تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان تست مرحله به مرحله
تهیه نان تست یک فرآیند سنتی و محبوب در ایران است که به عنوان یک نوع نان سنتی و خوراکی شناخته میشود. این نان به روشهای سنتی و دستی تهیه میشود و در اغلب خانههای ایرانی به عنوان یک جزء مهم از صبحانه یا ناهار مصرف میشود. در این مطلب به تهیه نان تست مرحله به مرحله پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه نان تست عبارتند از: آرد، آب، نمک و روغن. ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آرامی آب را اضافه کنید تا یک تسته خمیری تشکیل شود. سپس نمک را به خمیر اضافه کنید و آن را با دستان خود یا با استفاده از یک میکسر مخصوص به خوبی با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده شدن خمیر، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و هر قطعه را به صورت گرد یا برگ شکل دهید. سپس روی سطح هر قطعه تست، با یک چنگال تعدادی سوراخ کوچک بزنید تا نان بهتر و خوشمزه تر پخته شود.
نانهای تست آماده را درون یک ماهیتابه گرم کنید و آنها را بپزید تا طلایی و نرم شوند. سپس نانهای تست را از ماهیتابه خارج کرده و درون یک دستمال خشک قرار دهید تا روی آن خشک شود. حالا نان تست آماده به همراه مربای خونه یا مربای خرما بپزید و مزهی فوقالعادهی آن را تجربه کنید.