طرز تهیه نان باگت به روش ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان باگت به روش ساده

نان باگت غذایی محبوب و متداول در جامعه‌های غربی است. این نوع نان، به شکل طویل و باریک با سطحی شکننده و پوسته‌ای نرم و لطیف تهیه می‌شود. در ادامه همراه با یک راهنمای ساده برای تهیه نان باگت، به شما شرح مراحل تهیه آن را خواهیم داد.

مرحله اول در تهیه نان باگت، تهیه تست خمیر است. برای این کار، می‌توانید استفاده از آرد، نمک، مخمر، شکر و آب داغ کنید. تمامی مواد را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید تا تست آماده شود.

در گام بعدی، تست‌های خمیر را به شکل طویل و نواری شکل دهید و روی تشک خمیر گذاشته شده با مداوم چرخه‌هایی به طول ۳۰ سانتی‌متر بکشید. سپس تشک خمیر را تا شکل دهید تا به نازکی مناسب رسیده باشد.

حالا، نان باگت خود را روی نانوایی برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا به خوبی برای پخت آماده شود. سپس این نان را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. پس از پخت، نان باگت خود را از فر درآورده و برای دو دقیقه دیگر در دمای ۲۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. این کار باعث می‌شود که نان باگت شما سطحی شکسته و خوش‌طعم داشته باشد.

بعد از اینکه نان باگت تهیه شد، می‌توانید آن را با کره یا مربای مورد علاقه‌تان سرو کنید. امیدواریم که با دنبال کردن این مراحل، بتوانید به سهولت یک نان باگت خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.



1. آماده سازی مواد اولیه برای تهیه نان باگت

تهیه نان باگت یکی از مراحل مهم در آشپزی که نیاز به آماده سازی مواد اولیه دارد. برای شروع، می‌بایست آرد را به خوبی انتخاب کرده و در کار خود با آن بهینه عمل کنیم. بهتر است از آرد سفید استفاده کنیم و چون نان باگت سنتی فرانسوی است، بهتر است از آرد قابل تهیه از فرانسه استفاده کنیم.

پس از انتخاب آرد، با درنظر گرفتن تعداد نان های مورد نیاز برای تهیه، آرد را با توجه به نسبت آب و آرد مناسب خود لازم است که آرد را با آب مخلوط کرده و به شکل یک تست خمیر خمیر کنیم. این کار به عنوان اصلی‌ترین مرحله در تهیه نان باگت دیده می‌شود.

بعد از خمیر کردن، خمیر را به مدت یک ساعت به داخل یخچال بریزید تا خمیر برای کار صاف‌تر شود. بعد از مدت یک ساعت، خمیر را به قطعه هایی با اندازه مورد نیاز نان های خود تقسیم کنید و به شکلی که می‌خواهید شکل دهید. حال با قراردادن نان ها در فر و با دیدن خوش رنگ شدن آن ها، می‌توانید نان های باگت خود را برای سرویس کردن به میز میهمانی خود، آماده کنید.



2. آماده کردن تست برای نان باگت

تست برای نان باگت یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که برای خوشمزه و لذیذ بودن آن باید مورد توجه قرار گیرد. درست انتخاب کردن مواد اولیه و رعایت مراحل تست بسیار مهم است. بهترین ماده اولیه برای تست نان باگت آرد گندم خالص است. این آرد باید با آرد چند سال پخته شده مخلوط شود تا نان یک طعم و متانت کامل داشته باشد.

در مرحله بعدی، بسته به ترجیحات شما، می توان به خمیر حساسیت نشان داد. برای این منظور، یک پودرچی با کمی شکر، کره، چند روغن زیتون و آب استفاده کنید. خمیر را باید کاملاً تر کنید تا به روشنی از یخچال بیرون آید. سپس شکل خمیر را مطابق با نوع نانی که می‌خواهید بپزید، به شکل دلخواه خود تغییر دهید.

با توجه به اینکه نان باگت خیلی نرم و روان نیست، بهتر است ابتدا نان را در دمای 180 درجه سانتی گراد 25 دقیقه پخت کنید. بعد از آن، درجه حرارت را به 200 درجه برای 30 دقیقه افزایش دهید تا نان درست پخت شود. قبل از آنکه نان را از فر خارج کنید، قطعی بند و سخت روی نان را برید. این بهترین راه برای بررسی کامل هسته نان است. در نهایت، نان باگت آماده و آماده سرو شدن است.



3. آماده کردن خمیر نان باگت

برای آماده کردن خمیر نان باگت ابتدا باید تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنید. معمولاً برای این کار از آرد سفید، آب، نمک، شیر و خمیر حیوانی استفاده می‌شود. برای عملیات آماده کردن خمیر نان باگت، تمام مواد را با هم ترکیب و به خوبی مخلوط کنید. به نظر می‌رسد که خمیر باید شیرینی متوسطی داشته باشد و نه خیلی خشک و نه خیلی ترش.

سپس بهتر است خمیر را برای چند دقیقه هم زدن، روی صفحه کار خود گذاشته و آن را تکان دهید تا بیشتر از هوا بگیرد و حجم آن بیشتر شود. بعد از آن، حدود یک ساعت باید خمیر را برای بالا بودن اجازه دهید. بدین ترتیب این نان به خوبی یکنواخت خواهد بود. پس از ساعت ، خمیر نان باگت را در فر خود منوزد. بهتر است از دمای 230 درجه سانتیگراد برای طولانی‌ترین مدت زمان ممکن استفاده کنید تا نرم و نان کاملاً مخملی باشد.

قبل از خروجی خمیر از فر ، مطمئن شوید که خمیر کاملاً پخته شده است. برای این کار ، می توانید با تزریق یک ماشینی دستگاه چوبی داخل مرکز نان ، بررسی دقیقی از میزان پختگی خمیر نان باگت داشته باشید. بعد از پخت خمیر باید بهترین چیزی است که می توانید انجام دهید ، سرو نان خام باگت با برش های تیز و خنده دار ، شکل های خوبی روی نان بیندازید تا بتوانید این نان خام را به یک روش خلاقانه و توپ های بیشتری تبدیل کنید!



4. آماده کردن شکل دهی نان باگت

برای آماده سازی نان باگت، باید ابتدا به دنبال مواد اولیه از جمله آرد، آب، مخمر، نمک و حبوبات با شکر توت فرنگی بگردیم. در طریقه ساخت نان باگت، نقش مهمی بر عهده مخمر است که باعث می‌شود آردها به صورت خمیری تبدیل شود.

در یک میزان، مقدار مخمر در آب داغ آبکی شده و سپس به ارد اضافه می‌شود. سپس، تکه‌های کوچکی از خمیر را به صورت رول در مطبخ تمام شده و آن‌ها را به مدت چند ساعت خمیر گذاشته می‌شود. پس از گذراندن خمیر در فضای پر نمک، آن‌ها را درون فر می‌گذاریم تا نان‌ها به صورت طلایی بپزند.

منظور از شکل دهی نان باگت، ایجاد شکلی منحصر به فرد بر روی خمیرهای آماده شده است. معمولا، خمیر نان باگت با شکل‌دهی مخصوص به خود، به صورت قوطی بلند و باریک صنعتی به فروش می‌رسد. می‌توانیم پس از پخت، نان‌های باگت را در سینی ها و مخصوصاً برای مصارف خانگی شکل دهی کنیم.

درنهایت، نان باگتی که تهیه کرده‌ایم را با گوجه فرنگی، پنیر، سبزیجات و چیزهای دیگر پر شکل کرده و به عنوان یک غذای محبوب و عالی برای صبحانه، ناهار و شام سرو کنیم. با توجه به این که نان باگت در ساختارش دارای رطوبت بالایی است، پس به گرمای طبیعی بگذاریم تا بدون اینکه نیاز به گرم کردن دوباره داشته باشیم می‌توانیم ازش استفاده کنیم.



5. آماده کردن محیط پخت برای نان باگت

برای آماده کردن محیط پخت برای نان باگت، ابتدا باید محیطی را انتخاب کنیم که دمای ایده‌آل برای پخت نان باگت در آن فراهم باشد. یکی از بهترین گزینه‌ها برای این مورد، استفاده از یک فر با دمای بالا می‌باشد.

در مرحله بعد، باید سینی پخت نان را برای قرار دادن نان باگت آماده کنیم. برای این کار، بهتر است ابتدا سینی را با دقت بشوییم و سپس روی آن یک لایه نازکی از آرد ریخته و سپس نان باگت را روی آن قرار دهیم.

پس از آماده کردن سینی، باید دمای فر را پیش‌گرم کنیم تا به دمای مطلوب برای پخت نان باگت برسد. برای این کار، بهتر است دمای فر را به حداقل ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۵ درجه سانتیگراد رسانده و همین دما را حفظ کنیم.

حالا می‌توانیم سینی را در فر قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه منتظر بمانیم تا نان باگت پخته شود. پس از پایان مدت زمان مورد نظر، نان باگت را از فر بیرون بیاوریم و بگذاریم که در جواب خنک شود.

در نهایت، می‌توانیم نان باگت را به صورت دلخواه خود برش دهیم و از آن دمنوش، ساندویچ یا میان وعده دیگری بسازیم.



6. پخت نان باگت در فر

نان باگت یکی از نوعی نان رایج در کشورهای غربی است که استفاده از آرد، شیر، خمیر حلقوی، نمک و مخلوط کننده‌های دیگر مانند مخمر و آب است. پختن نان باگت نیز نیازمند فری مناسب و دقیق است. در ادامه به توضیحاتی درباره پخت نان باگت در فر می‌پردازیم.

برای پخت نان باگت در فر ابتدا باید فر را در دمای ۲۲۵ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. سپس با استفاده از آرد، خمیر حلقوی، نمک و مخلوط کننده‌های دیگر، شکل مورد نظر را بر روی سطح کار ریخت و سپس آن را در فر قرار دهید.

مهم‌ترین نکته در پختن نان باگت، مراقبت از دمای فر است. در این نوع نان، دمای فر قبل از ورود نان به آن بسیار مهم است. توصیه می‌شود که بعد از گرم شدن فر، به مدت ده دقیقه دما را در حدود ۲۲۵ درجه‌ی سانتی‌گراد تثبیت کنید. سپس نان را به داخل فر بگذارید و دیگر نباید باز شود تا فرم آن از بین نرود.

پخت نان باگت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می‌برد. باید مراقب بود که نان به خوبی بپزد و دمای فر دائماً در حدود ۲۲۵ درجه‌ی سانتی‌گراد باقی بماند. پس از پخت نان باگت، قابلیت خرد شدن و طعم دلچسبی دارد. می‌توانید این نان را با سالاد، انواع خامه، مربا، کره و … همراه کنید.

همچنین برای افزایش طعم نان باگت، می‌توانید از انواع بذرهایی مانند بذر کتان، کنجد، آفتابگردان و سایر مواد مزخرف استفاده کنید. با توجه به اینکه خصوصیات فنی نان باگت از قبیل رطوبت مارجینال و پخت متوسط، رسیدن به موادی با کیفیت بالا بستگی به تجربه و دانش پزشک مناسب دارد.