مرحله به مرحله درست کردن نان باگت بدون فر
برای درست کردن نان باگت بدون استفاده از فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواد اولیه شامل 500 گرم آرد سفید، 10 گرم نمک، 350 میلی لیتر آب و 20 گرم مخمر فعال خشک میشود.
ابتدا یک کاسه بزرگ آب را با مخمر فعال خشک مخلوط کرده و چند دقیقه صبر کنید تا مخمر به خوبی فعال شود. سپس آرد را در کاسه بریزید و به مخلوط مخمر و آب اضافه کنید. سپس بهطور آرام مواد را با هم مخلوط کنید تا تماما ترکیب شوند. نمک را نیز اضافه کنید.
حالا با دسته خود یک نیمکت تمیز کنید و سطح آن را با آرد پاشید. سپس تیکه شدهای از خمیر را روی نیمکت قرار دهید و آن را بهطور دستی به شکل استوایی خود باز و تنگ کنید تا شکل نان خود را بگیرد.
بعد از آن، نان را با یک کاغذ آشپزی پوشانده و با یک حوله مرطوب پوشیده و یک نیم ساعت بگذارید تا به اندازه دو برابر بزرگ شود. پس از آن، یک قابلمه بدون روغن را روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود.
حالا نان را از کاغذ کنار بگیرید و با یک چاقو چند برش کوچک روی نان بزنید. یک لیوان آب را در قابلمه بریزید و نان را داخل آن قرار دهید. پس از آن، قابلمه را با یک درپوش بپوشانید و طبقه دوم شعله را اضافه کنید.
پس از 15 دقیقه، درپوش قابلمه را باز کرده و نان را با یک قاشق کوچک برعکس کنید. سپس دوباره درپوش را بر روی قابلمه قرار دهید و دوباره به مدت 15 دقیقه دیگر نان را بپزید. نان باگت شما حالا آماده سرو است.
راهنمایی برای تهیه نان باگت بدون فر
نان باغت به عنوان یک نان جدید و محبوب با طعم و عطر منحصر به فرد، در همه جای جهان شناخته شده است. این نوع نان، دارای تفاوت هایی با نان های دیگر نظیر نان لواش یا نان سنگک است. گرچه برای تهیه نان باغت معمولا از یک فر مخصوص استفاده می شود، اما در ادامه یاد خواهیم گرفت که چطور می توانیم این نوع نان را بدون استفاده از فر تهیه کنیم.
ابتدا، باید شکلی برای نان باغت تهیه کنیم. برای این کار می توانیم از یک لوازم آشپزخانه مانند ماهیتابه یا تابه استفاده کنیم. لازم به ذکر است که دستگاه های اسپرسو ساز نیز می تواند برای تهیه این نوع نان مفید باشد.
در مرحله بعدی، باید تجهیزات لازم را جهت تهیه تست خمیر آماده کنیم. با اضافه کردن آب و جوانه گندم به تست مورد نظر، باید آن را با میزان دقیقی از نمک و آرد به مخلوطی یکنواخت تبدیل نماییم.
سپس، باید تست را خمیر نموده و آن را بر روی دیواره تابه یا ماهیتابه قرار دهید. با استفاده از یک چاقو، باید روی خمیر برش هایی حرفه ای ویژه ایجاد کنید. این برش ها، باعث ظاهر خاصی در نان باغت خواهند شد.
هنگام پخت نان باغت بدون فر، لازم است به دو عامل کلیدی توجه کنیم. اول این که حرارت شعله یا موقعیت عدم تغییر محل تابه باعث تغییر در سرعت پخت نان شده و دوم این که باید مطمئن شویم که همه اجزای نان به خوبی و به همان نسبتی که باید پخت می شوند. این برای این است که نان شما شکل و رنگ خود را به خوبی حفظ کند و طعم مطلوبی داشته باشد.
در نهایت پس از پخت نان، بهتر است آن را به مدت چند دقیقه در وسط تابه باقی بگذاریم تا خنک شود و بعدا آن را ببریم. تجربه نشان داده است که پخت نان باغت بدون فر از طعم شگفت انگیزی برخوردار است که در محلول خوردن آن لذت خاصی را پیدا خواهید کرد.
نکات مهم در تهیه نان باگت بدون فر
تهیه نان باگت بدون استفاده از فر یکی از روشهای ساده و عالی برای تهیه نانهای تازه و خوشمزهست. اگر قصد دارید آشپزی کنید، مهم است که این نکات و راهکارها را در نظر داشته باشید تا دقت و توجه بیشتری به تهیه نان سرو کنید.
استفاده از آب و قیمت نان همیشه به همراه هزینههای قابل توجهی همراه است. تهیه نان باگت بدون استفاده از فر، راهی ساده برای تهیه نانهای خوشمزه و تازه در خانه است. در این روش، نان باگت درون تابه به صورت مستقیم در حالت پاکت تهیه میشود. این روش کمترین هزینه را دارد و نیازی به استفاده از یخچال ندارد.
برای شروع، ابتدا بهزودی کمی زیادی آرد و نمک در کاسهای ریخته و آب داغ به تدریج به آن افزوده میشود. پس از آوردن تمام آب مورد نیاز، آرد باید با دقت و کامل آمیخته شود. حالا باید تدریجا تخم مرغ را به آرد اضافه کنیم و آن را بههم میزنیم. سپس ادامه دهید و کمی آب و روغن را به آمیزه اضافه کنید و دوباره از هم بزنید. به زودی ترکیب شما باید با تشکیل یک دوگانه سفت باشد.
سپس آن را روی یک سطح خشک و تکه تکه ورقه میزنیم. در واقع، ما نیاز داریم که بتوانیم یک ورقه بلند را تمیز و خوب روی سطح تخت قرار دهیم. حالا، بعد از نواحی پایینی ورق، در کنار آنها را برچسب بزنید تا همگی قابل دسترسی باشند. حالا نان در طول کمتر از ۳۰ دقیقه آماده شده و جا میشوید تا نان را در هر گروهی که دوست دارید enjoyment شه.
طرز تهیه نان باگت بدون استفاده از فر
نان باگت یکی از نوعی نان های خمیری شناخته شده است که معمولا به صورت نان های بلند و استوانه ای به فروش می رسد. اغلب این نان ها حاوی ساقه هایی هستند که به ظاهر خشک و سفت هستند. اگرچه در تهیه نان باگت برای به دست آوردن ظاهر مناسب و نرم و لطیف از فر استفاده می شود، اما شما می توانید برای تهیه این نان ، بدون نیاز به هیچ گونه لوازم آشپزی خاص و فر، از طریق مراحل زیر به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.
مرحله اول، تهیه مواد اولیه است. برای ساخت نان باگت نیاز به آرد، نمک، خمیره خامه، سکر، نمک و آب است. شروع کار با مخلوط کردن آرد، نمک و خمیره خامه است. سپس سکر و آب را به ترتیب اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و خمیری به دست آید.
در مرحله دوم، خمیر را بر روی سطح کار آماده کنید و آن را به حالت استوانه ای شکل دهید. سپس آن را در دو بخش تقسیم کنید. این دو قسمت را به شکل نوار های طولانی و استوانه ای به اندازه موردنظر شکل دهید.
در مرحله سوم، باید فضای پخت را آماده کنید. برای این کار، می توانید از یک قابلمه کوچک و یا یک ماهیتابه استفاده کنید. قیمت این نان ها در میان رستوران ها بالا می باشد. حتی شما می توانید این نان ها را در منزل تهیه کنید و برای سرو جلسات و مراسم ها بهره ببرید.
در مرحله چهارم، قسمت های نان را در داخل قابلمه قرار دهید و آنها را با پوشش دادن قابلمه با درب عمق کمتری با دمای متوسط بین ۲۵۰-۲۷۵ درجه فارنهایت حدود ۲۵-۳۰ دقیقه درون قابلمه بپزید. نان های خامیده شده باید به روشنی و طلایی رنگ شوند.
نان باگت بدون نیاز به فر و با استفاده از این روش به سادگی در خانه تهیه می شود. اگر شما هم به دنبال تهیه نان خوشگل و خوش طعم هستید، این روش را امتحان کنید.
نحوه خمیر زدن برای نان باگت بدون فر
خمیر نان باگت یکی از معروفترین انواع نان است که معمولاً در قاره اروپا و در کشورهایی مانند فرانسه، ایتالیا و آلمان مورد استفاده و مصرف قرار میگیرد. نان باگت یک نوع نان هشتضلعی است که از جمله محبوبترین انواع نان در سراسر جهان است و پرطرفداری خاصی در بین افرادی که به عشق نان هستند دارد.
برای تهیه نان باگت بدون فر، میتوانید از دو نوع خمیر استفاده کنید؛ خمیر خمیر طبیعی و خمیر خمیر نان. خمیر طبیعی کاملاً سالم و بدون مواد شیمیایی است و بسیار ساده تهیه میشود. برای تهیه این خمیر، ممکن است نیاز به کمی دخانیات (در صورت تمایل)، شکر، نمک، نانودار، آرد و آب داشته باشید. برای بدست آوردن خمیر طبیعی، اولین قدم انجام شده استفاده از آرد نیمه سفید است که بسیار حساس به زمان، میزان ترازنده و هوازدگی محیط است. بهتر است که از آرد تخصصی برای تهیه نان باگت استفاده کنید.
نوع دیگر خمیر استفاده شده در تهیه نان باگت نیز خمیر نان است. برای تهیه خمیر نان، نیاز به خمیر، آب گرم، نمک، شکر و مایع نیاز دارید. برای تهیه این خمیر، ابتدا مایع را با خمیر مخلوط کنید و سپس شکر و نمک را اضافه کنید. حال خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا خمیر بیشتر بلند شود.
بعد از اینکه خمیرهای خودتان را آماده کردید، نوبت به خمیر زدن آنها میرسد. برای این کار، خمیر را به سمت پایین تازهگوش میکنیم و سپس آن را به اشکال ۲.۵ سانتیمتر ضخیم شکل میدهیم. اولین قدم بعد از شکل دادن خمیر، استفاده از مایعی است که با ترکیب کردن یک قاشق غذاخوری آب داغ با یک قاشق غذاخوری روغن استفاده میکنید. این مایع را روی خمیر پاشیده و پس از آن خمیر خود را با یک نفشه یا چاقو در قسمت میانی برش دهید.
حالا خمیر نان باگت شما آماده است. میتوانید آن را در یک سینی نیمه سطحی در یک محیط گرم (برای این که خمیر بیشتر بلند شود) قرار دهید یا مستقیماً بر روی ماهیتابه بدون حرارت قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه در کنار نانودار (در صورت وجود) قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، برای برگشتن خوب نان باگت، روی نان مایع به کمک موس بکشید. سپس آن را در فر به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. با این توضیحات، شما میتوانید بدون استفاده از فر خانگی، خمیر نان باگت پخته و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
طرز تهیه نان باگت بدون دستگاه فریت
طرز تهیه نان باگت بدون دستگاه فریت یکی از روشهای شیرینیپزی ساده و قابل تهیه در خانه است. برای تهیه این نوع نان به مواد اصلی، آب، نمک، خمیر آرد و آرد و دانه ذرت نیاز خواهید داشت. این نوع نان کمکالری و بدون چربی محسوب میشود و میتواند همراه صبحانه، ناهار یا شام قرار بگیرد.
ابتدا مقدار آرد و خمیر آرد به میزان مساوی را در ظرفی مخلوط کرده و به آن آب و نمک اضافه کنید. با استفاده از دستان خود بهطور مداوم به شکل یکدست خمیر را مالیده و به صورت تقسیم شده از آنها قطعات بردارید. سپس هر قطعه را به شکل یک خمیر یا پته درآورده و آن را در دانه ذرت یا برنج بغل کنید تا سطح آن کاملا پوشیده شود.
در ادامه، ما یک تابه را با یک قطر چندان به اندازه نان از پیش دیده شده گرم کرده و هر یک از قطعات یا پتههای خمیری را در آن قرار داده و روی آن غلتانیده یا به صورت نیمهباز روی دو طرف بپزید. پس از گذشت 10 تا 15 دقیقه، نان باگت شما آماده است. این نوع نان میتواند با کره، پنیر، قهوه یا پنیر خرد شده سرو شود.