش، استان گیلان تولید و معرفی شده است. این نان به دلیل مزه خوشمزه، حاوی مغزهای مختلف و مزهای شیرین منحصر به فرد بسیار محبوب است. تهیه این نان نیازمند اجتماع چند مواد اصلی مورد نیاز میباشد که در ادامه به توضیحات بیشتری پرداخته خواهد شد.
برای تهیه نان حلوایی تالش ابتدا باید مواد اولیه شامل آرد، گردو، زردچوبه، نمک، بادام، پسته و نیرنگ در نظر گرفته شود. سپس آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و سپس مقداری آب اضافه کرده و خمیر بسازید. سپس خمیر را به اندازه دلخواه برش دهید و درون آن مواد دیگر مثل گردو، بادام، پسته و نیرنگ را قرار دهید.
سپس نتایج را به صورت یک دایره در ظروف ریزه بچسبانید و بر روی آن کمی روغن مورد نیاز بریزید و در طی نیم ساعت پخت کنید. بعد از پخت، نان را ازون دخل کنید و خاموش کنید. تا زمانی که کاملا خنک شود، آنرا نخود پیچید ؛ سپس به قطعات کوچک برش دهید. حالا نان حلوایی تالش آماده مصرف است و در انواع مهمانی و جشنها میتواند تزیینی فوق العاده باشد. .
