آماده سازی مرغ برای طبخ در فر اجاق گاز
آماده سازی مرغ برای طبخ در فر اجاق گاز، یکی از روشهای معتاد برای طبخ مرغ میباشد. به عنوان یک ماده پرمصرف در سفره خانوادهها، مهارت در طبخ آن باعث تبدیل شدن به یک آشپز ویژه خانه شما خواهد شد. در اینجا به روش خوشمزه و کاملاً قابل اعتماد برای آماده سازی مرغ برای فر اجاق گاز معرفی میشود.
پیرکردن مرغ اولین گام در آماده سازی آن است. پیرکردن مرغ به معنی پاکسازی مرغ از پوست و خون آن است. این عمل به توازنی در طعم غذا کمک میکند و از هر گوشتی بهتر است. برای پیرکردن، مرغ را باید با آب شستشو داده و پس از پاک کردن، به چنجال داده و تمام مواد بدون نیاز به حذف را بردارید.
بعد از پیرکردن مرغ، شما باید برای طعم، اندازه، و طرز پخت به آن روکش بزنید. روکش کردن به کمک تندیس رسوب، آب، نمک و فلفل انجام میشود. شما میتوانید روکش مرغ را در دمای 80-65 درجه سانتی گراد قرار دهید. در مواردی که نیاز به ترد و نرم شدن گوشت مرغ دارید، میتوانید زمان روکش را به 2-3 ساعت افزایش دهید. ولی در صورتی که مرغ کوچک باشد، میتوانید وقت روکش را به یک ساعت به اندازه کافی کم کنید.
بهترین روش برای پخت مرغ در فر اجاق گاز استفاده از تمامی مزایایی است که دمای فر اجاق گاز ارائه می دهد. در این روش، مرغ پس از زمان روکش در داخل فر قرار داده میشود. در حین پخت، میتوانید برای تعریف شخصیت شما محیط را به اسپایسهای معلـّـی خود تجهیز کنید. بعد از مدتی، مرغ پخته شده به صورت طلایی رنگ و طراوت فوق العاده ای کسب کرده و آماده خوردن شما خواهد بود.
پس از پخت جهت بدست آوردن طعم و مزه خوشمزه و شاداب بیشتر، میتوانید مرغ را با تازه سازی چندین پیاز و کلم رومیزی عالی سرو کنید. با اینکه پخت مرغ در فر اجاق گاز کمی پیچیده به نظر میرسد، اما با دنبال کردن دستورالعملهای دقیق و مرتب، شما هم همانند یک آشپز حرفهای، مرغ خوشمزه و لذیذی برای خانواده و مهمانان خود مهیا خواهید کرد.
ترکیب ادویه ها و مواد به همراه مرغ
ترکیب ادویه ها و مواد حاوی مرغ، یکی از معروفترین و شاید هم پرطرفدارترین انواع غذاهایی است که در سراسر جهان میتوان یافت. ترکیب ادویهها و مواد با مرغ، طعمی شاداب و فوقالعاده نمودید به غذای حاصل میدهد و با توجه به انواع مختلف ادویههای مورد استفاده، در برخی مواقع به سبب خواص شفاف کنندهای که دارند، حتی میتواند بخشی از درمان برخی بیماریها باشد.
یکی از بهترین روشهای آماده سازی این نوع غذا، استفاده از ترکیب ادویههای فلفلسیاه، زردچوبه، جعفری، شاهی و سیر است و میتوان از چنین مجموعهای از ادویهها برای تهیه پختهای مختلف، از جمله خورشتها، کبابها و سالادها استفاده کرد که هر کدام از نظر طعم و خواص متفاوتی برای شما ارائه میدهد.
ترکیب ادویههای فلفلسیاه، زردچوبه، جعفری، شاهی و سیر باعث میشوند که مرغ نرم شود و طعم آن متفاوت و شاهدانهایتر شود. همچنین، حتی با استفاده از مقادیر کمی از این ادویهها، میتوان تجربهیی بسیار لذیذ و رضایت بخش را در تهیه مرغ با این ترکیب ادویهها تجربه کرد.
بنابراین، به این نتیجه میرسیم که ترکیب ادویهها و مواد با مرغ، یکی از سادهترین و موثرترین راهها برای بهبود طعم و خواص مرغ است. با انتخاب ترکیب مناسب ادویهها و مواد و تمرین و تجربه کافی، میتوانید رستوران غذایی خانگی خود را به بهترین شکل ممکن برای دوستان و خانوادهتان تجربه کنید.
طبخ مرغ در فر اجاق گاز
برای طبخ مرغ در فر اجاق گاز نیاز به یک فر اجاق گاز، مرغ و انواع مختلف ادویهها داریم. در ابتدا مرغ را بشویید و دستههای آن را کنده کنید. سپس ادویههایی مانند نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، بادام زمینی و ادویههای دیگر را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را با این مخلوط از ادویهها پوشانده و حدود 30 دقیقه بماند تا این ادویهها جذب شود.
در گام بعدی، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد پیشگرم کنید. سپس مرغ را در ماهیتابهای قابل استفاده در فر قرار دهید. اگر میخواهید مرغ را روی تخته نان بچینید، قبل از قرار دادن مرغ در ماهیتابه، باید تخته نان را روی آن قرار دهید. سپس ماهیتابه را در فر قرار دهید و برای مدت 45 تا 60 دقیقه پخته شود تا مرغ کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن مرغ، میتوانید آن را با یک چاقوی تیز برش داده و به همراه سالاد یا انواع خوراکیهای دیگر سرو کنید. در نهایت، میتوانید با افزودن انواع ادویههای دیگر و روغن زیتون، به طعم مرغ خود دلخواه خود برسید. در کل، طبخ مرغ در فر اجاق گاز به عنوان یکی از سادهترین و لذیذترین روشهای آماده کردن مرغ، برای هر خانواده مفید و کارآمد است.
روش درست کردن سس مرغ بریان
برای درست کردن سس مرغ بریان ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این سس، نیاز به مرغ بریان دارید. میتوانید از مرغ خام و خودتان آن را بپزید یا از مرغ پخته و آمادهی مصرف استفاده کنید. همچنین باید گوجه فرنگی، پیاز، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، چیلی، زعفران، دارچین، کدو حلوایی و کره را آماده کنید.
ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره در حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز، گوجه فرنگی را با آن مخلوط کنید و آن را نیم ساعت در حرارت کم بپزید. پس از آن، مرغ پخته را به آن اضافه کنید و با مواد دیگر نظیر زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و چیلی به آن ادامه دهید.
سپس کدو حلوایی را با آب جوش پخته و ریز شده را به مواد دیگر اضافه کرده و به هم بزنید. سس حاصل را در حرارت ملایم ۱۰ دقیقه دم کنید تا طعم و مزه آن بهتر شود. در نهایت، زعفران و دارچین را همراه با سس مرغ بریان بپخشید و آماده مصرف کنید.
در این دستور پخت، برای به دست آوردن طعم و مزه بهتر و عطری بیشتر بهتر است از مواد ارگانیک و تازه استفاده کنید و مرغ را قبل از آغشتن به مواد دیگر، با ادویههای مختلف و نمک طعم دار کنید. این سس را میتوانید در کنار نان، برنج ویا کوکو سبزیجات سرو کنید.
آماده کردن سبزیجات برای سرویس دهی
آماده کردن سبزیجات برای سرویس دهی به میهمانان یکی از مهمترین بخش های صنعت رستوران ها و کافی شاپ ها می باشد. در واقع، نوع و کیفیت سبزیجات ارائه شده به میهمانان در حد زیبایی و رنگارنگی غذاهای سرو شده تاثیر بسیاری خواهد داشت. برای آماده کردن سبزیجات در حداکثر کیفیت و شکل بندی، ابتدا باید انواع سبزیجات را با دقت انتخاب کنیم. بعضی سبزیجات به دلیل تحمل کمتر به فشار، نیازمند دسته بندی و جداسازی با سایر نوع سبزیجات می باشند. به علاوه، برخی از سبزیجات نیازمند خرد شدن البته با حفظ شکل آن هستند.
روش های پاک کردن و شستشوی سبزیجات نیز بسیار مهم و باید با دقت و بهداشتی اجرا شوند. در قسمت های محیط تمیزی و مخصوصی برای خرد کردن و شستشوی سبزیجات استفاده کنید. برای شستشوی سبزیجاتی که میخواهید خرد کنید، قبل از خرد کردن آنها به راحتی قطعاتی از سبزیجات که خالی از آب نیستند را پاک کنید تا آب بیشتری نخورند.
در مراحل پایانی، سبزیجات را برش دهید یا به شکل مورد نظر خود طراحی کنید. همچنین بسته بندی مناسب و درج برچسب ها بر روی سبزیجات نیز از مواردی هستند که باید در نظر گرفت. در صورتی که قصد سرو سبزیجات را برای مصرف بعدی داشتید، آنها را در ظروف قابل نگهداری مناسب و در سردخانه نگهداری کنید. در نهایت با پخت غذاهای مختلف، سرو ندرتازی بخصوصی را برای میهمانان خود نمایش دهید و لذت ببرید.
آماده سازی نان تازه برای سرویس دهی
آماده سازی نان تازه و خوشمزه برای سرویس دهی به مشتریان، یکی از مهمترین اقدامات در صنعت غذایی است. بسیاری از مشاغل و کافه ها، که نان به عنوان بخشی از فست فود خود دارند، باید همیشه نان تازه و خوشمزه را در اختیار مشتریان خود قرار دهند. به همین دلیل، برای آماده سازی نان به شیوه های مختلفی نیاز است، تا تازگی و کیفیت نان را حفظ کرده و به مشتریان عرضه کرد.
جهت آماده سازی نان تازه و خوشمزه برای سرویس دهی، می توان از مواد مختلف مانند آرد، شیر، آب، خمیر نان، نمک، مخمر و... استفاده کرد. نان تازه می تواند به صورت قرص، نان تستو، نان فانتزی و یا نان های سنتی مانند سنگک و لواش تهیه شود.
برای نگه داری نان تازه و کیفیت، باید از ظروفی استفاده کرد که نان را از هوا و شرایط محیطی خاص محافظت کند، مثل جعبه های مخصوص نان یا پلاستیک های تقویت شده. به علاوه باید فرآیند تولید، حمل و نگهداری نان به صورت بهداشتی و با رعایت استانداردهای بهداشتی، صورت بگیرد.
در نهایت، سرویس دهی نان تازه برای مشتریان با چیدمان زیبا و متناسب با غذایی که سرو می کنید، جذاب تر به نظر می رسد. باید تاکید داشت که نان تازه با ظاهری خوب و درست، از عنصر حیاتی برای هر صنعتی به شمار می رود. به همین دلیل فرایند آماده سازی و سرویس دهی نان تازه، جزء موارد مهم و حیاتی در صنعت غذایی به شمار می رود.