1. طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر با رب انار
تهیه مرغ شکم پر بدون فر با رب انار یک غذای خوشمزه و متفاوت است که با استفاده از چند مواد ساده قابل تهیه میباشد. این غذا بسیار سالم و مغذی بوده و خانوادههایی که به دنبال غذاهای سالم و مفید هستند، میتوانند از این غذا استفاده کنند.
اولین مرحله در تهیه این غذا، شستشوی مرغ است. بعد از شستشو، مرغ در حدود یک ساعت روی سرخ کن داغ گذاشته میشود تا به طور کامل پخته شود. سس انار نیز دارای مرکبات و آنتیاکسیدانهای طبیعی است و به راحتی در خانه پخته میشود. از این رو، برای این غذا میتوان از رب انار تازه یا رب انار آماده شده استفاده کرد.
پس از آماده کردن مرغ و تهیه سس انار، مرغ بعد از پخت آن، در تابه با سس انار و به همراه سبزیجات رنگارنگی مانند فلفل دلمهای، پیاز و نمک و فلفل سیاه به مدت چند دقیقه داغ داده میشود. به عنوان سرویس این غذا میتوان با برنج سفید، خیار شور یا سالاد پیاز و نعنا تزیین کرد.
به طور خلاصه، تهیه مرغ شکم پر بدون فر با رب انار یک غذای سالم، خوشمزه و خوش طعم است که با استفاده از مرغ پخته شده، سس انار تازه و سبزیجات نیمه پخته تهیه میشود. با تزیین آن به روشی امازونی میتوانید برنج سفید یا سالاد پیاز و نعنا را به عنوان سرویس این غذا استفاده کنید.
2. روش ساخت مرغ شکم پر با رب انار در خانه
روش ساخت مرغ شکم پر با رب انار در خانه از راههای سریع و آسان آماده کردن غذا برای وعده شام است. برای شروع، یک دونه مرغ ترد و پوستنشده بر روی سینی نگه دارید. سپس، در یک کاسه مخلوطی از رب انار، سس چیلی، سویا، نمک و فلفل قرمز تهیه کنید. سس را به نحوی مخلوط کنید که مزهها به خوبی ترکیب شوند.
حالا، با یک چاقوی تیز، به محضر مرغ شکم پر خود شیارهای کوچکی بزنید. پس از آن، سس را به داخل شکافها بریزید تا همه جا پرشود. برای همراهی با سس، میتوانید به اندازه دلخواه خلال داده شده آلوئه ورا به داخل شکم مرغ بریزید.
حالا، مرغ خود را در یک سینی فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد پخته تا شود. بعد از 30 دقیقه، مرغ خود را از فر بیرون آورده و به داخل سینی خود باقیمانده سس را روی آن بریزید. سپس، دوباره مرغ را بزنید تا سس در طول شکافها جستجو کند.
در نهایت، میتوانید مرغ خود را روی یک بشقاب سرو کنید و با اضافه کردن تفالهی پسته، برگ کزبره و برگانجیر در زیبایی و مزه و طعم این غذا را بیشتر کنید. این غذا با تهیه سریع و آسان، همواره حاضر در میز میهمانیها شود و مناسب تولید در خانه نیز میباشد.
3. چگونگی پخت مرغ شکم پر بدون فر با رب انار
برای پخت مرغ شکم پر با رب انار، ابتدا باید یک مرغ شکم پر انتخاب کرده و آن را با آب شستشو داده و پس از آن پوست آن را بردارید. سپس مرغ را در داخل دیگی بزرگ که دارای درپوش است قرار دهید و به آن چند قاشق رب انار بیافزایید.
دیگ را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد. بهتر است که قبل از قرار دادن درپوش، ظرف دیگ را با ضربه کوچکی به زمین بزنید تا هوای داخل دیگ را بیرون کنید و مرغ همچنین در حالتی زیباتر و منظم تر پخته شود.
حدود یک ساعت بعد، شما می توانید مرغ را از دیگ خارج کرده و قطعات آن را به عنوان غذای شام تقدیم کنید. لازم به ذکر است که رب انار به این غذا طعم فوق العاده ای می بخشد و علاوه بر زیبایی، غذایی سالم و خوشمزه را برای شما فراهم می کند.
برای مزه دهی به غذا، می توانید با اضافه کردن چند قاشق کمپوت سیب نیز ترکیبی شیرین و لذیذ را به دست آورید. با استفاده از چنین دستور پختی ساده ای، شما می توانید در کمترین زمان ممکن و به راحتی غذایی با طعم دلخواه خود را درست کنید.
4. مرغ شکم پر با رب انار بهترین غذای چند منظوره
تغذیه سالم و متنوع به عنوان یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی بدن شناخته شده است. در راستای این هدف، مواد غذایی با خواص متنوع و مفید، مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از غذاهای چند منظوره و مفید، مرغ شکم پر با رب انار است.
مرغ شکم پر با رب انار به دلیل داشتن مواد مغذی متعدد، به عنوان یک غذای کامل و سالم محسوب میشود. این غذا شامل مرغ تکهشده، پیاز، گوجه، نمک، فلفل و رب انار میباشد و ترکیبی از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. این ترکیبات از جمله اسید فولیک، ویتامین C، آهن، پتاسیم، مس، و روی را در خود داراست و به سلامت بدن و افزایش انرژی کمک میکند.
همچنین، این غذا میتواند با کمک رب انار، خواص آنتیاکسیدانی موجود در میوهی که سرشار از ویتامین C است را به بدن اضافه کرده و از بروز بیماریهای مختلف مانند بیماریهای قلبی، سرطان و بیماریهای نیروی عضلانی پیشگیری کند.
در نتیجه، میتوان نتیجه گرفت که مرغ شکم پر با رب انار به عنوان یکی از بهترین غذاهای چند منظوره، علاوه بر داشتن خواص مفید، از طعم بسیار خوشمزهای نیز برخوردار است و برای همین میتواند به عنوان یک گزینه مناسب برای سرو کردن در جشنها و مهمانیها نیز باشد.
5. راهنمایی برای ساخت مرغ شکم پر با رب انار در منزل
مرغ شکم پر با رب انار یک غذای خوشمزه و سالم است که با مواد اولیه ساده و در دسترس در منزل قابل ساخت است. در این راهنما مراحل ساخت مرغ شکم پر با استفاده از رب انار را برای شما توضیح می دهیم.
مواد لازم:
- 4 قطعه مرغ گوشتی
- 1 پیمانه رب انار
- 2 قاشق غذا خوری اسکنجبیر
- 1 قاشق غذا خوری نمک
- 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه پودری
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مرحله 1: پخت مرغ
قطعات مرغ را در یک تابه داغ به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به صورت کامل پخت می کنیم. سپس از روی حرارت تابه بر می داریم و آن را کنار می گذاریم.
مرحله 2: تهیه سس رب انار
در یک کاسه، 1 پیمانه رب انار، 2 قاشق غذا خوری اسکنجبیر، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه پودری را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله 3: تهیه مرغ شکم پر
با استفاده از قاشقی، مقداری از سس رب انار روی قطعات مرغ پخته شده بریزید تا به صورت یک لایه سرشار از طعم روی مرغ بماند. سپس مرغ را به داخل فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته می کنیم. در این مدت، مرغ آرام آرام طلایی شده و سس رب انار همچنان به آن الصاق می شود.
بعد از پخت، مرغ شکم پر با سس رب انار آماده به سرو کردن است. شما می توانید آن را با برنج سفید یا سبزیجات تازه و کمی نعنا سرو کنید. این غذا، کاملاً سالم و خوشمزه است و می تواند به عنوان یک وعده ناهار یا شام مناسب برای خانواده شما باشد.
6. نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر با رب انار
تهیه مرغ شکم پر با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در فصل پاییز و زمستان میتوان از آن استفاده کرد. این زمان مناسبی است که مرغ ها به خوبی رشد کرده و شکم پرهای آنان پر شده است.
ابتدا برای تهیه این غذا نیاز به مواد اولیه دارید. برای تهیه مرغ شکم پر با رب انار باید یک مرغ دو کیلویی، دو قاشق غذاخوری رب انار، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل سیاه و زرشک داشته باشید.
ابتدا مرغ را بشویید و شکم پرهای آن را با چند قطره لیمو ترش پر کنید. سپس مرغ را در ظرفی بریزید و رب انار، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. سپس مرغ را با حرارت ملایم درون فر قرار دهید و آن را بیشتر از یک ساعت با حرارت ملایم پختید.
آخرین مرحله برای تهیه مرغ شکم پر با رب انار اضافه کردن زرشک به آن است. پس از اینکه مرغ آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و روی آن زرشک ریخته شود. می توانید آن را با نان سنگک و سالاد سرو کنید. این غذا با طعم تند و شیرین آن به همراه شکم پر های نرم و لذیذ، یکی از غذاهای سرد و مبشور به نظر میرسد. در کنار این غذای خوشمزه، میتوانید خانواده و مهمانان خود را میزبانی کنید.