طرز تهیه مرغ شکم پر در فر توکار
تهیه مرغ شکم پر در فر توکار یک غذای خوشمزه و سنتی است که در ایران به شدت محبوب است. این غذا با استفاده از گلاب، سیر، زرشک، زنجبیل، فلفل، نمک، دارچین، هویج، پیاز و مرغ تهیه میشود.
مرغ شکم پر قسمتی از مرغ است که دارای گوشت با کیفیت و خوشمزهای است. برای تهیه این غذا، نیاز به آماده کردن مرغ دارید. ابتدا مرغ را بشویید و در سطح مناسب قرار دهید. سیر، زنجبیل، فلفل، نمک و دارچین را در یک ظرف رنده کرده و آماده کنید.
سپس با استفاده از مرغابی، مرغ را به یک سوژه نرم قوچی بچسبانید و به همراه هویج، پیاز و گلاب درون یک ظرف قرار دهید. سپس تمام مواد را روی مرغ بریزید و ظرف را در فر توکار به مدت یک ساعت پخته کنید. گاهی اوقات نیز میتوانید برای افزایش طعم، زرشک را به این مواد اضافه کنید.
پس از یک ساعت، غذا آماده خوردن است. میتوانید آن را روی بشقابهایی قرار دهید و به همراه نان تازه سرو کنید. این غذا در جشنها و مهمانیها محبوب است و به دلیل طعم و نکات تغذیهای آن، یک گزینه خوب برای غذای اصلی در عشایری و کوهستانی است.
طریقه پخت مرغ شکم پر در فر توکار
برای پختن مرغ شکم پر در فر توکار، ابتدا باید مرغ را با آب پاک کرده و تمامی اجزای موجود در شکم پر را از آن خارج کرده و سپس از آنها به عنوان تزئینات برای سرو کنندگی بعدی استفاده کنید. سپس مرغ را بر روی تخته چوبی قرار داده و با یک چاقوی تیز، روی پوست آن شلیک کنید تا چندین بار از روی آن بگذرد و پوست مرغ را باز کنید.
سپس درون مرغ را با مخلوطی از ادویههای طعمدهنده مانند زعفران، آویشن، فلفل سیاه، دارچین و سیر پرک شده، پر کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خوراک به خوبی به درون مرغ جذب شود. سپس مرغ را با کمک چیزی شبیه به دسته جعفری در داخل فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت پخت کنید.
در انتها، مرغ را از فر خارج کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید تا خنک شود. سپس با استفاده از ابزارهای گوناگونی مانند چاقوی برش کوچک، غذای داخل مرغ را بیرون بکشید و برای سرو کنندگی، پوست شکم پر را بر گردن و بالهای مرغ چیده و مخلوط ادویههای تزئینی را روی ماهیچههای پایین مرغ بریزید. این خوراک با سالاد سبزیجات و صنوایچ سرو شده بهترین انتخاب برای همه یک شب خاص پیشنهاد میشود.
آموزش تهیه مرغ شکم پر در فر توکار
تهیه مرغ شکم پر در فر توکار یکی از روشهای بازارپسند آماده کردن مرغ است که با استفاده از فر توکار در کمترین زمان ممکن و با کمترین کار و تلاش ممکن، غذایی سالم و خوشمزه را از طریق این دستگاه پخته میشود.
برای تهیه مرغ شکم پر در فر توکار، ابتدا میبایست مرغ را از پایین سریعاً تمیز کرده و سپس آن را در قابلمهای که دارای درجه حرارت نسبتاً متوسط باشد بگذارید تا آب آن جوش بخورد. پس از آن، باید مرغ را خشک کرده و به طور انحصاری تمیز کرده و آن را پس از اندکی خنک کردن با مواد دلخواه مثل ادویه جات، زعفران و ماست پر کنید. سپس، میتوانید آن را در فر توکار در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از پخت، مرغ شکم پر باید بدرستی سرو شود. برای سرو کردن، باید آن را با دقت از قابلمه خارج کرده و به مدت بیشتر از ۵ دقیقه آن را تحت تاثیر هوا قرار دهید تا طعم آن بهتر بیاید. سپس میتوانید آن را با ساقه های سبزیجات و دستور پخت سالاد خود سرو کنید.
در نهایت، مرغ شکم پر در فر توکار یکی از بهترین گزینه های غذایی برای دریافت غذایی سالم، خوشمزه و با کمترین تلاش ممکن است و میتواند در میز پذیرایی شما باعث شادی و خوشحالی مهمانان شما شود.
راهنمایی برای پخت مرغ شکم پر در فر توکار
پخت مرغ شکم پر در فر توکار یکی از شیوههای سالم و شاید نیز بهتری از سایر روشهای پخت مرغ است. در ادامه به شما نکات مهم و اساسی برای پخت مرغ شکم پر در فر توکار را میآموزید.
1- نخست از همه باید مرغ را خریداری کرده و پرهای آن را بگیرید. پس از اینکه پرها را نفرین کردهاید، مرغ را با آب بشویید و سپس آن را با پوست پرهای خارج شده که گویا یک چرم بلوند میباشد، با یک چاقو تمیز و شارپ جدا کنید.
2- سپس یک سینی آجری را پوشش دهید، پوست مرغ را روی سینی بر روی آجر بگذارید و سینی را در غم بالای فر توکار قرار دهید. باید مطمئن شوید که فر توکار شما پیش از این درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت را بدست آورده باشد.
3- سپس میتوانید مرغ را به مدت ۱ ساعت در فر پخت کنید. باید به طور مرتب چک کنید که مرغ را باید به تناسب حرارت فر بپزید.
4- میتوانید برای بلند ماندن مرغ، آن را با یک حوله پوشش دهید و داخل یک کمد آجری قرار دهید تا چیپس و گوشتی شود.
5- حال مرغ را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که خنک شود. سپس به راحتی میتوانید پوست مرغ را با دستانتان پوشش دهید و آن را به راحتی با کلید دستگاه گوشت برید.
از این طریق میتوانید مرغ شکم پر را با طعم و مزهای بسیار خوشمزه و سالم به خانوادهتان ارائه دهید. این روش که بدون چربی نیز انجام میشود، به راحتی قابل اجراست و شما میتوانید از آن در ماجرای غذاپزی خود استفاده کنید.
مرحله به مرحله پخت مرغ شکم پر در فر توکار
مرغ شکم پر یکی از گوشتهایی است که در انواع پختهای مختلف خوراکیها استفاده میشود. این نوع گوشت دارای چربی بالایی است که در صورتی که برای پخت صحیح به کار گرفته نشود ممکن است باعث شدت بالایی از کرمهای گوارشی شود. در این مطلب نحوه پخت مرغ شکم پر را در فر توکار به مرحله به مرحله بررسی میکنیم.
مرغ شکم پر را باید ابتدا خوب با یک دستمال کاغذی خشک کنید و سپس یک قاشق از روغن مایع روی آن بپاشید. سپس مرغ را در نقلی فر قرار داده و آن را در دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. پخت این گوشت باید به مدت 25 تا 30 دقیقه باشد. بهتر است در این مرحله فر را از قبل گرم کنید تا مرغ به راحتی پخته شود.
پس از گذشت مدت زمانی مورد نیاز، مرغ را از فر خارج کرده و به آرامی به دستگاه ترمومتر مجهز شده با کابل وصل کنید. دمای میانگین داخل گوشت باید 74 درجه سانتیگراد باشد تا این گوشت به صورت بهتری پخته شود. پس از این که دمای مرغ را اندازه گرفتید میتوانید آن را به مدت 5 دقیقه دیگر در فر گذاشته و به صورت کامل و بهبود یافته پخته کنید.
پس از این مراحل، مرغ را از فر خارج کرده و به صورت آرام به مدت 3 تا 5 دقیقه در روغن روی حرارت دایرهای جوش بدهید. حال مرغ شکم پر فرش و آماده سرو شدن است. میتوانید آن را با مزه انتخابی خود سرو کنید مانند سالاد، نان خامهای یا سیبزمینی سرخ شده. ضمناً میتوانید از این پخت جذاب دیگر برای تزئین و تزیین غذای خود استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ شکم پر خوش طعم در فر توکار
مرغ شکم پر یکی از دستورهایی است که بیشتر در مناطق جنوبی ایران معرفی شده و بسیار طرفداران پیدا کرده است. این غذا در واقع از قسمت شکم پر مرغ تهیه شده و با ترکیب چندین ادویه و سبزیجات مختلف، طعم و مزه بسیار خوشایندی به غذا داده می شود.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ شکم پر را تمیز کرده و برش هایی را در آن قرار دهید تا ادویه ها بهتر جذب شود. سپس با ترکیب ادویه هایی مانند زعفران، دارچین، هل، فلفل سیاه و سبزیجاتی مانند نعنا، تره و ریحان، مرغ را پخته و به عنوان غذایی سنتی و خوشمزه در سفره شام شما قرار دهید.
با توجه به اینکه این غذا در فر توکار تهیه می شود، طعم و مزه مرغ شکم پر بسیار متفاوت و خوشمزه تر از سایر روش های طبخ است. همچنین، این روش طبخ مناسب برای کسانی است که به دلیل سلیقه شان، از غذاهای چرب و نوشابه ها ویا نوشیدنی های دیگری که دارای مواد نگهدارنده و آرایشگر می باشند استفاده نمی کنند. در نتیجه، طعم و مزه مرغ شکم پر تنها به خاطر ادویه های طبیعی است که در آن استفاده می شود و به همین دلیل همیشه طرفداران بسیاری داشته است.