طرز تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین
برای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین ابتدا باید هویجها را خرد کرده و در ظرفی قرار داد و سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرد و آن را روی حرارت خیلی کم قرار دهید. بعد از آن، شما باید مربای خود را با افزودن شکر به هویجها تهیه کنید، اما بهتر است قبل از آن کمی آبلیمو را به همراه شکر اضافه کنید تا طعم خوشایندتری برای مربای شما به وجود بیاید.
بعد از آن که شکر به هویجها اضافه شد، شما می توانید با استفاده از ژلاتین، مربای خود را سفت و شفاف کنید. برای این کار، شما باید کمی آب را در یک ظرف کوچک گرم کنید ، سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و به آن آبلیمو هم اضافه کنید تا تمامی عناصر به هم مخلوط شوند. سپس، شما می توانید این مخلوط ژلاتین را به مربای هویج اضافه کنید و به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مربای شما سفت شود.
بعد از گذشت زمان مقرر، شما می توانید مربای خود را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به مدت کوتاهی در دستگاه بلندر خود حرکت دهید تا به رنگ شفافیت بیشتری برسد. پس از این که مربای هویج شما به خوبی با شکر و ژلاتین ترکیب شده و سفت شد، شما می توانید آن را در بطری های تمیز ریخته و در یخچال محفوظ نمایید. با این کار، شما مربایی عالی با طعم خوشایند و نوعی از مربای سرد را به دست خواهید آورد که میتوانید در طول تمامی طول سال برای خانواده خود تعریف نمایید.
راهنمای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین
تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین از دستورهای خوشمزه و مفیدی است که میتواند در خانه توسط هر فردی تهیه شود. برای شروع، هویجهای تازه را بشویید و پوست آنها را تمیز کنید، سپس هویجها را رنده کنید و به داخل قابلمه بریزید.
در مرحله بعدی، شیرین کنندههایی مانند شکر و عسل به هویجها اضافه کنید و برای مدتی اجازه دهید همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس، ژلاتین را با یک لیوان آب گرم مخلوط کرده و به داخل قابلمه اضافه کنید.
مربای هویج به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا قوام بگیرد و به یک مربای خوشمزه و تازه تبدیل شود.در آخر میتوانید با اضافه کردن چند برگ نعناع به مربا، طعم و عطر خوبی را به آن ببخشید.
مرحله به مرحله تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین
مربای هویج با پودر ژلاتین یکی از خوشمزهترین و مفیدترین ترکیبات در طبخات نوین است. هویج به عنوان یکی از مؤثرترین سبزیجات در نحوه پاک کردن از تنفس هوا استفاده میشود. همچنین مصرف هویج باعث تسکین دردهای شکمی و درمان عفونتهای مختلفی مانند پوستهای و شعيریه میشود.
برای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین، ابتدا هویجها را به صورت رنده کردن و در ظرفی قرار دهید. سپس آب را به ظرف اضافه کرده و هویجها را برای تهیه مربا تازه فراوانی دار کنید. در مرحله بعد، پودر ژلاتین را با آب جوشانده کنید تا کاملا مذاب شود و به محلولی شفاف تبدیل شود.
حالا محلول ژلاتین را به هویجهای رندهشده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. ظرف حاوی ترکیبات را روی حرارتدهی خیلی نشدنی قرار داده و به موارد نانوایی اختصاص دهید. برای مدت یک تا دو ساعت باید همه مواد آبگوشت بگیرند تا مربای رنگارنگ و شفاف بسازید.
در مرحله بعد، بهتر است مربای هویج را در سردخانه قرار دهید تا سریعتر مهیا شود. بعد از مدتی وقتی مربای هویج سفت شد و مغزی شد، آن را بستهبندی کنید و در فضای خشک و خنک نگهداری کنید. این مربای خوشمزه میتواند خوراکیهای خوشمزه و خوش بو به حساب بیاید همچنین حاوی بسیاری از مواد غذایی مفید برای بدن است.
نکاتی برای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین
مربای هویج با پودر ژلاتین یکی از ترکیبات محبوب خانوادهها و در آموزش مهارتهای پخت و پز از طرحهای متنوع سالم و لذیذ برخوردار است. در زیر به تهیه و تحضیر این لذیذی نوشیدنی پراز مواد مغذی و احتیاجات روزانه بیشتر پرداختهایم.
مواد لازم:
- دو تا سه عدد هویج (حدود 200 گرم)
- پودر ژلاتین (یک و نیم قاشق غذاخوری)
- آب (100 میلیلیتر)
- شکر (3 قاشق سوپخوری)
- لیموترش (یک عدد)
طرز تهیه:
1. هویجها را پاک کرده و رنده کنید، سپس آنها را به همراه آب و شکر با هم مخلوط کنید.
2. مخلوط شده را روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس از روی حرارت بردارید و آن را به خوبی مخلوط کنید.
3. سپس ژلاتین را با آب در یک کاسه جداگانه مخلوط کرده و سپس آن را به مخلوط هویج اضافه کنید، که باعث شود مربای شما بیشتر تر، روان و ژلهای شود.
4. مربای خود را بر روی حرارت قرار دهید تا به غلیظ شدن برسد.
5. بهنگام سرو و تقدیر، لیموچه را با دقت برش دهید و بر روی مربا بر روی سرو کنید.
در نهایت، با تهیه و تزیین طرز تهیه یک مربای شاداب، خوشطعم و عالی در مقابل خانواده و مهمانان خود قرار دهید. هفتهی خوبی داشته باشید و لذت ببرید.
طرز تهیه ساده مربای هویج با پودر ژلاتین
تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین یکی از خوشمزهترین شیرینیهای تابستانی میباشد. این شیرینی سرشار از مواد مغذی مهمی همچون ویتامین A، پتاسیم، فوقالعاده مفید برای سلامتی سیستم ایمنی بدن و پوست است.
برای تهیه این شیرینی، به آرد هویج نیاز دارید که با ژلاتین امولسیون شده به عنوان ضخامتدهنده استفاده میشود. روش تهیه این شیرینی بسیار ساده و کاربردی میباشد. متوسط زمان تهیه این شیرینی حدود 40 دقیقه درنظر گرفته میشود.
ابتدا باید هویجهای خود را به کمک ریشهچین تمیز کرده و پوست آن را برداشته و سپس تکه تکه خرد کرده و با اندکی شکر در دیگی قرار داده و پس از این که آب میوه هویج بهدرستی در ظرف جمع شد، میتوانید آن را در ظرفی جداگانه به عنوان پایه مربا برای تهیه مربای هویج استفاده کنید.
سپس ژلاتین را به مقدار دقیقی (بر اساس دستور العمل روی بسته) با آب درست کنید. سپس ژلاتین آماده شده را به پایه مربای هویج اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا بهدرستی ترکیب شوند. سپس در دمای پایین جهت سفت شدن برای حداقل چند ساعت قرار دهید.
وقتی که مربای هویج سفت شده است، میتوانید آن را برای نگهداری در یخچال قرار دهید. در طول زمان نگهداری، ژلاتین بهعنوان ماده ضخیم کننده و ثابت کننده عملکرد میکند و باعث میشود مربای هویج خوشمزه، مرطوب و بافتی عالی را به خود بگیرد. به این ترتیب، میتوانید مربای هویجی شیرین و خوشمزه خود را به راحتی در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.
ترفندهای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین
تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین یکی از روشهای محبوب در تهیه مربا و کمپوتهاست. ژلاتین به عنوان یک عامل ژلهای، در این روش به عنوان یک ماده ثابتکننده مورد استفاده قرار میگیرد و به نوعی از رقیق شدن مربا جلوگیری میکند. با تهیه این نوع مربا، میتوانید از هویج به عنوان منبعی برای ویتامین A، کلسیم و پتاسیم بهرهمند شوید.
برای تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین، ابتدا هویجها را پوست کرده، خیسانده و پس از رنده کردن آنها، به همراه آب و شکر به داخل قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و مربا را تا یک ساعت و نیم، به مدت مداوم مخلوط کنید. سپس پودر ژلاتین را با آب سرد تقریبا دمای اتاق مخلوط کنید و به مربا ترکیب کنید. در نهایت، مربا را به قالب هایی مورد نظر خود تقسیم کنید و در یخچال باقی بگذارید تا خوب جمع شود.
ترفند دیگری که در تهیه مربای هویج با پودر ژلاتین میتوان به کار برد، استفاده از چند روش متفاوت در تهیه ژلاتین است. برای مثال، میتوانید ژلاتین را با آب جوش یا تر، قرار دهید و یا از مرحله تقطیر استفاده کنید. این ترفندها میتوانند موجب ایجاد تغییراتی در طعم و بافت مربای شما شوند.
لازم به ذکر است که با توجه به این که ماده ژلاتین حاوی مواد حیوانی است، در صورتی که از سبکترین نوع ژلاتین استفاده نشود، این نوع مربا مناسب برای گیاهخواران نخواهد بود. به همین دلیل میتوانید به جای پودر ژلاتین، از گوارش کنندههای طبیعی مانند پودر رازیانه، نشاسته یا پودر خوراکی استفاده کنید.