مرغ سوخاری نی نی سایت
مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانوادگی و سفرههای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور به شکل سنتی و محلی طبخ میشود. در نی نی سایت نیز روش تهیه مرغ سوخاری به صورت ساده و با استفاده از مواد اولیه ارگانیک توضیح داده شده است.
برای آماده سازی مرغ سوخاری در ابتدا باید مرغ را با موادی مانند نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه به مدت چند ساعت درون یخچال قرار داد تا خوب نفوذ کنند. پس از آن مرغ در فر قرار داده میشود تا پخت شود. تمرین و تکنیک در طبخ مرغ سوخاری بسیار مهم است تا مرغ نه خشک شود و نه داخلش آب بیشتری باقی بماند.
سرویس دهی مرغ سوخاری با عرضه نان تازه، سس سیر، سالاد سبزیجات و لیمو ترش بسیار مناسب است و در صورت نوش جان با خانواده و دوستان بسیار لذت بخش خواهد بود. در ضمن بهتر است هنگام طبخ مرغ سوخاری از روغنهای غیر سالم استفاده نشود و بهترین روش استفاده از روغن زیتون در طبخ آن است.
در نهایت استفاده از ترکیب دقیق ادویهها و به جای کف ظرف استفاده از شبکه به خوبی میتواند باعث ایجاد ظرافت و لذت بیشتر در مصرف مرغ سوخاری شود. تهیه مرغ سوخاری در منزل بسیار مشهور است و با دنبال کردن دستورالعملهای ویدئویی و تصویری در نی نی سایت، همه میتوانند به راحتی این غذا را در منزل خود پخته و از آن لذت ببرند.
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
تهیه مرغ سوخاری رستورانی یکی از اصلی ترین غذاهای محبوب و قابل توجه در رستوران ها و خانه های ایرانی میباشد. مرغ سوخاری رستورانی علاوه بر طعم فوق العاده و لذیذ، بر روی میز سفره های نمایشی رستوران ها قرار می گیرد و با دیدن آن، اشتهای هر فردی را برانگیخته می کند. در ادامه، نحوه تهیه مرغ سوخاری رستورانی را به شما معرفی می کنیم.
ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس داخل مرغ قارچ، سبزیجات خرد شده و پیاز داغ قرار دهید. بعد از آن، مرغ را با مخلوطی از ادویه جات، نمک و فلفل به خوبی رویش کنید.
حالا مرغ را درون جعبه فلزی خاصی قرار دهید و در حالی که بر روی یک نخلستان گلیسان در حالی که بر دیگ پلی استر چینی قرار دارد، به داخل فریزر بگذارید.
بعد از 24 تا 48 ساعت، مرغ را از فریزر خارج کنید و به صورت کامل بی پوست کنید. در مرحله بعد، مرغ را درون روغن گرم کرده و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس مرغ را در حالی که هنوز آن داغ است، بر روی کاغذ روب و سپس به صحنه خدمت برسانید.
نحوه تهیه مرغ سوخاری رستورانی بسیار ساده است و برای همه کسانی که از طعم لذیذ و نوزادی مرغ سوخاری رستورانی لذت می برند، پیشنهاد می شود. با تهیه و سرو این غذای فوق العاده، به همراه خانواده و دوستان خود لحظات دلپذیری را تجربه خواهید کرد.
طریقه درست کردن مرغ سوخاری شامل اسرار رستورانی
برای درست کردن مرغ سوخاری که طعم و مزهی اصیل رستورانها رو داره، میتونید از چند روش ساده و درعین حال اسرارآمیز کمک بگیرید. برای شروع، شما باید کار با یک مرغ تازه را آغاز کنید. اگر مرغ شما بو دارد یا ظاهری نامناسبی داشته باشد، بهتر است از آن استفاده نکنید.
بعد از شستن مرغ، شما باید آن را به صورت رو به پایین درون ظرفی که حاوی ترکیبی از نمک، فلفل سیاه، یک سیر خرد شده و روغن است، قرار دهید. میتوانید این ترکیب را به صورت کاملاً یکسان بر روی مرغ پخش کنید تا همه قسمتهای مرغ بهخوبی روغن شونده و مزهی تلخ روغنی را نگیرند.
قبل از پخت مرغ، باید دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. این دمای بهترین برای پختن مرغ سوخاری است. بعد از جای دادن مرغ در فر، می توانید آن را حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بگذارید. حتما لازم نیست مرغ را فقط یکبار بچرخانید؛ با این حال، حداقل یک بار باید آن را چک کنید تا مطمئن شوید که بدرستی پخته شده است و نیاز به اضافه کردن زمان پخت ندارد.
بعد از پخت مرغ، باید آن را با دقت از فر خارج کنید و به صورت لقمهای برش دهید و سرو کنید. با این روش ساده، شما میتوانید یک مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و با قابلیت نزدیک شدن به طعم رستوران های معتبر به راحتی در خانه خود تهیه کنید.
راهنمای تهیه مرغ سوخاری نی نی سایت
روش تهیه مرغ سوخاری در سایت نی نی سایت بسیار ساده و قابل اجرا است. ابتدا مرغ را با آبکشی کردن آب آن را تمیز می کنیم و به خوبی آبکشی می کنیم. سپس با یک چاقوی تیز چندین بریده روی چربی های موجود در روی مرغ بزنیم تا مرغ در طول پخت شکسته نشود و زیباتر و پخت شده تر نمایان شود.
سپس با چند قاشق معمولی خلال ریختن روی مرغ و به خوبی روی آن مالیدن، مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه برای استخراج چربی و ایجاد طعم و کیفیت بهتر در قسمت های مختلف مارینه می کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، مرغ را در روغن گرم کرده در ظرفی از قبل چرب شده به مدت ۶۰ دقیقه سوخاری می کنیم.
در انتها برای درخشش زیبایی و جذابیت و همچنین تغییر طعمی خوشمزه تر، می توانیم روی مرغ یک لایه کم از عسل را پخش کنیم و سپس مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون فر قرار دهیم. پس از پخت مرغ، بهترین روش سرو آن، با حفظ ظاهر زیبای آن، با سبزیجات و برنج یا برنج تفت داده شده است.
نکات و ترفندهای تهیه مرغ سوخاری در خانه
مرغ سوخاری به عنوان یکی از خوراکیهای پرطرفدار در جشنها و مراسم خانوادگی، همواره در بین مخاطبان خود طرفداران بسیاری داشته است. با توجه به این مورد، امروزه بسیاری از افراد به دنبال نکات و ترفندهای تهیه مرغ سوخاری در خانه هستند تا بتوانند به راحتی و با کیفیت بالا این خوراکی شایستهی استفاده را سرو کنند. در ادامه به بررسی این نکات و ترفندها میپردازیم.
اولین قدم در تمامی خوراکیها به دستور خانگی، شروع از خرید مناسب عناصر و مواد است. برای تهیه مرغ سوخاری در خانه نیز باید درخواست پسته صد کیلویی و همچنین دو کیلوی آرد با کیفیت از قیمت حرفهای داشته باشید. همچنین لازم است تا از مرغ با کیفیت و تازه استفاده کنید تا سلامت خود را حفظ کنید.
مرحله دوم در تهیه مرغ سوخاری در خانه، تزیین و آمادهسازی مرغ است. در این مورد، لازم است که به عنوان نکته کاربردی بافت مرغی که میخواهید سوخاری شود روی کاغذ رنگی یا کاغذ زرد برآورده سازید و آن را تزیین کنید. سپس باید آن را با پارچهی خیس شدهی نمک، نمک، پرگارام مایع یا روغن سرخ کنید.
مرحله بعدی در تهیه مرغ سوخاری در خانه، درون پخت کردن مرغ است. برای این منظور، لازم است که در هنگام بافت و تزیین، مرغ را پرورش دهید تا هر جایی از مرغ یکنواخت باشد و به همین دلیل سرخیلطیف و بخاری باشد.
در کل، با استفاده از این نکات و ترفندهای تهیه مرغ سوخاری در خانه، میتوانید بهطور سریع و با کیفیت بالا این خوراکی را در خانه خود تهیه کنید و از ارائهی آن به میهمانان خود لذت ببرید.
طرز تهیه مرغ سوخاری با طعم رستوران در منزل
تهیه مرغ سوخاری با طعم رستوران در منزل یکی از بهترین وسایلی است که میتوانیم برای مهمانیها و یا شامهای خانوادگی خود به کار ببریم. برای تهیه این غذا ، ابتدا باید یک مرغ به اندازه 2-3 کیلوگرم انتخاب و مواد لازم را آماده کنید. برای سوخاری کردن مرغ بهتر است از مرغهای تازه و بدون گرده استفاده کنید.
برای شروع، مرغ را به دو نیم کنید و در یک مربع بزرگ از فویل نگهداری کنید. سپس تعدادی نمک، فلفل، زردچوبه و جایزهی زعفرانی را در یک ظرف ترکیب کنید و به دست مالیده و به همراه یک قاشق روغن زیتون روی مرغ بمالید. سپس به دقت فویل را محکم بپیچید و درون قابلمه باریکی بگذارید.
برای پختن مرغ سوخاری در فوقالعاده موفق ، قابلمه را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا حدود یک ساعت درون فر بماند. پس از گذشت یک ساعت ، اجازه دهید به مدت 10 دقیقه سرخ شود تا مرغ بهتر و شکل زیباتری داشته باشد.
اگر میخواهید مرغ سوخاری خودش را با تنوع بیشتر سرو کنید ، میتوانید از سبزیجات مختلف به عنوان تزئین و تزیین استفاده کنید. سبزیجات مثل گل کلم، تره، کیک و ... به علاوه نمک و فلفل و دسر سرد سرو شده با مرغ سوخاری خودش ، تجربه کامل و دلپذیری از همه بیشتری پذیرفتار خواهد شد.