طرز تهیه مرغ سوخاری داخل تنور گازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری داخل تنور گازی

تهیه مرغ سوخاری در تنور گازی یکی از روش‌های شیرین شدن و نرم شدن گوشت مرغ می‌باشد. این غذا به راحتی قابل آماده‌سازی بوده و به صورت کاملا ساده، می‌توانید آن را در منزل خود تهیه کنید.

برای آماده‌سازی این غذا، اولین قدم آماده‌کردن مرغ است. برای این منظور باید یک مرغ یک کیلویی را با آب بشویید و پس از خشک شدن، مرغ را روی برشی که از پیش چیده‌اید، قرار دهید. بهتر است پوست مرغ را تقریباً تخت کنید و قطعاتی که فردا باقی می‌مانند در بخار پخته شوند.

سپس برای سوخاری کردن مرغ، باید تنور گازی را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد، آماده کنید. سپس، مرغ را با ترکیبی از غلظت لیموترش، قرمز چیلی، فلفل سیاه، نمک و روغن مورد علاقه، مالش دهید و سپس آن را داخل تنور گازی برای حدود یک ساعت و نیم، به مدت تقریباً یک ساعت و نیم بپزید.

قبل از درجه بندی آن، مرغ را برای ۱۰ دقیقه تکیه داده و سپس با چاقوی تیز برش دهید تا عصاره‌ی مرغ را بیرون آورید. سپس آن را با ترکیبی از روغن زیتون، لیموترش و نمک خشک، روی مرغ ریخته و قبل از سرو از روی پوست، درجه‌بندی کنید.

مرغ سوخاری داخل تنور گازی سرو شده را بهتر است با سبزیجات فرشته، سالاد و برنج بخورید. این غذا، یک غذای کامل و سیر کننده است که با برشیدن یک قطعه و لذت بردن از نرمی و شیرینی گوشت، می‌توانید لذت بردن از غذای خوشمزه را تجربه کنید.



تهیه مرغ سوخاری با طعم لیمو و سیر داخل تنور گازی

تهیه مرغ سوخاری با طعم لیمو و سیر داخل تنور گازی یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که می‌توانید با استفاده از این دستور غذایی ساده و لذیذ را در خانه تهیه کنید. برای شروع، باید مرغ را قبل از پخت با آب بشویید و داخل آن برش‌های کوچکی برای بهتر پختن قرار دهید. در طبقه بالایی تنور گازی، می‌توانید تابه یا قالبی را در نظر بگیرید و در آن شهرتی از نصف لیتر آب، چند قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل چرخ شده را اضافه کنید. سپس قطعات مرغ را با دقت داخل تابه بگذارید.

بعد از اینکه مرغ و سایر مواد در تابه قرار داده شده، می‌توانید به صورت جانبی تنور را باز کرده و مقداری پوست لیمو و سیر خرد شده را بر روی قطعات مرغ پخش کنید. بعد از آن، باز کنید توخالی تنور را به نصف تا دو سوم کاهش دهید و مرغ را داخل آن قرار دهید. تمام کاری که باید انجام شود، روشن کردن شعله زیرین است تا از دمای متوسط ​​تنور استفاده کنیم. پس از 30 تا 35 دقیقه ، می‌توانید بررسی کنید که مرغ پخته است یا خیر. در صورت لزوم، می‌توانید مرغ را برای پختن بیشتر بگذارید.

هنگام سرو کردن، می‌توانید مرغ پخته شده را با سبزیجات همراه کنید. برگ های خرد شده از کلم، خیار ​ ترش، نعناع و گوجه فرنگی می‌تواند در کنار مرغ قرار گیرد. برای لذت بیشتر، بخشی از زیتون و خردل هم می‌تواند افزوده شود. برای سرو، می‌توانید مرغ را به تکه‌های کوچکتری قطع کنید و به صورت جذاب روی دیس ارایه نمایید. این پستهای فویلی نرم و نرم با قلمرو طعم لیمو و سیر خوراکی و خوشمزه‌ای را برای تمتع به مرغ همراه با دوستان و خانواده شما فراهم می‌کند.



مرغ سوخاری با طعم تابستانی داخل تنور گازی

علاقه‌ی بسیاری از افراد به خوردن مرغ سوخاری، باعث شده این غذا به یکی از محبوب‌ترین غذاهایی تبدیل شود که در منازل سرو می‌شود و در بسیاری از رستوران‌ها نیز به عنوان یک غذای پرطرفدار محسوب می‌گردد. مرغ سوخاری با طعم تابستانی، یعنی یک نوع سبک خوراکی که به راحتی در تابستان می‌توان از آن استفاده کرد و این طعم و شیوه سیخ کردن مرغ را متفاوت و خاص کرده است.

برای پختن مرغ سوخاری با طعم تابستانی، ابتدا باید مرغ را با ترکیبی از ادویه‌ها و آبلیمو رنده کرد. سپس باید آن را در یک ظرف با روکش مورد علاقه قرار داد و به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار داد. زمانی که مرغ با این ترکیب ادویه و آبلیمو به خوبی مزه گرفته است، می‌توان آن را با یکی از دستگاه‌های پخت مانند تنور گازی طبخ کرد.

بهترین طریقه‌ی طبخ مرغ سوخاری با طعم تابستانی، استفاده از تنور گازی است که باعث می‌شود این غذا ترشحات غذایی خود را به بهترین شکل نگه داری کند و مزه‌ای متمایز و خاص به آن ببخشد. برای این منظور، باید تنور را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرد و سپس مرغ را درون آن قرار داد تا به مدت کافی سیخ کند. باید در نظر داشت که برای کامل شدن طعم و مزه‌ی این غذا، باید حداقل ۴۰ دقیقه به مرغ تازه‌ پخته نیاز است.

در نهایت، خوراکی مستقیماً از روی سیخ به دست می‌آید که باعث می‌شود مزه‌ای خاص و تازه در حاصل شود. برای سرو، می‌توان مرغ را روی یک بشقاب یا سینی به همراه سالاد و یا رزماری نگینی سرو کنید. با سرو این غذا، خانواده و دوستان شما خواهند توانست به سادگی به طعم تازه و خوشمزه‌ی این مرغ سوخاری با طعم تابستانی دسترسی پیدا کنند.



روش آسان تهیه مرغ سوخاری داخل تنور گازی

روش آسان تهیه مرغ سوخاری داخل تنور گازی

همه‌ی ما از مرغ سوخاری لذت می‌بریم، اما به نظر می‌رسد که تهیه آن در خانه بسیار پیچیده است. اما در واقع تهیه مرغ سوخاری در خانه در تنور گازی بسیار آسان است. در این روش، نیازی به استفاده از روغن و حتی صافی نیست.

مواد لازم:

- یک مرغ کامل

- یک قاشق چایخوری پودر زعفران

- یک قاشق چایخوری پودر سیر

- نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

1. مرغ را با آب و مقداری مایع مناسب برای سوخاری شدن برای یک ساعت درون یخچال نگه دارید.

2. پس از مدت یک ساعت، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و با پوستش کاملاً خشک کنید.

3.پودر زعفران، پودر سیر، نمک و فلفل را درون یک ظرف کوچک قرار دهید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

4. سپس، زغال‌های تنور گازی را روشن کنید تا دمای تنور را به میزان 200 درجه سانتیگراد برسانید.

5. در حالی که دمای تنور در حال گرم شدن است، پودر خشکی که تهیه کرده‌اید را به تمامی اندام‌های مرغ تعمیر کنید و سپس مرغ را درون تنور قرار دهید.

6. به مدت حدود یک ساعت، مرغ را درون تنور بگذارید و هر ده دقیقه یک بار برای تضمین پخته شدن به همه‌ی سمت‌ها بچرخانید.

7. پس از یک ساعت، مرغ را از تنور بیرون بیاورید و به مدت 10 دقیقه برای خنک شدن در کنار آن بگذارید.

8. آماده‌ی سرو شدن مرغ سوخاری با سبزیجات و برنج یا دلخواه خود هستید!

بنابراین می‌توانید با کمی تلاش و هزینه کم، مرغ سوخاری بسیار خوش‌طعمی در منزل تهیه کنید.



طرز تهیه مرغ سوخاری با عرقیات داخل تنور گازی

تهیه مرغ سوخاری با عرقیات در تنور گازی یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب است که در اکثر خانواده‌ها به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. برای تهیه این غذا ابتدا باید یک مرغ تمیز شده و بدون پوست را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس برای پختن آن می‌توان از تنور گازی استفاده کرد که مزیتی نظیر پخت بدون روغن و حفظ طعم و مزه منحصر به فرد دارد.

برای این کار باید ابتدا مرغ تمیز شده را با مخلوطی از فلفل سیاه، زردچوبه و نمک پخش کرده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه انعطاف‌پذیری کسب کند. سپس با استفاده از تنور گازی، مرغ را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت پخته و دم داده به‌طوری که به داخل آن عرقیاتی مانند آب‌لیمو و پیاز ریز شده ریخته شده است.

حالا برای تهیه عرقیات داخلی مانند آب‌لیمو و پیاز کوچک ریز، باید ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت داده و در نهایت عصاره آب‌لیمو روی آن به اضافه کنید. برای سرو این غذا می‌توان با استفاده از مرکبات یا سالاد سبزیجات بهترین نتیجه را کسب کرد.

در نهایت، تهیه مرغ سوخاری با عرقیات در تنور گازی یک وعده غذایی پربازخورد و خوشمزه خواهد بود که می‌تواند در جلسات خانوادگی یا مهمانی‌های شما مورد استفاده قرار گیرد.



مرغ سوخاری با کنجد داخل تنور گازی

مرغ سوخاری با کنجد داخل تنور گازی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه می‌باشد که با استفاده از چند مواد اصلی و چندین مرحله ساده درست می‌شود. این غذا با توجه به مزه و عطر فوق‌العاده‌ای که به آن اضافه می‌شود، می‌تواند برای سفره‌های خانوادگی یا میهمانی‌های رسمی مناسب باشد.

نکته‌ی اصلی در تهیه‌ی این غذا، پختن مرغ در داخل تنور گازی است. در شروع، مرغ یا چند مرغ (فاقد پوست و داخل شکم دفن شده) با مخلوط موادی مانند نمک، فلفل سیاه و روغن‌زیتون ترش‌شده خوبی رویۀ‌شان کنید. بعد از بستن دهانه‌ی آنها با چوبه‌های صندلی، آنها را درون تنور گازی قرار دهید و مدتی صبر کنید تا مرغ‌ها پخته شوند.

حالا می‌توانید برای تهیه‌ی سس کنجد، از موادی همچون رب گوجه فرنگی، سس افشان و آب نارنج استفاده کنید، و به آن نمک، فلفل سیاه، کنجد چرکده شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد از درجه‌دار شدن، تمیز شدن و خرد شدن سس، می‌توانید آن را به صحنها خود اضافه کنید و با سس کنجد سرو کنید.

در کل، مرغ سوخاری با کنجد داخل تنور گازی، یک غذای خوشمزه و شاداب است که در مناسبت‌های مختلف وجود دارد. برای تهیه‌ی این غذا، شاید خوب باشد به دقت روی مواد و مراحل آن کار کرده و شیوه پخته‌شدن آن را رعایت کنید تا بتوانید یک غذا بسیار خوشمزه به دست آورید.



طرز تهیه مرغ سوخاری با روغن زیتون داخل تنور گازی

تهیه مرغ سوخاری با روغن زیتون داخل تنور گازی یک روش ساده، سریع و خوشمزه برای طبخ جایگزین برای غذاهای ماهیگیری یا محرمانه است. با استفاده از روغن زیتون به جای روغن گیاهی، این غذا مجهز به مزه غنی و شفاف تر است. در این روش، مرغ با روغن زیتون و ترکیب شیرین ریحان و زعفران طعم دلچسبی به غذا می دهد.

برای آماده کردن این غذا، مرغ باید به صورت چند تکه شده و بعداز مرغی، آماده پخت شده است. اولین قدم در این روش طبخ، خشک کردن تکه های مرغ با کاغذ آشپزخانه است. سپس، مرغ با روغن زیتون، نمک و فلفل پاشیده شده و سپس به طور مرتب با ترکیب ریحان و زعفران پوشیده شده است. برای پخت مرغ، باید آن را در تنور گازی در دمای 200 درجه سانتی گراد برای 50 تا 60 دقیقه درون تنور درج کرد تا به اندازه کافی پخته شود و تازه به ظاهر طلايی بسیار فوق العاده زیبا شود.

در پایان، مرغ سوخاری با روغن زیتون داخل تنور گازی طعمی کاملا متفاوت با مرغی دیگر دارد. این دستور العمل آسان و سریع آن را به یک گزینه بسیار مطلوب در طول هفته برای تهیه غذا تبدیل کرده است. آن را با سبزیجات، نان یا غذاهای شهری ترکیب کنید و حفظ روز شما را با پودی و لذیذ شروع کنید.