1. طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی در توستر
تهیهی مرغ شکم پر مجلسی در توستر بهسادگی میتواند یکی از معجونهای شیرین کارخانهای باشد. با همین ترکیبات، اما درست جایی دیگر، حصه قابل توجّهی از بو و طعم کارخانهای را از بین میبریم.
برای شروع، مرغ خود را با آب بشویید و بخش شکمپر را برید. سپس میتوانید بلعیدن ان را خنک کنید و کمی لیموی تازه و نمک بهترین راه برای افزایش طعم این قسمت مرغ است.
حالا شما میتوانید یک تخم مرغ درون ظرف توستر خود بشکنید و با یک قاشق چوبی، آن را طوری که ناهموار نباشد، مخلوط کنید. سپس بر روی تخم مرغ، شکمپر مرغ خود را قرار دهید و با مقداری پیاز رنده شده، دارچین و فلفل قرمز، داخل توستر بریزید.
برای ده دقیقه به کلی بینظیر هس همهی اجزای مرغ و تصادفی از فلفل قرمز و کنجد، ویا غذای بسیار فندکی را که با بو و طعم مجلسی تفاوتی ندارد، در یک توستر دمی همراهی کنید. پس از اینکه ظرف توستر خود را خاموش کردهاید و آن را به مدت یک دقیقه بر روی اجاقگاز خاموش قرار دهید، دهان آفتاب تابان، از آن همهی خوراکیهای خوشمزه، با طعم و بوی غذای خانگی و اصیل، شاد شود.
2. روش آماده سازی مرغ شکم پر
روش آمادهسازی مرغ شکمپر بسیار محبوب در آشپزخانههای ایرانی است که در این متن سعی میکنیم به توضیح کامل این روش بپردازیم. بهطور معمول، برای آمادهسازی این غذا از مرغهای سبک و بدون پوست استفاده میشود.
ابتدا مرغ را تمیز کرده و از داخل آن را خالی کنید. سپس یکی دو قاشق چایخوری از ادویههای مورد نظرتان از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل و پودر سیر را برای مرغ درونش قرار دهید. سپس با کمک یک سرانگشت یا چنگال، مرغ را ببندید.
در مرحلهبعد، مرغ را در کاسهای درست کنید. در این کاسه، یک خمیر از آرد و آب تهیه کنید و از روی مرغ بریزید. در این مرحله نیز بهتر است از ادویههای دلخواه برای افزایش مزهی استفاده شود.
حالا که مرغ شکمپر را با آرد پوشانده اید، دیگر آماده بستن درونش هستید. برای این کار، دور اطراف مرغ را دوخته و از هوا رفتگیها را محکم کنید.
نوبت به پخت آمادهشده است. بهطور کلی، این فرآیند درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد و بهمدت یک ساعت صورت میگیرد. قبل از وارد کردن مرغ در فر، بهتر است روی آن همچنین ادویههای دلخواه را ریخته و با روغن تفت دهید تا طعم بهتری داشته باشد.
در نهایت، مرغ شکمپر آماده خوردن است. از بهصورت خام و ماندگاری بالای آن تا پخته کردن آن برای طعم بیشتر، این روش آمادهسازی مرغ شکمپر را به عنوان یکی از بهترین پیشنهادهای غذایی ایرانی میتوان برشمرد.
3. مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر
تهیه مرغ شکم پر یکی از تحسین برانگیزترین غذاهایی است که میتوان در منوی غذایی رستورانها یا در منزل طبخ کرد. برای تهیه این غذا، لازم است تعدادی مواد اولیه را به صورت دقیق مورد نیاز قرار داد. در این پاراگراف اطلاعاتی راجع به مواد لازم برای تهیه مرغ شکمپر آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکمپر عبارتند از:
۱.مرغ: ابتدا باید مرغی انتخاب شود که دارای شکم پر باشد و باید به نوعی با فر همراه شود تا پوست مرغ نرم شود.
۲.نرم کننده: لبنیاتی را انتخاب کنید که بخشی از مرغ را جذب کند و به آسانی نرم شود.
۳.سس سویا: این سس در تهیه مرغ شکمپر بسیار مهم است، باید دقت شود برای تهیه سس، آلوده نشود.
۴.نمک و فلفل: میتوانیم از نمک و فلفل برای تنظیم طعم مناسب این غذا استفاده کنیم.
۵.روغن: برای سرخ کردن مرغ دارای شکم پر، نیاز است از یک مقدار مناسب روغن استفاده شود.
در کل مهم ترین مواد اولیه در تهیه مرغ شکمپر، مرغ، نرمکننده و سس سویا هستند. لازم است فرایند تهیه این غذای بسیار خوشمزه را با دقت بیشتر و قواعد بهتری رعایت کنید. تهیه این غذا به دلیل استفاده از دستور و مواد درست، قابلیت تامین حداقل دو وعده غذایی را برای شما و خانوادهتان دارد و با پخت این غذا میتوانید بهترین نوع از غذای شما را به خانوادهتان ارائه دهید.
4. نکات مهم پیش از شروع به تهیه مرغ شکم پر
تهیه مرغ شکم پر یکی از معروفترین غذاهای خوشمزه در جهان است که دارای مزه و طعم منحصر به فردی می باشد. اما به دلیل کار پیچیده و مراحل زیادی که برای تهیه آن لازم است، برخی افراد ممکن است بهسختی یا اصلاً به تهیه آن روی نیاورند. به همین دلیل، پیش از شروع به تهیه مرغ شکم پر، باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشیم.
اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشیم، انتخاب مرغ مناسب برای تهیه این غذاست. بهترین نوع مرغ برای تهیه شکم پر، مرغ آزاد و بالغ است. همچنین، باید مطمئن شویم که مرغ خوب شسته شده و حتماً در یخچال نگهداری شده است.
دومین نکته ای که باید مورد توجه قرار دهیم، تهیه تیغه های مناسب برای تمام شدن و یکدست شدن طعم مرغ شکم پر است. برش زدن مرغ با تیغه های تیز و قوی توصیه نمی شود و همچنین، باید حتماً از تیغه برش دار و مناسب برای مرغ استفاده کرد.
سومین نکته مهم رعایت دمای روغن در زمان سرخ کردن مرغ است. تا نتیجه بهتری بدست آید، باید مرغ را در روغن داغ مناسب سرخ کنیم و برای رسیدن به دمای مناسب، باید روغن را برای مدتی قبل از سرخ کردن مرغ گذاشته و آن را داغ کنیم.
اختلاف دما می تواند باعث شود که مرغ حتی نیمه پخته از روغن خارج شده و جنبههای مختلفی از طعم خود را از دست بدهد. در نتیجه، رعایت این نکته بسیار حیاتی و مهم است که باید به آن توجه کنیم.
با رعایت این نکات، می توانیم به درستی مرغ شکم پر را تهیه کرده و از طعم لذیذ و عالی آن لذت ببریم.
5. روش گذاشتن مرغ شکم پر در توستر
برای گذاشتن مرغ شکم پر در توستر، ابتدا باید مرغ را کاملا تمیز کنید و از داخل آن را بردارید. سپس مرغ را با چند قطره روغن درست کنید و آن را در بشقاب خوبی قرار دهید. بعد از اینکه مرغ در بشقاب قرار گرفت، شروع به گذاشتن مرغ در توستر کنید. برای این کار، توستر را به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد درآورید.
حالا مرغ را در نصف موقعیت توستر قرار دهید. سپس در ده دقیقه اول مرغ را هر ۴ دقیقه یکبار بچرخانید تا همهی طرفهای آن بپزند. بعد از این زمان، مرغ را در جهت دیگری بچرخانید تا طرف دیگرش نیز پخته شود.
مرغ شکم پر باید به خوبی پخته شود تا دردسترسمان قرار بگیرد. برای این کار؛ بعضی دچار مشکل هستند، اما مرغ را باید با دقت بالا و احتیاط کامل باز کرد. پا و بال های این مرغ بیشتر با پوست زیر باشد، پس باید طوری باز شود که پوست شکم مرغ معطر باقی بماند.
بعد از پخته شدن، مرغ شکم پر آماده سرو در میان دوستان و خانواده شماست. با داشتن روش مناسب برای پختن، شما می توانید این غذای خوشمزه را در حد کاملی عرضه کنید و از لذت خوردن آن لذت ببرید.
6. زمان و دمای مناسب برای پخت مرغ شکم پر
مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین انواع مرغ است که معمولاً در تعطیلات و جشنهای خانوادگی مورد استفاده قرار میگیرد. اما برای پخت آن، زمان و دمای مناسبی باید رعایت شود تا مرغ شکم پر شما در نهایت نرم و خوشمزه شود.
اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید، این است که برای پخت مرغ شکم پر باید از فر یا کبابپز استفاده کرد. همچنین، برای پخت موفقیتآمیز مرغ شکم پر، این مهم است که قبل از پخت آن را خوب شستشو داده و از تمامی اجزای آن رنگرزی شده و تمیز شده باشید.
برای پخت مرغ شکم پر، بهتر است از دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد استفاده کنید، تا مرغ در داخل خوب پخت شود و در نهایت نرم و خوشمزه شود. همچنین، زمان مناسب برای پخت مرغ شکم پر در حدود ۹۰ تا ۱۰۰ دقیقه است. اما این مقدار به شدت وابسته به وزن مرغ شما میباشد. برای مرغ با وزن یک کیلوگرم، باید حدود ۷۰ الی ۸۰ دقیقه زمان قرار دهید.
همچنین، برای محافظت از مزه و طعم نرم مرغ شکم پر، بهتر است از خوراکیهای مختلف برای جلوگیری از خشک شدن آن استفاده کنید. به عنوان مثال، میتوانید از یک لایه روغن ورمیکلیت، روغن زیتون و به یا هر نوع روغن پرکرده دیگر استفاده کنید. با این کار، مرغ شکم پر در حین پخت شیرین و نرم میماند.
در نهایت، باید گفت که پخت مرغ شکم پر باید به درستی و با دقت انجام شود تا در نهایت بهترین نتیجه را بدهد. با رعایت همه ی این موارد، می توانید مرغ شکم پر خوشمزه و نرمی به دست آورید.