طرز تهیه نان تست جو بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان تست جو بدون فر

با توجه به محبوبیت نان تست جو در آشپزخانه‌های ایرانی، آموزش طرز تهیه آن بدون فر می‌تواند برای خانواده‌هایی که از شرایط کم‌کاری چرخه و شیوع کووید-۱۹ در جامعه متضرر شده‌اند، کمک به مدیریت هزینه‌ها باشد. برای تهیه نان تست جو، اولین چیزی که باید به ذهن ما بیاید نوع جویی است که برای تهیه نان بکار می‌بریم. جو‌هایی که برای تهیه نان تست جو استفاده می‌شوند معمولاً جو‌هایی با اندازه کوچک هستند.

برای شروع، ابتدا باید جو را بدون نمک و سفیده کرد. بهترین روش برای پختن جو، بخار پز کردن آن است. بعد از آن که جو پخته شد، باید آن را خنک کنیم و در یک بوته کوچک بریزیم.

حال باید تمام موادی که برای تهیه نان تست جو بدون فر لازم هستند را آماده کنیم. برای این کار لازم است که سرخ کردن پیاز را با روغن یک ظرف پهن و مقوایی انجام دهیم. پیاز را تا زمانی که زرد شود و کمی سرخ شود بچرخانید، سپس مرغ را با همراه چندین اسپایس تفت دهید تا بدون اینکه سرخ شود کاملاً پخته شود.

حال آن را با جو و نمک به طور مرحله به مرحله مخلوط کرده و در اخر آب داغ به آن بیافزایید. سپس آن را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به صورت آهسته و به مدت ۸۵ تا ۹۰ درجه سانتی گراد در کتری نگه دارید. پس از این مراحل، نان تست جو شما آماده خوردن است. این نان را می‌توان با مربای پسته، کره و یا فلفل‌درشت پیاز سرو کرد.



1- نحوه تهیه نان تست جو بدون فر

تهیه نان تست جو بدون فر یکی از روش‌های ساده و آسان در تهیه نان‌های خانگی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این نان مخصوصاً برای صبحانه خوشمزه و سالم می‌تواند بسیار مناسب باشد.

در ابتدا برای تهیه نان تست جو بدون فر، نیاز به تست جو، آرد، آب، نمک و یک قابلمه دارید. در ابتدا کمی آرد را در یک ظرف مخصوص بریزید و از نصف تست جو استفاده کنید و سپس آن را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به آرامی به مخلوط تست جو و آرد اضافه کنید تا ترکیب را به محکمی برسانید.

در مرحله بعد، قابلمه را در روی حرارتی بگذارید و ترکیب تست جو و آرد را در قالب صفحه‌ای پهن تر از یک انگشت نسبت به ضخامت فشار دهید. سپس قابلمه را با درجه حرارت متوسط روی حرارتی قرار دهید تا در سمت زیر تست جو موجود در قابلمه به طور خوب پخته شود.

بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه، با کمک یک قاشق یا چاقوی تیز ورقه‌های نان تست جو را جدا کرده و از قابلمه خارج کنید تا از رده دمای حرارت چدنی آن ایمن شوید.

نان تست جو بدون فر حاوی ارزش‌های غذایی بالاست و باعث افزایش انرژی و تامین کربوهیدرات مورد نیاز برای بدن شما می‌شود. همچنین، با توجه به محتوای غنی فیبری آن، می‌تواند باعث سیری و کنترل سریع وزن شود.



2- طرز تهیه نان تست جو با استفاده از تابه

نان تست جو یکی از پرمصرف‌ترین انواع نان در کشور ماست. این نان را می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از آن در صبحانه و ناهار و شام استفاده کرد. در این مطلب به طریق تهیه نان تست جو با استفاده از تابه پرداخته‌ایم.

ابتدا برای تهیه این نان، تمام مواد را آماده می‌کنیم. به این منظور نیاز به آرد تست جو، آرد سفید، نمک، آب و روغن داریم. برای تهیه نان تست جو می‌توان از دو روش استفاده کرد. یک روش این است که تمام مواد را به یکدیگر اضافه کرده و خمیری روان تهیه کنیم. سپس خمیر را به پوسته‌های کوچک تقسیم کرده و هر کدام را درون تابه با روغن داغ سرخ کنیم. اما روش دیگر برای تهیه نان تست جو این است که خمیر را در بشقابی تهیه کرده و به مدت چیزی حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون یخچال قرار دهیم. سپس از خمیر گردی کوچکی تهیه کرده و با کمی آرد، هر کدام را به شکل دلخواه در روی تابه با روغن داغ سرخ کنیم.

بعد از اینکه هر دو روش نان تست جو را برای شما توصیف کردیم، بلافاصله برای سرو نان تست جو، همراه با کره، خامه یا پنیر خامه‌ای روی میز رستوران یا خانه خودتان قرار دهید. به هـمـین راحتی می‌توانید به رژیم غذایی خود تغییر دهید و نان تست جو خانگی و لذیذ خود را تهیه کنید.



3- نان تست جو بدون استفاده از آرد

نان تست جو یکی از انواع نان هایی است که با استفاده از دو نوع جوآرد و گندم‌آرد تهیه می شود. اما در این روش، به دلیل مصرف بیش از حد گندم و وجود مواد شیمیایی در گندم، برخی افراد نمی توانند نان را به راحتی هضم کنند و با مشکلاتی مانند برونش یا سرماخوردگی مواجه می شوند.

بنابراین، راهکاری برای تهیه نانی سالم و فاقد گندم وجود دارد که از تست جو استفاده می کند. تست جو، یکی از گیاهانی است که از نظر تغذیه‌ای مفید و حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنی مورد توجه قرار می گیرد. در این روش، بجای گندم آرد، آرد تست جو و برای جمع شدن مواد، همچنین از تخم مرغ، شیر، نمک و سایر مواد بهره برده می شود.

تهیه نان تست جو بدون استفاده از آرد گندم به دلیل حاوی گلوتن سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم حساسیت گردیده است. همچنین، این نوع نان از نظر قند و کالری، کمتر از نان های سنتی گندمی است و می تواند گزینه جذابی برای کسانی با بیماری های قلبی، دیابت و سایر موارد مختلف باشد.

در نتیجه، تهیه نان تست جو بدون استفاده از آرد، یکی از گزینه های مناسب برای افرادی است که از مشکلاتی مانند حساسیت یا کلاس ایمنی بدن ناکافی رنج می برند. همچنین، تهیه آن نیز از لحاظ سلامت و تغذیه ای می تواند برای همگان مناسب باشد.



4- طرز تهیه نان تست جو با طعم مخصوص

نان تست جو یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین نان های ایرانی است که در انواع مختلف رنگ و طعم به فروش می‌رسد. در این مقاله به تهیه نان تست جو با یک طعم مخصوص و متفاوت از نان های معمولی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه نان تست جو با طعم مخصوص عبارتند از: ۲ پیمانه نان تست جو، ۳ قاشق غذا خوری سبوس گندم، ۳ قاشق غذاخوری شیر داغ، ۱ قاشق غذاخوری کنجد، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری دارچین و ۱ قاشق چایخوری زعفران.

ابتدا نان تست جو را در ظرفی با آب یا شیر داغ خیسانده و سپس به همراه سبوس و کنجد در میکسر ریخته و خوب پودری کنید. سپس روغن زیتون و مواد دیگر را به نان تست جو اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر درست شود.

حالا خمیر را با دست‌های تمیز به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به شکل گرد و مسطح درآورده و روی ظرفی با آرایش دلخواه قرار دهید. سپس نان تست جو را درون فر گرم به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.

نان تست جو تازه و گرم را می‌توان مستقیماً با کره، مربا، عسل، چای یا قهوه سرو کرد. این نان درمانی برای افراد دیابتی، چربی خون باال و یا کسانی که نیاز به تامین فیبر و مواد مغذی دارند، بسیار مناسب است. با دنبال کردن این روش، می‌توانید نان تست جو با طعمی مخصوص تهیه کنید که خوشمزه و نازک بوده و از سایر نان ها در بازار متمایز شود.



5- نحوه تهیه نان تست جو با استفاده از پنیر

تهیه نان تست جو با استفاده از پنیر، یکی از روش‌های خوشمزه برای تغییر طعم معمولی نان تست جو است. این نوع نان، با توجه به این که به صورت خالص از جو پخته می‌شود، از مزه کاملاً خاصی برخوردار است. اما با اضافه کردن پنیر به آن، این نوع نان بطور قابل توجهی خوشمزه‌تر و برای خوردن لذت بخش‌تر می‌شود.

برای تهیه نان تست جو با پنیر، اولین گام از آماده سازی مواد اولیه است. برای این منظور، جو را در آب جوش قرار داده و به مدت چند دقیقه از روی حرارت خارج کنید و سپس آن را به خوبی خشک کنید. سپس به جو خشک و آماده شده، پنیر ترد شده و چند نوع ادویه و سبزیجات معطر اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از این کار، تهیه نان تست جو با پنیر امکان پذیر می‌شود. برای این منظور، مواد آماده شده را طوری آماده کنید که شبیه به یک گلوله شود. سپس این گلوله را روی یک سینی برابر گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از مدت زمان مشخص شده، نان را از فر خارج کرده و آن را به خوبی سرد کنید.

تهیه نان تست جو با پنیر، به روشی بسیار ساده و سریع انجام می‌شود و می‌تواند برای سرو در مهمانی‌ها و جشن‌ها بسیار مناسب باشد. سعی کنید که از مواد با کیفیت و پنیر تازه و خوشمزه استفاده کنید تا بتوانید مزه بهتری برای نان تست جو با پنیر تهیه کنید.



6- طرز تهیه نان تست جو با رنگ و شکل زیبا

نان تست جو یکی از نوع‌های نان‌های سنتی و پرمصرف در ایران است. این نان تازه و خوشمزه از آرد، شیر، روغن، زردچوبه، شکر و نمک تهیه می‌شود. امروزه شاهد طرح‌های مختلفی برای تزئین نان تست جو هستیم که این نان را به صورتی جذاب و خوشرنگ تبدیل می‌کند.

برای تزئین نان تست جو، می‌توان با استفاده از روغن ماکیاژ رنگی و خمیر نشانی، رنگ‌های مختلفی به کار برد. برای این کار، باید نان را به صورتی کاملاً صاف صاف و بدون ترک خوردگی‌ها خمیر نشانی کرده و سپس طرح دلخواه روی نان را رسم کنید. پس از آن، روغن ماکیاژ را بر روی نان و طرح خمیر نشانی مالیده و در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد درون فر قرار دهید تا بپزد. پس از پخت نان تست جو، طرح خمیر نشانی همچنان روشن و شاداب خواهد ماند.

قابل ذکر است که می‌توان برای تهیه نان تست جو، از آرد سبوس‌دار یا آرد اصلاح شده هم استفاده کرد تا مقدار شیری که برای تهیه نان مصرف می‌شود کمتر شود و به همین دلیل نان به سرعت خراب نمی‌شود و طول عمر نان بیشتر خواهد بود. همچنین، برای افزایش بافت و سرخ کردن بهتر، می‌توانید قبل از قرار دادن نان درون فر، آن را با تخم مرغ و شکر طلایی رویش پخش کنید.

در نهایت، نان تست جو با طرح خمیر نشانی و رنگ‌های جذاب و شاداب خود، علاوه بر خوشمزگی و طعم دلنشین، به دیدنی و قابل مهمانی شدن نیز تبدیل شده و باعث لذت بیشتر از خوردن غذا خواهد شد.