طرز تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی

بسم الله الرحمن الرحیم

مرغ سوخاری یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در طی سالیان بسیاری ، به‌عنوان غذای پرطرفدار محسوب شده است. این غذا که اکثر افراد علاقه زیادی به آن دارند، با استفاده از روش‌های مختلف و در محیط‌های مختلف، می‌تواند تهیه شود، البته یکی از روش‌هایی که امروزه بسیار شناخته شده است، روش تهیه مرغ سوخاری با فر خانگی می‌باشد.

تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی یکی از روش‌های ساده، سریع و خوش‌عمل است. برای این که بتوانیم غذای خوشمزه و دلپذیری به دست آوریم، می‌توانیم از تکنولوژی‌های جدید فر خانگی استفاده کنیم که با سرعت و دقت بیشتر، غذاهایی شبیه به رستوران را به دست آورد. با رعایت چند نکته مهم، می‌توانیم مرغ سوخاری با فر خانگی خوشمزه و خوش‌عطر تهیه کنیم.

برای شروع به تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی، ابتدا باید با تمیز کردن و پوست‌گیری مرغ شروع به کار کنیم. سپس باید چند تکه نمک، فلفل و کمی زردچوبه را به مرغ اضافه کنیم و بدون استفاده از روغن، آن را درون فر خانگی به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد پخته شود.

در ادامه، باید مرغ را خارج کرده و آن را به صورت دوره‌ای برای رنگ‌گیری دوباره در فر بگذاریم. با توجه به سلیقه و نوع طعم‌دهی مورد نظر، می‌توانیم به این مرغ دلخواه خود روغن، زعفران یا عصاره لیمو ترش اضافه کنیم و آن را در فری با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه اضافه پخته کنیم تا در جذب طعم و رنگ مرغ به خوبی موثر باشد.

نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم، این است که باید با توجه به نوع و برند فر، مدت دقیق و دمای بازیابی آن را رعایت کنیم که در دستور تهیه و روشن کردن فر نوشته شده است. همچنین باید به دمای مرغ در حین پخت توجه کرده و نکته‌ی دیگر رعایت بهداشت و محیط پاک و سالم برای پخت غذای خود می‌باشد.

با این روش ساده می‌توانید غذای خوشمزه و البته سالم مرغ سوخاری با فر خانگی تهیه کنید. امیدوارم با استفاده از این روش، شما هم بهترین مرغ سوخاری را به دست بیاورید.



1. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی

جایگاه غذایی مرغ سوخاری در فهرست غذاهای مورد علاقه خانواده‌ها قرار دارد و برای طرز تهیه آن در فر خانگی نیز روش‌هایی مختلفی وجود دارد. در این مطلب به طرز تهیه بهینه مرغ سوخاری در فر خانگی پرداخته خواهد شد.

برای شروع، مرغ را کاملا سالم و تمیز کرده و پوست آن را پوشیده می‌کنیم. سپس آن را در یک بشقاب کبابی قرار می‌دهیم و از روی آن به ترتیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و روغن می‌ریزیم و با دست‌های خود این مواد را بر روی کل سطح مرغ ماساژ می‌دهیم تا بطور یکنواخت در کل آن پخش شود.

سپس، مرغ را در فر درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (با فر بزرگ) یا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (با فر کوچک) به مدت پنج دقیقه می‌پزیم و سپس دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای یک ساعت دیگر تنظیم می‌کنیم. در این مرحله، می‌توانید با چند بار تف کردن مواد روی مرغ، آن را به تسخیر خود بکشانید.

در شرایطی که می‌خواهید پوست مرغ سوخته‌تر و برشته‌تری داشته باشید، می‌توانید دمای فر را به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید و مدت پخت را برای ۳۰ دقیقه کاهش دهید. بعد از پخت دقت داشته باشید که مرغ را برای حداقل ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا بهترین حالت روغن‌دهی خود را داشته باشد.

در نهایت، مرغ سوخاری را با مربای ترش‌میوه‌جات، سس‌های نوشابه‌ای و مزه‌های گوناگون دیگر سرو می‌کنیم. می‌توانید برای نوش جان بیشتر این غذا، سبزیجاتی مانند سالاد شیرازی، خیارشور و همچنین برنج سفید را نیز نگهداری کنید.



2. روش پخت مرغ سوخاری در فر

مرغ سوخاری همیشه از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار در سفره‌های ایرانی بوده است. اما برای پخت آن معمولا از روش سرخ کردن در روغن استفاده می شود که باعث مصرف بیش از حد چربی و روغن می شود. اما در روش پخت مرغ سوخاری در فر، این نگرانی ها برطرف می شود.

راه اندازی روش پخت مرغ سوخاری در فر کاری ساده است. قبل از هر چیز باید جعبه فر را به دمای مورد نظر، در این مورد دمای سیصد و پنجاه درجه سانتی گراد، از قبل گرم کنید. در مرحله بعد، مرغ را با مواد دلخواه خود مثل نمک، فلفل، پیاز، سیر و غیره، پر کنید.

در مرحله بعد، مرغ پر شده را در تابه‌ای صاف قرار داده و تابه را در طبقه پایین جعبه فر قرار دهید. این تابه را باید حداقل برای یک ساعت داخل فر بگذارید. بعد از گذراندن زمان مورد نظر، تابه را بیرون از فر بیاورید و آن را بر روی صفحه کاربری قرار دهید. اگر قطر تابه شما بزرگ باشد، بازوهای افرادی که دسترسی به آن دارند باید از دو طرف روی آن قرار گیرند و تابه را به آرامی سریع برداشت کنند.

روش پخت مرغ سوخاری در فر به دلیل بیشتر بودن طعم و مزه دیگر روش ها، توصیه می شود. مصرف روغن کمی نسبت به روش های دیگر و همچنین عدم احتیاج به گرم کردن روغن به میزان زیاد، از مزایای آن هستند.



3. مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای

مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای یک غذایی خوشمزه و ساده است که معمولاً در خانه‌ها سرو می‌شود. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ کامل و تازه استفاده کنید. ابتدا مرغ را با آب شسته و سپس پاک کنید.

پس از شستن مرغ، برای تهیه مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای، باید مرغ را با انواع ادویه‌های مختلف مانند پودر سیر، زنجبیل، فلفل سیاه و نمک ترکیب کنید. سپس مرغ را درون فر شیشه‌ای قرار دهید و فر را به دمای بالا (180 درجه سانتیگراد) قرار دهید. برای کاملاً پختن مرغ، می‌توانید آن را بین 60 تا 90 دقیقه در فر بگذارید.

بعد از پخته شدن مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای، باید آن را از فر درآورده و کمی خنک شود. سپس مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده، یکی را به صورت تکه‌های کوچک برش داده و دیگری را به صورت تکه‌های بزرگ نگه دارید.

در ادامه، برای تهیه سس مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای، باید کمی جعفری و یک قاشق غذاخوری کره را با هم ترکیب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از آب مرغ را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید. بعد از آماده شدن سس، تکه‌های کوچک مرغ را با آن ترکیب کرده و آنها را روی نان تست سرو کنید. مرغ سوخاری با فر شیشه‌ای یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که با سهولت تهیه می‌شود و در همه سفره‌ها مورد استفاده واقع می‌شود.



4. نکاتی برای تهیه مرغ سوخاری در فر

تهیه مرغ سوخاری یکی از غذاهایی است که بسیاری از ما در روزهای خاص به آن توجه می‌کنیم و به دلیل خوشمزگی و طعم لذیذش از این غذا لذت می‌بریم. اما برای تهیه‌ی مرغ سوخاری در فر باید به نکاتی خاصی توجه کنید تا بتوانید یک مرغ سوخاری خوشطعم و کمیاب درست کنید.

اولین نکته که باید برای تهیه مرغ سوخاری در فر به آن توجه داشته باشید، انتخاب و خرید مرغ خوب و تازه است. مرغی که از مغازه خرید می‌کنید باید تازه و با حالت تمامیت خود باشد تا بعد از پخت خیلی خشک و بی‌طعم نباشد.

دومین نکته که برای تهیه مرغ سوخاری باید به آن توجه کنید، این است که پیش از پخت مرغ، آن را به‌طور کامل پاکسازی کنید و تمام داخلی‌های آن را خالی کنید. در این مرحله، شما می‌توانید از چند روش کمک بگیرید، از جمله می‌توانید با استفاده از یک وسیله تیز و قوی داخلی مرغ را تمیز کنید.

سومین نکته که باید به آن توجه کنید، برای پخت مرغ سوخاری در فر، باید آن را با انواع ادویه‌ها و اسانس‌های مختلف تزیین کنید. می‌توانید از اسانس‌های مختلفی مانند خردل، نمک، زردچوبه، فلفل سرخ، دارچین و... استفاده کنید.

چهارمین نکته که باید به آن توجه کنید، این است که پخت مرغ سوخاری در فر معمولاً به دمای بالای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد انجام می‌شود و مدت زمان پخت آن می‌تواند به حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم برسد، بنابراین شما باید دقت کنید که مرغ شما به‌طور کامل پخته شود و در عین حال هم خشک نشود.



5. روش تهیه سس مرغ سوخاری در فر خانگی

برای تهیه سس مرغ سوخاری در فر خانگی ابتدا باید مرغ را به شکل کوچکترین قطعه هایی که می‌خواهید برش دهید. می توانید از نوع مرغی استفاده کنید که دارای مواد چرب هستند اما بهتر است از پوست مرغ استفاده نکنید.

سپس برای تهیه سس از مخلوط پیاز رنده شده ، سیر، زنجبیل رنده شده، کره، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، مربا آملتاس، سس سویا، آب، شیرینی و نشاسته استفاده کنید. تمامی مواد را در مخلوط کن به همراه پنیر تا یک خمیر پخته شده شود.

در مرحله بعدی آماده کردن مرغ برای سوخاری در فر خانگی است. نیاز است تا ابتدا مرغ را با نمک و فلفل سیاه بپوشانید و سپس آن را در ترکیب شکمو به خوبی مخلوط کنید تا مرغ هر چیزی که برای آن ملاطمت می کنید برای سوخاری در فر بپوشاند. سپس مرغ را در فر خانگی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا طعم و مزه گرفته شود.

وقتی که مرغ پخته شد، باید سس را برای ریختن در بالای مرغ آماده کنید. برای این کار، آن را در پن غلتانید و بعد از آن در همان تابه که سوخاری مرغ بوده، سس را ریخته و با مرغ مخلوط کنید. می توانید آن را با سبزیجات و برنج خورد کنید. سس آماده همواره محبوب است و می توانید به دلخواهتان آن را تزیین کنید.



6. پیشنهادات برای تزئین مرغ سوخاری

تزئین مرغ سوخاری یکی از مهمترین مراحل در آماده سازی هر غذایی است. از آنجایی که مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین انواع غذاهای گوشتی است، پیشنهادات متعددی برای تزئین آن وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

استفاده از سبزیجات در تزئین مرغ سوخاری، یکی از رایج‌ترین روش‌هاست. می‌توانید با استفاده از سبزیجاتی مانند، جعفری، ریحان، بابونه، شاهی، کاهو، و برگ سبزیجات، ظاهر زیبایی به مرغ سوخاری خود ببخشید.

مصرف مواد بسته‌بندی شده نیز برای تزئین مرغ سوخاری معمول است. می‌توانید با استفاده از گل پیچ، گل استوک، گل بابونه و گل نرگس، مرغ سوخاری خود را تزئین کنید. این گل‌ها معمولاً در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین به صورت بسته‌بندی شده برای فروش موجود هستند.

استفاده از سس و مربا نیز به یکی از روش های معمول برای تزئین مرغ سوخاری محسوب می‌شود. می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند، سس برگر، سس قارچ، سس سویا، سس اسفناج و یا مربای ترش یا شیرین استفاده کنید.

بنابراین، تزئین مرغ سوخاری با استفاده از سبزیجات، مواد بسته‌بندی شده و سس می‌تواند به نوعی روش نمایشی برای تهیه و آماده‌سازی غذای خود باشد. این مواد معمولاً به راحتی در دسترس هستند و با توجه به سلیقه و ذائقه هر شخص، می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.