طرز تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو

تهیه غذاهای خوشمزه و شگفت‌انگیز دغدغه هربخش از جامعه است، به خصوص در محافل خانوادگی و رویدادهای مختلفی مانند مجلس‌ها، عروسی‌ها و جشن‌های فامیلی. یکی از غذاهایی که برای مجالس بسیار مناسب و محبوب است، مرغ مجلسی با زرشک پلو است. طرز تهیه این غذا را در ادامه به شما توضیح می‌دهیم.

برای تهیه مرغ مجلسی با زرشک پلو، ابتدا باید مرغ را پاک کرده و در صورت نیاز، خرد کرده و با ادویه‌های مخصوص به مدت حداقل چند ساعت در یخچال یا در محیط معمولی قرار دهید تا ادویه‌ها به خوبی جذب شود. سپس مرغ را به صورت متوسط درون دیگی قرار داده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حداقل آب تهیه شده، پخت کنید.

سپس زرشک را برای تهیه پلو با آب خیس کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا نرم شود. پس از آماده شدن زرشک، نیمی از آن را در قسمت پایین دیگ ریخته و بقیه را روی آن قرار دهید. می‌توانید نان تازه و روغن سیر سرخ شده را هم به پلو اضافه کنید. سپس مرغ را از آب خارج کرده و درون دیگ با چند قاشق از آب پخته‌ی خود قرار دهید و با آب نمک و روغن زیتون، دوباره بپزید. پس از گذشت حدود ۱۵ دقیقه، مرغ آماده است.

در نهایت، پلو را در بشقاب سرو کرده و مرغ را روی آن تزیین کنید. می‌توانید پلو را با کمی زرشک و یا خشکبار تزئین کنید. این غذا آماده خوردن است و باید در حین گرم باشد تا بهترین کیفیت را داشته باشد. بهتر است این غذا را با ماست و یا سالاد ترشیجات سرو کنید.



راهنمای طرز تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو

برای تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو، ابتدا می‌توانید مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه پاک کرده و به همراه یک قاشق غذا خوری زعفران و پنج قاشق غذا خوری روغن زیتون به مدت 30 دقیقه درون یک کاسه آب سرد قرار دهید. پس از گذشت این مدت، می‌توانید مرغ را درون یک قابلمه بزرگ با مقداری آب و روی حرارت ملایم قرار دهید و تا زمانی که مرغ به صورت کامل پخته شود، پخت دهید.

سپس، برای تهیه زرشک پلو، شما نیاز به شوید، برنج، زرشک، نمک و روغن دارید. ابتدا برنج را بشویید و به همراه نمک و آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پس از گذر این مدت، برنج را ابکش کرده و به همراه روغن درون قابلمه ای بزرگ ریخته و به همراه مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج بپزد.

در مرحله بعد، زرشک را درون یک پنجره کوچک با مقداری روغن تفت داده و در ظرف مناسب به همراه یک قاشق غذا خوری شکر قرار دهید. سپس زرشک را با برنج مخلوط کرده و به همراه مرغ مجلسی روی سفره سرو کنید. برای زیبایی بیشتر، می‌توانید روی زرشک پلو مقداری خرمای تاریخی و پسته خرد شده را نیز پخش کنید. با این راهنما، شما می‌توانید مرغ مجلسی برای زرشک پلو را با طعمی لذیذ و فوق العاده تهیه کنید.



لیست مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو

تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو با استفاده از مواد اصلی زیر انجام می‌شود:

1. مرغ: یک عدد مرغ متوسط به اندازه ۱۵۰۰ گرم برای تهیه مرغ مجلسی لازم است. بهتر است مرغ انتخابی تازه باشد و پوست آن برداشته شده باشد.

2. زرشک: به میزان لازم برای تهیه زرشک پلو که معمولاً ۲۵۰ گرم است.

3. پیاز: ۳ عدد پیاز متوسط به اندازه ۳۵۰ گرم.

4. روغن گیاهی: برای تهیه مرغ مجلسی، ۲۰۰ میلی‌لیتر روغن گیاهی به صورت مقداری تلخ و سفت استفاده می‌شود.

5. نمک و فلفل: به میزان لازم برای طعم دهی به مرغ مجلسی.

6. آب: برای تهیه مرغ مجلسی، ۳ لیتر آب برای ماهیت زنجیره‌ای یا از نوع خروجی پشت مرغ استفاده می‌شود.

7. زعفران: چند میلی‌گرم زعفران برای نگهداری شکلات هفت سین استفاده می‌شود.

8. حلیم: ۱۵۰ گرم حلیم خشک برای خروجی کردن طعم مرغ مجلسی استفاده می‌شود.

اما برای طعم دهی به مرغ مجلسی، توصیه می‌شود به دلخواه سایر مواد مانند رب گوجه فرنگی، ادویه‌جات خوراکی مثل زردچوبه، مرزه و... نیز اضافه شوند. این باعث می‌شود به پخته شدن مرغ مجلسی در آب که برای پلو نیز استفاده هم می‌شود، طعم و کیفیت بیشتری بدهد.



طرز تهیه زرشک پلو

برای تهیه زرشک پلو، ابتدا باید برنج را با آب بشویید و به مدت چند ساعت در آب خیسانده و سپس آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب آن جوش بیاید.

در میانه برنج بهتر است که سبزیجاتی همچون پیاز و سیر و ریحان را همراه با شوید و پنیر را هم پخته و روی برنج قرار دهید. سپس زرشک را با آبکشی کرده و بعد از پخت آن برای تزئین روی برنج بکار می‌رود.

برای پخت زرشک می‌توان آن را در یک قابلمه با یک قاشق سرکه کوچک و کمی شکر به همراه آب رقیق کرده و روی حرارت قرار داد تا زرشک آماده شود. سپس زرشک روی برنج قرار داده می‌شود و در آخر ماست را همراه با سبزیجات به عنوان نوشیدنی سرو می‌کنیم.

بهتر است برای خوردن زرشک پلو، مقداری گوشت گوسفندی و یا مرغ همراه با آن سرو کنید. همچنین می‌توانید به جای پاره کردن کدو تنبل، حتی مقداری کدو حلوایی هم برای طعم دلخواه خود به آن اضافه کنید.

در کل برای تهیه زرشک پلو نیاز است که به مراحل و نحوه پخت توجه کرده و آن را با سبکی خاص خودتان آماده کنید. همچنین می‌توانید با تزئین و رنگ بندی به نظر هرچه عالی‌تری برسانید و کیفیت غذای خود را به طور قابل توجهی بهبود دهید.



طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در مناسبت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به روش خاصی طبخ می‌شود که باعث می‌شود طعم خوشمزه‌ای به آن بخشیده شود. در زیر طرز تهیه مرغ مجلسی بطور کامل توضیح داده شده است.

ابتدا برای تهیه مرغ مجلسی، باید مرغ را به شکل نصفین در می‌آورید و آن را با آب شسته و خشک می‌کنید. سپس درون ظرفی که متوسط‌ترین اندازه دارد، آن را قرار می‌دهید. بعد از آن باید یک فنجان از آب را کنار این ظرف قرار داده سپس یک پیاز را خرد کرده و روی مرغ بریزید.

در ادامه، باید فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، زعفران و نمک را تکه تکه کرده و همه را درون ظرف قرار دهید. دقت کنید که نمک به میزان کافی باشد، کوچک‌تر از حد کف دست خود استفاده کنید.

سپس جوش داده‌شده را کنار مرغ بیافرینید و ظرف را با پوشش فویل بپوشانید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد درون فر قرار دهید.

بعد از ۲۰ دقیقه، فویل را از روی ظرف بردارید و مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بدون فویل درون فر قرار دهید تا روی آن طلاایی شود و آماده به تقدیم شدن شود.

در نهایت، طرز تهیه مرغ مجلسی بسیار ساده و راحت است و می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های غذایی در مجالس، جشن‌‌ها و مناسبت‌های خاص باشد.



نکاتی در مورد تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو

برای تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو، ابتدا باید یک عدد مرغ دو کیلویی را داشته باشیم. در صورتی که مرغ را تازه خریده ایم، باید آن را تمیز کنیم و پوست آن را برداریم. پس از پخته شدن مرغ، می توانیم پوست را دوباره بر روی گوشت قرار دهیم تا غذای ما دارای ظاهری زیباتر و خوش‌چشم باشد.

برای طعم دهی به مرغ، می‌توان از ادویه ها مانند زعفران، زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک استفاده کرد. در این روش، باید مرغ را به صورت کلی درون قابلمه‌ای بزرگ به همراه آبی که به اندازه‌ی کافی با آن پوشانده شده است، قرار دهیم. سپس باید با حرارت کم آن را برای یک ساعت و نیم تهیه کنیم.

در ادامه بعد از پخته شدن مرغ، مرغ را از ظرف خارج کرده و پوست آن را بردارید. در صورتی که می‌خواهید توپک طلایی‌در روی مرغتان داشته باشید، می‌توانید برای خوراک طلق دون، پوست مرغ را با سس شیرین و شور جوشیده، ترکیب کنید و روی مرغ قرار دهید. پس از آن، مرغ را با چاقو به قطعات کوچک تقسیم کنید و کنار قابلمه قرار دهید. سپس در ظرف جداگانه‌ای، پوست زرشک‌ها را با تلخیزر، نمک و فلفلی که با هم ترکیب کرده ایم، حرارت دهید. سپس می‌توانید زرشک ها را بر روی مرغ قرار دهید و طی نظم مناسب، به همراه پوست مرغ سرو کنید.

با تهیه مرغ مجلسی برای زرشک پلو، می‌توانید یک غذای شیک، گران قیمت و خوشمزه را برای خود و خانواده‌تان آماده کنید. این غذا جزء غذاهایی است که در میان مهمانی‌ها و مجالس رسمی بسیار محبوب و مورد استقبال قرار می‌گیرد. تهیه این غذا نیاز به تخصص آشپزی خاصی ندارد و هر کسی می‌تواند با دنبال کردن روش‌های ساده، به راحتی آن را در خانه تهیه کند.



طرز تزئین غذا

طرز تزئین غذا یک هنر است که دیگر نقشه با خوردن یک وعده غذایی معمولی را به شگفتی تبدیل می‌کند. تزئین غذا فقط به شکل و رنگ مناسب فودستایل نمی‌دهد، بلکه به شما این امکان را می‌دهد تا غذای خود را به خوراکی دیدنی و خیلی هنرمندانه تبدیل کنید. این هنر از دسته‌ی هنرهای دستی است که می‌توانید با استفاده از انواع ابزار و مواد هنری مختلف، مثل سبزیجات، میوه‌ها و گیاهان، ترکیبات رنگی، نقطه‌ کشی‌ها و نقش‌‌های هنری، ظاهر درخشانی به غذاهای خود بدهید.

در تزئین غذا، هنجارهای خاصی وجود دارد که باید رعایت شود. در بیشتر موارد، رنگ‌ها و شکل‌های متفاوت، روی پلیت ودسته‌ی غذاهای دیگر قرار می‌گیرند و باعث می‌شوند که هرچیزی علاوه بر خوشمزگی، دیدنی و شگفتی باشد. طرز تزئین پلیت در بیشتر موارد، نیز شامل قرار دادن غذا در وسط پلیت، استفاده از انواع سبزیجات، میوه‌ها، رشته‌ها و... برای خلق اشکال متنوع است.

آشپزان حرفه‌ای و هنرمندان غذا، برای تزئین غذا از تمام ابزارهای لازم، آشنایی و تجربه‌ای که سال‌ها گرفته اند، استفاده می‌کنند. اما شما نیز می‌توانید یاد بگیرید چگونه پلیت‌های جدید و خاصی بسازید، غذاهای افکت دار ترسیم کنید، پلیت‌هایی با دید وسیع به‌وجود آورید و انبوهی از ابزارهای نوین را اضافه کنید.

به هر حال، طرز تزئین غذا چیزی نیست جز یک هنر خلاقیت است که می‌تواند هم به خانواده و هم به میهمانان شما لذت بخش باشد. پس فقط با ذهن باز، خلاق و با ابزارهای هنری مختلف، هنر تزئین غذا را به خوبی درک کرده و تمرین کنید.