طرز تهیه نان تافتون در فر خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان تافتون در فر خانگی

طرز تهیه نان تافتون در فر خانگی

نان تافتون، نان سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در شمال ایران به وفور پخته می شود. طعم و مزه خاصی دارد و ترجیحاً با ماست و پنیر سفید محلی تهیه شده، سرو می شود. در ادامه نحوه پخت این نان را در فر خانگی یاد خواهیم داد.

مواد لازم:

- آرد 500 گرم

- ماست 2 پیمانه

- تخم مرغ 2 عدد

- شیر 2 قاشق غذاخوری

- خمیر نان (خوراکی)

- نمک

- در ضمن می توانید 1 قاشق چای خوری خمیر نان به نان تافتون اضافه کنید.

طرز تهیه:

1. در یک ظرف میانه، آرد، تخم مرغ، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با پوشش کاغذ آلومینیومی برای حدود سه یا چهار ساعت در یخچال قرار دهید.

2. بعد از گذشت زمان مذکور، تخم مرغ، شیر را با هم مخلوط کرده و با فرش درخواستی خود درون آن قرار دهید. سپس مخلوط آردی روی آن را با کمک یک قاشق، مانند نون سنگک، به‌شکل دلخواه‌تان شکل دهید.

3. قرار دادن ظرف ویژه‌تان با فر حدود 20 تا 25 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی‌گراد داغ کنید.

4. بعد از گذراندن این مدت، آن را از فر خارج کرده و به طور کامل عکس باشد تا نرم و همیشگی شود.

از آنجا که هر فر اختلاف دارد، ممکن است برای شما به غیر از توضیحات برای فر خودتان نیاز داشته باشید تا برای رسیدن به درجه دقیقی دمای مورد نیاز از دستورالعمل خود برای فر استفاده کنید. می توانید این نان‌ها را با ماست و پنیر سفید محلی سرو کنید و لذت ببرید. بعد از پخت چند تافتون، تعلیم آن را به صورت خمیر رول شده و درون یخچال قرار دهید تا پخت نهایی بعدی خود را ارائه دهید.



طرز تهیه نان تافتون در فر خانگی

نان تافتون یکی از پرکاربردترین نوع نان‌های ایرانی است که در اساس از آرد، شیر، روغن، پودر کره، نمک و بافت دهنده به نام آرد چاودار تهیه می‌شود. این نان در دسته نان‌های صبحانه‌ی ایرانی قرار دارد و بسیار طعمی و لذیذ است. برای تهیه نان تافتون به روش زیر عمل می‌شود:

مواد لازم:

- 3 پیمانه آرد سفید

- 1 قاشق پودر کنجد

- 1 قاشق کره یا روغن

- 1 قاشق شکر

- حدود 1/5 پیمانه شیر

- حدود 1 و نیم قاشق چای‌خوری خمیر نان

- حدود 2 قاشق چای‌خوری نمک

- حدود 2 و نیم پیمانه آب

طرز تهیه:

1- مواد لازم را آماده و نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا در خنکی قرار گیرند.‌‌

2- آرد، پودر کنجد، شکر، نمک و خمیر نان را در یک بول‌ با ملایمت با هم مخلوط کنید.

3- آب و شیر را با هم مخلوط کنید و به مخلوط خمیر اضافه کنید.

4- با دست‌های شما خمیر را با گرفتن انگشت‌های خود با همیشه یک سمت حرکت دهید تا خمیر کاملا خوب مخلوط شود.

5- حال خمیر را با استفاده از چند قاشق روغن تقسیم کرده و هر یک را به شکل تخم‌مرغی پهن و دایره‌ای رقیق کنید.

6- یک ماهیتابه فر را به دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و نان‌های تافتون را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند.

7- زمانی که نان‌های شما از فر نیایید می توانید آن ها را بر روی یک سبد نامیده شده به نام "سبد تافتون" قرار دهید تا به دود و طعم خوب نان خراسانی برسند.

با این روش می توانید نان تافتون لذیذ و خوشمزه را به راحتی در خانه خودتان تهیه نمایید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.



طریقه پخت نان تافتون در فر خانگی

برای پخت نان تافتون در فر خانگی بهتر است از آرد سفید استفاده کنید و از آرد سفید خاصیت ترشح چربی پایین تری دارد و برای تهیه آرد سفید نیز بهتر است از گندم دور سفید استفاده شود.

ابتدا برای تهیه خمیر نان تافتون، آرد سفید را با تخم مرغ، شیر، نمک و مایعی که میخواهید نان را با آن بپزید (مثلا آب)، در یک کاسه مخلوط کرده و با دست‌های خودتان خمیر را بپیچید تا خمیر نسبتاً نرمی برایتان بدست آید.

سپس خمیر را روی یک سطح خشک و آرد کرده قرار دهید و آن را با دست خودتان یا با یک غلاف نان روی هم فشار دهید تا خمیر شبیه به نان تافتون شود.

اگر فر خانگی باهوشی دارید، پیشنهاد می‌دهیم که دمای فر را به ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و نان را درون آن برای ۲۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از اتمام زمان پخت، نان را از فر خارج کرده و از روی سطح آردی که برای تهیه نان استفاده کرده بودید بردارید. سپس با یک برش بزرگ دور نان را برای خوردن آن آماده کنید.

نان تافتون بهتر است گرم و تازه خورده شود به گونه‌ای که ابتدا آن را برش دهید و سپس آهسته تنفس کنید. به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم که این نان را در همان روز تهیه کرده و مصرف کنید.

در نهایت باید به یاد داشته باشید که هرگز در پخت نان تافتون تخم مرغ را از دست ندهید چون تخم مرغ، یکی از اجزای اساسی نان تافتون است که به آن کمک می‌کند تا نرم و پر شکوفایی شود.



نحوه ساخت نان تافتون در خانه

نان تافتون یکی از محصولات مشهور در غرب کشورمان است که در طول سال، بخصوص در فصول سرد به عنوان نان اصلی در غذاهای مختلف استفاده می‌شود. اگر شما هم به دنبال یک نان سنتی و لذیذ برای سرو کردن با غذاهای مختلف هستید، می‌توانید نان تافتون را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه نان تافتون در خانه، باید مواد زیر را آماده کنید:

- یک کیلو آرد سفید

- یک قاشق چایخوری شور

- یک قاشق چایخوری خمیر مخصوص

- یک قاشق غذاخوری پودر شیرین کننده

- یک سوم پیمانه روغن سرد‌کرده

- آب به مقدار لازم

ابتدا آرد را در یک میکسر بریزید و سایر مواد را به آن اضافه کنید. سپس آرد را به آهستگی با آب قاطی کنید. نوبت به نوبت آب را به مواد اضافه کرده و آرد را با دست‌های خود و یا یک میکسر به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب همگنی داشته باشد.

نان تافتون نیازمند آماده سازی دو قطعه از شیشه با قطر ۵۰ سانتی‌متر و ارتفاع ۱۳ سانتی‌متر هستند. در ابتدا شیشه‌ها را با روغن که در ابریشم تلف نشده است چرب کنید و سپس خمیر را به هر دو شیشه به صورت یکنواخت و با ضخامت‌های برابر بریزید. با استفاده از یک فرش یا دستمال به روی شیشه ها برسید تا خمیر به همه محل‌ها تراکم بیشتری پیدا کند.

حالا شیشه‌ها را با حرارت ۳۳۰ درجه فارنهایت (که حدود ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد است) برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا نان تافتون پخته شود. پس از اینکه آماده شد، نان را از شیشه خارج کنید و روی روکش فلزی یا مشابه آن را گذاشته و در دمای معمولی محیط خشک و خنک نگه دارید. نان تافتون حداقل چند روز سازگاری با شرایط دمایی را دارد و در صورت نیاز می‌توانید آن را روی تاوی خطاب کرده و از روی اجاق موقع خوردن داغ بخورید.



آموزش پخت نان تافتون به صورت خانگی

نان تافتون یکی از محصولات معروف و محبوب در جنوب کشور است که در تمامی فصول سال مصرف می‌شود. با توجه به این که در برخی مناطق کشور نان تافتون بدلیل عدم تولید در شهرها و مناطقی که امکان دسترسی به این نوع نان روستایی وجود ندارد، قیمت بسیار بالایی دارد، برای بسیاری از افراد خانگی و سفره‌های روستایی تازه‌ترین پیشنهاد نان تافتون خانگی است که می‌توانند با آموزش پخت نان تافتون به صورت خانگی، آنرا به صورت خانگی تهیه کنند.

برای پخت نان تافتون لازم است اولین بار با این نان آشنا شوید. با دیدن تصاویر و ویدیوهایی که در مورد پخت نان تافتون در اینترنت موجود است، می‌توانید نحوه پخت این نان را بیاموزید. برای پخت نان تافتون می‌توان با استفاده از جوانه دار گندم، نان سفیدی بسیار مزه را به دست آورد.

برای آموزش پخت نان تافتون به صورت خانگی، ابتدا باید جوانه دار گندم، آرد، نمک، زعفران، دمنوش مخلوطه و نیز آب را آماده کرده و با توجه به مقدار پیشنهادی بهمراه هم می‌ریزیم. بهتر است این مواد را با دست صاف کرده و حتما به مدت حداقل یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر به خوبی مخلوط شود.

سپس، خمیر را کمی صاف کرده و آنرا به شکل قرصی برش داده و در دمای بالایی پخت می‌کنیم. با توجه به اینکه نان تافتون خشک است برای نگهداری آن بهتر است آنرا در جای خشک و محافظت شده از رطوبت قرار دهید.

در نهایت، اگر بخواهید طعمی بیشتر به نان تافتون خود بدهید، می‌توانید از خلال خشک یا حبوبات حبه‌ای ترد و پودری که در بازارهای محلی موجود است، استفاده کنید. با استفاده از نکات فوق می‌توانید جلوه ای خاص و متفاوت به نان تافتون خود بدهید.



نان تافتون در فر خانگی چگونه پخته می شود

نان تافتون یکی از محبوب‌ترین انواع نان در ایران می‌باشد که به‌راحتی می‌توان آن را در بخش‌های مختلفی از کشور بیابید. در این مطلب، نحوه پختن نان تافتون در فر خانگی را شرح خواهیم داد.

مواد لازم:

- آرد سفید: 500 گرم

- آب: حدود ۲۵۰ میلی لیتر

- مخمر خشک: یک پیمانه (در صورت استفاده از مخمر فعال این مقدار را به دو برابر افزایش دهید)

- نمک: یک قاشق چایخوری

- شکر: یک قاشق غذاخوری

- روغن سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا آرد را در یک ظرف عمیق بریزید و سپس به آن نمک و شکر اضافه کنید.

2. سپس مخمر خشک را با حدود یک پیمانه آب گرم مخلوط کنید. حتی اگر از مخمر فعال استفاده می‌کنید، ابتدا باید آن را با آب گرم مخلوط کنید.

3. سپس آب را به آرد اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی یا میکسر برقی، تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

4. پس از مخلوط شدن، دستها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس دوباره بازیکنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

5. سپس برای ۱ تا ۲ ساعت، آرد را در محل خشک و گرم قرار دهید تا دو برابر شود. می‌توانید ظرف را با یک فوطی مرطوب به دور از هوا خشک قرار دهید.

6. بعد از اینکه آرد دو برابر شد، آن را به دو عدد تقسیم کرده و آنها را به صورت دایره کوچک شکل دهید.

7. سپس دایره‌های آردی را به شکل کلوژ شکل دهید و به مدت ۳۰ دقیقه برای تورم گذاشته و به حالت اولیه برگردانید.

8. حالا باید نان‌ها را پخت. با استفاده از پودر شاملو، آن‌ها را روی برگه‌های کاربری یا صفحات (پارچه‌ای به‌عنوان جایگزین هم قابل استفاده می‌باشد) گذاشته و با دست به‌صورت مدور شکل دهید.

9. پس از شکل گیری، نان‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در ظرفی که روی آن یک فوطی مرطوب قرار دارد گذاشته و گذاشته شود تا تورم کنند.

10. سپس برای ۱۵ دقیقه، فر را در دمای ۲۲۵ درجه سلسیوس پیش‌گرم کنید. سپس نان‌های تورم‌ یافته را در فر قرار دهید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را در طبقات بالا و پایین فر قرار دهید تا طلایی و سفت شوند.

11. پس از پخت، نان‌ها را از فر خارج کرده و روی یک سطح خشک قرار دهید تا سرد شوند. سپس با گوشه شکلاتی، سطح نان را برش داده و حاصل را با شیرینی یا سوپ خوردنی سرو کنید.

از پختن نان تافتون در فر خانگی لذت ببرید!



طرز تهیه نان تافتون خانگی

نان تافتون یکی از محبوب‌ترین نان‌های ایرانی است که قدمت آن به گذشته‌های دور برمی‌گردد. این نان اصیل و سنتی ایرانی با طعم و بوی مطبوع و خوشمزه‌ای که دارد، مورد توجه خانواده‌های ایرانی قرار می‌گیرد. در اینجا به روش تهیه نان تافتون خانگی می‌پردازیم.

ابتدا برای تهیه نان تافتون، باید نیمکیلوگرم آرد روی میز ریخته و روی آن نمک و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کرد. سپس تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و کمی به هم بزنید. این تخم مرغ را به همراه نیم لیوان آب به آرد اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا کم‌کم آب را به ترتیب به آرد اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد با آب و تخم مرغ هم‌زمان مخلوط شوند. این کار باید به گونه‌ای باشد که آرد کاملا از آب جذب شود و تمام مواد به یکدیگر بچسبند. حالا باید آرد را به صورت کوچک درآورد و به شکل دایره‌ای صاف باز کنید، سپس نازک‌ترین برش‌هایی که بتوانید با چاقو داخل آن بزنید تا نانوای داخل آن نان برجسته‌ای درست کند و بدون خمیدگی یا انحراف داخل آن مانع از تورم نان شود.

حالا باید برای پخت نان تافتون، یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گذاشته و گرم کرده، نان‌ها را داخل آن قرار دهید تا حرارت گیرد. پس از گرم شدن یکی از صفحات نان را به روی حرارت دیگر برگردانید و سپس صفحه دیگر را گذاشته و خام بگذارید. بعد از حدود 2 تا 3 دقیقه، طرف دیگر نان را هم برگردانید تا هردو طرف نان به‌طور متساوی بپزد.

نان تافتون خانگی آماده خوردن است. این نان به‌صورت تازه‌ترین حالت و به‌صورت تازه بخوری بهترین‌گزینه است. با این روش ساده می‌توانید تنها در چند دقیقه به راحتی نان تافتون خانگی و خوشمزه را درست کنید.