طرز تهیه مربا پرتقال کامکوات

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا پرتقال کامکوات

تهیه مربا از دیرباز یکی از روش هایی بوده که برای طولانی کردن ماندگاری میوه ها در فصل هایی که میوه های تازه وجود ندارند، استفاده می شده است. مربا از جمله تنقلات پرطرفدار می باشد که بسیاری از افراد علاقه مند به سرو کردن آن در وعده های صبحانه و عصرانه اند.

تهیه مربا پرتقال کامکوات به روشی ساده قابل انجام می باشد. برای تهیه این مربا ابتدا پرتقال کامکوات ها را با دقت شسته و خشک کرده و سپس به شکل نازکی ریز ریز خرد کنید. پوست پرتقال را نیز در قسمت بعدی از تهیه مربا قرار دهید.

پس از شکستن پرتقال کامکوات، در یک قابلمه متوسط آن ها را با شکر و یک پیمانه آب در کنار هم قرار دهید و به مدت چهل و پنج دقیقه تفت دهید تا بهبود رنگ و طعم پرتقال کامکوات صورت بگیرد. بعد از سپری شدن این مدت، پوست پرتقال را از قابلمه جدا کنید و مربا را تحت حرارت ملایم به مدت تقریباً شصت دقیقه تا مربا به درجه خواسته شما برسد، تفت دهید.

پس از این که مربا گذارده شده، آن را در ظروف مناسبی که تمایل دارید در آن مورد استفاده قرار دهید. مربا از جمله تنقلاتی است که در ظروف تمیز حجیم قرار داده می شود و از رویه های ضد عفونی شده استفاده می شود. برای استفاده بیشتر و طولانی مدت، می توانید مربای تهیه شده را در یخچال نگه دارید.



مربای پرتقال کامکوات چگونه تهیه شود؟

مربای پرتقال کامکوات یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مفید برای سلامتی است که به راحتی در خانه می‌توانید تهیه کنید. برای تهیه این مربا از پرتقال کامکوات به عنوان مواد اصلی استفاده می‌شود که باید به تعداد مورد نیاز به دست آورده و پوست آن‌ها را با استفاده از چاقوی تیز یا پوشکی روشن شده کاملاً تمیز کرده و پس از خرد کردن آن‌ها، به همراه آب و شکر در قابلمه‌ای قرار داده شده و برای حدود یک ساعت مانده در محیطی با دمای کمتر از نصف حرارت حداکثر، به صورت آرام و مداوم مخلوط می‌شود.

پس از گذراندن این مرحله، اکثر آب پرتقال به صورت بخار وارد هوا می‌شود و مربای گرفته شده از برگرفتگی بافت دار و چسبنده مانند شیره به نظر می‌رسد. در نهایت برای به دست آوردن یک مربای خوشمزه‌ و لذیذ، می‌توانید صبر کنید تا مواد قرار گرفته شده، خنک شده و سپس به واسطه دمای آن برای نگهداری در یخچال قرار داده شود.

ساخت مربای پرتقال کامکوات از جمله روش‌هایی است که برای تداوم خواص مفید آن‌ها توصیه می‌شود، زیرا پرتقال کامکوات، به عنوان منبعی برای ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌های قوی با توجه به خواص سلامتی آن‌ها شناخته شده است. همچنین مربای پرتقال کامکوات می‌تواند به عنوان دسر عالی، عصیر صبحانه و یا تنقلاتی خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. با تهیه این مربا، از خواص و مزایای سلامتی آن بهره مند شده و به راحتی از شیرین‌ترین طعم و بوی آن لذت ببرید.



آموزش تهیه مربای پرتقال کامکوات

تهیه مربای پرتقال کامکوات یکی از آسان‌ترین مرباهایی است که می‌توانید با این میوه لذیذ تهیه کنید. علاوه بر اینکه ساده است، مربای پرتقال کامکوات دارای مزه‌ی فوق‌العاده‌ای است و با استفاده از آن می‌توانید به دوستان و خانواده‌ی خود پذیرایی مناسبی ارائه دهید.

برای تهیه مربای پرتقال کامکوات، ابتدا پوست پرتقال‌های کامکوات را با یک چاقوی تیز و با دقت خارج کنید. سپس پرتقال‌ها را در مازاد حجم آبی که مورد نیاز دارید پاره کنید. می‌توانید برای این کار از ابزاری که برای تهیه شیرینی استفاده می‌کنید استفاده کنید تا پرتقال‌ها به قطعاتی مربعی و یکنواخت تبدیل شوند.

پس از این مرحله، پرتقال‌ها را به همراه آبی که در آن پاره کرده‌اید، در قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید و روی حرارت خفیف به جوش آورید. پس از جوش آوردن، دو کیلوگرم شکر را با همراهی مقدار دیگری آب به پرتقال‌ها اضافه کنید و بمدت یک ساعت دائماً همراه پرتقال‌ها و شکر آن‌ها باشید تا شکر به خوبی حل شود.

در این مرحله، آماده‌ی سفره باشید تا بسته‌ی ست کنید. برای این کار، یک ظرف تمیز را آماده کنید و قرار دهید در هر لایه که پرتقال ریخته‌اید مقداری زغال‌های استخراج شده از پرتقال نیز قرار دهید. زغال‌های پرتقالی باعث شفافیت و فراوانی مربا خواهند شد. سپس به ترتیب همه‌ی پرتقال‌ها و شیره‌ی تهیه شده با آن‌ها را در ظرف بلند قرار دهید و برای مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. در روز بعد، برای سرو کردن می‌توانید به همراه یک دقیقه جوشاندن به سفره برسانید.



طرز تهیه مربای خانگی با پرتقال کامکوات

مربای خانگی از دیرباز توسط خانواده‌های ایرانی تهیه می‌شده و یکی از محبوب‌ترین دسرهای خانگی در کشور ماست. مربا میوه‌ای است که از میوه‌های فصلی همچون پرتقال، هلو، سیب، آلبالو و غیره تهیه می‌شود و در واقع به معنی یک نوع ترشی است که با افزودن شکر به میوه‌ها، روشن شدن آن‌ها، جامد شدن و به شکلی کمی ترش و شیرین تبدیل می‌شوند.

در اینجا به تهیه مربای خانگی با پرتقال کامکوات می‌پردازیم. برای تهیه این مربا باید پرتقال کامکوات را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای متوسط حرارت، یک لیوان آب و نصف لیوان شکر را با هم مخلوط کنید و بعد از ذوب شدن شکر، قطعات پرتقال را به آن اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن پرتقال به قابلمه، حرارت را به حداقل برسانید و پرتقال‌ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حالتی آهسته و ملایم بپزید تا مربای پرتقالی تهیه شود. پس از گذشت این مدت زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مربا دمیده شود.

سپس مربای تهیه شده را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال قرار دهید تا بهترین طعم و ماندگاری را داشته باشد. مربای خوشمزه پرتقالی خانگی با پروده در میان دسرهای خانگی به خصوص در فصل تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرد و شاید تهیه آن برای شما باعث خاطره‌ای شیرین از خانه و خانواده‌تان شود.



راهنمای تهیه مربای پرتقال کامکوات در خانه

برای تهیه مربای پرتقال کامکوات در خانه، ابتدا نیازمند تهیه موادی هستیم که برای تولید این محصول مورد نیاز می‌باشند. برای تهیه مربای پرتقال کامکوات، نیازمند خمیر پرتقال است که با استفاده از ابزاری مانند چاقو، پوست پرتقال ها را کنده و نگهداری می‌کنیم. سپس با استفاده از آب و شکر، خمیر پرتقال را برای مدتی درون قابلمه قرار می‌دهیم و در کنار آن، مقداری از عصاره لیمو ترش نیز اضافه می‌کنیم تا بهترین حالت مربا برایمان به دست بیاید.

بعد از گذراندن مرحله قرار دادن مواد در قابلمه، آن را به مدت چند ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا مربا از مواد خام تهیه شود. در این مرحله نیازمند نظارت کنترلی بر روی طبخ مربا هستیم تا هر چند دقیقه یک بار آن را همراه با یک قاشق به آرامی وسط مخلوط کنیم. این کار، کمک می‌کند تا مربا به صورت یکنواخت و بدون ناهمواری تهیه شود.

پس از گذشت مدت زمان مناسب برای طبخ مربا، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به صورت گرم به بطری های مناسب تقسیم می‌کنیم. سپس مربا ها را تا رسیدن به دمای محیطی ثابت می‌کنیم و در نهایت به صورت طبیعی در محیط اتاق به خنک شدن می‌گذاریم. بعد از استراحتی به مدت چند روز، مربای پرتقال کامکوات در کنار شیرینی، نان و شیر تازه می‌تواند تقدیم گردد.



مرحله به مرحله تهیه مربای پرتقال کامکوات

مربای پرتقال کامکوات یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین مرباها می باشد که باعث ایجاد احساس سرشاری و شادی در افراد می‌شود. در این مربای شفاف و خوشمزه، پرتقال کامکوات با تمام مواد معطر و نوک، کمی شیرین می‌شود که باعث ایجاد طعمی مطلوب و نازک‌تر می‌شود.

برای تهیه این مربا باید ابتدا پرتقال‌های کامکوات را با دسته‌های کامل پوست بگیرید و سپس آن‌ها را به دو نیمکره تقسیم کنید و محتوای آن را با یک قاشق راحت و یک لوزی کامل جدا کنید. داخل هرنیمکره پرتقال یک چربی نارنجی تار مشاهده می‌شود که بسیار خوشمزه و غنی از مواد مغذی می‌باشد.

پس از جدا کردن چربی پرتقال، نیمکره را از گردایه پوست جدا کنید و با دسته یا بهترین روش دستگاه خوراکی آن‌ها را بهم مخلوط کنید. بعد از این کار، پرتقال‌ها را به جوش آورید تا یک مرطوب همه جانبه بیاید و سپس به آرامی آن‌ها را قاطی کنید.

دو سوم یک پوند قند را به همراه این مخلوط اضافه کنید و برای ده دقیقه یا تا زمانی که قند جذب شود راه بیندازید. بعد از آن، این مربا باید به یک قالب شفاف کابل مرجع منتقل شده و در یک شکل خوب و زیبا که مجموعه واحد پرتقال درون آن موجود باشد، سفارشی و سپس سرماییده شود. سپس مربای پرتقال کامکوات خانگی شما آماده سرو کردن می‌باشد.



طرز تهیه مربای پرتقال کامکوات با روش سنتی

با سلام خدمت شما،

تهیه مربای پرتقال کامکوات با روش سنتی از محبوب‌ترین و خوش طعم‌ترین خوراکی‌هایی است که می‌توان در فصل زمستان تهیه کرد. این مربا با استفاده از پرتقال کامکوات، یک نوع پرتقال کوچک و خوش طعم، تهیه می‌شود و به دلیل طعم خوشمزه و خواص این میوه، جزو پرمصرف‌ترین مرباها در خانه‌های ایرانی است.

برای تهیه این مربا بهتر است از پرتقال‌های تازه‌تر و تر جهت به دست آوردن عصاره آنان استفاده کنیم. برای شروع، پرتقال‌ها را شسته و خشک کرده و سپس آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کرده و داخلی آن را با چاقو چند محلول جدا نموده و برای 24 ساعت در آب ترشی قرار دهید.

سپس پرتقال‌ها را از آب ترشی بیرون کشیده و چندین بار با آب شسته و خشک کنید. سپس پوست پرتقال‌ها را با چاقو کنده و به صورت نوار بریده و در ظرفی قرار دهید. پس از این کار، پرتقال‌های خالی را به داخل وعاءی بریزید و روی آن‌ها آب بریزید و به دستگاه تهیه شیرینی ساز وصل کنید تا خوب مخلوط شوند.

سپس آن را به مدت حداقل دو ساعت توسط دستگاه بپزید تا به قوام پرتقالی برسد. در این مرحله می‌توانید برای تنوع طعم، قدر لازمی نعنا ترکی داخل مخلوط بیفرمایید. نصفی از شیر را به جای آب می‌توانید استفاده کنید تا مربا صاف‌ تر و خوش طعم‌تر شود. سپس مربای پرتقال کامکوات را به داخل بطری‌ها ریخته و برای حفظ کیفیت در یخچال نگهداری کنید.

این مربا را می‌توان با نان ترش و پنیر زمینی و یا همراه با پن کیک همراه کرد و لذت برد. امیدوارم که از آموزش تهیه مربای پرتقال کامکوات با روش سنتی لذت برده باشید.