طرز تهیه مرغ شکم پر در فر گازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر در فر گازی

تهیه مرغ شکم پر در فر گازی، یک گزینه خوشمزه و مفید برای یک وعده غذایی سالم و پرهیز از دخالت روغن است. مرغ شکم پر، یکی از قطعات مورد علاقه آشپزان حرفه ای است که با تمام پوست و چربی درون بدنه خود که به آن حجم و مرطوبیت میدهد، سرو می شود.

ابتدا، برای رسیدن به نتیجه با کیفیت تر، شکم پر مرغ را با استفاده از سماور یا آبکش برای مدت چندین ساعت، بهتر است خالی کنید تا حجم پوست و چربی درون آن کمتر شود.

بعد از شستشو و خشک کردن مرغ، آن را در کیسه نایلون بگذارید و آن را با یک ترشی لیمو و مربای سیاه در بخش های پوستی پر کنید و بگذارید به مدت چند ساعت در یخچال قرار بگیرد.

بعد از مدت زمان تعیین شده، مرغ را از کیسه نایلون درآورده و روی رک نصب شده در فر قرار دهید و فر را به درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در این مرحله باید مرغ را حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا کباب شود.

در نهایت، مرغ شکم پر شده در فر را با لواشک و سس مورد علاقه خود سرو کنید. همچنین، می‌توانید با سس فلفل قرمز و ترشی لیمو، طعم و خوشبویی به غذای خود ببخشید. به دلیل پخته شدن مرغ با پوستش، اشتهای شما را تحریک خواهد کرد و به نظر خواهد رسید که بخشی از غذای خوب و سالمی که به بدن شما می‌دهید، از دست رفته نشود.



1. مرغ شکم پر با فرمانی خوشمزه در فر گازی

مرغ شکم پر با فرمانی خوشمزه در فر گازی یک غذای پرطرفدار و لذیذ است. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را بصورت شکم پر تهیه کرد. برای این کار، از یک مرغ تازه با وزن مناسب استفاده می‌شود که بدون پا و سر باشد. بعد از شستشو و خشک کردن مرغ، آن را به دلخواه با چند روش می‌توان تکه‌هایی کرد که برای پخته کردن در فر گازی مناسب باشند.

پس از تهیه تکه‌های مرغ شکم پر، بهتر است از چند انواع ادویه مختلف برای فرمان دادن به آن استفاده کنید. برخی افراد از نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، سیر، تربچه و مرزه استفاده می‌کنند. به هر حال، این ادویه‌جات باید بر حسب سلیقه شما باشد.

برای پختن مرغ شکم پر در فر گازی، بهتر است از تابه غذاپزی استفاده کنید. ابتدا تابه را داخل فر گازی چند دقیقه قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ را داخل تابه قرار دهید و به آرامی آن‌ها را پخت کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند. سپس همه‌ی ادویه‌ها را روی مرغ بریزید و آن را برای چند دقیقه دیگر در فر گازی قرار دهید تا عطر و طعم ادویه‌ها به مرغ منتقل شود.

هنگام سرو کردن مرغ شکم پر با فرمانی خوشمزه در فر گازی، بهتر است آن را با سبزیجات سالاد و نان تازه سرو کنید. این غذا به دلیل طعم خوشمزه‌ای که دارد، به عنوان ناهار و شام مناسب است و دوستداران خوراک‌های پرطرفدار را شگفت‌زده خود خواهد کرد.



2. طرز تهیه مرغ شکم پر در فر گازی به روش ساده

تهیه مرغ شکم‌پر در فر گازی به روش ساده

مرغ شکم پر یا همان مرغ کلاه‌بازی یکی از گوشت‌های بسیار خوشمزه و محبوب است که با طعمش می‌تواند لذت بخش و خاص باشد. اما آماده‌سازی این نوع مرغ با نیم‌ساعت پخت، و یک لمس فکری خاص نیاز به دارد.

برای درست کردن مرغ شکم‌پر در فر گازی به روش ساده اولین قدم آماده کردن مرغ است. برای این منظور، مرغ را با پوست تمیز و خالص به همراه ماهیچه‌های آن شستشو داده و بعد از آن آن را خشک کنید. بهتر است یک مطلع شوید تا بتوانید مرغ را به خوبی پاک کنید. سپس از جمله قسمت های مهم برای طعم دهی به این مرغ به صورت دلخواه از مواد چندگانه، از جمله پودر دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون استفاده می‌کنیم.

نوبت به سوخاری مرغ در فر گازی می‌رسد. برای این منظور، مرغ را در تابه‌ای با فرinho نشانه‌گزینی که پوشیده شده‌ است، قرار دهید، به آن یک لایه نرمال روغن زیتون و مواد تزیینی افزوده و سپس در حرارت 210 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از حدود یک ساعت، در صورتی که مرغ درست پخته باشد، گوشت آن را با چاقو بررسی کنید؛ که حتما باید خالی و خوشمزه باشد.

نکته‌ی مهمی که در مورد این روش باید در نظر داشته باشید، این است که شما بهتر است مرغ را در یک تابه آهنی با قابلیت قرار دادن آن در فر بگذارید. آرگویی خود فر شما نیز باید قابلیت گرم شدن به حداقل 210 درجه داشته باشد. نیز ممکن است که برای به دست آوردن عملکرد بهینه، شما به جای برش دادن مرغ، بتوانید از اینترنت خرید نمایید. در نتیجه، از این روش استفاده کنید و این انتظار را داشته باشید که مرغ شکم‌پر شما بسیار خوشمزه و خوشبو باشد و کاملاً درست شده باشد.



3. چگونگی پخت مرغ شکم پر در فر گازی

پخت مرغ شکم پر در فر گازی یک غذای شهی و پرطرفدار است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد. برای آماده کردن این غذا نیاز به چند وسیله دارید که اصلی‌ترین آنها فر گازی است. در این مطلب، توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توانید مرغ شکم پر خود را با استفاده از فر گازی پخت کنید.

1. ابتدا مرغ را با آب بشویید و از داخل و بیرون آن را خالی کنید و پشت مرغ را با چاقو برش دهید.

2. سپس مرغ را با نمک، فلفل، زعفران و آرد تنباکویی روی آن، به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ از مزه این چهار ماده استفاده شده در سس بهره‌مند شود.

3. سپس کیسه بی‌دره ای را باز کرده و مرغ را در آن قرار دهید. این عمل مانع پخت یا پخته شدن زودهنگام مرغ می‌شود و از نرم شدن و خوشمزگی به آن کمک می‌کند.

4. مرغ را در فر گازی به مدت یک ساعت در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت پخت کنید. می‌توانید در ابتدا مرغ را برای ۳۰ دقیقه با انواع سبزیجات و پیاز و سیر و... افزوده و سپس پخت‌ کنید.

5. بعد از یک ساعت، مرغ را از فر بیرون آورید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود.

6. سپس به روشهای مختلف، مثلا با سس سیر، کچاپ، مخلفات یا شیرینی‌های مربوطه سرو کنید.

در نهایت می توانید مرغ شکم پر پخته شده خود را همراه با سبزیجات، سالاد و نان تازه به سفره خود برای عشق و خانواده خود سرو کنید. این غذا به همراه سایر غذاها یک شام خوشمزه و پر از مقدمات خواهد بود.



4. بهترین روش تهیه مرغ شکم پر در فر گازی

تهیه مرغ شکم پر در فر گازی یک غذای شگفت انگیز و خوشمزه است که با استفاده از یک سری تکنیک های ساده ولی موثر می توان آن را به راحتی پخت. در ادامه بهترین روش تهیه مرغ شکم پر در فر گازی را به شما معرفی می کنیم.

گام اول در تهیه مرغ شکم پر در فر گازی، پاک کردن مرغ است. لازم است ابتدا از داخل شکم مرغ را تمیز کرده و بعد از شستشوی کامل آن را خشک کنیم. در ادامه، مرغ را با مخلوطی از مواد نظیر روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و سیر خرد شده تعمیر کرده و اجازه دهید در صفحه فر گازی گرم شود.

وقتی مرغ روی صفحه فر گرم می شود، تیغه هایی از پوست آن را برش داده و سپس آن را در دمای 200 درجه سانتیگراد برای 30 تا 40 دقیقه درون فر گازی بگذارید. در طی این مدت، بهتر است بارها و بارها مرغ را بچرخانید تا پختن آن یکنواخت باشد.

نهایتاً پس از پخته شدن مرغ شکم پر، آن را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه بگذارید تا خنک شود. در ادامه می توانید مرغ را با روش های مختلف، مانند برش های خوراکی، خوراکی نیم نگاه، یا همراه با سالاد و سس پیشنهادی تهیه و سرو کنید.



5. طرز تهیه مرغ شکم پر کریسپی و خوشمزه در فر گازی

مرغ شکم پر کریسپی و خوشمزه یکی از غذاهای پرطرفدار است که می‌توانید با فر گازی درست کنید. برای شروع بهتر است که مرغ را پوست‌نشان کنید تا خشک شود، پس ابتدا یک مرغ متوسط را با چاقوی تیز تمیز کنید و پوست آن را تماماً بردارید. سپس پوست و پاچه‌های آن را با چند لیوان آب به همراه نمک، فلفل و سیر در تابه‌ای وسیع بپزید تا کاملاً پخته شود.

سپس مرغ را در ظروفی بریزید و به آن سس کریسپی بریزید، این سس با یک ترکیب از شیر، پودر کرم ماست، خردل، شکر، فلفل سیاه، پودر نان، پیاز خرد شده و سیر تهیه می‌شود. سپس مرغ را در فر گازی قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای یکساعت بپزید. پس از آن مرغ را از فر خارج کنید و با دستمالی خشک بپوشانید تا کمی خنک شود.

سپس پوست مرغ را با استفاده از ناخن مرغ، قطعاتی ریز و البته کریسپی قطع کنید و سپس پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای با روغن زیتون تا ابتدا که طلایی بشود سرخ کنید. بعد از این مرحله، قطعات مرغ را در دستمال بچینید و به پیاز اضافه کنید، سپس هر دو را با هم تف داده و با نمک و فلفل به دلخواه به آن تزیین کنید. با این دستور آماده کردن موضوع (5. طرز تهیه مرغ شکم پر کریسپی و خوشمزه در فر گازی) را آموزش دادیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شده است.



6. راهنمایی برای پخت مرغ شکم پر در فر گازی

پخت مرغ شکم پر در فر گازی یکی از روش‌های معمول در آشپزی است. این روش باعث می‌شود مرغ در دمای مناسبی پخته شده و طرفداران بسیاری در بین خوراکی‌های پرطرفدار است. در اینجا بهترین روش‌ها برای پخت مرغ شکم پر در فر گازی را برای شما توضیح می‌دهیم:

1- چند قسمت از مرغ را برش بزنید؛ سپس مرغ را با فلفل سیاه، نمک و گیاهان خشک سبزیجات مثل ریحان و تخم مرغ در داخل استخوان پر کرده و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

2- در حین پخت مرغ در یک سینی شیشه‌ای، آن را با پوششی از فویل آلومینیومی بپوشانید. این کار باعث می‌شود بهترین حرارت درون مرغ به دست آید و طعم آن بسیار خوشمزه و نرم شود.

3- مرغ را در فر گازی در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود یک ساعت و نیم پخته کنید. زمان پخت ممکن است با توجه به اندازه مرغ، مدت زمان بیشتر بشود. به قالبی صاف و گیاهان خشک برای تزئین مرغ بر روی سینه آن بگذارید و سپس مرغ را برای کمی دیگر در فر بگذارید تا سطح آن سرخ و چرب شود.

4- پس از پخت مرغ، آن را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در حالتی که با فویل آلومینیومی پوشیده شده است، در یخچال بگذارید تا طعم و مزه مرغ بیشتر درون آن جمع شود.

5- در نهایت، مرغ را برداشته و به همراه سالاد و سس خود به میز بیاورید و می‌توانید از آن بهترین لذت را ببرید.