1. طرز تهیه مرغ کامل با فویل در فر
برای تهیه مرغ کامل با فویل در فر، ابتدا مرغ را با آب بشویید و خشک کنید. برای پختن مرغ، از فویل کشیده شده برای پختن استفاده میکنیم. ابتدا فویل را روی میز صاف کرده و مرغ را روی آن قرار دهید.
سپس از مخلوطی از نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه برای اصلاح طعم مرغ استفاده کنید. این مخلوط را روی مرغ بپاشید و آن را درون فویل بپیچید. سپس فویل را پشت و رو کنید تا مرغ به طور یکنواخت پخته شود.
برای پختن مرغ، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مرغ را درون فر قرار دهید. مدت زمان پختن مرغ بستگی به وزن آن دارد. برای مرغی با وزن ۲ کیلوگرم، مدت زمان پختن حدود ۲ ساعت میباشد.
هنگام پختن، فویل را در بازوهای مرغ ببندید تا آب مرغ درون فویل نگردد. سپس در آخر مرغ را از فویل درآورده و با فر کناری خود روی میز سرو کنید و چند قطعه لیمو برای دکوراسیون اضافه کنید. در نهایت، میتوانید با سبزیجات و سس به همراه آن را سرو کنید و از طعم خوشمزه و لذیذ مرغ با فویل در فر لذت ببرید.
2. چگونگی پخت مرغ کامل در فر با فویل
مرغ از جمله مواد غذایی مهم و مورد علاقه خانوادههاست و برای پخت آن در فر با فویل باید در برداشتن خطوط اصولی دقت شود. در ادامه چگونگی پخت مرغ کامل در فر با فویل را آموزش میدهیم.
اولین قدم در پخت مرغ کامل در فر با فویل، تهیه مرغ است. بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید و قبل از پخت، مرغ را تمیز کرده و از داخل آن را خالی کنید.
پس از تمیز کردن مرغ، باید آن را به دقت پاک کنید و پس از آن، نمک و فلفل بر روی آن بپاشید. سپس در یک سینی مرغ را درون فویل بگذارید و آن را با فویل بپوشانید. حال باید مرغ را برای پخت در فر آماده کنید.
برای پخت مرغ کامل در فر با فویل، ابتدا باید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس سینی حاوی مرغ را به داخل فر بگذارید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود.
آماده شدن مرغ را با چک کردن داخل آن بررسی کنید. اگر رنگ داخل مرغ به صورت کاملاً سفید و پخته میباشد، به این معنی است که مرغ کاملاً پخته شده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید و با دستمال کاغذی روی آن تا کاملاً خشک شدن آن قرار دهید.
با این روش، مرغ کاملاً پخته و خوشمزهای در فر با فویل حاصل خواهید کرد. همچنین میتوانید با اضافه کردن انواع مختلف ادویهها و سبزیجات، طعم و مزهٔ پخت مرغ را بهبود بخشید.
3. روش ساخت مرغ کامل در فر با فویل
روش ساخت مرغ کامل در فر با فویل به عنوان یکی از روشهای سریع و راحت در پخت غذا به شمار میآید. این روش پخت مرغ باعث میشود تا مرغ با طعم و ابعاد مطلوبی درست شود و سبک و راحتتر از حالت پخت در سینی باشد. در ادامه به توضیح کامل این روش پرداخته میشود.
ابتدا باید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید. سپس مرغ را با مواد دلخواه چون ادویه، نمک، زعفران و برگ بو درست شده روی فویل قرار داده و به درستی بسته شود. سپس مرغ بسته شده را روی سینی قرار دهید و سینی را داخل فر بگذارید. در طول این فرآیند فویل کمک میکند تا مرغ به صورت یکنواختی پخته شود.
بعد از چهل دقیقه پخت در فر، باید فویل را باز کنید و مرغ را مدتی روی آتش قرار دهید تا سطح آن طلایی شود و در نتیجه طعم بهتری بگیرد. برای دو دقیقه از روغن داغ هم استفاده کرده و مرغ را به هر طرف ۳۰ ثانیه برای طرفین بگذارید.
در نهایت مرغ را از فر بیرون بیاورید و فویل را کامل از بالا باز کنید تا با سرعت بخار برود. پس از این مرحله، مرغ آماده سرو شدن هست و میتوانید آن را برای خانوادهتان سرو کنید.
بنابراین استفاده از فویل در پخت مرغ کامل نه تنها زمان پخت را کوتاهتر میکند بلکه با تضمین پختن یکنواخت و عمیقتر مواد درون مرغ، طعمی مطلوب و ماندگاری طولانیتر را برای غذا فراهم میکند.
4. مرحله به مرحله تهیه مرغ کامل با فویل در فر
با سلام خدمت شما
مرحله به مرحله تهیه مرغ کامل با فویل در فر
تهیه یک مرغ کامل تازه و خوشمزه با فویل در فر، از دستورات اصلی و مهم در پخت غذاها به شمار میآید. در این روش، مرغ برای دمی خوب و طعم دار سرخ شده و پر از طعم و مزه خواهد بود. در ادامه به توضیح مراحل لازم برای تهیه مرغ کامل با فویل در فر پرداخته میشود.
مرحله اول: آمادهسازی مرغ
مرغ را با آب بشویید و سپس باحویله و کاغذ آشپزخانه خشک کنید. سپس با کمی نمک و فلفل به داخل و بیرون مرغ بپاشید. در ادامه میتوانید با چاقو، چند برش روی مرغ بزنید تا مزهی بهتری داشته باشد.
مرحله دوم: آمادهسازی فویل
شیشه یا سینی مرغ را با فویل که با چند لایه قرار داده شده است، پوشانده. فویل میتواند مرغ را از خشک شدن و خارج شدن رطوبت آن جلوگیری کند. همچنین فویل به تدریج حرارت را به داخل مرغ منتقل میکند.
مرحله سوم: پخت مرغ
شیشه یا سینی فویلی مرغ را در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد برای یکساعت و نیم بپزید. بعد از گذراندن این مدت زمان، فویل را از مرغ بردارید و مرغ را دوباره در فر بگذارید تا به یک رنگ سرخیده تبدیل شود. در این بخش از پخت مرغ در فر، میتوانید آرایشی روی مرغ اضافه کنید که ظاهر آن را زیباتر کند.
مرحله چهارم: پایان دهید تهیه مرغ
وقتی که مرغ آماده شد، آن را از فر خارج کرده و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا بهتر خنک شود. سپس مرغ را برش دهید و سرو کنید. میتوانید از سوسیس، سبزیجات و غذاهای دیگر جانبی، کنار آن استفاده کنید تا لذت غذایی جالبی را برای خود و دیگران ایجاد کنید.
به این ترتیب، میتوانید یک مرغ کامل خوشمزه و شیرین با فویل در فر تهیه کنید که با استفاده از کمترین وسایل و نیز زمان کوتاه، شما را به لذت غذایی بیبدیلی برساند.
5. کیفیت بهترین روش تهیه مرغ کامل با فویل در فر
برای تهیه مرغ کامل با استفاده از فویل در فر باید از کیفیت مرغ خوب و تازه استفاده کرد. پس از خرید مرغ، آن را با آب سرد بشویید و به خوبی خشک کنید. با کمک چاقوی تیز، پوست مرغ را برش دهید و داخل آن را باکنارگذاشتن نبردن چند لیوان آب تمیز کنید.
سپس با کمک نوک چاقوی تیز، لبه های پوست مرغ را به داخل بخش چاقو که تیز است، تازه کنید. بعد از این کار، سبزیجات مورد نیاز را شسته و خشک کنید و آن ها را در داخل بدنه مرغ قرار دهید. البته باید مراقب باشید که حجم سبزیجات به حدی نباشد که ظرفیت مرغ پرشود.
سپس مرغ را با فویل بپوشید تا طولانی تر دم بخورد. قرار دهید مرغ را در یک سینی مناسب و داخل فر گرم شده بگذارید. مدت زمان لازم برای پختن، تقریباً 1.5 تا 2 ساعت است که بسته به اندازه مرغ و تنظیمات فر ممکن است تغییر کند. پس از پخت، مرغ فویل شده را با دقت از فر خارج کرده و با چنگال و چاقو، پوست را از بدنه جدا کنید. سپس با چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.
6. طرز تهیه مرغ کامل با فویل در فر به صورت حرفه ای
برای تهیه مرغ با فویل در فر به صورت حرفه ای، ابتدا مرغ تمیز شده و پوست آن را از بین ببرید و آن را با نمک و فلفل سیاه پوشانده و سپس در بشقاب بر روی چینی کدر قرار دهید. سپس با دستان خود کمی روغن روی بدنه مرغ بمالید.
حال در صورتی که مرغ به دمای اتاق امده بود، به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید تا دمای آن به 7 درجه سانتیگراد برسد. به این ترتیب از بروز خطر آلودگی در تبدیل شدن به باکتریهای خطرناک در زمان پخت جلوگیری خواهید کرد.
در مرحله بعدی، فویل را در حداقل سه لایه برش دهید و آن را به اندازه کافی برش بدهید تا به راحتی بتوانید مرغ را داخل آن بگذارید و فویل را همگی جمع و بسته کنید. سعی کنید که شکل فویل به شکل شبه کاملی روی بدنه مرغ باقی بماند تا بهتر در فر پخته شود.
قبل از پخت، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد قبل از اینکه مرغ روی تنور قرار بگیرد، آماده کنید. برای درست کردن فر، بهتر است که چینیهای قابل از بین بر داشته باشید و بعد از پایین آوردن ریل فر، کف درونی فر را با نوار فویل روکار یا کاغذ روکار بپوشانید.
حال مرغ را در فر قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا به طور کامل پخته شود. بعد از گذشت این مدت، فویل را از بالای مرغ باز کنید تا برای 20 دقیقه آخری از پخت مستقیم بر روی ریل فر بگذارید تا روی مرغ برش سر کنید و از پخته شدن درخواست کنید. سپس مرغ را از فر بیرون بیاورید و آن را خنک کنید. حال مرغ به صورت کامل آماده خوردن است.