تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان آچما با ارده
نان آچما یکی از خوراکیهای سنتی و محبوب در ایران است که به صورت محلی و سنتی تهیه میشود. این نان بهصورت خمیری با استفاده از آرد گندم، ارده، آب و نمک تهیه میشود و پس از خمیرزنی، درون دیگ یا تابه پخته میشود. نان آچما با طعم مطبوع و خوشمزه خود معروف است و معمولاً به عنوان نوعی انگیزه و مزهدهنده به همراه غذاهای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه نان آچما با ارده، ابتدا باید آرد گندم را در یک کاسه مخصوص اندازهگیری کرده و به آن نمک اضافه کنید. سپس ارده را به آرد اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آب را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با دستهای خود یا با استفاده از ملخی خمیر را زنید تا یک خمیر نرم و الastekhoz شکل بگیرد.
خمیر را بهصورت گلولههای کوچک درآورده و آنها را در سطح صاف و کمی آرد کاهوب چیده و بهصورت دهانه شکل دهید. سپس داخل دیگ یا تابه داغ کنید و نانها را به مدت حدود 10-15 دقیقه بپزید و تا زمانی که سطح آنها طلایی و نرم شود، بپزید. سپس نانهای آماده را از دیگ یا تابه خارج کرده و بگذارید تا کمی سرد شوند. نان آچما با ارده آماده است و میتوانید آن را بهعنوان همراهی مناسب برای وعدههای غذایی خود مصرف کنید.