طرز تهیه مربای هویج با نشاسته

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربای هویج با نشاسته

مربای هویج با نشاسته یکی از خودشناسی‌های ایرانی است که برای وقتای خاصی مانند پاییز و زمستان آماده می‌کنند. تهیه آن نیز خیلی ساده است و مواد اولیه آن سرشار از ویتامین A است که به سلامتی چشم و پوست کمک می‌کند.

برای تهیه این مربا، ابتدا باید هویج‌ها را خرد کرده و در قابلمه‌ای به همراه یک استکان آب برای حدود نیم ساعت پخت دهید. سپس این هویج‌های پخته‌شده را با دکمه‌ی بلند می‌کوبیم تا یک پوره‌ی غلیظ به دست آید.

در مرحله‌ی بعد، به پوره‌ی هویج شیرینی بیشتری ببخشیم. این کار به وسیله‌ی شکر صورت می‌گیرد. به هر نصف کیلو پوره واحد شیرینی کننده معادل یک کیلو شکر ریخته شده و هر دو را در قابلمه‌ای روی حرارت کم قرار دهید. اجازه دهید شکر کاملاً حل شود و ترکیبی همگن و یکدست در دست بگیرید.

در این مرحله، نوبت به استفاده از نشاسته شده است. نشاسته می‌تواند به عنوان آهار کننده در سرویس کردن حساسیت در برابر سرکه‌ها و ترش‎ها کاهش دهد. برای این کار، یک واحد نشاسته از هر کیلو پوره هویج با دقت به آن اضافه شود و با مخلوط کردن به خوبی ترکیب شود.

برای پایان دادن به تهیه مربای هویج، قابلمه را روی حرارت بالا قرار داده و به مدت حدود یک ساعت به آرامی هدایت کنید. هر چند دقیقه یک بار مخلوط مربا را هم بزنید. پس از گذشت یک ساعت، مربای هویج شما آماده سرویس شدن است. این ترکیب شیرین و خوش‌طعم می‌تواند به عنوان یک محصول پاییزی لذیذ در مهمانی‌ها یا سرویس چای استفاده شود.



1. طرز تهیه مربای هویج با نشاسته

تهیه مربای هویج با نشاسته یکی از روش‌های محبوب در تهیه مربای هویج است. برای شروع، هویج‌ها را پاک کرده، رنده کرده و به میزان دلخواه در قابلمه مورد نظر قرار داده و سپس مقدار مناسبی از آب و نشاسته را برای هویج‌ها اضافه می‌کنیم. در ادامه به آن مواد نام آورده شده، شیرین کننده‌های طبیعی چون شکر و عسل، پیاز، لیمو و ... اضافه می‌شود. سپس آتش را روی قابلمه به حداقل کاهش دهید و همه مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا از چسبیدن به کف قابلمه جلوگیری شود.

بعد از شروع نوسان حرارت، پوست هویج قابلمه بالا می‌آید. در این حالت می‌توانید کمی روی پوست هویج بگیرید. بعد از 15-25 دقیقه، می‌توانید این ماده قنادی شیرین رنگ را از روی حرارت بردارید و به گرمای اتاق در آورید تا کمی خنک شود. سپس مربای هویج را در بطری‌های پاک و شسته شده پر کنید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای هویج با نشاسته غنی از ویتامین‌های A و C است و بعنوان یک تنقلی سالم برای بچه‌ها و بزرگسالان، مناسب می‌باشد. این مربا مناسب برای صبحانه، خوردن با نان، تزئین دسر و زیباسازی بستنی و ... است. همچنین، ارزش غذایی بالای این دسر باعث شده است که این محصول در هفته‌های آخر سال و پایان سال برای غلات و کیک های سنتی نیز استفاده شود.



2. قدم به قدم درست کردن مربای هویج با نشاسته

مربای هویج با نشاسته یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین مرباهایی است که می‌توانید در خانه خود تهیه کنید. این مربا به‌ دلیل داشتن نشاسته و فیبر بالا برای سیستم گوارش بسیار مفید است و به سبب حضور ویتامین C، A و پتاسیم از منابع غذایی باارزش برای سیستم ایمنی است.

برای تهیه مربای هویج با نشاسته ابتدا باید یک کیلوگرم هویج را بخرید و پوست آن را با یک پوستکن یا چاقو تمیز کرده و آن را رنده کرده و در ظرفی بریزید. سپس سه لیوان شکر و سه لیوان آب را در دیگی جداگانه به صورتی سوزان مخلوط کنید که شکر کاملاً حل شود.

پس از آماده شدن شکر و آب، به آن نشاسته اضافه می‌کنیم تا کمی جامد شود و پس از آماده شدن آن را به ظرف حاوی هویج اضافه کنید. حالا باید تمامی مواد را باهم مخلوط کرد تا به هم برسند. بعد از مخلوط کردن، ظرف حاوی محتویات، را به صورتی که ظرف پر نشود، پر کنید و آن را در قابلمه قرار دهید.

در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت بجوشانید تا هویج‌ها حالت جامد بگیرند و در همین زمان مربای هویج با نشاسته‌ی شما آماده شده است. حالا باید آن را به مدت چند روز در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و سپس آن را می‌توانید مصرف کنید.



3. مواد لازم برای تهیه مربای هویج با نشاسته

برای تهیه مربای هویج با نشاسته ابتدا باید موادلازم را آماده کنید. برای این کار به موارد زیر نیاز دارید: هویج، نشاسته، آب، شکر، روغن لیمون، اسید سیتریک و کمی نمک.

نخستین مرحله، خمیر تهیه شده از نشاسته و آب است. برای این کار، چند قاشق نشاسته را در چند قاشق آب حل کرده و به مواد دیگر اضافه کنید. این کار باعث غلظت بخشیدن به مربا می‌شود و کمک می‌کند تا قوام مربا بهینه شود.

در مرحله بعد، هویج را خرد کرده و با شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر به‌طور کامل مذاب شود. سپس، چند قاشق آب روغن لیمون، کمی نمک و اسید سیتریک را اضافه کنید و به مواد دیگر اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که مربا مزه‌ای ترش و خنک داشته باشد.

در مرحله آخر، مواد را با حرارت ملایم برای چند دقیقه بجوشانید تا خمیر نشاسته به خوبی اثر کند و مربا به قوام مطلوبی برسد. هنگام سرو کردن، مربای هویج را در ظروف پلاستیکی قرار داده و در یخچال قرار دهید. از تهیه شده‌ی شما می‌توان برای تزئین دسر و خلال های سوپ استفاده کرد.



4. آماده کردن هویج برای تهیه مربا

آماده کردن هویج برای تهیه مربا یک فرآیند مهم و حساس در تهیه این دسر خوشمزه است. این مربا برای کسانی که از مرباهای با طعم خاص و تأمین کننده ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند، بسیار مورد علاقه است. برای آماده کردن هویج برای تهیه مربا، ابتدا هویج‌ها را به قطعات ریز خرد کنید. حتی اگر هویج های شما برای ساخت مربا تازه هستند، آنها را حتما بشورید و پوست های آنها را بردارید.

برای پختن هویج برای تهیه مربا، می‌توانید آنها را در دو لیوان آب جوش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه بچینید تا دوباره جوش آید. سپس شعله را کم کنید و هویج ها را تا زمانی که نرم شوند بپزید. حتی اگر هویج های شما تازه هستند، آنها را حتما بشورید و پوست های آنها را بردارید، چرا که کند شدن آنها را ممکن می‌سازد.

بعد از پختن هویج ها، آنها را به همراه مقداری آب و شکر در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و برای آماده شدن، آن را باید حداقل دو ساعت در اجاق‌گاز بذارید. در 接下来的几个小时里,您应该检查煮沸的水平和颜色以及浓度。如果您想获得更厚的果酱可能需要更长的煮沸时间。 هنگامی که میزان شکر درست باشد، می‌توانید مواد نرم‌کننده مثل ژله را به آن اضافه کنید تا مربای شما به ارزش مناسبی برسد. در نهایت، بهترین راه برای سرو مربای هویج، تزئین آن با برگ‌های تربچه و یک ساقه نعناع خزان است.



5. تهیه سس شکری برای مربای هویج

برای تهیه سس شکری برای مربای هویج ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای سس شکری، شکر، آب، اسید سیتریک و شیره لیمو به ترتیب موردنیاز است. برای مربای هویج هم نیاز به هویج، آب، شکر و اسید سیتریک دارید.

مرحله اول در تهیه سس شکری، ریختن شکر و آب در قوری و قلیان کردن آن است. سپس قرار دادن قوری بر روی شعله کم و با همدم کردن محتویات در شعله کم حرارت داده شده، شکر کاملاً حل شود. سپس، اسید سیتریک و شیره لیمو اضافه می شود و همه چیز به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بجوشانده می شود.

بعد از اتمام تهیه سس، آن را در کنار مربای هویج قرار دهید. در هر لحظه که میخواهید مربای هویج را سرو کنید، در ظرفی جداگانه از سس شکری استفاده کنید. برای تهیه مربای هویج از هویج ها برش های کوچک و ضخیم برداشته و با شکر و آب در قوری قرار داده و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. آن را حتی تا جوش آوردن هویج ها و حل شدن شکر در آب، بگذارید. بعد از آن، اسید سیتریک را به مخلوط اضافه کرده و ۲۰ دقیقه دیگر بجوشاند.

آماده کردن سس شکری برای مربای هویج یک روش بسیار ساده و لذیذ است که می تواند به هر غذای دیگری نیز اضافه شود. سعی کنید از بهترین مواد ممکن استفاده کنید تا در نتیجه ترکیبی لذیذ به دست بیاید.



6. مرحله ی تهیه نشاسته درست

تهیه‌ی نشاسته از فرآیندهای مهم در صنایع غذایی است که برای تولید انواع محصولاتی از قبیل شیرینی‌ها، سوپ و کارآفرینی‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نشاسته از دو پلیمر گلوکز تشکیل شده است که از طریق انجام یک فرایند پیچیده به دست می‌آید.

مرحله یک: جداسازی برگ‌ها از ساقه‌ها، پاک‌کردن آن‌ها و خرد کردن به قطعات کوچک از مراحل اولیه در تهیه‌ی نشاسته است. در این مرحله، برگ‌ها و ساقه‌ها با استفاده از دستگاه‌های خاص به طور مکانیکی جداسازی می‌شوند و پس از اینکه تمام برگ‌ها و دیگر ذغال‌ها از بین رفتند، با شستشوی دوباره و تمیز کردن با آب صاف و شستشو در ماشین‌لباسشویی پاک‌سازی می‌شوند. پس از جداسازی برگ‌ها و ساقه‌ها، این مواد به قطعات بسیار کوچک تر خرد می‌شوند و آماده مرحله بعدی می‌شوند.

مرحله دوم: ایجاد شرایط مناسب برای استخراج نشاسته از قطعات کوچک‌شده است. به منظور جداسازی نشاسته از سایر مواد موجود در ترکیب قطعات کوچک شده، باید شرایطی را ایجاد کرد که فقط نشاسته قابل استخراج باشد. در این مرحله، قطعات کوچک‌شده همراه با آب به دستگاهی اضافه می‌شوند که با تکاندن و ماساژ دادن به این مواد، نشاسته جدا می‌شود. پس از جداسازی نشاسته از سایر مواد، این ماده به صورت پودری منتقل می‌شود که به عنوان نشاسته شناخته می‌شود.

مرحله سوم: شستشو و خشک‌کردن نشاسته. پس از جداسازی نشاسته از سایر مواد، نیاز به شستشو و خشک کردن و از بین بردن هرگونه اثری از خاک و غیره دارد. در این مرحله، نشاسته به دستگاهی منتقل می‌شود که با آب شستشو داده می‌شود و پس از آبکشی، برای خشک‌کردن در دمای مناسب قرار می‌گیرد. پس از پایان مراحل تهیه‌ی نشاسته، این ماده بسته‌بندی شده و برای استفاده در تولید انواع محصولات غذایی ارسال می‌شود.