طرز تهیه مربای هلو بشقابی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربای هلو بشقابی

مربای هلو بشقابی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای میوه‌ای است که می‌توان با آن لذت برد. طرز تهیه این مربا در اینجا شرح داده خواهد شد.

ابتدا باید هلوها را خامه‌ای برش داده و هسته را از آنها خارج کرد. سپس هلوها را درون قابلمه قرار داده و آب‌ هلویی را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.

سپس باید قند یا شیرین‌کنی را به هلوها اضافه کرد و همه را به هم بزنید تا قند حل شود. درصورتی که شما از شیرین کن بدون قند استفاده کرده‌اید، باید قبل از بریزیدن در قابلمه، آن را در آب جوش قرار دهید و هلوها را به آن اضافه کنید.

سپس اجازه دهید مربا برای چند دقیقه در حرارت متوسط و سپس در حرارت کم نرم شود و آن را باقی بگذارید تا برای حدود یک ساعت به خوبی پخت شود.

هنگامی که مربا به خوبی پخت شد، باید ترکیبی را از آب‌هلویی و هلوهای نرم شده به خوبی با مخلوط کن پوره کنید و سپس به قابلمه بازگردانده، داخلش بریزید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مربای هلو بشقابی را به خوبی بپزید تا آب آن کمی بیشتر شود.

در نهایت، مربای هلو بشقابی را از حرارت برداشته و دم کنید. سپس آن را به ظرف فلزی بریزید و به یخچال برای حدود ۲۴ ساعت نگهداری کنید تا کاملا سرد شود. این مربا با نان توست سفید و یا روغنی به خوبی سرو می‌شود و در هنگام صبحانه یا بعد از ناهار می‌توانید از آن بهره ببرید.



مواد لازم برای تهیه مربای هلو بشقابی

مربای هلو بشقابی، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباها در فصل تابستان است. این مربا درست کردنش بسیار ساده است و با استفاده از مواد ارگانیک و صحیح، میتوانید یک مربای شیرین، خنک کننده و شفاف درست کنید.

با مشخص شدن این موضوع، نیاز داریم تا به آشنایی با مواد لازم برای تهیه این مربای خوشمزه بپردازیم. در ابتدا، برای تهیه این مربا نیاز به هلو، شکر، آب، لیمو ترش و یک مقدار عسل دارید. هلو باید به صورت خرد شده و بدون مغز در مشخصات 600 گرمی در دسترس باشد. همچنین، برای هماهنگ سازی مزه مربا، لیمو ترش به میزان یک قاشق غذاخوری و عسل به میزان یک قاشق مربا خوری نیز مورد نیاز است.

بعد از آن که مواد لازم برای تهیه مربای هلو بشقابی را تهیه کردید، شروع به پخت آن کنید. برای شروع، کره، هلو و شکر را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. بعد از آن، لیمو ترش و عسل را نیز به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در نهایت، آب را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا از هم جدا شوند.

توصیه می‌شود هنگام پخت این مربا آن را تا آخر مرتبه در حرارت ملایم قرار دهید و پیش از پختن نهایی، نمی‌بایست برای پختن زیاد با این مربا کار کنید. در پایان، پر کردن بشقاب‌ها نیز توجهی به شکل و دقت دارد و می‌توان از سری بشقاب‌های چینی میوه‌ای برای این کار استفاده کرد. قبل از ریختن مربا به داخل بشقاب‌ها، مهم است که بشقاب را درون یک دیگر به صورت چهارک باز کرده و هر گوشه را یکسان خم کنید تا بشقاب فشرده شود، سپس مربای تهیه شده را داخل آن بریزید و به شکل مناسب گل‌ها و میوه‌هایی از پایه بشقاب خود بچینید.



مراحل پخت مربای هلو بشقابی

مربای هلو بشقابی یکی از خوشمزه‌هایی است که با ترکیب مواد اولیه ساده و طعم مطبوع هلو، به راحتی و در کمترین زمان ممکن به دست می‌آید. اگر می‌خواهید به دوستان و خانواده خود نوشیدنیی خوشمزه و سالم ارائه دهید، آموزش مراحل پخت مربای هلو بشقابی را بیاموزید.

مواد لازم:

- هلو (۴ عدد)

- نبات (۲ قاشق غذا خوری)

- آب (۵ لیوان)

- بلغور برنج (۲ پیمانه)

- شکر (۱.۵ پیمانه)

مرحله ۱: هلوها را به دو نیمه شکسته و هسته‌های آن‌ها را با چنگال جدا کنید. سپس هلوها را با مقدار خوراکی نبات و آب داخل قابلمه ریخته و برای حدود نیمی ساعت در حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود.

مرحله ۲: پس از پخت هنوز گرم، هلوها از آب خارج شده و با یک چاقو، خرده ریز شده و به همراه شیره‌ی درست شده، داخل قابلمه ریخته و دوباره به مرکز حرارت بازگشت داده شود. مقدار شیره را با توجه به میزان شیرین‌خواهی خود تنظیم کنید.

مرحله ۳: در ظرف دیگری بلغور برنج را با حدود ۴ پیمانه آب به مدت ۲۰ دقیقه به روش پخت بخار به کمک یک کتری پخت کنید.

مرحله ۴: زمانی که بلغور برنج پخته شد، به هردو ترکیب شیره هلو و بلغور برنج اضافه کرده و برای حدود ۳۰ دقیقه به حرارت خیلی ملایم قرار دهید.

مرحله ۵: در نهایت، پس از خنک شدن، مربای هلو بشقابی را داخل قوطی‌های کثیف، تمیز شده، پر کنید و روی آن نام، تاریخ تولید و نگهداری را بنویسید.

این مربای ساده و خوشمزه، می‌تواند به عنوان یک خوراکی سالم و شیرین برای صبحانه یا دسر شام و ناهار استفاده شود. همچنین می‌توانید از آن به عنوان هدیه‌ای خوشایند برای دوستان و خانواده استفاده کنید.



مرحله اول: آماده کردن هلوها

هلو یکی از میوه های خوشمزه و محبوبی است که در فصل تابستان می توان از آن استفاده کرد. برای آماده کردن هلوها ابتدا باید آن ها را خوب شست و تمیز کنیم. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز و کوچک، هلوها را به نصف می کنیم و سیخ هایشان را استخراج می کنیم.

بعد از اینکه سیخ های هلوها را استخراج کردیم، بهتر است که پوست های آن ها را پوشش دهیم تا خشک نشوند. بهترین روش برای این کار، استفاده از یک مخلوط اسید سیتریک و آب است. اسید سیتریک به راحتی در بازار ها و فروشگاه های خوراکی یافت می شود. برای آماده کردن محلول مخصوص پوشش هلوها، یک و نیم قاشق غذا خوری اسید سیتریک را با یک لیتر آب مخلوط کرده و در یک ظرف قادر به حمل و نقل قرار دهید.

حالا هلوها را درون این محلول قرار داده و اجازه می دهیم که پوست آن ها تماماً در محلول فرو برود. بهتر است که حداقل 30 دقیقه از این روش استفاده کنیم تا پوست هلوها کاملاً پوشش داده شود. این کار باعث می شود که هلوهای ما در زمان ذخیره شدن به خوبی تازگی خود را حفظ کرده و خشک نشوند. اکنون می توانیم هلوها را در ظروف مناسب قرار داده و به مصرف برسانیم.



مرحله دوم: تهیه شیرین‌کننده

شیرین کننده یکی از مواد اساسی در تولید انواع شیرینی ها و دسر هاست و برای تهیه آن می توان از مواد طبیعی یا صنعتی استفاده کرد. در این مرحله به تولید شیرین کننده از مواد طبیعی مانند عصاره میوه ها، عسل و شیرینی هایی مانند شکر، قند و شربت قند به عنوان روش های شناخته شده اشاره می کنیم.

برای تولید شیرین کننده از میوه ها، می توان از میوه های طبیعی مانند انگور، سیب، پرتقال و ... استفاده کرد. در این روش ابتدا میوه ها شسته و پوست و دانه های آنها از بین برده می شوند. سپس میوه ها در یک قابلمه با آب جوش و یک قاشق مربا گیری به مدت 30 تا 60 دقیقه جوش داده می شوند. سپس میوه ها از بین برده شده و عصاره حاصل به همراه شکر در قابلمه با هم ترکیب و به مدت 40 تا 50 دقیقه جوش داده می شوند. در نهایت عصاره به صورت بسته بندی شده و برای استفاده آماده می شود.

روش دیگر تولید شیرین کننده، استفاده از عسل است. عسل یک شیرین کننده طبیعی و قابل توجهی است که از گل ها تولید می شود. در این روش عسل به تنهایی یا در ترکیب با شکر گردآوری می شود و سپس در یک قابلمه به مدت 30 تا 40 دقیقه جوش داده می شود. پس از جوشاندن عسل به شکل مایع قابل بسته بندی درآمده و برای استفاده آماده می شود.

همچنین می توان از مواد صنعتی مانند شربت قند و قند نیز برای تولید شیرین کننده استفاده کرد. این مواد در مقادیر دلخواه در قابلمه با مقداری آب به صورت هم زدنی ترکیب شده و سپس در اتاق حرارتی به دمای مناسب برای دهیدن قند درآورده می شود. پس از جوشاندن، شیرین کننده به شکل مایع قابل بسته بندی درآمده و برای استفاده آماده می شود.

در نتیجه، شیرین کننده می تواند از مواد طبیعی و صنعتی تهیه شود که هر دو روش دارای مزایا و معایبی هستند. بهترین روش، تهیه شیرین کننده با استفاده از مواد طبیعی است که سلامتی را نیز به افراد تضمین می کند.



مرحله سوم: اضافه کردن شیرین‌کننده به هلوها

مرحله سوم در فرایند آماده سازی هلوها برای خشک کردن، اضافه کردن شیرین‌کننده به آن‌ها است. در این مرحله، هدف افزودن مزه و شیرینی به هلوها است. برای این منظور، از شیرین‌کننده‌هایی مانند شکر، بالزامیک و یا عسل استفاده می‌شود.

ابتدا در این مرحله، هلوها را به صورت افقی دراز می‌کنیم و سپس با یک قاشق کوچک شیرین‌کننده را روی سطح آن‌ها پخش می‌کنیم. باید مراقب باشیم که شیرین‌کننده روی کل سطح هلوها پخش شود و ترک‌های میان آن‌ها را نیز بپوشاند. سپس با گذاشتن هلوها بر روی یک بشقاب مزین شده با کاغذ روغنی، آن‌ها را به خشک‌کن منتقل می‌کنیم.

پس از اضافه کردن شیرین‌کننده به هلوها، جلوه ویژه‌ای به شکل و رنگ آن‌ها اضافه خواهد شد. معمولاً برای این مرحله از شکر پودری استفاده می‌شود که روی سطح هلو‌ها پخش می‌شود. لازم به ذکر است که میزان شیرینی مورد نیاز برای هلوهای خشک شده بستگی به سلیقه‌ی هر شخص دارد ولی در هر صورت باید در نظر گرفت که شیرینی باعث افزایش وزن محصول شده و در نتیجه به نحوی روی کیفیت آن‌ تأثیر می‌گذارد.



مرحله چهارم: پخت مربا

پخت مربا یکی از مراحل اصلی در تهیه این شیرینی است. در این مرحله، میوه ها همراه با شکر و آب به شعله ملایمی قرار داده می شوند تا به مدت حدود یک تا دو ساعت بجوشند و به حالت مناسب برسند. در این مرحله از تخمیر، کاربرد اسید سیتریک و اسید لیمویی برای به دست آوردن ساختار مناسب مربا و همچنین حفظ رنگ و عطر میوه ها استفاده می شود.

قبل از شروع پخت مربا، دور میوه ها بریده می شود و سپس همراه با شکر و آب در دستگاه پخت مربا قرار داده می شوند. در این مرحله، بهتر است از قابلمه های آلومینیومی استفاده نکرده و به جای آن ها از قابلمه های استیلی و یا فولادی استفاده کنید تا به دلیل پخت مربا، سمیت برای بدن شما ایجاد نشود. پخت مربا باید در شعله ملایم و زیر نظر باشد تا نسبت به سطح قابلمه آسیبی ندارد.

بعد از اینکه مواد مربا به مرحله جوشیدن رسید، باید به شش یا هفت بار زمینه جوش به شعله ملایم بشود تا دارای ساختار مناسبی برای مصرف باشد. بهتر است در این مرحله از یک قاشق چوبی استفاده کنید تا از جمع شدن مربا جلوگیری کنید. در پایان، پخت شده مربا در بطری های استریل کننده ریخته می شود و در یخچال نگهداری می شود.