مرحلههای تهیه مرصع پلو با فیله مرغ
تهیه مرصع پلو با فیله مرغ از محبوبترین غذاهای خورشتی ایرانی محسوب میشود که به دلیل طعمی خوشمزه و مخصوص این غذا، محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. در ادامه به توضیح اینکه چگونه میتوان این غذا را تهیه کرد، میپردازیم.
اولین مرحله در تهیه مرصع پلو با فیله مرغ، تهیه مرغ است. برای این کار فیله مرغ را برش داده و با سبزیجات و ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک پخته میشود. سپس میتوان به تهیه پلو بپردازیم. برای تهیه پلو، ابتدا برنج را بشویید و در آب آبکشی کنید، سپس در دیگی با روغن و پیاز سرخ شده و به همراه تخم مرغ و ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک پخته میشود.
سپس مرغ پخته شده را به روی برنج بر میگردانید و یک لایه برنج دیگر بر روی آن قرار میدهید. سپس مجدداً با تابهای با آب و روغن مخلوط شده، مرصع پلو را بر روی حرارت متوسط قرار میدهید و آن را با همین حرارت حدود یک ساعت و نیم تهیه میکنید. در انتها میتوانید با زعفران خشک شده و رب گوجهفرنگی، مرصع پلو خود را تزئین کرده و سرو کنید.
به این ترتیب، مرصع پلو با فیله مرغ را تهیه کردهاید که طعم فوقالعادهای خواهد داشت و به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، برای میهمانیها و جشنها بسیار مناسب است.
لیست مواد لازم برای تهیه مرصع پلو با فیله مرغ
یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران، مرصع پلو با فیله مرغ است. این غذا با ترکیبی از برنج، فیله مرغ و به ترتیبی از مواد دیگر، تهیه میشود و طعم و مزهای فوق العاده خوشمزه دارد. در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که برای تهیه مرصع پلو با فیله مرغ، چه موادی نیاز است.
ابتدا باید برنج را با شور، آبکشی کنیم و به مدت نیم ساعت در آب خیسانده و سپس در یک قابلمه با آب جوش و نمک به مدت چند دقیقه پخته شود تا پخته شود. سپس برنج را به یک ظرف میل کنیم و با نوشابه یا عسل مخلوط کنیم تا جوش بخورد. سپس با تابه گرم و حجیمی که با آب یا کره عمیق میشود، برنج را با شرایط مشخصی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پخته کنید.
برای شروع فرآوری فیله مرغ، باید پس از شستشوی دقیق، تمام بخش های شکمی و داخلی را با چاقو یا گوشت تازه باز کنید. سپس باید یک تابه را با کره مخلوط کرده و بیش از یک دقیقه از سوختگی فله بکشیم. بعد از سپری شدن دو طرف مرغ، مرغ را به برنج بیفزاییم و به ظرفی معمول میندازیم و برنج را تقسیم میکنیم و به طور خودکار مرغ را روی برنج قرار میدهیم و مرغ را به سمت برنج نصب میکنیم.
با پودر فلفل ادامه دهید و پودر فلفل نیز روی برنج خود قرار دهید. سپس قگچیگەتەری گرفته شدەره خشک، برنج را تزئین کنید و مرغ را با آرد خردشده، فلفل سیاه و دیگر اجزای خود قایل کرده و مقداری کره بریزید و با حرارت تابه گرم و حرفه ای، برای پخته شدن پروتئین استفاده کنید. در نهایت، مرصع پلو با فیله مرغ آماده سرو شدن است، که غذا از دید چشم، بو و طعم عالی باربر است.
راههای چیدن و سرو کردن مرصع پلو با فیله مرغ
برای چیدن و سرو کردن مرصع پلو با فیله مرغ، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای پلو شامل برنج، ادویهها، نمک، روغن و آب مورد نیاز است. برای فیله مرغ نیز باید مرغ را با ادویهها و نمک درست کرده و پخت کنید.
پس از پخت پلو، باید آن را به صورت مثلثهایی چیده و داخل ظرف مریزی شده قرار دهید. سپس فیله مرغ را روی پلو قرار داده و به همراه مرصع پلو برای سرو حاضر شده است. برای زیبایی و خوشمزگی غذا، میتوانید روی فیله مرغ پیاز و برنج بهصورت خلالی قرار داده و سرو کنید.
در نهایت، باید به یاد داشت که سرو کردن مواد غذایی نیز دارای اصول خاصی است. بهتر است قبل از سرو، مرصع پلو و فیله مرغ را به صورت مجزا در دیشهایی جداگانه دم کنید و سپس مرصع پلو را با فیله مرغ سرو کنید تا ظاهر غذا بهتر شود و از شکستن مرصع پلو جلوگیری شود.
نکات مهم در تهیه مرصع پلو با فیله مرغ
تهیه مرصع پلو با فیله مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که در منزل و رستورانها مورد استفاده قرار میگیرد. در این غذا، برنج در کنار فیله مرغ و ترکیبات دیگر سرو میشود.
برای تهیه مرصع پلو با فیله مرغ، از برنج با دانههای بلند و فلفل سیاه استفاده میشود. برای به دست آوردن طعم بهتر، برنج باید به مدت حداقل سه تا چهار ساعت خیسانده شود.
فیله مرغ باید به اندازه قابل توجهی کوچک شده و در کنار آن، کره و روغن نیز باید استفاده شود. در این غذا، ممکن است از پیاز و سیر نیز استفاده شود. برای افزایش عطر و طعم، ادویهها نیز میتوانند به این غذا اضافه شوند.
در مرحله بعد، برنج به همراه فلفل سیاه و گوجهفرنگی در قابلمه قرار میگیرد و به مدت نیم ساعت برای پخت آماده میشود. در انتها، فیله مرغ به همراه سبزی از روی برنج آماده شده قرار میگیرد. این غذا معمولاً با یک کوبیده خیسکردهی پیاز و نارنگی خشک تزیین میشود.
در کل، تهیه مرصع پلو با فیله مرغ مراعات نکاتی چون خیساندن برنج، پخت فیله مرغ با کره و روغن و اضافه کردن ادویهها و سبزی برای به دست آوردن طعم و عطر بهتر امری مهم است.
طرز تهیه مرصع پلو با فیله مرغ با استفاده از قابلیتهای اضافهای مانند اتوماتیک پلوک ترشیجات و آبپزیریاری
مرصع پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که در اکثر مناطق کشور سرو میشود. این غذا شامل برنج، گوشت، پیاز، زعفران و ادویهجات مختلف است که به ترکیبی شگفتانگیز تبدیل میشود. در ادامه چند راهکار و ترفند برای تهیه مرصع پلو با فیله مرغ با استفاده از قابلیتهای اضافهای مانند اتوماتیک پلوک، ترشیجات و آبپزیریاری را برای شما بیان خواهیم کرد.
در ابتدا، برای پختن برنج در دستگاه اتوماتیک پلوک، برنج را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آن را آبکش کرده و به دستگاه اتوماتیک پلوک اضافه کنید. با توجه به اینکه برنج در دستگاه اتوماتیک پلوک به صورت خودکار پخته میشود، کیفیت این برنج، ترشیجات مختلف و ادویهجات سبب میشود که مزه خاصی به غذای تهیه شده ببخشد.
سپس، فیله مرغ را با روغن در ماهیتابه سرخ کنید و پس از اینکه مرغ نیمه پخته شد، پیاز را به آن اضافه کنید تا برای چند دقیقه با هم سرخ شوند. پس از آن، به مخلوط مرغ و پیاز، زعفران، دارچین و ادویهجات دیگر را اضافه کرده و همه چیز را بههم ربایید.
برای اینکه غذا در ظاهر زیبا و جذاب باشد، از ترشیجات رنگارنگ مختلف به عنوان دکوراسیون بهره بگیرید. برای این منظور، میتوانید ترشیجات مختلف نظیر قارچ، فلفل دلمه ای، موزارل، هویج و سایر ترشیجات رنگارنگ را در دو قسمت جداگانه آبپز کرده و به عنوان دکوراسیون و برای تزئین برنج وارد کنید.
در نهایت، برنج پختهشده را در بشقاب مناسبی قرار دهید و مرغ سرخشده و ترشیجات آبپز شده را بهصورت لایه لایه به ترتیب زیبایی به برنج اضافه کنید. نهایتاً با کمی زعفران سرخ شده و برشتهشده بر روی این غذای خوشمزه، مرصع پلو شگفتانگیز خود را به پایان برسانید.
طرز تهیه مرصع پلو با فیله مرغ در هنگام مهمانی و جشن
برای طرز تهیه مرصع پلو با فیله مرغ در هنگام مهمانی و جشن باید ابتدا مواد لازم را آماده کرد. برای این منظور از یک کیلو فیله مرغ، دو لیوان برنج، نیم کیلو پیاز، چند قاشق روغن گل استفاده میکنیم. سپس پیاز را رنده کرده و در روغن گرم تفت میدهیم، سپس فیله مرغ را نیز کوبیده و به پیاز افزوده و تفت میدهیم. سپس برنج را نیز به این مخلوط افزوده و با حرارت پایین روی اجاق چند دقیقه بگذاریم.
در مرحله بعد از یک لیوان آب و نمک به برنج اضافه کرده و آن را برای پخت شدن درجه حرارت را افزایش میدهیم، پس از اینکه برنج اب خود را جذب کرد، دیگر باز نکنید و بگذارید آرام آرام بپزد.
در مرحله بعد میتوانید تزیین مرصع پلو را با استفاده از زعفران و مغز پسته انجام دهید. برای تزیین میتوانید داخل ظرفی که مرصع پلو را در آن آماده کردهاید، کمی براقکننده بریزید و روی آن زعفران و مغز پسته به صورت دلخواه تزیین کنید.
همچنین میتوانید از سبزیهایی مانند کاهو و گل سرخ استفاده کنید و آن را در کنار مرصع پلو سرو کنید تا یک ظاهر شاداب و رنگارنگ برای آن ایجاد شود. در نهایت، مرصع پلوی شما آماده سرو و لذت بردن از طعم دلچسب آن خواهد بود.