طرز تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی

مرغ شکم پر یکی از خوراکی‌های پرطرفدار در رستوران‌ها و کافی شاپ‌های ایرانی است. اگر شما هم دوست دارید در خانه مرغ شکم پری به سبک رستوران‌های معتبر تهیه کنید، بهتر است با ما همراه شوید.

برای تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی باید ابتدا مرغ را به صورت شکم پر شده دریابید و سپس همراه با مواد مورد نیاز مثل پیاز، سیر، فلفل، زعفران و .. روی آتش قرار دهید. در این مرحله، باید به دو نکته اساسی توجه کنید. اول اینکه باید به اندازه کافی آب به مرغ اضافه کنید تا طعم استاندارد این غذا به وجود بیاید و دوم اینکه باید حرارت روی آتش را به حد متوسط و مدت زمان کافی حفظ کنید تا مرغ به درستی پخته شود.

بعد از آماده شدن مرغ، باید به صورت خمیری به آن پوشانده شود تا در هنگام سرخ کردن در جریان نیفتد. سپس باید مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید. بهتر است در این مرحله از روغن بسیار گرم استفاده نکنید تا طعم و سلامتی غذا حفظ شود. بعد از سرخ شدن مرغ، باید آن را از روغن درآورده و روی کاغذ جامد یا سفید صاف گذاشته و روغن روی آن را با یک دستمال خشک تمیز کرد.

در نهایت، برای نوش جانتان، مرغ شکم پر را با سس شیرین و تند و یا سبزیجات سرخ شده و مربا سیر خورده سرو کنید. با استفاده از این روش، می‌توانید به راحتی خانه‌ای مرغ شکم پر شبیه به رستوران‌های معتبر تهیه کنید.



1. طرز تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی

تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی می تواند پیشنهاد خوبی برای یک شام لذت بخش باشد. این روش طبخ، مرغ را بسیار عطری و لذیذ می کند. در ادامه مراحل لازم برای تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی توضیح داده می شود:

مرغ شکم پر را به تعداد مورد نیاز با شستشو کامل بشویید و خشک کنید. در یک مخلوط کن، چند سیر خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی همگن به دست آید.

پس از آن، مرغ های شسته شده را در مخلوط تهیه شده که در مرحله قبل آماده کرده اید، مربوط کنید و لذت بخش برای یک شب راحت بروید تا مرغ عطری و طعم دار شود. حداقل به مدت یک ساعت مرغ را در این مخلوط قرار دهید.

سپس، یک قوری را بر روی شعله متوسط قرار دهید و به داخل آن روغن زیتون بریزید. بعد از آن، مرغ ها را به صورت یکجا در قوری بریزید و آنها را همیشه به آرامی و با دقت به هر دو طرف پخت کنید تا همه مرغ ها به صورت یکپارچه پخته شوند.

در نهایت، مرغ شکم پر های رستورانی شما آماده خوردن هستند. برای سرو کردن، می توانید آنها را با سالاد سبزیجات یا سالاد سیب زمینی تهیه کنید. این غذای خوشمزه به سرعت به یکی از محبوب ترین غذاهای خانوادگی تبدیل می شود.



2. روش پخت مرغ شکم پر در خانه مانند رستوران

مرغ شکم پر نوعی از غذاست که در بسیاری از رستوران‌ها عرضه می‌شود. اما شاید شما نیز خواسته باشید که در خانه خود این غذا را تهیه کنید. در این مقاله، به بیان روش پخت مرغ شکم پر در خانه به طوری که همانند رستوران باشد، می‌پردازیم.

برای شروع، باید گفت که برای پخت مرغ شکم پر در منزل، ابتدا باید اقدام به خرید مرغ شکم پر از فروشگاه محلی خود کنید. پس از تهیه آن، باید داخل آن را خالی کرده و آنرا با مخلوطی از پیاز، نمک، فلفل، سیر و لیموعمان خوب خمیر کنید. این مخلوط را به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ همه مواد را جذب کند.

پس از گذشت زمان مذکور، مرغ را از یخچال دربیاورید و آن را در یک قابلمه بزرگ با برنج و مایعیاب خوب و قدرت گرمائی به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از آن، مرغ را از آب بردارید و با استفاده از یک سوزن باریک به ترتیب و از طریق لبه بینی و سمت بالا به پایین دراز کنید. سپس مرغ را بر روی یک تابه با کمی روغن قرار دهید و آنرا در حدود 10 دقیقه سرخ کنید، تا قسمت بیرونی آن هم برشته و زیبا شود.

حالا مرغ شکم پر شما آماده است. باید به همراه سس مخصوصی که از مایع خرما و خامه‌ای تهیه می‌شود و صحنه‌ای از سبزیجات تزئینی به سفره‌تان اضافه شود. این غذا بسیار لذیذ و شگفت‌انگیز است و با اینکه پخت آن در منزل شاید کمی زمان‌بر و سخت باشد، اما شایسته‌ی تلاش شماست.



3. نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی

برای تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی، از مواردی مانند تمیز کردن و شستن مرغ، خرد کردن سیر و پیاز، درست کردن ماست و تهیه قارچ های تازه ضروری است. قبل از اقدام به تهیه مرغ، باید آن را از داخل تمیز کرده و اجزای داخلی آن را خارج کرد. سپس، می توان باریک باریک پوست مرغ را با چاقو خرد کرد و به همراه سیر و پیاز روی حرارت نصب شده در تابه قرار داد و به مدت چند دقیقه تفت داد.

بعد از اینکه پوست مرغ تفت خورده، باید آن را از تابه برداشته و به صورت جداگانه روی حرارت درست شده در یک تابه دیگر قرار داد. همچنین، می توان قسمت شکم پر را درون تابه ای از پیش گرم شده قرار داد و به مدت چند دقیقه سرخ کرد. برای تهیه سس، ماست و مقداری نمک و فلفل به هم مخلوط شوند و به عنوان سس به همراه مرغ سرو شوند.

همچنین، برای به دست آوردن حالت استیکی و رسته روی شکم پر مرغ، می توان از روش روغن نمکی استفاده کرد؛ به این صورت که بعد از پخت مرغ، روی آن روغن کمی چکش زده شده و نمک با روش پاشیده شود تا حالت هم زده و استیکی بر روی مرغ بماند. در نهایت، با سرو کردن مرغ به همراه سس و قارچ تازه، غذایی بسیار خوشمزه و خوش رنگ تهیه می شود که برای غذاهای رستورانی خانگی بسیار مناسب است.



4. مرغ شکم پر دار با سس مخصوص رستورانی

مرغ شکم پر دار با سس مخصوص یکی از پرطرفدارترین غذاهای رستورانی است که به دلیل طعم دلچسب، مرغ مرغوب و سس فوق‌العاده محبوبیت زیادی را بین مردم کسب کرده است. این غذا از قطعات شکم پر دار مرغ، تکه‌های کوچک شده و روی شوی سرخ شده سرو می‌شود.

سس مخصوص مورد استفاده در این غذا، یک ترکیب مخصوص از ادویه‌ها، سرکه، چندین نوع سس و سایر مکمل‌های طعم‌دهنده است که با ترکیب همه این مواد به دست می‌آید. این سس به تنهایی نیز به عنوان یک سس منحصر به فرد و با طعم جذاب قابل مصرف است و با مرغ شکم پر دار تبدیل به یک غذای لذیذ و متفاوت می‌شود.

برای تهیه این غذا، قطعات شکم پر دار مرغ ابتدا در موادی مثل نمک و فلفل قرار داده و سپس در فر می‌پزند تا داخل آن کاملا پخته شود و خوشمزه شود. سپس این قطعات مرغ روی یک سینی می‌ریزند و سس مخصوص در بالای آن قرار می‌دهند. این غذا بهتر است با نون سیر یا برنج تازه مزه میل شود.

در نهایت، مرغ شکم پر دار با سس مخصوص رستورانی یک انتخاب عالی برای علاقمندان به غذاهای غنی و پرطعم است که به دلیل طرز تهیه ساده و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، باعث شده است بسیاری از رستوران‌های مختلف این غذا را در منوی خود داشته باشند.



5. طرز تهیه سس برای مرغ شکم پر به روش رستورانی

برای تهیه یک سس خوش طعم و لذیذ برای مرغ شکم پر، می‌توانید از چند مواد مختلف استفاده کنید. این سس را می‌توان در رستوران‌های غذایی مختلف سرو کرد و طعم بسیار خوبی دریافت کرد.

ابتدا برای تهیه این سس لازم است، پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس به آنها آب‌نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و آرد بی‌رنگ روی آن ریخته و به مدت دو دقیقه بپزید. بعد از آن نوشابه کوکاکولا را روی آن ریخته و با مخلوط کنید. بعد از حالت اولیه مایع، از حرارت بردارید و به همراه پاره های نان تست خود دم کنید.

در مدت همین طهیم رساندن نان آن را در لیوان مخصوص ریخته و روی آن کارتون کوکاکولا قرار دهید تا ظاهر اهداف شما شود. همچنین می‌توانید با شکر کاستی، اطمینان داشته باشید کریسپی روی سطح نان شکل می‌گیرد. بعد از خرد کردن بیشتر پیاز و سیر، بصورت داغر همراه با فلفل قرمز، نوشیدنی کوکاکولا و سس اضافه کنید و به مدت چهار دقیقه آرام پخت دهید. سپس مرغ شکم پر خود را در این سس شده قرار داده و بهمراه نان سرو کنید. این سس باعث می‌شود مرغ شکم پر شما بسیار طعم دار شود و برای لذت‌بخش تر کردن غذای شما بسیار مناسب است.



6. چگونگی پخت مرغ شکم پر در دیگ فرنگی

این ماده دارای اطلاعاتی است که فراموش شده یا قدیمی شده اند و نیاز به به روز رسانی دارند. لطفاً در صورت ترجمه مجدد از این ماده، ترجمه را با مرجع اصلی مطابقت دهید.

راهنمایی کامل برای پخت مرغ شکم پر در دیگ فرنگی

پخت مرغ شکم پر در دیگ فرنگی یکی از غذاهای محبوب در بین خانواده های ایرانی است. این غذا با زیبایی و ارزش غذایی بالایی در ظاهر و بو خود، سلیقه های مختلف را به خود جذب می کند. اگر شما هم می خواهید این غذای شگفت انگیز را در خانه خود به تهیه کنید تا از طعم لذیذ آن لذت ببرید، پیشنهاد ما این است که با مراحل پخت این غذا آشنا شوید و سپس برای آماده کردن آن اقدام کنید.

مرغ شکم پر در دیگ فرنگی طعمی خاص و فوق العاده در اختیار شما قرار می دهد که می تواند مناسب برای تهیه در انواع مهمانی ها و جمع های خانوادگی باشد.

به طریق زیر می توانید مرغ شکم پر در دیگ فرنگی را به راحتی تهیه کنید:

مواد لازم:

1) دو عدد مرغ شکم پر

2) نیم کیلوگرم پ\u200cیاز خورش

3) پنج عدد سیر

4) دو قاشق غذا خوری روغن

5) نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

1) ابتدا مرغ ها را بشویید و برای حدود ۲۰ دقیقه در آب جوش یا آبکشی ذرت بگذارید تا مواد داخلی آن خالی شود.

2) پیاز ها را خرد کرده و با اضافه کردن روغن در ظرفی به صورت جداگانه به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید.

3) سیرها را نیز خرد کنید و به همراه پیاز ها به مخلوط روغن اضافه کرده و تفت دهید.

4) حالا مرغ های خالی شده از آب داخل دیگ فرنگی را قرار دهید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید.

5) نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید.

6) حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ ها کاملاً پخته شود.

7) در نهایت می‌توانید مرغ شکم پر در دیگ فرنگی را با سس لیمو یا انواع سالاد سرو کنید.

در نهایت مرغ شکم پر در دیگ فرنگی آماده بوده و می توانید به همراه دوستان و خانواده خود لذت ببرید. این غذا همچنین با همراهی برنج سفید سرو می شود و باعث افزایش طعم و ارزش غذایی آن می شود.