تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه مرغ پرتقالی خانم گلاور
مرغ پرتقالی یک غذای خوشمزه و محبوب است که در ایران و سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. طعم و طرز تهیه این غذا از طریق هر آشپزی میتواند متغیر باشد، اما در اینجا نکات اصولی و روش سنتی تهیه مرغ پرتقالی خانم گلاور را برای شما شرح دادهایم.
ابتدا برای تهیه مرغ پرتقالی، باید یک عدد مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ماهیتابهای قرار دهید. برای طعم دهی، شیرینی و ماندگاری طعم مرغ پرتقالی میتوان از سویق، نمک، فلفل سیاه تازه و نارنج استفاده کرد.
سپس بیست دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد و مواد داخل ماهیتابه خود را مخلوط کنید. بعد از این مرحله یک لیوان آب پرتقال را همراه با نیم لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری استخوان مرغ، به ماهیتابه اضافه کرده و همه را بزنید.
روغن گلخانهای و برنج پلو همراه با یک دستور پخت آسانی از سایر مواد غذایی همراه با مرغ پرتقالی میتوانند یک صبحانه غذا خوشمزه برای یک خانواده متوسط روز را متأسف کنند.