طرز تهیه مربای شربت آلبالو در خانه
مربای شربت آلبالو یکی از خوشمزهترین ترکیباتی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این مربا، به دو عامل اصلی یعنی میوه آلبالو و شربت نیاز دارید.
ابتدا باید آلبالوها را بشویید و مغز آنها را با چاقوی تیز درآورید. سپس آن ها را با کمی آب در قاب هاوایی موجود در بازار یا فروشگاه ها ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه، آلبالوها آماده میشوند.
سپس شربت را تهیه کنید. شربت معمولا از شکر، آب، و عصاره لیمو تهیه میشود. شکر را در آب حل کنید و به جوش بیاورید و در صورت نیاز، عصاره لیمو را نیز به آن اضافه کنید.
سپس با استفاده از یک سیبان، آلبالوها را از قاب هاوایی خارج کرده و در یک قاب سیبان ریخته و شربت داغ را روی آن ها بریزید. سپس قاب سیبان را با درب کوچکی مهر و برای تقویت مربا، داخل یک قاب دیگر ریخته و روی آن فشار اعمال کنید. سپس قاب را در یخچال قرار داده و در حدود ۲۴ ساعت منتظر بمانید.
پس از گذشت زمان مشخص شده، مربای شربت آلبالو آماده است. میتوانید آن را به همراه پنکیک، نان تست و یا به تنهایی همراه با نوشیدنی خود لذت ببرید.این مربا همچنین می تواند مورد استفاده در تهیه کیک ها و شیرینی های مختلف قرار گیرد.
راهنمای تهیه مربای شربت آلبالو
تهیه مربای شربت آلبالو میتواند یکی از بهترین گزینهها برای استفاده از این میوه خوشمزه و مغذی باشد. برای شروع ، میتوانید آلبالوها را به قیمت مناسب در بازار یا سوپرمارکتی نزدیک به خانه تهیه کنید.
برای تهیه شربت آلبالو ، بهتر است از آلبالوهای تازه و با کیفیت استفاده کنید. ابتدا آلبالوها را با آبی که آنها را در آن میشویند و شکر را در قوری بریزید و دمای کمی روی شعله گاز قرار دهید.
سپس آلبالوها را در قوری بریزید و با یک قاشق آرام آرام برای حرکت آلبالوها بر روی شعله گاز و مخلوط کردن شکر با آلبالو ها به دقت نگه دارید. پس از حدود 20 تا 25 دقیقه ، وقتی آب آلبالوها کاملا جذب شده و شربت فرشتگانه ترشی دار شده است ، قبل از پایان وقت پخت ، میتوانید یک قاشق کوچک اسطوخودوس را به شربت خود اضافه کنید تا بوی آن را تغییر دهید.
سپس شربت آلبالو خنک شده را در بطریهای پلاستیکی ذخیره کنید و به مدت دو هفته در یخچال نگه داری کنید. تازه تهیه شده ، شربت آلبالو بهتر است با آب یخ خورده و یا یک قاشق غذاخوری از آن به همراه آب گاز داخل لیوان سرو شود.
مواد لازم برای تهیه مربای شربت آلبالو در خانه
برای تهیه مربای شربت آلبالو در خانه نیاز به چند مواد اساسی دارید، این مواد عبارتند از آلبالو، آب، شکر و نعناع تازه.
آلبالو را با دقت شسته و خشک کنید، سپس با چاقوی تیز آن را برش داده و سیخ آنها را بیرون بکشید. آلبالوهای بریده شده را در داخل قابلمه قرار دهید و با آبی که برای پوشش آلبالوها کافی باشد، پوشانید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و آن را به جوش آورید و سپس حرارت را زیرین بگذارید تا آلبالوها به آرامی بپزند.
بعد از پزیدن آلبالو، آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را از قابلمه جدا کنید. سپس با استفاده از ماشین هم زدن یا چوب یا قاشق، آلبالوهای پخته شده را با دقت خرد کنید تا به شکل خمیری در بیایند.
در این مرحله، باید شکر را به درستی تنظیم کنید. به عنوان راهنمایی، برای هر کیلو آلبالو، سه پیمانه شکر احتیاج دارید. شکر را به آرامی به آلبالوهای خرد شده اضافه کنید و با استفاده از چوب یا قاشق، آنها را مخلوط کنید.
مزاج مربای شربت آلبالو باید شیرین و تلخ باشد که این کار را با اضافه کردن نعناع تازه به مزاج مربا میتوانید انجام دهید. سپس قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به آرامی حل شود و مربای شربت آلبالو با مزه خوبی تهیه شود.
در انتها، مربای جوشیده شده را باید تازه و گرم به قناری یا بطری سیستماتیک ریخته و آن را در یخچال نگهداری کنید تا در هنگام مصرف، مربا یخ زده و خنک باشد. این طرز تهیه مربای شربت آلبالو در خانه بسیار ساده و هزینهبری نیز میباشد و باعث افزایش سطح انرژی و روحیه شما میشود.
طرز تهیه مربای شربت آلبالو با استفاده از شربت آلبالو تازه
در موسم تابستان، استفاده از محصولات تازه و میوه های فصلی از جمله فرصت های مناسبی برای تهیه شیرینی های خانگی و مرباهای لذیذ است. از جمله میوه هایی که می توان از آن برای تهیه مربا استفاده کرد، آلبالو است که برای تعدادی از شیرینی دوست ها علاقمندانه مورد توجه قرار می گیرد.
طرز تهیه مربای شربت آلبالو با استفاده از شربت آلبالو تازه، بسیار ساده است. اولین مرحله در تهیه این مربا، شستن میوه های آلبالو است. سپس آن ها را برش داده و هسته های آن را با چاقوی تیز جدا می کنیم. سپس میوه های آلبالو را در یک قابلمه متوسط اندازه قرار می دهیم و شربت آلبالو تازه را به میوه ها اضافه می کنیم. تعداد شربت بستگی به تعداد میوه هایی دارد که می خواهید برای تهیه مربای آلبالو استفاده کنید.
سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و میوه ها را به همراه شربت تازه داخل آن قرار می دهیم. با توجه به حجم مواد، حدود نیم ساعت طول می کشد تا میوه ها به طور کامل در شربت جذب شوند و مربا به فراوری مطلوب برسد.
هنگامی که میوه های آلبالو کاملا نرم شده باشند، قابلمه را از آتش برداشته و مربای آلبالو را به مدت چند دقیقه خنک شدن دهیم. سپس می توانیم مربای آلبالو را در بطری های تمیز یا جوش آورده شده ریخته و به خواسته خود از آن استفاده کرد.
نکته مهم در تهیه این مربا، استفاده از شربت آلبالو تازه است. شربت آلبالو جایگزینی مناسب برای شکر است و به مربای ما عطر و طعم خوبی می دهد. همچنین، با استفاده از شربت آلبالو تازه، می توانیم از میوه هایی که در موسم آلبالو تازه قابل دسترس هستند، بهره بگیریم و از خواص آنها برای سلامتی خود استفاده کنیم.
روش تهیه شربت آلبالو با استفاده از مربای آماده
تهیه شربت آلبالو آسان و سریع است، اما همیشه نیاز به آمادهسازی مربای خوبی دارید تا بتوانید این شربت خوشمزه را تهیه کنید. به طوری که از ترکیبی از عصاره آلبالو و مربای تازه تهیه شده تشکیل شده است، این شربت میتواند استفاده روزانه، به عنوان یکی از نوشیدنیهای طبیعی و خوش عطر و طعم، قابلیت داشته باشد.
برای تهیه شربت آلبالو با استفاده از مربای آماده، استفاده از مربای با کیفیت مناسب و انتخاب آلبالو خوب بسیار مهم است. لازم است همه آلبالوهایی که برای تهیه شربت استفاده میکنید، به طور کامل شسته شده و هسته آنها با دقت و دقت خارج شده باشد.
برای تهیه شربت آلبالو، همانطور که اشاره شد، مربای خوب و کیفیت مناسب را به صورت آماده انتخاب کنید. سپس کلنی آلبالوهای خود را بریزید و به مرحله آمادهسازی شیره بروید. برای این کار، شیره را به همراه آب به فرآیند جوشاندن درآورید و بعد از خنک شدن، شیره را به کلنی آلبالو اضافه کنید. سپس، تا زمانی که آلبالوها نرم و مزه خود را بگیرند، آنها را به ترکیب مربای خود اضافه کنید. نتیجه به دست می آید یک شربت خوشمزه و خوش طعم با ویتامینها و مواد مغذی است.
آمادهسازی شربت آلبالو با استفاده از مربای آماده بسیار سریع و آسان است و میتوان از آن به عنوان یک نوشیدنی خوشذائقه و خوشرنگ در روزهای گرم بهره برد. این شربت با وجود طعم شیرین دارای قدرتی هم آرامبخش و لذیذ برای سقط دانت بوده و با مصرف روزانه موجب محکم شدن دندانها خواهد شد.
نکات مهم در تهیه مربای شربت آلبالو
تهیه مربای شربت آلبالو از جمله خوراکیهایی است که در تمام فصول سال قابل تهیه است و به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای بدن شناخته شده است. برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه، باید نکاتی از مراحل تهیه را رعایت کرد.
ابتدا باید آلبالو را با آب شستشو داده و سپس میوهها را خرد کرده و به همراه شکر در قابلمه قرار داد. این مرحله باید به مدت حداقل یک ساعت صبر کنید تا شکر به خوبی در میوه جذب شود. پس از آن، قابلمه را روی حرارت قرار داده و مواد را به همراه آب به جوش آورید.
پس از اینکه مرکبات به جوش آمد، شعله را کم کرده و مربا را برای حدود 30 تا 40 دقیقه میپزید. شما میتوانید با توجه به محتویات قابلمه، زمان پخت را تعیین کنید. بعد از اینکه مربای شربت آلبالو آماده شد، باید آن را به داخل بطریها بریزید و سپس در یخچال نگهداری کنید تا به خوبی خنک شود.
نکته مهمی که در تهیه مربای شربت آلبالو باید رعایت کرد، اندازه مرکبات و شکر است. باید مطمئن شوید که اندازه میوه و شکر درست است. همچنین، باید از قابلمهای استفاده کرد که بتوان با دقت و صحیح مربای شما را پخت. در نهایت، با استفاده از این روش ساده، میتوانید مربای شربت آلبالو خود را با طعم و ارزش غذایی عالی بدست آورید.