طرز تهیه مرغ شکم پر داخل فر گاز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر داخل فر گاز

مرغ شکم پر یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با انواع نان شیرین مانند تافتون، سنگک و کاتوی نان سرو می‌شود. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و می‌توانید به راحتی در خانه خود این غذا را تهیه کنید.

برای شروع، مرغ را با آبکشی کردن تمیز کنید و سپس به مدت چند ساعت در آب و سرکه خلالی روی گاز درجه حرارت بالا قرار دهید تا تمامی چربی‌های اضافی از تن مرغ جدا شود. سپس با یک کارد روی تن مرغ شکم پر خشکی کنید تا آب آن خشک شود. در این مرحله می‌توانید تن مرغ را با انواع مواد نمک زده، فلفل سیاه، زنجبیل، پیاز و سیر به دلخواه خود را هم بپوشانید.

سپس تن مرغ را در قالب فر خود می‌گذاریم و در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برای نیم ساعت به پخت می‌رسانیم. پس از گذشت مدت مشخص، قالب فر را از داخل فر بیرون می‌کشیم و با یک قاشق آن را بر عرشه فر با دور محاسبه شده قرار داده، سپس دوباره به فر بر می‌گردانیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر پخت می‌کنیم تا به آرامی و به صورت کامل تن مرغ بپزد.

بعد از پخت، مرغ شکم پر را از ظرف فر خارج کرده و برای چند دقیقه روی ظرف پذیرایی قرار داده، سپس از آن برای سرو سفره استفاده کنید. بدون شک این غذا می‌تواند یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گرم و سنتی ما باشد.



طرز تهیه مرغ شکم پر داخل فر گاز

طرز تهیه مرغ شکم پر داخل فر گاز یکی از روش‌های ساده و خوشمزه برای پختن مرغ است. این روش برای آنانی که قصد دارند تنها از قسمت چندگوش‌های مرغ استفاده کنند، مناسب است، زیرا در این روش داخل مرغ فرآیندهای پخت آماده شده است و فقط کافی است اجازه دهید آن در فر پخته شود.

- مراحل تهیه:

بهتر است ابتدا نواحی داخلی مرغ را با آب بشویید و بعد از آن به خوبی خشک کنید. سپس می‌توانید یک ترکیب از ادویه‌های مانند کمی زعفران، فلفل سیاه، نمک، ادویه‌ی موردعلاقه‌ی خودتان را با هم مخلوط کرده و در داخل مرغ بریزید. برای این کار می‌توانید با یک تیزخور وارد داخل مرغ شده و تا انتهای آن فشار کنید تا متوجه شوید تمامی فضای داخلی با این مخلوط پر شده.

- مرحله پخت:

حالا بعد از کامل شدن فر، ظرفی را در داخل آن قرار دهید و مرغ را روی آن بگذارید. در مرحله بعد، می‌توانید دمای فر را به 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سپس برای یک ساعت به مدت یک ساعت آن را در فر بگذارید. در این میان بهتر است آن را بعد از سی و پنج دقیقه چک کنید و در صورت لزوم با الویه‌ی آلومینیومی یا سیب‌زمینی آن را پوشش دهید تا مرغ خشک نشود.

- نکات مهم:

برای رسیدن به طعمی خوشمزه‌تر، می‌توانید قبل از قرار دادن مرغ در فر، روی آن کمی نمک و فلفل بریزید. همچنین می‌توانید پس از پزشدن مرغ، آن را یک‌ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و بهتر توانید از آن استفاده کنید. در نهایت پس از پخت مرغ، می‌توانید آن را با سبزیجات و یا برنج سرو کنید و از غذای لذیذ خود لذت ببرید.



آماده‌سازی مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر

تهیه مرغ شکم پر یکی از غذاهایی است که در ایران بسیار محبوب است. برای تهیه این غذا، نیاز به مواد اولیه خاصی است که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

1- مرغ: برای تهیه مرغ شکم پر، به یک مرغ بزرگ واقعی نیاز دارید که باید بدون پوست و سر آن باشد. بهتر است اگر بخواهید مرغ را خودتان برید، آن را یک شب قبل از طبخ در یخچال قرار دهید تا بهترین نتیجه را بدهد.

2- برنج: برای تهیه مرغ شکم پر، باید برنج سفید خوبی داشته باشید. چنانچه برنج استاندارد دسترسی ندارید، می‌توانید از برنج خرد شده استفاده کنید.

3- زعفران: برای لطافت و شکل زیبای غذا، باید از زعفران خوب استفاده کنید. زعفران پودری را باید با دقتی بیشتری انتخاب کنید.

4- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: این مواد اثرات خوبی بر روی مزه و طعم غذا دارند و باید در تهیه مرغ شکم پر از آن‌ها استفاده کنید.

با استفاده از این مواد اولیه، می‌توانید به راحتی مرغ شکم پر خوشمزه و لذیذی را درست کنید.



پخت مرغ شکم پر در فر گاز

پخت مرغ شکم پر در فر گاز، یکی از روش‌های پخت مرغ در فر است که با توجه به سادگی و آسانی انجام آن، بسیار محبوب شده است. این روش پخت، فرایند پخت مرغ را به گونه‌ای ساده و موثر تر تبدیل می‌کند، به گونه‌ای که در نهایت مرغ، نرم و لذیذ خواهد بود.

برای شروع پخت مرغ شکم پر در فر گاز، بهترین کار این است که مرغ را با آبکشی به دقت از پوست و احشای داخلی پاک کنید. سپس به مرغ اجازه دهید که خشک شود. در ادامه، از یک قاشق تفاله فلفل سیاه و سفید و مقداری نمک استفاده کرده و روی مرغ بریزید. سپس، داخل مرغ را با تخم مرغ و سایر ادویه ها پر کنید.

حالا، فر را به دمای 180 درجه سانتی گراد پیش گرفته و یک سینی فلزی را درون آن قرار دهید. سپس، مرغ را به داخل سینی قرار داده و فر را برای 90 دقیقه روشن کنید. پس از گذشت این مدت، مرغ را از فر بیرون بکشید و با برش دادن آن به ترشی جمعی یا سالاد، سرو کنید و به همراه نان تازه لذت بخش و سس مورد علاقه تان پذیرایی کنید.

در نهایت، مهم‌ترین نکته در پخت مرغ شکم پر، عدم بیش‌اندازه پختن و سوختن مرغ است. به عنوان مثال، اگر مرغ را برای بیشتر از 90 دقیقه در فر بگذارید، این می‌تواند باعث‌ پختن بیش از حد مرغ و خشک شدن آن شود. پس، بهتر است دقت کنید و زمان پخت را با دقت محاسبه کنید تا مرغ شما در بهترین حالت ممکن در اختیارتان باشد.



روش‌های سرو کردن مرغ شکم پر

سرو کردن مرغ شکم پر روشی سنتی و عامیانه برای پخت مرغ است که در بسیاری از مناطق ایران استفاده می‌شود. این روش برای پخت مرغ به دلیل رسیدن حرارت به شکم پر و روان شدن چربی‌های داخل بدنه مرغ علاوه بر طعم و مزه خوبی که به مرغ بخشیده، ظاهری خاص و دلنشین به ظاهر مرغ در ارایه روی میز نیز ایجاد می‌کند.

برای سرو کردن مرغ شکم پر ابتدا باید مرغ را تمیز کرد و بعد از خشک کردن آن، یک تیغه تیز و سرخ کن را برای سوراخ کردن شکم پر استفاده کنیم. باید با دقت و با تجربه، شکم پر را با تیغه سوراخ کرده و سپس از داخل بدنه مرغ چربی اضافه و ذغالی که در آن وجود دارد را خارج کنیم.

حال باید به دست آوردن مواد لازم برای پخت مرغ بپردازیم. برای طعم دهی به مرغ، بهتر است از مواد چوبی مانند جوز، انار و... استفاده کنیم. پس از آماده کردن مواد، باید آنها را به داخل شکم پر مرغ بریزیم. سپس با استفاده از قابلمه‌ای با درب خوب نگه داریم تا برخورد حرارت با مرغ و مواد داخل شکم پری آن، منجر به رسیدن حرارت به همه قسمت‌های مرغ شود.

با گذشت زمان مناسب، می‌توان مرغ را از قابلمه در آورده و آن را برای سرو کردن آماده کرد. در نهایت می‌توان با طرحی زیبا و کره‌ای، مرغ سرو شده را به همراه سبزیجات و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود، به دوستان و مهمانان خود سرو کرد.



نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر در فر گاز

تهیه یک مرغ شکم پر در فر گاز می‌تواند به وسیله‌ی چند نکته مهم انجام شود که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

اولین نکته‌ای که در تهیه مرغ شکم پر باید رعایت شود، انتخاب مرغ مناسب است. بهتر است یک مرغ با وزن حداقل ۱۲۰۰ گرم انتخاب شود. همچنین می‌توان برای بهبود مزه، مرغ را با نمک و ادویه‌های خواسته شده مانند زنجبیل یا فلفل سیاه، درون خودش پر کرد.

در مرحله بعد، می‌توان برای به دست آوردن طعم بهتر، مرغ را به مدت حدود ۲ ساعت در یک مخلوط از آب، نمک و ادویه مورد نظر، خیساند. سپس با یک پارچه تمیز و خشک، مرغ را بخش بخش پاک کرده و سپس آن را درون سینی فر قرار دهید.

در مرحله سوم، لازم است فر را در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، از قبل روشن کرده و مرغ را برای ۹۰ دقیقه داخل فر رها کنید. بعد از گذشت این مدت، می‌توانید فر را از بین برده و مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در روی شبکه دم کن مخصوص، قرار دهید تا حداقل بعضی از آب درون آن خارج شود.

در نهایت، پس از خنک شدن، می‌توانید مرغ را با دست نرم و بدون فشار، تکه تکه کنید و در سرویس دهی مورد نظر قرار دهید. در صورت نیاز، بهتر است که با سس یا تندیز مورد علاقه سرو شود.

با رعایت این نکات مهم، می‌توانید یک مرغ شکم پر در فر گاز با طعمی عالی و خوشمزه، به دست آورید.



تزیین و سرو مرغ شکم پر

تزیین و سرو مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین غذاهای مراسمی و دسته جمعی است که علاوه بر طعم لذیذ، به دلیل مظهر شکوه و بزرگی در جشن ها و مراسم مختلف به کار گرفته می‌شود.

در این غذا، شکم مرغ پرورشی ای بزرگ با طعم دلچسب تهیه می‌شود و سپس با یک سس خوشمزه و سبزیجات طرح دار تزیین می‌گردد. برای طراحی شکم مرغ نیز می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد، از جمله تزئین با نارنج و عناب و گل‌های با رنگ‌های شاد و گوناگون.

برای سرو این غذا، بهتر است از چندین نوع نان تازه یا نان لواش استفاده کنید و در کنار آن سس یا چاشنی‌های دیگری را نیز قرار دهید تا طعم غذایتان بهتر و متنوع‌تر شود.

می‌توان با تعریف دقیق تر اجزای این غذا و رعایت نکاتی چون مواد مصرفی، زمان و روش پخت و سرو، گوناگونی سبزیجات مورد استفاده در تزیین، بیان جزئیات دقیق تر در مورد تزیین و سرو این غذا و نکاتی که باید در نظر داشته باشید، این مثال بالقوه در کارگاه‌های آشپزی برای بورس این غذا به کار می‌رود.