طرز تهیه میگو پلو شیرازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه میگو پلو شیرازی

میگو پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در شهر شیراز بسیار محبوب است. این غذا از مواد اصلی میگو، برنج، پیاز و ادویه های مخصوص تهیه می‌شود.

برای تهیه میگو پلو شیرازی ابتدا میگوها را تمیز کرده و پوست آن‌ها را پاک می‌کنیم. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده و میگوها را به آن اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ شوند. سپس برنج را با آب و نمک می‌پزیم و به صورت لایه لایه با مخلوط میگو و پیاز سرخ شده به داخل قابلمه می‌ریزیم و در زیر آتش کم می‌گذاریم تا بپزد.

به منظور افزودن طعم بهتر و خوشمزه‌تر به غذا ادویه‌هایی مانند زیره، زعفران و نمک روی برنج اضافه می‌شود. بعد از اینکه غذا آماده شد، با بقلماو پنبه‌ای سرخی داده شده روی قابلمه می‌پوشانیم تا بخار دیگر از غذا به داخل قابلمه برگردد و بعد از چند دقیقه میگو پلو آماده سرو و تقدیم شود.

این غذا با سالاد سبزیجات و مخلفات تازه سرو می‌شود و می‌توانید با یک لیوان ماست یا دوغ ایرانی مکمل کنید. این غذا با طعم خاص میگو و ادویه ها، یکی از خوشمزه ترین پلوهای ایرانی است که حتما باید یکبار در زندگی امتحان کرد.