طرز تهیه مربای سیب و هویج مخلوط
مربای سیب و هویج مخلوط یکی از خوشمزهترین و مفیدترین نوشیدنیهای تابستانی است. این مربا حاوی ویتامینهای B و C، آنتیاکسیدانها و فیبرهایی است که برای سلامتی بسیار حائز اهمیت هستند. با تهیه این مربا، میتوانید به راحتی و سریعی مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را دریافت کنید.
برای تهیه مربای سیب و هویج مخلوط لازم است سیب و هویج را خرد کرده و به همراه آب، شکر و عصاره لیمو برنج در قابلمهای قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس به داخل مخزن مخصوص مرباسازی ترانسو (یا سایر مرباسازهای موجود در بازار) بریزید و تنظیمات آن را به مربای سیب و هویج مخلوط تنظیم کنید. بعد از گذشت ۴ تا ۶ ساعت، مربای شما آماده استفاده است.
این مربا را همچنین میتوانید بهعنوان یک مکمل غذایی سرشار از مواد مغذی برای کودکان و بزرگسالان تهیه کنید. بهتر است بعد از تهیه مربا، آن را درون یخچال قرار دهید و در زمان مصرف آن را با یک قاشق دستی یکنواخت کنید. دیگران هم چنین به مربای سیب و هویج مخلوط علاقه دارند و اگر میخواهید یک جایزه سالانه کوچکی برای خود داشته باشید، این شیرینی خوشمزه را تولید کنید.
نحوه ساخت مربای سیب و هویج باهم
مربای سیب و هویج باهم یکی از خوشمزه ترین طعم هایی است که شما می توانید در میان مربا ها مشاهده کنید. در این راهنمایی، نحوه ساخت مربای سیب و هویج باهم را به شما توضیح می دهیم.
ابتدا، شما نیاز دارید تا سیب ها را پوست کنید و برش دهید. سپس آن ها را با آب و مقداری شکر در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت شصت دقیقه بپزید تا سیب ها پخته شوند.
سپس بایستی یک کیلوگرم هویج را پوست کنید و رنده کنید. سپس هویج ها را به کنار سیب ها در قابلمه بریزید و به مدت چهل دقیقه به روی حرارت ملایم بگذارید تا هویج ها نیز کاملا پخته شوند.
وقتی همه اجزای مربا پخته شدن، می توانید با استفاده از یک خمیرگیر، سفره را از بین پوست های زرد جدا کنید. بعد از آن، مخلوط سیب و هویج را به یک قابلمه دیگر منتقل کنید و آن را به همراه مقادیر خام شکر و آب برای تهیه شیره اضافه کنید.
شما می توانید این مربا را تا زمانی که به غلظت دلخواه رسیده، به روی حرارت ملایم بگذارید و در نهایت آن را به بطری های ضد عفونی شده مناسب برای نگهداری بدهید. این مربا علاوه بر طعم خوشمزه، حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان های مفید است که برای سلامتی بدن شما موثر است.
راهنمایی برای تهیه مربای سیب و هویج
برای تهیه مربای سیب و هویج ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای سیب و هویج مربایی خوشمزه و معطر، باید ۱ کیلوگرم سیب و ۱ کیلوگرم هویج را شسته و پوستشان را پاک کنید. سپس آنها را رنده کنید و درون قابلمه بریزید.
بعد از ریختن سیب و هویج در قابلمه، باید ۱٫۵ کیلوگرم شکر را به آنها اضافه کنید و همراه با آن ۲ پوست نارگیل؛ اگر نارگیل در دسترس نیست، میتوانید از عصاره لیمو یا یک قاشق شیرین کننده دلخواه خود استفاده کنید. سپس قابلمه را روی حرارت معتدل بگذارید و آن را به مدت یک ساعت و نیم آهسته بجوشانید.
هنگامی که سیب و هویج کاملا از قابلمه و ریخته شدهاند، حال آماده شدن میباشند. بعد از آنکه دماغه به طرف مخروط شده و شیرین شده باشد، پوستهای نارگیل را از قابلمه بیرون بیاورید و سپس آن را به مدت ۵ دقیقه دیگر جوش بدهید.
سپس مربای داغ را در بطریهای گلی بریزید و آنها را با درپوش محکم کنید. برای داشتن مربای سیب و هویج ازدواج کاملی، باید آنها را در یخچال نگه داری کنید تا خنک شوند. مربای سیب و هویج حاوی ویتامینهای A و C و آنتی اکسیدانهای قوی میباشد و به دلیل سطح قند کمی که دارد، به عنوان یک منبع انرژی سالم برای شما عزیزان بسیار مناسب میباشد.
مرحله به مرحله تهیه مربای سیب و هویج
تهیه مربای سیب و هویج مراحلی ساده و مشترکی با دیگر نوشیدنیهای میوهای دارد. اما بسته به سلیقه شما میتوانید به آن اضافهای ایجاد کنید و در برخی مراحل تهیه از نکات و تکنیکهای خاصی استفاده کنید.
برای آماده کردن مربای سیب و هویج، ابتدا سیبها و هویجها را به مقادیر مورد نظر خودتان خرد کنید. بهترین روش برای خرد کردن سیبها و هویجها استفاده از یک مخلوط کن میباشد. پوست سیبها و هویجها را نیز قبل از خرد کردن، پاک کرده و برداشت کنید.
سپس، هویجها را در آب جوش کمی بجوشانید و پس از جوشیدن، آنها را از آب دربیازید. سپس هویجها را بر روی حوله یا کاغذ آشامیدنی قرار دهید و با دستمال کاغذی خشک کنید. این مرحله باعث میشود تا مربا شما خیلی شیرین نشود.
در مرحله بعد سیبها و هویجها را در قابلمه مستقیما با مقداری آب و شکر به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس، محتویات قابلمه را یکسان کنید و به مواد غذایی مورد نظر خودتان مانند زعفران، نعناع و روغن کنجد اضافه کنید.
سرانجام، مربای شما بهتر است درون شیشهای پاک و سرپوش دار نگهداری شود. مربای سیب و هویج باید در محل خنک و خشک نگهداری شود تا زندگی مفیدی داشته باشد. با تهیه مربای سیب و هویج شما میتوانید از طعم خوشایند و مزهای خوشمزه بهرهمند شوید.
طرز تهیه مربا از سیب و هویج مخلوط
مربا به عنوان یکی از محصولات خانگی که بهصورتسنتی تهیه میشود، معمولاً برای مصارف خانگی یا بهعنوان هدیه به دوستان و خانواده استفاده میشود. یکی از مزیت های تهیه مربا از سیب و هویج مخلوط همان قابلیت تهیه در هوای خنک و در فصل پاییز است.
برای تهیه مربای سیب و هویج بهتر است از سیب های تازه و هویج های تمیز و سرخ شده استفاده کنید. ابتدا سیب ها را بشویید و چند بار آبکشی کنید. سپس این سیب ها را به قطعات کوچک برش دهید و همراه با هویج ها در قابلمهای بزرگ بگذارید. بسته به تعداد سیب و هویج ها، می توانید مقدار شکر را تعیین کنید، در حدی که اجازه بدهید میوه ها کاملاً آغشته به شکر شوند. سپس اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آب لیموترش کمک می کند تا ترشی مربا برطرف شود و بهتر طعم بخشند.
پس از پخت آماده شدن مربا، باید به یک دستگاه خاص سبککن، ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سبک کنید. در این بخش از تخمین خوبی در میزان بسته بودن مربا به راهنمایی شما کمک خواهد کرد. در انتها، مربا ها را در ظروف شیشه ای ریخته و دور از نور و حرارت ذخیره کنید. بهتر است در یخچال نگهداری شوند تا ماندگاری بهتری داشته باشند. استفاده از مربای سیب و هویج مخلوط، نه تنها برای سلامتی بدن خوب است، بلکه بهترین روش استفاده از سیب و هویج ها در فصل پاییز می باشد.
راهکارهایی برای پخت مربای سیب و هویج
سیب و هویج دو ماده غذایی بسیار مفید هستند که هر دو دارای ویتامینهای A و C هستند که برای سلامت پوست و سیستم ایمنی بدن مفید هستند. مربای سیب و هویج نیز به عنوان یکی از ترکیباتی که باعث افزایش مصرف این دو ماده غذایی میشود، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
راهکارهایی برای پخت مربای سیب و هویج از جمله استفاده از طرح های مختلف پخت و نیز ترکیب با انواع میوه ها و ادویه جات انجام میشود. برای شروع، مواد اولیه این مربا یعنی سیب و هویج را به قطعات کوچک خرد کرده و درون قابلمه قرار دهید. سپس شیره یخزده، آب یا مربای انگور را به آن اضافه کنید. با اضافه کردن شیره یخزده به مواد، مربای شما علاوه بر عطر و طعم مطلوب، مزه تلخی که ممکن است از هویج دریافت کنید را هم کمتر میکند.
بعد از آن دمای آتش را کم کنید تا مربای شما برنجد. تحمل دمای گرما به طور کلی به دلیل ویژگیهای گوناگون مواد مانند ضخامت، فاصلهی میان و دمای اتاق، متغیر است. برای مربای سیب و هویج بهتر است آن را در دمای شرایط متعارف پخت در تنظیمات با اجازه آهسته میپزید تا به دست آوردن یک مربای خوشمزه و غنی کمک کند. با اضافه کردن مقدار کمی تخمیر میوه آن فعال شده و در عملکردآن مریضی هویج replaced میشود. زمان لازم برای پخت مربا حدود سی تا چهل دقیقه است.
اختلاف در دما و زمان پختگی معمولا به لحاظ سلیقه است که بستگی به سلیقههای مختلف دارد، تا زمانی که مربای شما به دلخواه شما پخته شده است، میتوانید آن را از روی شعله آتش برداشته و در قالبی جمعوجور نگهداری کنید تا بتوانید از آن لذت ببرید.