طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر مجلسی درست کنید
برای تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر، ابتدا باید آن را تمیز کنید و به آرامی از داخل بافت چربی های آن را حذف کنید. سپس آن را با آب ولرم یا نمک زده در حدی که آب مرغ روی آن غلیظ شود، برای 30 دقیقه به غلیظ شدن قرار دهید.
پس از این مرحله، یک قابلمه عمیق را با روغن قلیایی پر کنید و آن را به حرارت بالا برسانید. مرغ شکم پر را با دقت از آب بیرون آورده و درون قابلمه گرم کنید. برای خوش بو کردن مرغ، میتوانید بر روی آن نمک، فلفل، پیاز خرد شده، زعفران و دلخواه خود را اضافه کنید. مرغ را از هر دو طرف به مدت 10 دقیقه سرخ کنید، سپس آن را با روغن زیتون پر ریخته و به مدت 10 دقیقه و درجه حرارت ملایم پخته شود.
از مزیتهای تهیه مرغ شکم پر بدون فر مجلسی، آن است که این غذا با همراهی سبزیجات سالاد، نان تازه و یا پلوی ساده، به راحتی به عنوان یک غذای شیک و مورد پسند برای سرو در مجالس تهیه میشود. همچنین، این غذا به دلیل عدم استفاده از فر، اذای خیلی کمی به خانه شما میزند. با تهیه مرغ شکم پر بدون فر مجلسی، وعده شام شما و مهمانانتان درست و زندگی شخصی شما هم به راحتی دست یافتنی خواهد بود.
آموزش ساخت مرغ شکم پر بدون فر مجلسی
مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در مراسم ها و جشن ها سرو می شود. اما برای ساختن آن به فر نیاز نیست، چون می توانید این غذا را با استفاده از یک قابلمه و یک دستور آسان درست کنید.
برای شروع، باید نیم کیلوگرم گوشت مرغ را بصورت قطعات کوچک تکه تکه کنید. سپس دوقلوهای سیر را خرد کرده و با چند قاشق روغن زیتون در قابلمه تفت دهید تا بوی خوب سیر را دهد. سپس گوشت را به قابلمه اضافه کنید و با حرکات ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر پیدا کند.
بعد از اینکه گوشت رنگش تغییر کرد، از آنها بردارید و قابلمه را خالی کرده و یک قاشق روغن دیگر با همراه یک عدد پیاز ریز شده در قابلمه ریخته و اجازه دهید پیاز رنگ به دست آورد. دو قاشق رس خشك، يك قاشق رب گوجه فرنگی و پنير پیتزا را با هم مخلوط کنید و به پیاز اضافه کنید. پس از چند دقیقه قابلمه را از اجاق بردارید.
سپس گوشت را در قابلمه قرار داده، سس پیاز شده را به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت با حرارت پایین کباب کنید. بعد از اینکه گوشت پخته شده، می توانید آن را با چند شربت لیمو تزیین کنید. در نهایت، می توانید مرغ شکم پر ساخته شده خود را در بشقاب ها سرو کنید و از آن به همراه نان سفید و سبزیجات مختلف لذت ببرید.
راهنمای تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر مجلسی
مرغ شکمپر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان منوی غذایی شام و نهار سرو میشود. تهیه این غذا با استفاده از فر مجلسی هم معمول شده است اما میتوان با استفاده از روشهای دیگر، مانند استفاده از چاقو برشی، درست کرد.
طرز تهیه مرغ شکم پر بسیار ساده است. ابتدا میبایست مرغ را داخل آب نمکی یا آبلیمو و آب ولرم برای حداقل نیم ساعت بگذاریم تا از آب در بیاید. پس از خشک کردن مرغ، بهتر است بر روی یک تخته بزرگ جای دهیم و با استفاده از چاقو، شکم پر مرغ را از انتهای پشت آن باز کنیم. سپس سر و پاهای مرغ را جدا کرده و آنها را کاملاً شسته و خشک کنیم.
در مرحله بعدی، باید برای غلتاندن مرغ، یک دستگاه صاف کننده موجود در بازار تهیه کنیم. با استفاده از این دستگاه، میتوانیم گوشت مرغ را خرد کرده و در قالب رشتهای استفاده کنیم. برای تهیه سس مرغ شکم پر نیز به یک قابلمه کوچک احتیاج داریم. ابتدا در قابلمه روغن را داغ کنید و سپس پیاز را به صورت خرد شده درون آن قرار دهید و آن را تفت دهید تا طلایی شود.
سپس گوشت مرغ را به مقدار کافی به سس اضافه کرده و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آب به آرامی مخلوط کنید. توصیه میشود در مدت این عملیات، مقداری نوشابهی کوکاکولا نیز به سس اضافه کنید تا مزهی مرغ شکم پر بهتر شود. سپس قابلمه را بر روی حرارت کم قرار داده و تا زمانیکه غذا آماده نشده، آن را پخته و با نان تازه سرو کنید.
طریقه گوشت کردن مرغ شکم پر بدون فر مجلسی
برای گوشت کردن مرغ شکم پر بدون فر، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
ابتدا، مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس، پوست مرغ را از داخل ابداز مانند شکلی که میخواهید بر آن پخت کنید، باز کنید. بعد از باز کردن پوست، میتوانید مشروبات افزایش دهنده طعم و بوی مرغ را به دلخواه خود اضافه کنید. مثلا یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، نمک و فلفل دلخواه.
سپس، مرغ را درون دیگی با حرارت بالا قرار دهید و به مدت پنج دقیقه آن را سرخ کنید. بعد از پنج دقیقه، حرارت را به دمای متوسط تغییر داده و مرغ را به مدت 20 دقیقه پختهسازی کنید تا کاملا پخته شود. پس از پخته شدن، مرغ را از داخل دیگ بیرون بیاورید و با چنگال و سینی سرو کنید.
با این روش میتوانید مرغی شکم پر بدون نیاز به فر یا پخت در قوری به راحتی و با طعمی بسیار خوشمزه و عالی درست کنید. همچنین، این روش به شما اجازه میدهد تا مرغ را با مزه و طعم دلخواه خود پخته و سرو کنید.
طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر با مواد ساده
طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر با مواد ساده
مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفداری است که با داشتن مزهای خوشمزه و فوق العاده، یکی از دستورهای پرطرفدار در سراسر جهان است. این غذا به دلیل سادگی تهیه آن و همچنین مزهای خوشایند بسیار محبوب است. در ادامه طرز تهیه این غذا با مواد ساده را پیشنهاد میدهیم.
مواد مورد نیاز:
- یک مرغ شکم پر
- نصف فنجان روغن زیتون
- دو سیر خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا مرغ شکم پر را بشویید و داخل آن را خالی کرده و سپس داخل آن را با نمک و فلفل سیاه سرخ کنید.
2- سیر روخرد شده را به روغن زیتون اضافه کنید و در دمای ملایم بپزید تا بوی سیر بیرون بیاید.
3- بعد از درجه گرمای رسیدن به مرغ شکم پر روی آن را بریزید و آن را با روغن پخته شده بپختید. اجازه دهید مواد در حال پخت با یکدیگر ترکیب شوند تا غذایی با مزه خاصی به وجود آید.
4- در نهایت، مرغ شکم پر پخته شده را از روی حرارت بگیرید و برای سرو کردن آماده کنید. میتوانید این غذا را با انواع نان و مزهدهندههای دلخواه خود سرو کنید.
با اینکه طرز تهیه مرغ شکم پر بسیار ساده است، اما با داشتن مزهای بسیار خوشمزه، این غذا جزو پر طرفداران محسوب میشود. میتوانید این غذا را با انواع سالادها و یا روغن زیتون تزئین کنید و تجربه کنید که چقدر خوشمزه است.
مرغ شکم پر بدون فر مجلسی را به راحتی در منزل تهیه کنید
برای تهیه یک غذای خوشمزه و سریع در منزل، شما میتوانید مرغ شکم پر بدون فر مجلسی را تهیه کنید. این غذا از مواد سادهای تشکیل شده که با ترکیب روغن و ادویههای خوشمزه، طعم لذیذی به دست میآورد.
ابتدا باید یک مرغ جوجه متوسط را برش دهید، سپس پوست آن را تمیز کرده و روی ان را با یک ترکیب از روغن، زرد چوبه، پودر سیر و فلفل سیاه پاشید. سپس مرغ را در یک سینی فر قرار داده و در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت شدن مرغ شکم پر بدون فر، آن را از فر خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه روی سینی جای آن بگذارید تا کمی خنک شود. در این مرحله پوست مرغ خشک و ترش میشود.
پس از خنک شدن، آن را به ظرفی سرو کنید و با سبزیجات و نان تازه سرو کنید. در نهایت، میتوانید با یک لیمو ترش آن را تزیین کرده و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.