طرز تهیه مرغ بریان شکم پر در جوجه گردان فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ بریان شکم پر در جوجه گردان فر

مرغ بریان شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار در فضای آشپزی ایرانی است. این غذا معمولا به صورت جوجه گردان فر تهیه می‌شود که این روش آماده‌سازی موجب می‌شود که مرغ در داخل خودش طراوت و لطافت خاصی ایجاد کند. در ادامه، طرز تهیه مرغ بریان شکم پر در جوجه گردان فر به صورت کامل شرح داده شده است.

ابتدا جوجه را تمیز کرده و سپس آن را با نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو درست می‌کنیم. سپس برای یک تا دو ساعت آن را توی یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ تمام طعم‌ها را بخشیده و آماده‌ سازی دیگر شود.

پس از طی کردن این مدت زمان، مرغ را در قالب جوجه گردان قرار می‌دهیم و درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم، مرغ را به مدت حداقل یک ساعت پخت می‌کنیم. در این زمان مرغ خودش را طراوت می‌دهد و طعم خاص خودش را بخشیده است.

پس از این مرحله، مرغ را از جوجه گردان خارج کرده و تکه‌تکه می‌کنیم. در کنار آن مقداری پیاز، سیر، زنجبیل و خیارشور را نیز خرد می‌کنیم و تفت می‌دهیم. پس از این مرحله، مرغ را به تفت داده شده اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم‌های مختلف به هم ملایم شوند.

در نهایت، این میکس را روی شعله خروجی فر می‌گذاریم تا چند دقیقه دیگر پخته شود و مرغ بریان شکم پر حاصل شود. کار نوشتن این رسپی می‌تواند برای هر شخصی بسیار ساده باشد و نسبت به دیگر غذاها بسیار متفاوت و لذیذ است.



طرز تهیه مرغ بریان شکم پر

برای تهیه و پخت مرغ بریان شکم پر نیاز به برخی مواد و تجهیزات است که عبارتند از: مرغ شکم پر، پیاز، گوجه فرنگی، روغن مایع، آب، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، دارچین و هل.

ابتدا مرغ را تمیز کرده و دو تکه کرده و به داخل قابلمه ای بریزید. پیازها را رنده کرده و روی مرغ ها بریزید. سپس گوجه فرنگی هارا رنده کرده و روی پیاز و مرغ بریزید.

حالا نوبت به اضافه کردن مواد رنگین و طعم دهنده همچون نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، دارچین و هل رسیده است. مواد را با هم مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید.

پس از مخلوط کردن مواد، آب را نیز به قابلمه اضافه کنید و‌ تغطیه کنید تا مرغ بریان شود. پخت مرغ بریان شکم پر به مدت 2-3 ساعت در حرارت بسیار کم و‌ روی شعله ی خیلی کم انجام می‌شود، تا مرغ خوب بریان شود و‌ طعم خوب این غذا به دست آید.

آماده شدن مرغ بریان شکم پر را با چک کردن می‌توانید تشخیص دهید. برای سرو کردن می‌توانید آنرا با نان تازه یا برنج لذیذ سرو کنید. امیدواریم مطلب فوق برای شما مفید واقع شده باشد.



طرز تهیه مرغ جوجه گردان

تهیه مرغ جوجه گردان یکی از پرمصرف‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به‌شمار می‌رود. این غذا ترکیبی از طعم‌های متفاوت و عطری بی‌نظیر دارد که همه را به خود جذب می‌کند. روش تهیه این غذا در کل کشور یکسان است و با توجه به ذائقه‌های مردم، ممکن است در چند نقطه کشور تغییراتی در روش آن صورت بگیرد.

برای تهیه مرغ جوجه گردان، ابتدا باید یک تابه را روی حرارت قرار دهید و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن همراه با دو قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید. سپس باید یک عدد پیاز خرد شده را به روغن داغ اضافه و تا زمانی که شفاف شود، آن را تفت دهید. سپس یک عدد سیر رنده شده، دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز، دو قاشق غذاخوری زردچوبه و دو تیماری از تن مرغ را به پیاز اضافه کنید و همه‌ی مواد را به‌خوبی تفت دهید.

سپس یک عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و همه‌ی مواد را تفت دهید. بعد از این کار، یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و مرغ را به داخل تابه بیافرینید. سپس آن را با یک پوشش مناسب پوشش داده و دو ساعت به آرامی بپزید تا مرغ برش دربیابد. در انتها با اضافه کردن روغن کمی به دستور پخت مرغ جوجه گردان خود، می‌توانید آن را بهتر و خوشمزه‌تر کنید. می‌توانید با سس‌های مختلف و روغن نعناع نیز سرو کنید.



طرز تهیه مرغ جوجه گردان فر

برای تهیه مرغ جوجه گردان فر ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس سینه مرغ را به شکل طولانی ریز کنید و داخل ماهیتابه ریخته و از هر دو طرف روی حرارت بگذارید تا رنگ خود را بگیرد.

وسط ماهیتابه تخم مرغ را شکسته و ریخته و همراه مرغ باریک بشود. بعد از حدود 10 دقیقه پیاز را همراه مرغ بریزید تا شفاف شود و رنگ نگرفته. سپس فلفل دلمه ای ، پنیر ترش و سبزیجات نظیر ریحان ، پیازچه ، تره و... را همراه مرغ در ماهیتابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بگذارید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و با طعم دلخواه خودتان مثل نمک ، فلفل ، زرد چوبه و غیره ادویه کنید.

برای سرو می توانید آن را با برنج، نان تست و یا سالاد مخصوص به همراه نوشیدنی دلخواهتان پیشنهاد کنید. این غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین که در اکثر مراسمات بر سفره جا دارد.



طرز تهیه مرغ بریان با شکم پر

تهیه مرغ بریان با شکم پر یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از خانواده‌ها به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه سرو می‌شود. این دستور غذایی سنتی، با استفاده از مواد اولیه ساده، همواره مورد توجه ویژه قرار گرفته‌است.

برای تهیه این دستور غذایی، ابتدا مرغ را کاملاً پاک کرده و به قطعات کوچک تقطیع کنید. بهتر است دو ساعت قبل از پختن، مرغ را با مخلوطی از ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین و فلفل قرمز، ماساژ داده تا به خوبی خوابیده و طعم بهتری بگیرد.

در مرحله بعد، با استفاده از یک قابلمه، پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگ آن به زرد تغییر کند. سپس برای تداوم فرآیند پخت ، چند حبه سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. در ادامه، مرغ تفت داده شده را به قابلمه اضافه کرده و با پیاز و سیر مخلوط کنید.

در مرحله آخر، آب یا سس گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در حرارت ملایم پخته شود. سپس با تزئین برگ گیاهان تازه و نان تست خود مورد استفاده قرار گیرد.

با ترکیب عطر و طعم فرآیند پخت مرغ بریان با شکم پر ، باعث می‌شود این غذا از جمله غذاهای پر مزه و خوشمزه باشد که رغبت همه را جلب می‌کند و می‌تواند به عنوان پایه غذایی خانواده‌ها و میهمانی‌ها استفاده شود.



طرز تهیه مرغ فر با شکم پر

تهیه مرغ فر با شکم پُر یکی از غذاهای خوش مزه و کاملی است که به راحتی در هر منزلی قابل تهیه است. این غذا دارای مزه ای خوشایند و مقوی برای بدن می باشد. اما برای به دست آوردن این غذا باید چند مرحله بسیار مهم را در نظر داشته باشیم. در این مقاله به صورت کامل به مراحل تهیه این غذا پرداخته و راهنمایی های لازم برای شما عزیزان قرار خواهیم داد.

1- ابتدا مرغ را بشویید و آن را خشک کنید. در این مرحله باید دقت داشته باشید که مرغ باید به طور کامل خشک شود و لکه های آبی روی پوست آن نباشد.

2- در یک قابلمه مناسب، پياز را خرد کرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم و سپس مرغ را به آن اضافه کنید و به همراه آن جوش بیاورید.

3- پس از جوش آوردن مرغ، آن را از آب بردارید و در تابه‌ای کوچک با یک قاشق روغن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلايی شود، در این مرحله باید دقت کنید که مرغ بسیار سرخ نشود تا خوشمزه و مقوی بماند.

4- هنگامی که مرغ خوب سرخ شد، آن را به صيني مناسب با کمي روغن منتقل کنید و درون آن پنیر روبار نرم را بریزید تا مرغ را بپوشاند.

5- سپس شکم مرغ را با مخلوطی از تركاری و آجیل ها پر کنید و آن را در مخلوطی از زعفران و آب (20 دقيقه) برای آماده شدن قرار دهید.

6- آخرین مرحله آماده سازی این غذا در فر است. برای پختن مرغ در فر، آن را با حرارت 180 درجه سانتی گراد، به مدت 45-50 دقیقه پخته و بعد از آماده شدن آن را از فر بیرون بیاورید.

با توجه به مراحلی که در این مقاله برای تهیه مرغ فر با شکم پُر آورده شده است، به راحتی می توانید این غذا را در منزل تهیه کرده و به سفره خانواده خود اضافه کنید. این غذا با مزه ای خوشایند و نکته مهم آن است که مرغ با شکم پُر، باعث شده که پُر های مرغ نرم شده و طعم متفاوتی به غذا داده شود.



مرغ بریان شکم پر با سبزیجات

مرغ بریان شکم پر با سبزیجات یک غذای فوق العاده محبوب و خوشمزه در ایران است. این غذا شامل مرغی پخته شده و حاصل از بریان کردن، با سبزیجاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، سیر و فلفل قرمز تهیه می شود. اما مواد مورد استفاده در این غذا می تواند بسته به سلیقه افراد تغییر کند.

برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ برشیده و نیم ساعت مدت آن را با چند قاشق رس، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید و سپس آن را به مدت یکساعت در یخچال گذاشته تا مرغ تر و مرطوب شود.

سپس پیاز، سیر و فلفل را خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی سرخ شد، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و همراه سبزیجات به مدت چند دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و در حدود 20 دقیقه به مدت کامل آن را پخته و تشکیل قوام دهید.

بهتر است در پایان، یک ظرف پر از سبزیجات تازه و خام مانند ریحان، ترشی، خیارشور و غیره را همراه با این غذا سرو کنید.این غذا را می توان با نان تازه یا برنج سفید سرو کرد. در نتیجه، مرغ بریان شکم پر با سبزیجات یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که می توان در منزل به راحتی تهیه کرد.