طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

برای تهیه یک غذای خوشمزه و مغذی، مرغ کنتاکی به روش رستورانی یک گزینه بسیار خوب و سریع است. این غذا در امریکا بسیار محبوب است و در بسیاری از رستوران‌ها سرو می‌شود. در این روش طرز تهیه مُرَغ کُنتاکی، زعفران و تکه‌هایی از مرغ به عنوان اجزاء اصلی استفاده شده‌اند.

برای شروع به تهیه این غذا، باید کناره‌های گوشت مرغ را زدوده، آن‌ها را با زعفران و نمک و فلفل سیاه خوب پاک می‌کنیم. سپس تکه های گوشت مرغ را در تابه‌ای با روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی بگیرند و از تابه خارج کنید.

در قدم بعدی، سسی را از آرد، کره، شیر داغ، سیر، فلفل سیاه و نمک درست کنید تا گلرویی شود. سپس تکه‌های مرغ را در این سس غوطه ور کنید و درون تابه برای چند دقیقه بگذارید تا سس به خوبی به مرغ جذب شود.

سپس با روشن کردن فر، تکه های مرغ را بر روی سینی فر اندازه و در نوک فر قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه در ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. پس از پخت مرغ، آن را بر روی سرویس کرده و با سبزیجات، سالاد و سس مورد نظر خود سرو کنید.



طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

مرغ کنتاکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای جنوب آمریکایی است که در سراسر جهان شناخته شده است. طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی بسیار ساده است و با علاقه‌مندی و کمی تلاش می‌توانید این غذای محبوب را در خانه تهیه کنید.

ابتدا باید به طور کامل مرغ را با آب یا آبلیمو بشویید و خشک کنید. سپس، پوست مرغ را با یک نازک چاقو کنده و از نیمی از آن جدا کنید و دوباره به پوست بازگردید تا روغن بالاتر پخته شود.

سپس، مرغ را در آرد نمکی و فلفل مرغی بندازید و آن را خوب پوشانید. سپس، در یک تابه عمیق روغنی گرم کنید و مرغ را در آن برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید. یک بار به هنگام پختن مرغ، آن را به جای جابجایی، دنبال نکرد. آن را بر خلاف آن نگذارید تا پخته شود.

و در آخر، مرغ آماده سرو و ساماندهی است! شما می توانید آن را با سیب‌زمینی سرخ کرده، یک نوع سالاد، سس فلفل و آیس تی سرد سرو کنید. همچنین، می توانید برای حفظ گرمای مرغ، آن را درون فر روشن قرار دهید و بعد از حدود ۵ دقیقه، سریع و خاموش کنید تا گرمای آن حفظ شود.



طریقه تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهاست که بیشتر افراد علاقه‌مند به آن هستند. مهمترین مرحله در تهیه این غذا، ترکیب تمامی ویژگی‌هایی است که امکان می‌دهد چنین طعم و مزه‌ ی خوشمزه‌ای به دست آید. در ادامه به توضیحاتی مفصل در خصوص روش تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی می‌پردازیم.

برای شروع، لازم است به مهمترین اجزای تهیه این غذا پرداخت. مرغ چرخ کرده، سیب زمینی‌های شده، روغن، آرد، شیر، زعفران، نمک، فلفل، سیر و پیاز از اجزایی هستند که در تهیه این غذا استفاده می‌شوند. در مرحله اول مشتریان، باید مرغ چرخ کرده را در فر تازه می‌پزند. در مرحله بعدی، سیب زمینی‌های قطع شده به روغن ریخته و تفت می‌دهیم.

سپس، آرد و شیر را به طور جداگانه در دو ظرف مختلف می‌ریزیم. سپس، تفت داده شده سیب زمینی‌ها را با آرد و شیر مخلوط می‌کنیم تا یکی از مهمترین قسمت‌های آن را تهیه کنیم. سپس مرغ چرخ کرده را به همراه سیر و پیاز تفت می‌دهیم و آن را با آمیزش سیب زمینی‌های تفت‌داده شده خام ترکیب می‌کنیم.

سپس، با توجه به مزه‌ای که مشتریان به سلیقه خود می‌پسندند، سبزیجات خام را به غذا اضافه می‌نماییم و سپس، با استفاده از نمک، زعفران و فلفل، غذا را طعم‌دار می‌کنیم. در نهایت، تمامی اجزای غذا را به همراه چند قطره روغن زیتون به هم می‌ریزیم و غذا را به مدت 15 دقیقه در فر تازه قرار می‌دهیم تا غذا به شکل مطلوب و دلچسبی آماده شود. با توجه به اینکه چنین طعم‌داری و مزه‌ای دارد، مخاطبان زیادی را به سوی خود جذب نموده‌ است و باعث شده تا رستوران‌ها نیز این غذا را در فراوانی خدمت گیرند.



آموزش تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی یکی از شیوه‌هایی است که در امروزه بسیار طرفداران دارد. این روش مرغ کنتاکی را نرم و شیرین می‌کند و مورد پسند بسیاری از علاقه‌مندان به این پرطرفدار خوراکی قرار می‌گیرد. در ادامه با توضیحات بیشتر به نحوه تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی می‌پردازیم.

برای شروع، باید مرغ‌ها را به دقت شستشو کرده و آن‌ها را خشک کرد. سپس باید آماده کردن مواد نیز انجام شود. مواد شامل بریسکت مرغ، جوانه ذرت، نوشیدنی کرم وارم و چند ماده دیگر می‌شوند. بریسکت مرغ را می‌توان در داخل کوکر یا کاسه‌هایی مخصوص رستوران‌ها به مدت ۲۴ ساعت قرار داد.

در مرحله بعد، برای تهیه غذای داخلی مرغ، آرد، ذرت و آرد نان را با هم مخلوط کرده و در ظرفی برای این منظور قرار دهید. سپس باید هفته‌ای حدود ۲ کیلوگرم از مخلوط روی مرغ بریسکت کار شود. این کار به مدت حدود ۲ روز طول می‌کشد.

سپس باید آماده سازی سس کرم را انجام داد که می‌توانید با مخلوط کردن مایونز، پنیر پارمزان، شیر، خامه و چند تا ادویه مختلف انجام دهید. به همین ترتیب با پخت کردن مرغ‌ها در فر به مدت ۳۵ دقیقه، مرغ کنتاکی رستورانی شما آماده سرو نمودن است و به کمک سس کرم سرو خواهد شد.



راهنمای تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

برای تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی، ابتدا باید برای مرغ گرم شدن داده شود. برای این کار، می توانید مرغ را در یک قابلمه در حدود ۲۵ درجه سانتی گراد در روغن گرم کنید. پس از گرم شدن مرغ، باید آن را از روغن بیرون بیاورید و آن را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا از چربی زیاد خود رها شود.

بعد از این کار، شما می توانید مرغ را در ظرفی خنکتر قرار داده و به مدت ده دقیقه به خنک شدن بگذارید. در این مدت، شما با هر دو تکه نون ارده یا پنیر بالای مرغ تقدیم کنید، سپس به روغن گرم برگردانده و به اندازه کافی سرخ کنید. برای سرو کردن، می توانید آن را با سیب زمینی سرخ شده و سس باربی کیو، با سکه های لیمو تزئین کنید. می توانید یک آب پرتقال شوید و آن را همراه مرغ و سیب زمینی سرو کنید.

برای تهیه سس باربی کیو، شما می توانید ۱۰۰ میلی لیتر سس کارامل، ۲ قاشق غذا خوری سس ورچسترشایر، ۲ قاشق غذا خوری هندوانه ترش، ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه خشک شده و حدود ۴ برچسب سیر کوچک را با هم مخلوط کنید. پس از این کار، شما می توانید آن را در یک قابلمه در حدود ۵ دقیقه جوش بدهید و سپس آن را تازه کنید.



نحوه تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

برای تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی، ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و پوست آن را در حد کافی برداشت کنید. سپس مرغ را به شکل قطعات درآورده و در ماکروفر به مدت چند دقیقه در دمای بالا یا در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد.

در مرحله بعد، برای تهیه سس، دوغ، سیر، سس چلو، کره، و پنیر توکالو را مخلوط کنید تا سس لازم برای مرغ کنتاکی را تهیه کنید. از این سس برای پخت مرغ استفاده خواهید کرد.

سپس، قطعات مرغ سرخ کرده شده را درون سس قرار داده و مرغ را همه جا با سس پوشانده و تازه‌ترین نوع نان ها را در کنار آن سرو کنید. در صورت دوست داشتن، می‌توانید با سبزیجات تزئین شده و با سیب زمینی سرخ کرده و روی آن تاکلو پنیری تزیین کنید. در نهایت مرغ کنتاکی را با سس و نان خوردنی تازه و خوشمزه را لذت ببرید.



رسپی تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی

تهیه مرغ کنتاکی به روش رستورانی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای آمریکایی است که در ایران نیز بسیار محبوب است. این غذا از عناصر اصلی مانند مرغ تندر، آرد، گوجه فرنگی، کره و ادویه جات تشکیل شده است. در ادامه نحوه تهیه و پخت مرغ کنتاکی رستورانی را شرح می‌دهیم.

اولین مرحله در تهیه مرغ کنتاکی رستورانی، آماده سازی مرغ تندر و ترکیبات اصلی طعم‌دهنده مانند فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک می‌باشد.ابتدا مرغ تندر را با آرد، فلفل سیاه، سیر، پاپریکا و نمک مخلوط کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد.

بعد از پخت مرغ، لایه‌ای از پوست نان سبوس دار را نیمه غرسه کنید. سپس مرغ روی نان قرار داده، گوجه‌فرنگی خرد شده، خیار شور شده و سس مایونز را به صورت پایه‌ای روی مرغ قرار دهید. سپس نان را بالا می‌کشید و روی دسته یا نظامت خرد کرده شده و خشک شده قرار می‌دهید تا مزه ترکیبی این خوراکی روی لبه پایین نان و بالای نان به خوبی با دهان شما درآید.

با توجه به جالبی و خوشمزگی مرغ کنتاکی رستورانی و مواد کنسروی که استفاده شده، بسیار راحت و سریع می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این باعث شده است که در ایران و در سراسر جهان به خوبی شناخته شود و بسیاری از رستوران‌ها نیز منوی خود را با این خوراکی آماده کنند.