طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار به سبک خانگی
تهیه مرغ شکم پر با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فصل پاییز و زمستان است. این غذا با کمک رب انار عطر و طعمی متفاوت دارد که با نوعی بسیار خاصی از غذاها ارتباط دارد. این غذا بیشتر در خانه های ایرانی به صورت خانگی هم تهیه می شود و مورد علاقه بسیاری از خانوده ها قرار می گیرد.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید یک عدد مرغ شکم پر را با عصاره لیمو، یک قاشق سرکه و نمک و فلفل پر کنید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا بپزید. سپس می توانید مرغ را به همراه رب انار، یک قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل دلمه، زعفران، دارچین، هندوانه خشک و کمی آب در قابلمه ای بریزید و به مدت یک ساعت به صورت ملایم بپزید. حتما به یاد داشته باشید که حرارت قابلمه را نباید بیشتر از میزان مورد نیاز افزایش دهید.
پس از یک ساعت، مرغ شکم پر با رب انار شما حاضر است. به راحتی می توانید به همراه خورشت برنج و سبزیجات سرو کنید و از طعم خاص و لذیذ این غذا لذت ببرید. محبوبیت این غذا در جشنواره ها و مهمانی های خانوادگی خیلی بالا است. با طعم فراموش نشدنی و نکات خاص تهیه این غذا، می توانید آن را به خوبی در خانه خودتان تهیه کنید و لذت ببرید.
راهنمای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار
تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که با داشتن طعم و عطر خوشبو، بسیار مورد علاقه فرزندان و بزرگسالان است. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغی که شکم پر آن پاک شده و به قطعات در آمده است، را با نصف پیاز، چند حبه سیر، فلفل سیاه و نمک به همراه روغن زیتون در قابلمهای با حرارت کم به مدت حدود 10 دقیقه سرخ کنید.
سپس 2 قاشق غذاخوری رب انار را با 2 قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید. شعله را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغ را در قابلمه پخته و قابلمه را با یک پوشش مناسب پوشانده و به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید که غذا به خوبی بپزد.
بعد از مدت دادن مرغ، غذای خوشمزه و آماده را با سبزیجات تزئین کرده و با نان لواش و یا برنج سفید سرو کنید. میتوانید فلفل دلمهای نیز به غذا اضافه کنید تا به غذای شما طعم و امتیاز بدهد.
این غذا را میتوان برای دستهبندی خانوادگی یا در مهمانیها سرو کنید. این غذا با پروتئین و سایر ترکیبات مغذی پر شده و میتواند یک آشپزی سالم و پرمغذه باشد. بنابراین، با توجه به آسان بودن و خوشمزه بودن این غذا، این یکی از غذاهایی است که مورد علاقه بسیاری از خانوادههاست و راهی سریع برای تهیه یک غذای سالم و خوشمزه است.
طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار با مواد اولیه ساده
طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار البته با مواد اولیه ساده اینطوری هست که با تهیه رب انار و شیرینی، میتونید یه غذای خوشمزه و جدیدی درست کنید.
ابتدا باید یک عدد مرغ رو با آب جوش و روغن در یک قابلمه بپزید تا تمام مرغ آب خودش رو ترک بده و آبستنی بشه. سپس مرغ رو با انگشتان از استخوانهایی که بسته شده و ظرفیت داره خالی کنید.
حالا برای تهیه رب انار، میتونید چند عدد انار رو در قابلمهای نگه دارید و با آب جوش مخلوط کنید تا برای بدست آوردن رب آماده شن. سپس با افزودن شیرینی میتونید اون رو تا درجه یک سس خامهای و چسبنده باشه، پخت کنید.
سس رب انار رو به آهستگی روی مرغ گل بزنید تا همهی تکههای مرغ خوب پوشانده بشن. یعنی اگر میخواهید، میتونید با چند قطره نمک و فلفل غذا رو خوشمزهتر کنید.
روی مرغ میتونید قارچ خرد شده، گردو و پسته رو بریزید. حالا مرغ رو به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود و بعد خوشمزه و چسبنده آمادهی سرو شدن باشه.
این غذا در حالت گرم یا سرد میتونه سرو شه. میتونید با برگ جمع و جوری نعناع سرو کنید. امیدوارم این صحنه گرفتن یک غذا دلچسب رو تصور کرده و از این دستور آشپزی خوشتون بیاد!
طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار برای وعده ناهار
مرغ شکم پر با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فصل پاییز و زمستان است. این غذا با ترکیبی از مرغ، رب انار، سبزیجات و ادویههای خوشمزه تهیه میشود و با رز، نان یا نان تنوری سرو میشود.
برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ با شکم پر استفاده کنید چرا که این قسمت از مرغ به علت وجود چربی بیشتر از دیگر قسمتهای آن، در طبخ غذا بسیار مفید و خوشطعم است.
برای شروع طبخ، مرغ را بشویید و قطعات مختلفی را از آن برید. پیشنهاد میکنیم که قسمت شکمپر مرغ را به شش قطعه تقسیم کرده و با آب و نمک به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخته شوند. سپس مرغ را از آب بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
در مرحله بعد روغن زیتون را در قابلمه ریخته و قطعات مرغ را به همراه سبزیجات (مثلا پیاز و سیر) در آن سرخ کنید. سپس به آن رب انار اضافه کنید و مرغ را در این مزه خوشمزه پخته و بپزید. برای تزیین و طعمدهی به این غذا، میتوانید از نعنا یا جعفری تازه هم استفاده کنید.
غذای مرغ شکمپر با رب انار بهترین زمان مصرف آن در ماههای سرد سال است و با ترکیبی از مواد خوشمزه فراوان، یک غذای خارقالعاده با طعمی فوقالعاده و گرم برای سرو در میز ناهار شماست.
طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار برای دست دادن به مهمانان
برای تهیه این غذا، نیاز به یک قابلمه داریم که در آن مرغ شکم پر را پخته و سپس با رب انار سرو کنیم. برای شروع، مرغ را آماده می کنیم، خوبی آن است که از یک مرغ تازه استفاده کنیم که زیره و نمک روی آن ریخته شده باشد. سپس مرغ را کاملاً بشویید و کمی روغن در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
هنگامی که روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید و قابلمه را با دربی که محکم بسته شده به دیم کنید. مرغ را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت کم بپزید، تا کاملاً پخته شود، و در هنگام پختن، چندین بار قابلمه را تکان دهید.
در همین حال، با استفاده از یک پیاز خمیری، آماده سازی رب انار را شروع کنید. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن کمی سرخ کنید. سپس، رب انار را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و حرارت را بر روی کم قرار دهید تا رب انار به آرامی داغ شود.
زمانی که مرغ کاملاً پخته شد، آن را از قابلمه بردارید و بر روی سینی سرو کنید. بر روی مرغ، رب انار را بریزید و برای تزیین، از آرده دار و ریحان خشک استفاده کنید. غذای شما حاضر است. برای سرو به مهمانان، می توانید آن را با انواع سبزیجات و نان سرو کنید. این طرفداران زیادی را دارد و امیدواریم که شما هم این غذا را دوست داشته باشید.
مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار، یکی از غذاهای خوشمزه و ساده
چند مرغ شکم پر در قابلمه با رب انار، یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا در واقع از ترکیبی از مرغ، رب انار و ادویههای خوشمزه تهیه میشود که باعث شده است تا طعم فوقالعادهای داشته باشد.
برای شروع پخت این غذا، ابتدا مرغها را بشویید و بعد از خشک کردن آنها را در قابلمهای بزرگی قرار دهید. سپس یکی دو قاشق رب انار را با رب گوجه فرنگی و ادویههای دلخواه خود مخلوط کرده و روی مرغها بریزید. سپس قابلمه را با پوشش بپوشانید و برای یکساعت در دمای ملایم مانده و بجوشانید.
اگر میخواهید غذای خود را خوشمزهتر کنید، میتوانید به غذای خود پنیر پیتزا و روغن زیتون نیز اضافه کنید. این دو عنصر باعث افزایش طبیعی طعم و عطر آن شوند.
اما نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که همیشه با توجه به اندازه قابلمه، مقدار مناسبی از مواد غذایی را استفاده کنید و برای مدت زمان مناسبی قابلمه را در ابواب رب انار میگذارید تا طعم و غلظت آن به خوبی دیده شود. با این ترکیب ساده می توانید غذای منحصر به فردی را برای خانواده و مهمانان خود پیش بینی کنید.