مرحله به مرحله تهیه نان باگت بازاری
باگت محصولی فرانسوی است و به معنی نان کیفیت بالا و خوشمزه است. این نوع نان در بازارهای ایران نیز به عنوان یکی از نان های محبوب شناخته شده است. در ادامه با مراحل تهیه نان باگت بازاری آشنا خواهید شد.
مرحله اول: مواد لازم برای تهیه باگت بازاری باید به دقت آماده شوند. برای تهیه باگت بازاری نیاز به آرد، نمک، شکر، آب و خمیر مایه فرنگی است. می توانید از موادی مانند ماست، خامه و تخم مرغ نیز برای اضافه کردن به خمیر استفاده کنید.
مرحله دوم: برای آماده سازی خمیر نان باگت بازاری، ابتدا آرد، نمک، شکر و خمیر مایه فرنگی را با هم مخلوط کنید. به تدریج آب را به مواد اضافه کرده و با استفاده از میکسر خمیر را میل کنید تا یک خمیر نرم و یکدست بسازید.
مرحله سوم: خمیر تهیه شده را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر بپزد. پس از گذشت زمان، خمیر را برداشته و به شکل صحنه شده چند بار با دست ضربه بزنید و از روی زمینه تخت یا کارها خمیر را به شکل استوایی صاف کنید.
مرحله چهارم: حال با استفاده از یک شمشیر نان، خمیر را به شکل مناسب برش دهید و برای پخت درون فر به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید. پس از گذشت زمان، نان باگت بازاری شما آماده خوردن خواهد بود.
در این راهنمایی به مراحل تهیه نان باگت بازاری پرداخته شد. این نان از آن دسته نان های خاص است که مراحل تهیه آن کمی پیچیده است، اما با دقت و شکیبایی می توانید این نان خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید.
راه های متفاوت خمیر کردن برای نان باگت بازاری
برای خمیر کردن نان باگت بازاری، روش های مختلفی وجود دارد که به شرح زیر معرفی می شوند.
1. روش خمیرکاری دستی: در این روش، تمام مواد ترکیب می شوند و با استفاده از دستهای شما، خمیر آماده می شود. برای این کار، ابتدا آرد و نمک در یک کاسه مخلوط و سپس به آن آب اضافه می شود. پس از آمیختن، خمیر باید در ظرفی با درزی مناسب قرار گیرد و برای یک ساعت به مدت یک ساعت در محیط گرم و مرطوب قرار داده شود. سپس، خمیر به دو قسمت تقسیم می شود و به شکل قوطی در می آید. خمیر با چاقو روی شیب زاویه ی 45 درجه برش داده می شود. در نهایت، نان باید درون فر در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30-25 دقیقه پخته شود.
2. روش خمیرکاری ماشینی: در این روش، مواد خام به مخلوط کننده با اتصال گردان داده شده و خمیر آماده می شود. به جای طرز سنتی خمیرکاری، استفاده از ماشین های خرد کن و بازیافت کننده در این روش بسیار موثر است. خمیر باید به مدت یک ساعت در محیط گرم و مرطوب قرار داده شود تا به حالت کامل خمیر شود. سپس، به دو قسمت تقسیم شده و به شکل قوطی در می آید. در نهایت، نان باید درون فر در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30-25 دقیقه پخته شود.
3. روش خمیرکاری برای استفاده در ماکارونی ها: این روش مناسب برای استفاده در ماکارونی های دم زده است. در این روش، خمیر با ترکیب آرد، پودر قند، نمک، آب و تخم مرغ با خرد کن متخلخل شده و به شکل یک گلوله در می آید. باید دارای اندازه مناسبی باشد تا به راحتی در ماکارونی ها قرار گیرد. سپس، خمیر باید در ظروف کوچکی قرار داده شود و برای 5 دقیقه در دمای 100 درجه سانتیگراد پخته شود.
درنتیجه، همه ی روش های فوق برای خمیرکاری نان باگت بازاری مناسب هستند، اما با توجه به نیاز ها و شرایط که در دسترس دارید، یکی از آن ها را برای خود انتخاب کنید.
نحوه رفع مشکل خمیر نشکن در نان باگت بازاری
باگت بازاری یکی از خوشمزگیهای معروف فرانسوی است که بیشتر در فروشگاههای قهوهفروشی و فست فودها به صورت نان ساندویچی سرو میشود. برای تهیه این نوع نان، نیاز به آرد، آب، خمیر نان، مخمر و نمک داریم، اما مشکل خمیر نشکن در نان باگت بازاری به یک مشکل متداول در پختنان شباهت دارد.
یکی از مشکلاتی که برای پخت باگت بازاری ممکن است در پیش آید، خمیر نشکن درست و حساسیت خمیر در هنگام ترک خوردن است. بعضی اوقات خمیر از میزان مناسب بازاریابی که برای آن معتبر است، کمتر و یا بیشتر میشود، که باعث میشود که نان باگت بازاری نشکن و سخت شود. برای رفع این مشکل، باید به موارد زیر توجه کرد:
1 - استفاده از آرد مناسب که شامل آرد سفید و یا روشن است، جهت تهیه خمیر نان استفاده شود. در صورت استفاده از آرد گندم سرخت، نان باگت بازاری ممکن است نشکن و سخت شود.
2 - در هنگام تهیه خمیر، به میزان استفاده از آب توجه کرده و حداکثر تا یک لیوان آب به هر کیلو آرد مورد نیاز بهکار گرفته شود. در صورت استفاده از آب بیشتر، خمیر زمان بیشتری برای پختن خواهد داشت و ممکن است نشکن شود.
3- استفاده از مخمر مناسب. برای تهیه نان باگت بازاری باید از مخمر فعال استفاده کرد. در صورت استفاده از مخمر مناسب، خمیر به خوبی خمیر خواهد شد، و در هنگام پخت آن، مشکل خمیر نشکن ایجاد نمیشود.
4 - هنگام باز ماندن نان قبل از پختن، خمیر را در دمای مناسب نگهداری کنید. باید خمیر را در دمای دوازده درجه سانتیگراد تا سی درجه سانتیگراد نگهداری کنیم تا خمیر نان خراب نشود. همچنین بهتر است خمیر را در رطوبت پایین نگه دارید تا باعث تغییر شدید برای ترک خوردن نان شود.
به همین روشها به راحتی میتوان مشکل خمیر نشکن در نان باگت بازاری را برطرف کرد و نان باگت بازاری خوشمزه و لذیذی را بهراحتی در خانه تهیه کرد.
آموزش خمیر کردن با استفاده از دستگاه مخصوص نان باگت بازاری
آموزش خمیر کردن با استفاده از دستگاه مخصوص نان باگت بازاری
یکی از روشهای صنعتی کردن نانها، استفاده از دستگاههای مخصوص نان مانند دستگاه نان باگت بازاری میباشد. این دستگاه، با پردازش دقیق تر و ماشینی، خمیر نان را تهیه میکند و نانهایی همگن و عالی در بسته بندیهای ایده آل تولید میکند.
نان باگت یک نان فرانسوی کلاسیک، در سبک خاورمیانه و ایتالیایی است که از ترکیبی از آرد، آب، خمیر دونر و نمک تهیه میشود. برای تهیه این نان، در ابتدا تمام مواد در یک کاسه یا یک مخلوطکن عمیق قرار میگیرد و به مدت چند دقیقه با هم مخلوط میشوند تا خمیر نرم و کرمی شود. سپس خمیر را در دستگاه نان باگت بازاری قرار داده و به مدت چند دقیقه صبر میکنیم تا این دستگاه، به طور خودکار، خمیر را گرم کند و آمادهی پخت نان باشد.
با توجه به اینکه دستگاه نان باگت بازاری، فرایند یکنواخت تنظیم دمای خمیر را در دست دارد، نانهای تولید شده از این دستگاه، همگن و کاملاً پخته شده هستند. بعد از آماده شدن نان، با استفاده از یک کارتن آمادهی بستهبندی، نان باگت را در آن بگذارید و سپس آن را بستهبندی کنید. در نهایت، بهترین قیمت را برای نان باگت خود در بازار به دست میآورید.
با این روش آموزشی، میتوانید با استفاده از دستگاه نان باگت بازاری، نان باگتی خاصی را تولید کنید که در صنعت نان روز به روز پر کاربردتر شده است. به خاطر داشته باشید که هرچطور که مهارت شما در استفاده از این دستگاه افزایش پیدا کند، نان باگت تولیدی شما همچنین بهتر خواهد شد.
سرانه زدن نان باگت بازاری برای دست یابی به شکل مطلوب
سرانه زدن نان باگت بازاری، یکی از شیوه های پرکاربرد در جمع جوانان و بزرگسالان است که برای دست یابی به شکل مطلوب، باید به مواردی توجه کرد. ابتدا برای سرانه نان باگت بازاری، باید نان را به آرامی با چاقو یا نوار نان خرد کرد تا شکل دلخواه به دست آید. سپس، بهتر است از تخمیر خمیرهای طبیعی برای نان استفاده کنید تا نان شما با رطوبت و میوه های طبیعی ماندگاری بیشتری داشته باشد.
در مرحله بعد، نان باگت بازاری را باید با مواد خوشمزه تزئین کرد. این بازهم به سلیقه شما بستگی دارد، اما می توانید از پنیر، سبزیجات تازه، مرغ سرخ کرده یا کالباس برای تزیین نان استفاده کنید. به دلیل شکل خاص نان باگت، این نوع نان ساده و شیک به نظر می رسد و علاوه بر اینکه خوشمزه است، برای میهمانی ها و وعده های خانوادگی بسیار مناسب است.
تازگی و ماندگاری نان باگت بازاری نیز مهم است، بنابراین بهتر است قبل از سرانه آن، نان را با پارچه مرطوب پاک کرده و سپس با پارچه خشک، آن را خشک کنید. همچنین، بهتر است نان را درون جعبه هوا بندی شده نگهداری کرده تا از خشک شدن جلوگیری شود.
در نهایت، برای دستیابی به شکل مطلوب در سرانه نان باگت بازاری، بهتر است به نظم و اندازه گیری دقیق توجه کنید. با رعایت این نکات ساده، می توانید یک نان باگت بازاری شیک و خوشمزه را به راحتی درست کنید که به علاوه اینکه لذیذ است، قابلیت جلب توجه مهمانان شما را هم دارد.
راز طعم دلپذیر نان باگت بازاری
نان باگت یکی از خوراکیهای پرطرفدار است که در بسیاری از کافهها و رستورانهای شهرهای مختلف موجود است. اما یکی از رازهای محبوبیت آن، طعم دلپذیر آن است که بسیاری از مردم را به سویش جذب میکند. راز این طعم لذیذ، به همراه فرآیند تهیه و مواد مورد استفاده در آن است.
برای تهیه نان باگت بهترین نوع آرد برای استفاده آرد سفید و نرم است که باید با آب یا حلیب ترکیب شود. برای بهتر شدن طعم نان، میتوان با استفاده از آرد غلیظتر، نانهای باگت پفکی و نرم تری را تهیه کرد. اما سریع پخته شدن این نان و البته ترجیح طرفداران آن به نان مزه دار، به دلیل استفاده از آرد سفید است.
یکی از مواد مورد استفاده در نان باگت، خمیر پخته شده است. خمیر پخته شده به عنوان یک افزودنی مهم به نان باگت اضافه میشود. خمیر پخته شده به طور طبیعی دارای قدرت گره زدن است و باعث میشود نان باگت در حین پخت، حجم چند برابر بیشتری پیدا کند. همچنین، خمیر پخته شده باعث ایجاد ترکیب کاملی از تمام مواد در نان باگت میشود و سبب میشود طعمی یکپارچه و لذیذ برای نان باگت تولید شود.
آخرین ماده مهم در تهیه نان باگت، آب بامیه است. آب بامیه به عنوان یک روش پاکسازی و جایگزینی نسبت به سایر روشهای پاکسازی استفاده میشود و باعث میشود که نان باگت نرم، سبک و با طعمی خوشمزه تولید شود. استفاده از آب بامیه علاوه بر افزایش طعم لذیذ، به بهبود سلامتی نیز کمک میکند.
در نتیجه، طعم دلپذیر نان باگت به دلیل فرآیند جامد کردن اجزای مختلف نان، مصرف آرد سفید برای به دست آوردن سریعتر نان و، ماده مهم آب بامیه به منظور تولید یک نان با طعم و لذیذ بیشتر است.
