طرز تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر

برای تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر باید در ابتدا مرغ را تمیز کرد و پوست آن را تیز کرد. سپس، دو قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای متوسط در حرارت متوسط گرم کرده و مرغ را در آن سرخ کرده و قابلمه‌ای ترنسفر کرده و در کنارش قرار دهید.

پیاز را خرد کرده و در تابه با همان روغنی که مرغ را سرخ کردید، سرخ کنید تا نرم شود و رنگ اینگونه برداشته شود که به جوجه گردان برسید. سپس، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌های بریانی را به پیاز اضافه کنید، ترکیب کنید و به‌مدت چند دقیقه به خوبی بپزید.

در این مرحله، درون قابلمه اصلی، مرغ سرخ شده را به همراه مربا افزوده و کمی زیر سر خوب شده‌ است. حالا، مخلوط پیاز و ادویه‌های بریانی را روی مرغ ریخته و به‌مدت چند دقیقه مواد را ترکیب کرده و آن را به گرمای متوسط پختید.

در نهایت، جوجه گردان را در حداقل ۱/۲ ساعت پخته و ترکیب کرده و سپس در قابلمه اصلی مرغ بریانی را به همراه آن پخته و سرویس دهید. معمولاً این غذا با برنج یا نان سرو می‌شود.



مرغ بریانی با جوجه گردان فر: طرز تهیه پیشنهادی

مرغ بریانی با جوجه گردان فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانوادگی در ایران است که با استفاده از مواد اولیه گیاهی و عصاره‌های تازه تهیه می‌شود. این غذا با طعم خوشایند، عطر و طعم ادویه‌های مختلف، از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، کمون و زنجبیل شناخته می‌شود.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید یک عدد مرغ خام از فروشگاه خریداری کرده و آن را با نمک و فلفل سیاه بپزید تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و روی یک سینی گذاشته و با یک قاشق کوچک آن را کوبید تا مرغ ریز شود.

در ادامه، در یک قابلمه با یک قاشق روغن، چند سالم‌سبز را بریزید و بعد از خلال کردن، پیاز خردشده، سیر خردشده، زنجبیل خردشده و دارچین را به آن اضافه کنید. این مواد را تا زمانی که پیاز سرخ شده و بوی خوشایندی دارند، تفت دهید.

در مرحله بعدی، یک قاشق کوچک کمون و یک قاشق کوچک زردچوبه را به مواد تفت داده شده در قابلمه اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. سپس ترکیب روی مرغ خرد شده را پاشید و آن را به طور مرتب برای تامین پختگی به مدت 30 دقیقه بپزید.

در پایان، یک قاشق کوچک دارچین را به غذای تهیه شده اضافه کنید و آن را با پنیر پارمزان فرش تزئین کنید. این غذا را با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید و از آن لذت ببرید.



آموزش تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر

تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر یکی از انواع غذاهای پرطرفدار در ایران است. این غذا با استفاده از مرغ و جوجه تهیه می‌شود و با ترکیبی از چندین ادویه و سبزیجات خوشمزه‌ای درست می‌شود.

برای شروع تهیه این غذا، مرغ‌هایی که قصد دارید بریانی کنید را شسته و خشک کنید. سپس آنها را به قطعات مناسب تقسیم کنید. در مرحله بعدی، در یک ماهیتابه روغن را گرم کرده و قطعات مرغ را در آن سرخ کنید، تا حدی که سطح برنزه‌ای به خود بگیرد.

حالا زیر مرغ، به همراه پیاز، سیر، زنجبیل و دارچین ریز شده را بریزید و به مدت چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس به آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و آب لیمو ترش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه، آن را با آبی که کمی بیشتر از نصف ارتفاع مرغ هست، پر کنید.

حالا جوجه گردان در نظر بگیرید. شما می‌توانید آن را به تعداد دلخواه قطع کنید و درون مایه بریانی خورد کنید. بهتر است توصیه می‌شود که جوجه گردان را به تعداد قطعات مرغ استفاده کنید.

بعد از ممانعت زدن، مرغ و جوجه گردان را با یکدیگر ترکیب کنید و در حرارت بالا 5 تا 10 دقیقه بپزید تا خوب کامل بپزد. برای تزئین وعطر بخشی‌بیشتر، می‌توانید روی بریانی برگ کاری و ادویه‌ای اضافه کنید. با سرو کنار نان سنگک و سبزیجات تازه لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر به روش سنتی

برای تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر، ابتدا مرغ را با آبکشی کردن زیر جاری آب تمیز کرده و پس از خشک کردن آن، تکه های میانه یا کوچکش را به قطعاتی 5-6 سانتیمتری تقسیم کنید. سپس 2-3 قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای ترجیحاً چدنی گرم کرده و قطعات مرغ را به صورت آرام و فردا فردا داخل آن بریزید. از هر دو طرف قطعات مرغ را به رنگ سرخ و طلایی در بیاورید و پس از آن آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید.

در مرحله بعد، به همراه مرغ، جوجه گردان‌ها را نیز تمیز کرده و در یک کاسه به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دلخواه خود قارچی بزنید. سپس آن‌ها را در شبکه‌ای فلزی گذاشته و زیر فر قرار دهید. بهتر است از حرارت متوسط استفاده کنید تا اینجا که جوجه را از طلایی شدن خارج کنید.

سپس، در تابه‌ای دیگر 2-3 قاشق غذاخوری روغن را گرم کرده و دماغ به دماغ پیاز را که به صورت ریز خرد شده است چند دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شدند، سیر و زنجبیل را رنده کرده و به آن‌ها اضافه کنید و همراه با آن نیز چند دقیقه تفت بدهید.

حالا دسته یا دسته‌هایی از، ریحان، مرزه و اسفناج را شسته و به همراه پودر زعفران، شیر، مرغ و جوجه گردان در تابه‌ای روی حرارت قرار دهید، روی تابه را ببندید و حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم و آرام پخت کنید. نکته مهم این است که با بستن روی تابه، فضای پخت در داخل تابه حاکم می‌شود و غذا خوب و به همه جا پخته خواهد شد.

بعد از گذشت زمان مقرر، قرمزی آن با همراهی یک قاشق خوراکی روغن مایع و جوش دادن آن روی حرارت بالا، تقریباً به صورت دانه‌دار برجسته شده و آن‌را به همراه نان سیر و چشمه خورشت سرو کنید. سپس برای خوشمزه تر شدن آن، می‌توانید کمی آجیل‌های خشک همراه با آن سرو کنید.



مرغ بریانی با جوجه گردان فر: راهنمای کامل طرز تهیه

مرغ بریانی با جوجه‌گردان فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای مرغ است که معمولاً در مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. این غذا از چند مرحله تهیه‌ی ساده و مواد اولیه‌ی ساده تشکیل شده است.

ابتدا برای طرز تهیه‌ی این غذا، چند قاشق روغن را در قابلمه‌ای با فر آماده شده بگذارید تا داغ شود. سپس به ترتیب پیاز، نمک، فلفل، زنجبیل و سیر را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. با اضافه کردن گوجه فرنگی و مرغ به این ترکیب، داخل قابلمه را بآموزید.

در ادامه بهتر است برای تهیه‌ی جوجه‌گردان از کدو برگی استفاده کنید. برای این‌کار کدو برگی را خرد کرده، با نمک و کمی روغن خوب تفت بدهید و به مواد غذایی داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از تفت دادن درب قابلمه را ببندید و خوب هم بزنید.

حالا زمان آن رسیده تا غذای خود را به فر بدهید. بذارید قابلمه خود را به مدت ۵۰ دقیقه در فر بماند، در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده است. پس از اتمام زمان داده شده، می‌توانید از غذای خود لذت ببرید.

همانطور که می‌بینید، تهیه‌ی مرغ بریانی با جوجه‌گردان فر در خانه‌ی شما بسیار ساده است. با این مواد اولیه به راحتی می‌توانید یک غذای اصیل و لذیذ درست کنید که همه‌ی دوستان شما از آن لذت خواهند برد.



خوشمزه ترین طرز تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر

مرغ بریانی یکی از محبوب ترین غذاهای هندی است که خوشمزه و تقریبا به همه پسند است. با ترکیبی از ادویه‌های خوشبو و مزه دهنده، سبزیجات، گوشت و برنج، این یک شام کامل و مغذی را تشکیل می‌دهد.

برای تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان فر، ابتدا باید مرغ را شسته و همراه تن مرغ در قابلمه ریخت و برای پختن به آن آبکشی کامل اعمال شود. پس از آبکشی، مرغ تکه تکه شده و به مدت ۳۰ دقیقه در یک مزه ادویه‌ای نمکین قرار داده می‌شود.

بعد از اینکه مرغ ادویه شده آماده شد، باید برنج را آماده کنید. برای این منظور، برنج را به مدت حدود ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس به خوبی شسته و آبکشی می‌کنید. پس از آن، برنج را در آب جوش سرخ کرده و به مدت ۱۰ دقیقه پخته می‌کنید.

در مرحله بعد، شما باید به تهیه شیرینی مرغ بپردازید. برای اینکار، پیاز و سیر را در روغن آماده می‌کنید و سپس با اضافه کردن گوجه‌فرنگی و چیلی به آن، همه را با هم مخلوط می‌کنید. پس از آن، مرغ را به روغن ریخته و به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنید.

در مرحله بعد از ترکیب برنج و مرغ، از دمنوش ملی امروز "چای بادام تخم مرغ" برای نمکین شدن برنج استفاده می‌کنیم. پس از آن، نیمی از برنج را در این قابلمه قرار داده و سپس روی آن مرغ خود را بریزید. سپس لایه بعدی برنج را روی مرغ قرار داده و همه را با آب لیموترش و روغن گل سفید پر کنید.

نهایتا، قابلمه را با روکش محکم کرده و آن را بر روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته می‌شود. بعد از پخت شدن، شما مرغ بریانی خوشمزه خود را با روشنیف خرما و یا به همراه ریخته شیرینی سرو خواهید کرد. این غذا سالم، خوشمزه و دلچسب است و به راحتی می‌تواند به عنوان یکی از شام‌های خاص به خانواده و دوستان سرو شود.



طرز تهیه سریع و آسان مرغ بریانی با جوجه گردان فر

برای تهیه سریع و آسان مرغ بریانی با جوجه گردان فر، ابتدا باید مرغ را برش دهید و به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس آن را با پودر زعفران، نمک، فلفل، پودر پیاز و زردچوبه مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید تا طعم بهتری بگیرد.

برای تهیه سس بریانی به یک قابلمه سبک زردچوبه، پودر پیاز و نمک اضافه کنید و آن را در روغن گرم کنید تا رنگ دهنده سس بریانی تهیه شود. پس از گرفتن رنگ، باید به آن پودر زردچوبه، زرشک، آرد و آب اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت کم مخلوط کنید. سپس مرغ کوچک را به سس بریانی اضافه کنید و برای مدت ۲۰ دقیقه در حرارت کم بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود.

برای جوجه گردان فر، نیاز به قرمز کردن پیاز و سیر در روغن داغ دارید. پس از قرمز شدن، پودر زردچوبه، نمک، فلفل، پودر گردو، پودر کمپوت و نعناع را به آن اضافه کنید و به صورت تخت در روغن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس جوجه گردان ها را به منظور رسیدن به خود روی یک سبد فلزی قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته کنید تا رنگ طلایی بگیرد.

برای سرو و ارائه، مرغ بریانی را با سس به همراه جوجه گردان های سرخ شده و با برنج سفید داغ سرو کنید. این غذا با طعم و بوی خوبی همراه بوده و دقایقی زمان را در آشپزی صرف می کند.