طرز تهیه مرغ بریان در توستر نی نی سایت
برای تهیه مرغ بریان در توستر نی نی ابتدا باید مرغ را به طور قابل توجهی خرد کنید. بعد از آن، میتوانید به آن نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و آرد بپاشید و همهی این مواد را روی مرغ خردشده خود بریزید.
باید دانههای خرد شده خود را تقسیم کنید و به ترتیب یک لایه روی ظرف خود بچینید. برای این کار باید ابتدا یک لایه از دانه های خرد شده، سپس یک لایه از کاری، یک لایه از جعفری و دو تا سه قطعه از مرغ روی آنرا بچینید. بعد لایه بعدی که شامل دانه ها، کاری، جعفری و مرغ است، را روی لایه قبلی تراکم کنید.
سپس باید ظروف را به دمای ۳۲۰ درجه فارنهایت تنظیم کرد و آنها را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در داخل توستر نی نی پخت کنید. بعد از اینکه وقت پخت شد، باید ظروف را از داخل توستر نی نی یا فر بیرون بیاورید و چند دقیقه قبل از سرو کردن برفک و تخم مرغ بر روی آن بریزید تا ظاهرش را زیباتر کنید. سپس میتوانید آن را روی سفره سرو کرده و با نان تازه و توت فرنگی خوشمزه تقدیم کنید.
راهنمایی کامل برای تهیه مرغ بریان
تهیه مرغ بریان یکی از غذاهای محبوب در ایران است که با استفاده از چند ماده اولیه ساده قابل تهیه است. برای آماده کردن مرغ بریان، مرغ را به قسمتهای کوچک تقسیم کرده و در یک ماهیتابه ازپیش گرم شده با روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی داغ بپزد.
سپس پیاز را به اندازه کافی خرد کرده و در همان ماهیتابه باقیمانده از بریان سرخ شده که در آن مرغ پخته شده است، سرخ کنید تا حداقل ۱۰ دقیقه نرم شود. سپس ادویههای مختلفی مانند زرد چوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زعفران و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بریان تهیه شود.
در مرحله بعد، به مخلوط ادویه و پیاز که در همان ماهیتابه قرار دارد، مرغ سرخ شده و چند لقمه کمپوت انار اضافه کنید و به هم مخلوط کنید. سپس به مواد تازه اضافی مانند خیار شور، نمک، فلفل سیاه و شیره انگور اضافه کنید و مواد را هم میزنید.
در انتها بریان را روی شوکوفه غلات، برنج، سیب زمینی یا نان رومال سرو کنید. مرغ بریان داغ و خوشمزه خوراک خوبی برای یک مهمانی خانوادگی یا یک شام عروسی است.
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان در توستر
تهیه مرغ بریان یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهای هندی است که به راحتی در خانه نیز قابل تهیه است. در این رسپی، مرغ تکه تکه شده با مخلوطی از ادویه و سبزیجات سرخ شده و در میان نان توستر قرار داده میشود. در ادامه، مواد لازم برای تهیه این غذا در توستر بصورت کامل شرح داده خواهد شد.
مواد لازم:
برای مرغ بریان در توستر، مواد لازم شامل مرغ، نان توستر، پیاز، فلفل دلمهای، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، چند تکه روغن، پودر گردو، آب و چند قطره رنگ غذا میباشد.
روش تهیه:
ابتدا باید به مرغ پاک کرده و تکه تکه کنید و به آن نمک، پودر زردچوبه و روغن اضافه کنید. سپس داخل یک ماهیتابه، پیاز را سرخ کرده و فلفل دلمهای را هم اضافه کنید و بعد ادویههای مورد نیاز را به شما اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.
برای درست کردن توستر، باید نان خام را با چند تکه روغن سرخ کرده و سپس مرغ را به آن اضافه کنید و با یک لیوان آب نیز تفت دهید. بعد از پخت سبزیجات، مرغ را به داخل توستر اضافه کرده و سپس آن را با پودر گردو و رنگ غذا تزئین کنید. بعد از آماده شدن غذا، آن را در ظرف مناسب قرار دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
در نهایت، می توانید این غذای مرغ بریان در توستر خوشمزه را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.
مرحله به مرحله تهیه و پخت مرغ بریان
تهیه و پخت مرغ بریان یکی از غذاهای محبوب در ایران است که ریشه در آشپزی هندی دارد. این غذا غنی از طعم، عطر و رنگ و با ترکیبی از چند ماده غذایی شروع به تهیه آن می شود.
برای تهیه مرغ بریان ابتدا بهتر است مرغ مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن آن دوباره خشک کنید. سپس آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ماهیتابه ای با حرارت متوسط به همراه یک قاشق روغن اضافه کنید تا سبک سرخ شود. سپس یک پیاز را خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید تا اجاق گاز را کمی بالا ببرید و تا زمانی که پیاز سفت شده است، آن را با هم مخلوط کنید.
سپس یک قاشق سبزی قرمز و دو تا سه قاشق لبنیات دلخواه را به ماهیتابه اضافه کنید و بعد از چند دقیقه یک قاشق رب گوجه فرنگی و یک قاشق سماق را به مخلوط اضافه کنید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه، یک قاشق زردچوبه، کمی نمک، فلفل سیاه و برگ بو را هم به آن اضافه کنید. این ماده ها را تا زمانی که غذا آهسته یکدیگر را جذب می کنند، تفت دهید.
پس از آن، یک لیوان آب یا مرغ که فرصت به خود داده است را به آن اضافه کنید و تا زمانی که غذا جذب شده و رسیدگی کرده در حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. مرغ بریان آماده خوردن است و می تواند با نان و یا برنج سرو شود.
در نهایت دیگران را دعوت کنید و با یک کاسه از این غذای خوشمزه زندگی کنید.
طریقه سرو مرغ بریان در توستر
سرو مرغ بریان یکی از غذاهایی است که معمولا در جشنها و محافل خانوادگی سرو میشود و مرغ تند و لذیذی را به همراه دارد که همهی افراد خانواده را به خود میکشاند. اما معمولا برای پختن این غذا، از قابلمههای بزرگ و چندین قابلمه در کنار هم استفاده میشود؛ اما با استفاده از توستر، این غذا را میتوانید در خانهتان بپزید.
برای شروع، لازم است که مرغ را به صورت کبابی درست کرده و سپس در تستر بپزید. برای این کار، مرغ با نمک، فلفل و دلستر خوب ماساژ داده شود تا به آرامی به داخل هر تکه مرغ نفوذ کند. سپس، مرغ را بر روی روکش توستر میگذاریم و آن را در دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه در توستر پخته و به مدت دوبار ۱۵ دقیقه پخته میشود.
بعد از ۳۰ دقیقه، مرغ را از توستر در میآوریم و روکش را از روی آن میبریم. حال در یک قابلمه، یکفنجان پیاز خرد شده را با روغن داغ سرخ میکنیم و پیاز را تا زمانی که طلایی باشد، سرخ میکنیم. سپس دو پیمانه آب به آن اضافه کرده و آن را برای ۱۰ دقیقه به صورت آشپزخانه روشن گاز میگذاریم.
بعد از ۱۰ دقیقه، مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم و با توجه به نیاز، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. سپس آن را به صورت خوبی هم برمیزنیم و آن را برای ۲۰ دقیقه دیگر درون قابلمه روی حرارت خنک آشپزخانه روشن میگذاریم. بعد از ۲۰ دقیقه، غذای شما آماده برای سرو کردن است.
بعد از آماده شدن سرو مرغ بریان در توستر، میتوانید آن را با برنج سفید یا نان تازه سرو کرده و از آن به عنوان غذای اصلی شام خود لذت ببرید.
ترفندهایی برای داشتن مرغ بریانی عالی
مرغ بریانی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است. اما گاهی اوقات، تازگی و طعم عالی مرغ بریانی بسیاری از ما را نگران می کند. در این مقاله، ترفندهایی برای داشتن مرغی بریانی عالی و درخشان را به شما معرفی خواهیم کرد.
استفاده از مرغ تازه و خوب کیفیت بالا، اولین ترفند برای داشتن یک مرغ بریانی عالی است. بهتر است مرغ را بدون پوست و پاک کنید و هر چهار طرف آن را با آبکشی کامل بشویید. بعضی از خانم ها دوست دارند برای فرآوری مرغ از تیره کردنش استفاده کنند. این کار به ماندگاری و طعم مرغ مضر است. بهتر است از تیره کن نهایی برای تزیین استفاده کنید.
برای شروع پخت، مرغ را در مرغداری روی حرارت بالا قرار دهید تا از طرف همه آن رنگی شود. سپس آن را برای تهیه سس بریانی در قابلمه و مواد سبزیجات به آن اضافه کنید. برای تهیه یک سس بریانی درخشان و خوشمزه، از ادویه ها و مواد طبیعی مثل ترخون ، زنجبیل ، فلفل سیاه و کهربا استفاده کنید. بهتر است از ادویه های خرد شده استفاده کنید و سپس آنها را به مخلوط سس اضافه کنید.
بعد از اینکه مرغ و سبزیجات به خوبی با هم ترکیب شده اند، آن را در سینی فر قرار داده و در دمای 350 درجه فرینگ بپزید. پختن مرغ بریانی بستگی به سایز مرغ دارد. برای پختن مرغ بریانی نصفه، بهتر است آن را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. اما اگر مرغ شما بزرگتر است، بایستی برای پختن بالا تر از یک ساعت و نیم در فر کار کنید.
استفاده از ترفند های بالا برای تهیه مرغ بریانی، به تازگی و طعم بی نظیر آن کمک می کند. ترفند بهترین نوع پخت مرغ بریانی است که معتبر و ثابت شده و درخشان حالت تزیینی دارد. تجربه نشان داده است که با رعایت تمامی این مراحل، مرغی با طعم عالی و تازگی درست می کنید.