1. آموزش تهیه نان باگت با فر
نان باگت یکی از محبوبترین انواع نان در سراسر جهان است که به سبب شکلی خاص و عصاره نرم و خوشمزه، به عنوان یکی از بهترین تنقلات صبحانه و عصرانه شناخته میشود. در این روزها، تهیه نان باگت با فر در سراسر جهان و به ویژه در کشورهای خارجی، بسیار محبوب شده است.
برای تهیه نان باگت با فر، ابتدا باید تمامی مواد را آماده کنید. شامل آرد گندم، آب، خمیر خامه، شکر، نمک و خمیر مخصوص نان باگت است. سپس باید آرد، نمک، شکر و خمیر خامه را در یک کاسه مخلوط کرده و به آرامی آب را به مواد اضافه کرد تا یک خمیر یکنواخت و نرم ایجاد شود.
سپس محلول خمیر را باید روی سطح کار خود قرار دهید و به آرامی خمیر را با دستهای خود خم کنید و به صورت یک دایره حول خود بچربانید. در این مرحله، با استفاده از یک ماشین نان باگت خودکار، به راحتی می توانید خمیر را به شکل دلخواه خود قالب بندی کنید.
پس از قالب بندی خمیر، باید آن را در تابهای باز که پیش از آن گرم شده است، قرار دهید. به یاد داشته باشید، شوکونده خمیر به صورت عمیق و کامل، بعد از آبپزی به صورت صاف و نرم خواهد بود. زمان آبپزی نیز باید تا آخرین لحظه نصف باشد.
بعد از آبپزی، نان باگت با فر باید به صورت استوانهای و با در دمای 450 درجه فارنهایت درون فر قرار داده شود. در زمان خارج شدن از فر، نان باگت با حجم بیشتری دارای یک پوستی هشتگونی و نرم است که به راحتی با هر نوع مواد، از جمله مرغ، کره و قارچ سرخ شده و شیرینی به خصوص خوبی دارد. بهتر است نان باگت با فر را به صورت گرم مصرف کنید.
2. مواد لازم برای تهیه نان باگت با فر
برای تهیه نان باگت با فر باید از مواد زیر استفاده کرد:
1. آرد سفید: برای تهیه نان باگت با فر آرد سفید مورد نیاز است. بهتر است از آرد با کیفیت بالا و طعم خوب استفاده شود.
2. آب: برای تهیه نان باگت با فر نیاز به آب دارید. بهتر است آب سرد و تمیز انتخاب شود.
3. خمیر سفیده: خمیر سفیده یکی از مواد لازم برای تهیه نان باگت با فر است. خمیر سفیده باعث میشود که نان باگت برای خوردن راحت تر شود.
4. نمک: نمک طعم خوب و مطلوبی به نان باگت میدهد. نمکهای خلصت شده برای کاربری در نانها مناسب هستند.
5. خمیر آلوده: خمیر آلوده همواره به عنوان یکی از مواد اصلی تهیه نان باگت با فر شناخته میشود. استفاده از خمیر آلوده باعث میشود که نان باگت بافت خوبی داشته باشد.
6. خمیر زمینه: خمیر زمینه نیز یکی از مواد لازم برای تهیه نان باگت با فر محسوب میشود. خمیر زمینه، خمیر آلوده را بهتر ترکیب میکند و باعث میشود که نان باگت بافت کاملی داشته باشد.
استفاده از تمامی این مواد لازم برای تهیه نان باگت با فر موجب میشود که نان باگتی با بافت کامل و طعم عالی به دست آید. برای تهیه این نان میتوانید به روش های مختلفی از جمله روش خمیر خیس و روش طلایی استفاده کنید.
3. طریقه تهیه تست خمیر نان باگت با فر
تست خمیر نان باگت یکی از محبوبترین انواع نانها در سراسر جهان است. برای تهیه این نان ابتدا باید باگت را به گردویی کوچک تبدیل کنیم. برای این منظور، ابتدا باید آرد را در یک ظرف بزرگ قرار داده و سپس خمیر یا دوغ، نمک و آب را به آن اضافه کرد و بهخوبی مخلوط کرد. سپس با استفاده از دستهای خود یا ربات آشپزخانه، خمیر را بهخوبی ریخته و برای حدود 10 دقیقه بافت دهید.
بعد از گذراندن این مرحله، خمیر را در یک ظرف پوشیده شده و به مدت یک ساعت در دمای خنک خود نگهداری کنید. در واقع، در این فرآیند مدت زمان، پخت خمیر بسیار موثر و حیاتی است. بعد از اتمام این فرآیند، میتوانید خمیر را به شکل نانهای کوچک شکل دهید و برای حدود 5 دقیقه در فر درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد پخت کنید.
اگر شما میخواهید تست خمیر نان باگتی با فر آماده کنید، ابتدا باید فر را به درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس نانها را بر روی سینی فر قرار دهید. در مدت زمان پخت، نانها را باید بهصورت منتظم و گاهی به وسیله یک قاشق چرخانده تا همهی نانها بهطور مساوی بهمیانگین پخته شوند. باید یادآور شد که حداقل مدت زمان پخت نان باگت حدود 15 دقیقه میباشد. و بعد از پخت، نان به سرعت سرو خواهد شد و شما میتوانید آن را با کره یا کره شیرین سرو کنید.
در کل، تست خمیر نان باگتی با فر بهراحتی قابل تهیه است و با توجه به دقت و مراقبت در مراحل پخت، میتوانید بهسادگی آن را درست کنید. با تجربه کردن آن، میتوانید از یکی از بهترین انواع نانها در جهان برای صبحانه یا شام لذت ببرید.
4. دو سایز مناسب برای نان باگت با فر
نان باگت یکی از پرطرفدارترین انواع نان در جهان است که در ابتدا مخصوصاً در فرانسه ساخته شده بود و امروزه در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این نان به دلایلی نظیر طعم لذیذ، مخملی و ترد بودن پوسته و جزئیات جذابِ ظاهریش مورد علاقه بسیاری از افراد است.
نان باگت اغلب به دو روش درست میشود: هم به روش سنتی که ذغالکشی از شیشهکاری نان/طوطی، یا سمبوسههای نان/طوطی درون قرار میدهند، و هم به روش خرمایی که در این روش خمیر نان را بلافاصله بدون ذغال و قرار دادن در شیشهکاری، به فر سپرده میتوانید.
با توجه به هدف استفاده، نیاز به داشتن سایز های مناسب برای نان باگت کاملا مهم است. دو سایز مناسب برای این نان باید برای استفاده در مناسبت های مختلف در دسترس باشد، برای مثال برای سرو برشته نان در یکی از مجلس ها میتوان از نان باگت در سایز بزرگ استفاده کرد. اما برای استفاده در یک ساندویچ سلطنتی، سایز کوچکتری بهتر پاسخگو خواهد بود.
در نهایت بهترین راه انتخاب سایز مناسب برای نان باگت استفاده از تجربه فردی و اندازه گیری نان دلخواه است. بهتر است قبل از خرید نان باگت همیشه سایز مورد نظرتان را اندازه بگیرید، تا در صورت نیاز به ساختن ساندویچ یا سرو برشته کردن، نان باگت شما مناسب نیاز شما باشد.
5. آماده سازی ماشین فر برای پخت نان باگت
آماده سازی ماشین فر برای پخت نان باگت، یکی از مهمترین اقدامات در پخت و پز است که نقش بسیار مهمی در کیفیت و طعم نان باگت ایفا میکند. بدون این که فر مناسبی برای پخت باگت نصب شده باشد، نان باگت پخته شده نمیتواند به خوبی خوشمزه و سفت و سردرده باشد.
برای شروع، میبایست که مطمئن شوید که ماشین فر شما تمیز و صاف است. بهترین روش برای پاک کردن ماشین فر، استفاده از محلول تمیز کننده های خاص به منظور تمیز کردن فر است. در صورتی که ماشین فر شما رسمی شده باشد، گرفتن مراقبت و تعمیرات مناسب به منظور نگه داشتن ماشین فر در حالت عملکرد بهینه، بسیار مهم است.
آماده سازی نان باگت برای پخت نیز بسیار مهم است. ابتدا آرد را با شیرین کننده ها، نمک، خمیر و آب به عنوان عناصر اصلی آن، ترکیب کرده و آن را به صورت جسمی کوچک، شکل می دهیم. سپس نان ها را روی صفحات بافته شده برای دو–سه ساعت برای اینکه به درستی بلند شوند، رها می کنیم.
وقتی که نان ها آماده شده اند، آن ها را در دمای 450-400 درجه فارنهایت در ماشین فر سلامتی قرار میدهیم. بر اساس پخت نان، زمان و دمایی که مورد استفاده قرار میدهیم به پیشنهاد شما متکی است. پس از ورود نان ها به فر، باید آن ها را تمام شود و برای استفاده آمادگی دارد. با انجام این مراحل، شما میتوانید نان باگت تازه و خوشمزه را در خانه خود بپزید.
6. مراحل پخت نان باگت با فر در دمای بالا
نان باگت به عنوان یکی از انواع نان های فرانسوی مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد. این نان با فرم و شکلی خاص به راحتی قابل تشخیص است و معمولاً در رستوران ها و مغازه های قهوه فروشی به فروش می رسد. مراحل پخت نان باگت با فر در دمای بالا بسیار مهم و حائز اهمیت هستند.
اولین مرحله در پخت نان باگت تهیه تست خمیر است که می بایستی حتماً با همان مواد اصلی تهیه شود. سپس خمیر را به مدت حداقل ۲۰ دقیقه برای استراحت قرار دهید و پس از آن آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس هر بخش را به شکل نوار شکلده و بلند درآورده و برای تعدادی دقیقه بیشتر استراحت دهید.
در مرحله بعدی، نوارهای خمیر را به شکلی ورتیکال بر روی سطح کار که کف همراه فر را تشکیل می دهد، قرار دهید. این نوارها باید به شکل فشرده و دقیق قرار بگیرند، زیرا این امر بسیار مهم است تا نان به شکل صحیح و نوازش پذیری بپزد. سپس به بازدید آن بستگی دارد که نان باگت توانایی یک محفظه بلندان برای پخت با دمای بالا را دارد.
دمای بالا در مرحله پخت بسیار مهم است، زیرا این موضوع بیش از هر موضوع دیگری در نوعی نان باگت پخت شده احساس می شود. به طور عمومی، ۴۲۵ درجه فارنهایت برای پخت نان باگت مناسب است. از آن جایی که این دمایی که به کار می رود بسیار بالاتر از معمول است، لازم است به خصوص مراقبت کاملی در اجرای مراحل پخت داشته باشید. پخت نان باگت در دمای بالا حداقل ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می شود تا نان کاملاً طلایی و سخت شود، در حالی که داخل آن خمیری و نرم باقی می ماند. پس از پخت، بهتر است آن را کمی برای خنک شدن در محیطی گرم قرار دهید و سپس از آن نان با یک داکترانت تمیز برید و سرو کنید.