طرز تهیه نان با آرد جو دو سر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان با آرد جو دو سر

نان با آرد جو دو سر یک گزینه سالم برای صرف نان در هنگام وعده‌های غذایی است که به دلیل حاوی فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای سلامتی بدن مفید می‌باشد. در این مطلب، به شما نحوه تهیه نان با آرد جو دو سر را آموزش می‌دهیم.

مرحله اول در تهیه نان با آرد جو دو سر، مخلوط کردن آرد جو دو سر با آب و مایعی که به آرد اضافه می‌شود، است. به نسبت دو قاشق غذاخوری آرد با یک قاشق غذاخوری آب و سه قاشق غذاخوری مایع، آرد را درون یک ظرف بزرگ قرار دهید. پس از آن مواد را خوب مخلوط کرده تا به وجود مخلوط دلخواه برسید.

در مرحله دوم، با استفاده از دست، مخلوط را به شکل تفت دهید تا بافت خوبی ایجاد شود. پیش از ایجاد بافت درست، مخلوط 10 دقیقه استراحت دهید.

سپس، نان‌ را در ظرفی با پوشش مناسب بگذارید تا به طور آرام و مدت زمان کافی بپزد. پخت نان با آرد جو دو سر پس از 40 دقیقه انجام و به رنگ طلایی سرخ در می‌آید. اگر برای پخت نان استفاده می‌کنید، دمای آن را بر روی 190 درجه سلسیوس تنظیم کنید.

با تهیه نان با آرد جو دو سر خانواده خود را به یک صبحانه یا ناهار سالم و ارزان قیمت دعوت کنید. در ضمن، می‌توانید به نان خود اضافه کردن دانه‌های خشک، سرشار از مواد مغذی مثل سنبل‌فیل و آجیل‌ها را فراموش نکنید.



1. طرز تهیه نان جو دو سر در فر

نان جو دو سر یک نوع نان تمام شده است که با استفاده از جوابری تهیه می‌شود. این نان چاقویی ضخیم و لذیذ دارد و به درستی تهیه شده است، شیرینی طبیعی و طعم چندتایی که در خود دارد باعث شده تا مورد علاقه بسیاری از افراد باشد. در ادامه، تهیه نان جو دو سر برای شما توضیح داده خواهد شد.

ابتدا دو پیمانه آرد سفید، پیمانه آرد جو، دو پیمانه شیر داغ و دو قاشق غذاخوری‌ی نمک ریخته و همه در یک ظرف بزرگ مخلوط می‌شود. سپس همۀ مخلوطی روی کاغذ نان باید پخش شود، به خوبی مخلوط شود و اجازه داده شود تا دو مرتبه بگذرد.

سپس، نان را به دو نصف تقسیم کرده و هر کدام را به شکل یک ژاپنی کار بزرگتری که برای سنتی داشتن اضافه شده‌است مدل کنید. نان را برای حدود 30 دقیقه رها می‌کنیم تا آرام و گرم شود. سپس، نان را در فر می‌گذاریم و برای پختن به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم.

می‌توانید برای تزیین این نان از کره، مربای تمشک یا برداشت سبزیجات استفاده کنید. این نان بهترین زمانی ویژه است که گرم است و درست از فر خارج شده است. این نان را می‌توانید با ترکیبی از روغن، خامه و عسل همراه با چای و قهوه لذیذ سرو کنید.



2. طرز تهیه نان جو دو سر در قابلمه

برای تهیه نان جو دو سر در قابلمه، ابتدا باید جو را با آب بشوییم و به مدت چند ساعت خیس کنیم، تا کمی نرم شود. سپس با استفاده از یک آسیاب، جو را به صورت ریز می‌کوبیم و به یک ظرف مناسب منتقل می‌کنیم.

در مرحله بعد، به گنجایش نان که می‌خواهیم تهیه کنیم، آبریزی می‌کنیم. سپس حدود یکی دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کرده و با دست های خود، مواد را برای ترکیب به هم می‌ریزیم. بعد از اینکه مواد به هم ریخت، لازم است حدود 10 دقیقه به آن به صورت خمیر خوبی مالیده شود.

بعد از اینکه خمیر نان جو دو سر، آماده شد، باید آن را به دو بخش تقسیم کرد. هر یک از این دو بخش را به صورت توپ پهن و فشرده شکل داده و روی سطح صافی یکم فشار داده شود. سپس توپ های نان را روی ورق پودر کرده قرار داده و با نوک چاقو یا یک دسته چنگال، شکل دلخواه به آن‌ها داده شود.

سپس نان جو دو سر را در قابلمه بگذارید و روی حرارت متوسط به خوبی بپزید. پس از 10 دقیقه پخت اولیه، آن را برگردان و هر یک از سرهای نان را پختید تا نان به رنگ طلایی در بیاید.

در نهایت، نان جو دو سر را از قابلمه بیرون آورده و به دلخواه سرو کنید. این نان را می‌توان با مرغ، گوشت، سبزیجات، شیرینی و … همراه کرد.



3. روش ساخت نان جو دو سر در دمنوش

ساخت نان جو دو سر در دمنوش یکی از روش‌های ساده و سریع برای تهیه نان در منزل است. برای ساخت این نان ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. این مواد شامل نان جو، آرد سفید، شیر، پودر کره، آب و نمک است.

برای شروع، در یک کاسه می‌توانیم یک لیوان نان جو را با یک و نیم لیوان آب سرد مخلوط کنیم و با ملایمت با دست هم بزنیم. سپس، یکی دو پیمانه آرد سفید را به نان جو اضافه کرده و آن را دوباره با دست هم بزنیم تا ترکیب شود. پودر کره را به ترکیب اضافه کرده و مجددا با دست هم بزنیم، سپس سه چهار قاشق شیر به ترکیب اضافه کنیم و دوباره با دست هم بزنیم تا ترکیب روان و خمیری شود. در نهایت، با اضافه کردن یک قاشق چای خوری نمک، ترکیب را مخلوط کنیم.

حال برای پختن نان، دو تا چار مربع کاغذ پارچه مخصوص نان را بر روی هم قرار داده و مبدأ یک الی دو سانتیمتری را برای تخمیر خمیر ایجاد کنیم. سپس خمیر را نازک می‌کنیم و آن را برشته و یک قطعه را در مرکز کاغذ مقداری بزرگتر از یک پیمانه قرار می‌دهیم، سپس دیگر قسمت نان جو را روی آن قرار می‌دهیم و با دست هم‌وزن بازویی به صورت یک کتری فشار می‌دهیم.

در قدم بعد، با باز کردن کتری، قطعه نان در کاغذ قرار دارد و ما آن را به همراه کاغذ به دمنوش اضافه می‌کنیم و مجددا می‌پوشانیم. با تکرار همین عملیات برای باقی خمیر، حداقل سه تا چهار نان تهیه می‌کنیم که کافیست فقط پنج دقیقه در دمنوش پخته شوند. در نهایت، با توجه به سلیقه، می توانیم نان را با کره و مربا سرو کنیم و از آن برای صبحانه یا شام استفاده کنیم.



4. لازمات مورد نیاز برای تهیه نان جو دو سر

تهیه نان جو دو سر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که معمولاً در مناطق روستایی به وفور تهیه می‌شود. برای تهیه این نان، لازم است که از مواد اولیه اصلی مانند جو، نمک و آب استفاده شود. در این مقاله به تفصیل این مواد و روش تهیه نان جو دو سر پرداخته خواهد شد.

ماده اصلی برای تهیه نان جو دو سر، جو است. جو یکی از محصولات کشاورزی اصلی در ایران است و قابلیت تولید در مناطق نیمه خشک و یاخته را دارد. برای تهیه نان جو دو سر، نیاز است که جو را خرد کنید و سپس آن را با آب در قاب یک ظرف مخلوط کنید. توصیه می‌شود برای یک کیلوگرم جو، یک گیلاس آب استفاده کنید.

سپس باید مخلوط جو و آب را باریک و لطیف کرد. برای این کار می‌توانید از آسیاب یا تهیه گلوتن استفاده کنید. پس از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل گرد آماده کنید. سپس با استفاده از دهانه یک قاب مخصوص، فر آن را به صورت دو سر مشکل کنید.

در ادامه، نان جو دو سر را با پوششی از خالص حبوبات و یا دوغ و سایر غذاهای نیمه جامد سرو کنید. این نان خوشمزه و مغذی می‌تواند یک انتخاب عالی برای صبحانه و ناهار باشد. لازم به ذکر است که این نان را می‌توان در جای خشک به مدت چند روز نگه داری کرد.

به طور کلی، تهیه نان جو دو سر بسیار آسان است و مواد لازم را می‌توان در هر بازار خریداری کرد. این نوع نان، یکی از منابع اسیدهای چرب امگا-۳ بسیار بهداشتی است و برای افرادی که از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند، بسیار مناسب می‌باشد. همچنین تولید این نوع نان به دلیل وجود جو به‌عنوان سرمایه اولیه و بارش کم آب در نواحی خشک و کم‌آب شده است.



5. نکاتی که باید در طرز تهیه نان جو دو سر رعایت شود

طرز تهیه نان جو دو سر درست کردنی سنتی و خوشمزه ای است که بسیاری از آشپزان و خانه‌داران از آن استفاده می‌کنند. برای تهیه نان جو دو سر به دو نکته مهم باید توجه شود:

1. داشتن آرد جو درست

آرد جو از طبیعت کمیاب و شاید برای بسیاری از افراد دسترسی به آن سخت باشد، اما اگر توانستید آرد جو خود را تهیه کنید و یا به دسترسی آرد جو با کیفیت دارید، نان جو دو سر شما بهتر خواهد بود. برای تهیه آرد جو، باید جو را خشک کرده و سپس با داشتن یک دستگاه آرد شوی خشک کرده و آرد جو با کیفیتی به دست اورید.

2. استفاده از ظرف پخت مناسب

در تهیه نان جو دو سر، باید از ظرف پخت مناسبی استفاده کنید. یک قوری پهن و صاف با قطر مناسب برای تهیه نان جو دو سر بهترین انتخاب است. قوری باید کاملا صاف و تمیز باشد و می‌توانید برای تهیه نان جو دو سر، از ظرف های فلزی قدیمی و سیمی استفاده کنید.

در نهایت، برای تهیه نان جو دو سر کافی است تخم مرغ، نمک، ماست و آرد جو را باهم مخلوط کنید و به شکل همگن در قوری ریخته و درون فر قرار دهید. بعد از پخت و آماده شدن نان جو دو سر، از آن لذت ببرید و با مربای خانگی سرو کنید.



6. دستور مصور تهیه نان جو دو سر در سنتی

برای تهیه‌ی نان جو دو سر در سنتی، ابتدا باید جو را با آب شسته و سپس درون یک دیگ بزرگ قرار دهید. سپس دیگ با آب پر شده و روی آن را بپوشانید تا جو پرده‌ای روی آب ایجاد کند. بعد از حدود ۸ تا ۱۰ ساعت، جو باید بخوبی نرم شده و آماده‌ی استفاده باشد.

برای آماده کردن خمیر، باید یک قاشق کوچک خمیر مخصوص فروشگاه را همراه با یک قاشق کوچک آب و دو پیمانه آرد درون ظرف مخصوص نانی یا دیگی ریخته و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کرد. بعد از آنکه تمام مواد قاطی شد، باید از یک حجم سرد آب برای تولید خمیر استفاده کنید و خمیر را با همزن دستی چند دقیقه تهیه کنید تا خمیر یکدست و صاف شود.

سپس، آن را روی سطح صاف و پذیرای خمیرهای نان به قطر ۲۵ سانتیمتر جدا کرده و یک خمیر را با دست تقسیم کنید، شبیه به یک دایره شکل. بعد از آن، خمیر را با وسیله‌ای چون یک چوب خریداری شده از دکان نان روی آن نصفه‌ی پخش شده جو بگذارید و دو گوشتی را روی خمیر قرار دهید.

حالا، با استفاده از یک وسیله‌ی نوک تیز، مانند یک ضربان سفت، عمق اختراق در مرکز خمیر را کاهش دهید تا خمیر بندرت شکاف پیدا کند. سپس یک راسته را در بالا و پایین دایره شکل که مجموعاً به طول ۴ تا ۵ سانتیمتر می‌رسد، برش بزنید. نان را درون دیگ با آب داغ ۹۰ درجه سانتی گراد و با حرارت خمیر برای حداقل ۵۰ دقیقه پخته شود. پس از پخت، نان را از آب درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه درون ماشین نان خشک کنید. سپس نان شما آماده‌ی سرو شدن است.