طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه

مرغ شکم پر، یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای شمال ایران است که در تعدادی از رستوران‌های ایرانی نیز سرو می‌شود. این غذا با استفاده از سیر، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه‌های اصلی تهیه می‌شود و بعد از پخت در تابه به همراه نان تازه و جو داغ سرو می‌شود. در ادامه طرز تهیه این غذا را بیان می‌کنیم:

بهترین روش برای تهیه مرغ شکم پر، استفاده از مرغ‌های تازه و تمیز است. برای این منظور، مرغ را سفید کرده و شستشو داده و سپس برش‌هایی روی گوشت به ضخامت بیشتر از یک سانتی‌متر ایجاد کنید.

در مرحله بعد، روغن را در تابه تازه و چرب کنید و پیاز را به صورت خلال خورده درون آن بریزید. پیاز را تا زمانی که کمی نرم شده و رنگش تغییر کرده بپزید و سپس سیر را اضافه کنید. سپس به آن زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید.

بعد از اینکه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، برش‌های مرغ را به داخل تابه ریخته و آن‌ها را چرب و مرغوب کنید. پس از چند دقیقه، آبیاری کنید و به داخل ماهیتابه بریزید.

درنهایت، تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرغ را تا زمانی که پخته شده و رنگش به قهوه‌ای تیره رسیده سرخ کرده و داخل آن گرم نگه دارید. بهتر است قبل از سرو کردن غذا، آن را با پاره‌های نارگیل و سبزیجات تزیین کنید.

مرغ شکم پر، یک غذای خوش‌طعم و مغذی است که می‌تواند در هر فصلی از سال، خود را نشان دهد و توصیه می‌شود این غذا را حتما تجربه کنید.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با سیب‌زمینی سرخ شده

مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در بین خانواده‌های ایرانی است که به‌طور معمول با سیب‌زمینی و پیاز تهیه می‌شود. در این روش خواص این قسمت از مرغ که در بسیاری از پخت‌ها از آن استفاده نمی‌شود، به‌خوبی قابل استفاده شدن هستند. طرز تهیه آن بسیار ساده است و در ادامه توضیح داده می‌شود.

ابتدا برای تهیه این غذا باید مرغ را به دقت تمیز کنید و آن را به قطعات مناسب برید. سپس با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه آن را می‌پزید. هنگام پختن مرغ لازم است که تابه را با روغن داغ کنید و مرغ را به آن اضافه کنید تا به طور کامل بپزد. بهتر است مرغ را در حرارت متوسط تا اینکه طلایی و پخته شود، پخته کنید.

در مرحله بعدی باید چند سیب‌زمینی را قطعاتی کوچک برش داده و آن‌ها را در همان تابه که مرغ در آن پخته شده‌است، سرخ کنید. قبل از سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها می‌توانید آن‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌بخش کنید.

حالا زمان است که مرغ شکم پر را با سیب‌زمینی‌های سرخ شده تقدیم کنید. می‌توانید آن را با سبزیجات تزیین کنید و سرو کنید. این غذا با طعم شیرین و عطر دل‌نشین خود، برای همه سلیقه‌ها لذت‌بخش است و به‌صورت منظم در سفره خانواده‌های ایرانی قرار می‌گیرد.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با سس سویا

برای تهیه مرغ شکم پر در تابه با سس سویا، ابتدا باید یک مرغ شکم پر را خریداری کنید. سپس آن را به دقت شسته و تمیز کنید. برای تهیه سس سویا، ابتدا باید یک قاشق غذاخوری روغن سوزانده و پس از اندکی گرم شدن، یک قاشق غذاخوری سس سویا را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بر روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس دو قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کرده و سس را برای چند دقیقه تا زمانی که غلظت آن بالا برود، به آرامی پخته و حرارت را متوسط تنظیم کنید.

بعد از تهیه سس سویا، مرغ شکم پر را در حدود 25 دقیقه در آب جوشانده و آن را به تابه‌ای بزرگ انتقال دهید که در قبل آن را با روغن داغ کرده‌اید. سپس باید ذره‌ذره سس سویا را به مرغ اضافه کرده و همه چیز را به آرامی با هم مخلوط کنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که باید مواظب باشید که مرغ شکم پر نسوزد و به آرامی تفت بخورد تا از حجم خود از دست ندهد. بهتر است تابه را با درپوش بپوشانید و حرارت را پایین بیاورید. بعد از 10 تا 15 دقیقه، سس سویا درون تابه باید خشک شده و مرغ هم وسط آن مزه داده است.

اکنون می‌توانید مرغ شکم پر را با سس سویا به همراه نان یا برنج سفید سرو کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات ترش و شیرین

برای تهیه این غذای خوشمزه و مغذی نیاز به مرغ شکم‌پر، سبزیجات ترش و شیرین و تابه‌ای مناسب دارید. اگر مرغ شکم‌پر را تهیه نکرده‌اید، ابتدا باید آن را خریداری و پاک کنید. سپس آن را در قطعات مناسب برش داده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در کمی ترشی مخصوص مرغ قرار دهید تا بهتر جذب شود.

برای تهیه تابه ابتدا باید یک تابه کف چدنی سبک را روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد از آن دو قاشق غذا خوری روغن را به تابه اضافه کنید و منتظر شوید تا داغ شود. حالا مرغ را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا سفت شود.

پس از این کار، همراه جعفری، تره، شنبلیله و سایر سبزیجات ترش و شیرینی را برای تزیین و طعم دار کردن مرغ به تابه اضافه کنید. سپس دوباره به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بگذارید تا سبزیجات نرم شوند.

در نهایت، می‌توانید این غذای خوشمزه را با نان تازه و یا برنج سفید تزئین شده سرو کنید. شما می‌توانید به این غذای خوشمزه فلفل قرمز و یا سیر نیز اضافه کنید تا طعم غذا تندتر شود. این غذای بسیار ساده و دلچسب می‌تواند در جمع دوستان و خانواده نیز بسیار طرفدار پیدا کند.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با ترکیبی از پیاز و فلفل دلمه‌ای

تهیه مرغ شکم پر در تابه با ترکیبی از پیاز و فلفل دلمه‌ای یکی از غذاهای فوق العاده و خوشمزه است که برای سرو در میان همسایگان و مهمانان انتخاب مناسبی است. این غذا با ترکیبی از مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود که بسیاری از افراد آن را دوست دارند.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را با دونه‌های کوچک ترکیب کرده و آن را به مدت نیم ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا نرم شود. سپس پیاز را برش داده و به نصف قطعاتی که از قسمت شکم پر مرغ که جدا شده است، اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید.

بعد از آن، باید فلفل دلمه‌ای را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی سرخ شود. سپس باید قسمت شکم پر مرغ را بر روی فلفل دلمه‌ای قرار داده و آن را به خوبی سرخ کنید. هنگامی که شکم پر مرغ درست می‌پزد، می‌توانید پیاز را به آن اضافه کرده و تمام آن را با هم مخلوط کنید.

دو تا سه قاشق آب روی مرغ ریخته و تابه را با یک درب بپوشید تا دمای غذا در داخل تابه ذخیره شود و غذا خوب بپزد. بعد از گذشت چند دقیقه، می‌توانید غذای خود را با کمی نمک و فلفل سفید تند کنید. این غذا را می‌توان با نان سنگک و سالاد تازه سرو کرد تا طعم خوشمزه آن بیشتر شود.



روش آسان تهیه مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات ترش و شیرین

برای تهیه مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات ترش و شیرین، ابتدا مواد مورد نیاز را آماده می‌کنیم. بسته به تعداد نفراتی که باید آن را سرو کنیم، می‌توانیم از یک یا دو مرغ شکم پر استفاده کنیم. همچنین برای ترش کردن سبزیجات از آبلیمو و برای شیرین کردن آن‌ها از شیرینی‌هایی مانند سیب زمینی و پیاز استفاده می‌کنیم.

برای شروع به تهیه، ابتدا مرغ را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت اگزوزی به مدت ۱۰ دقیقه سرخ می‌کنیم تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از ماهیتابه درب می‌کنیم و در بغلی خنک یا یخچال قرار می‌دهیم.

در مرحله بعد، برای تهیه سبزیجات شیرین و ترش، پیاز سفت و قارچ را در یک ماهیتابه به داغی مناسب سرخ می‌کنیم و زعفران، آبلیمو، پیاز، سیب زمینی، زردچوبه و شیرینی‌های دیگری که دوست دارید برای این منظور استفاده کنید، به آن‌ها اضافه می‌کنیم. مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و سبزیجات را به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت کم سرخ می‌کنیم تا ترش و شیرین شوند.

سپس به ماهیتابه سرخ کردن مرغ دوباره مراجعه می‌کنیم و سبزیجات را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. مرغ و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و آن را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در حرارت کم بپزیم تا طعم و مزه‌ی مرغ بهتر و پخته‌تر شود. در انتها، غذای تهیه شده را با نان خامه‌ای یا برنج سفید سرو کرده و از خورشیدی لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات و مربای قرمز

طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات و مربای قرمز یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است. برای طرز تهیه این غذا ابتدا باید مرغ شکم پر را برش داده و با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون ترکیب کنید. در تابه یا قابلمه، دو قاشق روغن زیتون را داغ کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.

سپس به مرغ شکم پر سبزیجات خوراکی از جمله پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، قارچ، پیازچه و گل کلم را اضافه کنید و برای 5 الی 10 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند. در نهایت، 2 الی 3 قاشق مربای قرمز را به تابه اضافه کنید و حدود 3 تا 5 دقیقه دیگر در حرارت خوب تر تابه پخته شوند.

مرغ شکم پر در تابه با سبزیجات و مربای قرمز علاوه بر طعم خوشمزه، سالمی زیادی دارد. سبزیجاتی که در این غذا استفاده شده اند، حاوی مواد مغذی مهم برای بدن هستند و مرغ شکم پر هم یک منبع عالی از پروتئین است. این غذا را می توان با نان یا برنج سرو کرد و از آن لذت برد.