راهنمایی کامل برای طرز تهیه مرغ بریان در فر آلتون
برای طرز تهیه مرغ بریان در فر آلتون ابتدا باید مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک و آبلیمو خیسان کنید. سپس آنها را با یک پارچه تمیز خشک کرده و درون یک ظرف فر آلومینیومی قرار دهید.
برای تهیه سس بریان، دو سیب و دو پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابهای با روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس دو قاشق غذایی روغن زیتون، سه قاشق غذایی رب گوجه فرنگی، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری زعفران، نصف قاشق چایخوری دارچین و نمک به طعم یکپارچه اضافه کنید. حالا سس بریان را روی قطعات مرغی که در ظرف شدهاند بریزید و ظرف را با یک پارچه غذایی پوشانده و در فر آلتون در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
بعد از ۴۰ دقیقه، پارچه غذایی را از روی ظرف بردارید و مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلایی شود. حالا ظرف را از فر بردارید و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا اجاق گرمای آن را حفظ کنید. سپس برگ ریحان تازه را خرد کرده و روی مرغ بریان بپاشید و سرو کنید. با این طریق سفت و لذیذترین مرغ بریان را در فر آلتون تهیه کردهاید.
مرغ بریان کردن در فر آلتون: مواد لازم
برای درست کردن مرغ بریان در فر آلتون، مواد لازم عبارتند از:
- مرغ: دو عدد مرغ را برای این دستور الزامی استفاده کنید. بهتر است از مرغ های تازه استفاده کنید و پوست آن را از قبل پاک کرده و بخش های سبزیجات داخل آن را خالی کنید.
- پیاز: یک عدد پیاز را برای استفاده در این دستور آماده کنید. پیاز را خرد کرده و در یک کاسه نگهداری کنید.
- روغن: دو قاشق غذاخوری روغن نیاز است. روغن را در قابلمه درجه حرارت بالا به داغ شدن برسانید.
- ادویه: از ادویه هایی مانند پودر دارچین، زعفران و پودر فلفل استفاده کنید. این مواد را به مرغ اضافه کنید.
- نمک: نمک به میزان لازم اضافه شود.
- سیر: 3 یا 4 حبه سیر را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید.
- آب: یک لیوان آب داغ را به مخلوط اضافه کنید.
با استفاده از این مواد، شما می توانید یک غذای سالم، خوشمزه و ساده آماده کنید که به همراه برنج، نان تنوری یا سالاد سرو می شود. با دقت در دنباله ی این دستور از فر آلتون استفاده کنید، برای شما و خانواده تان یک وعده شام واقعی راه خواهید انداخت.
آماده کردن مرغ بریان در فر آلتون: مراحل اولیه
آماده کردن مرغ بریان در فر آلتون، یکی از دستورهای خوشطعم و پرطرفدار در فضای آشپزخانه به شمار میرود که از مواد گوناگونی مانند مرغ، سبزیجات، ادویهها و... تشکیل شده است. در این مطلب، با مراحل اولیه آماده کردن این غذای خوشمزه آشنا خواهید شد.
مرغ بریان یکی از غذاهایی است که برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه ساده و روشهای آسانی دارید. برای شروع، ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و قسمت های غیرضروری آن را برداشته و بعد از تقطیع به قطعات مورد نیاز، آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه به صورت دلخواه، پاک کرده و نوشیدنی یا مایع روی آن ریخته و 15-20 دقیقه قرار دهید تا نرم شود.
سپس در قدری روغن شروع به سرخ کردن پیاز کرده و پس از اینکه پیاز رنگ گرفت و شفاف شد، قرار دهید به موادی مانند ادویههای خشک، زنجبیل، فلفل آسیاب و برگ بو رو صورت خرد شده و بعد از چند دقیقه، خامه را به آن اضافه کنید. بهتر است تا زمانی که خامه کاملا جذب شد، با حرارت بالا ادامه دهید.
برای اینکه مزه یکسانی در غذا حاصل شود باید مواد در قدر و با مدت زمان یکسانی پخته شوند. حال داغ کردن فر آلتون را آغاز کنید و مرغ را به همراه مخلوط مواد ریخته و در فر مدت زمانی حدود 60 دقیقه پخته شود. پس از آن علیرغم که غذای شما پخته شده است اما بهتر است تا کمی وقت برای خنک شدن داده شود و در آخر به صورت مسواکی و عسلی میتوانید آن را سرو کنید.
تهیه سس گوجه فرنگی برای مرغ بریان در فر آلتون
تهیه سس گوجه فرنگی یکی از مهمترین قسمت های طبخ مرغ بریان در فر آلتون است. سس گوجه فرنگی معمولاً برای افزایش طعم و ارزش غذایی خوراک استفاده می شود و باعث می شود طعم غذا بهتر و شیرینی تر شود.
برای تهیه سس گوجه فرنگی، ابتدا نیاز است تا 2 پیاز را برش داده و در روغن گرم کنید تا سبک شود. به این مخلوط پیازها، 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و 1 پیازهای کوچک را کوبیده و به مخلوط پیازها اضافه کنید و همگام کنید.
در ادامه، 1 لیوان آب یا مرغی که در فر آلتون پخته شده است را به مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی بیافزایید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس ادویه های مختلف از جمله 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه، 1 قاشق غذا خوری سبزی خشک، 1 قاشق غذا خوری زعفران، نمک به میزان لازم و 1 قاشق غذا خوری برگ جوز را به آن اضافه کنید و باز هم همه را بخوبی هم مخلوط کنید.
بعد از این کار، مواد را بر روی حرارت کم قرار دهید و آنها را حدود 45 دقیقه درون قابلمه در حالت بسته شده بپزید تا سس گوجه فرنگی به کاملی درست شود. با استفاده از این سس گوجه فرنگی، می توان ظرفیت خود در پخت مرغ بریان در فر آلتون را بهبود بخشید و علاوه بر طعم و شیرینی، به آن ارزش غذایی بیشتری نیز اضافه کرد.
سایر مواد ضروری برای تهیه مرغ بریان در فر آلتون
مرغ بریان یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که در تهیه آن، نیاز به استفاده از مواد ضروری دارید. یکی از این موارد انتخاب فر مناسب برای پخت مرغ است. فر آلتون یکی از بهترین فرهایی است که برای پخت غذاها و خصوصاً مرغ بریان مورد استفاده قرار میگیرد. فر آلتون با طراحی مناسب، قابلیت پخت غذا را با دمای دقیق و مناسب در کوتاهترین زمان فراهم میآورد.
مواد دیگری که برای تهیه مرغ بریان در فر آلتون لازم است عبارتند از: مرغ تکهتکه شده، پیاز خردشده، سیر، زنجبیل، فلفل دلمهای، زردچوبه، فلفل قرمز، گوجهفرنگی، سیب زمینی، نمک، روغن زیتون و آب.
پیاز خرد شده و سیر و زنجبیل را در روغن زیتون تفت دهید و به آن مرغ تفت داده شده و تکههای سیبزمینی را همراه با فلفل دلمهای و گوجهفرنگی اضافه کنید. در نهایت به مواد نمک، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کنید تا طعم مطلوب شکل بگیرد. پس از این مراحل، تهیه شده را در فر آلتون قرار داده و با دمای مناسب به مدت 30 دقیقه پخته و سرو کنید.
در نهایت، این غذا تزیینی روی آن اعمال شده و در کنار ترشی و ماست سفره مخصوص مراسم خانوادگی، پذیرایی شما از مرغ بریان لذت بخش خواهد بود.
طرز تهیه مرغ بریان در فر آلتون: مراحل دقیق
برای تهیه مرغ بریان در فر آلتون، ابتدا باید یک مرغ تازه را برای پختن در فر آماده کنید. مرغ را بشویید و آن را خشک کرده و سپس پوست آن را با چندین سوراخ ریز نشان دهید تا اجازه دهید گرما و بخار درونش جا بگیرد.
سپس، شروع به تهیه مرغ بریان میکنیم. برای این کار، از موادی مانند پیاز، نمک، فلفل، فلفل چیلی، هل، زیره، گرام مصری، گشنیز و یا بافته استفاده میشود. این مواد را پودر کنید و در یک کاسه بزرگی بریزید. سپس مرغ را در سینی فر قرار دهید و مواد روی آن را بریزید و کمی روغن اضافه کنید.
سپس سینی را به فر درجه بندی شده در حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و مدت حدود یک ساعت و نیم به آن بپزید. برای جوشاندن بهتر این مرغ، میتوانید هر چند وقت یک برابر به آن نیملیوان آب اضافه کنید.
پس از گذشت زمان مشخص شده، سینی فر را از داخل فر خارج کنید و با استفاده از چاقوی تیز، بررسی کنید که مرغ کاملاً پخته شده و خوشمزهاست. اینطور که باشد، مرغ بریان آماده خوردن است و میتوانید تازه و گرم با سبزیجات و برنج سرو کنید.