مربای سیب ساده و لذیذ
مربای سیب یکی از خوراکی های خانگی است که در فصل پاییز و زمستان می توان آن را تهیه کرد. این مربا به دلیل طعم شیرین و عطرمطبوع سیب، طعمی خوشایند و لذیذ به خود میگیرد. برای تهیه مربای سیب نیازمند چند مواد اولیه مانند سیب، شکر، آب لیمو و ادویه جات هستیم.
ابتدا سیب ها را تمیز می کنیم، آنها را جارو می کنیم و پوست آنها را پوشانده و قطعات کوچکی از آنها می کنیم. سپس آنها را به همراه شکر و آب لیمو در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر مذاب شود.
پس از آن که شکر مذاب شد، ادویه جات مورد نظر خود را به مواد اضافه کنید، آنها را هم بزنید و آب سیب ها را جوشانده و روی حرارت کمتری بگذارید. مربای سیب چندین ساعت با حرارت کمتر نیاز دارد تا آنگونه که باید، سفت شود.
در نهایت، هنگامی که مربای سیب کاملاً سفت شده است، آن را از روی حرارت بردارید و داخل بطری های شیشه ای بریزید و آن را سر بگذارید. این مربای سیب را می توان به همراه نان تازه یا روی پن کیک سرو کرد. این خوراکی طعم و مزه ای منحصر به فرد دارد و برای شما و دوستان و خانواده ی شما یک هدیه خانگی عالی خواهد بود.
راههای ساده برای تهیه مربای سیب
مربای سیب یکی از محبوبترین مرباهای خانگی است که با استفاده از این میوه خوشمزه تهیه میشود. در این مطلب، راههای ساده برای تهیه مربای سیب را به شما آموزش میدهیم.
اولین قدم در تهیه مربای سیب، تهیه میوه سیب است. برای تهیه مربای سیب میتوانید از نوع میوه سیبی استفاده کنید که نسبت به سوراخی و لکه دار بودن کمتر دارای مشکل باشد. بهتر است میوهی سیب را قبل از شروع به تهیه مربا خوب بشویید و سپس پوست و کاملاً از آن پاک کنید.
برای تهیه مربای سیب، میتوانید از دستور حقیقی مربای سیب استفاده کنید. در این دستور، میوه سیب به اندازه یک سینی نیاز دارید که باید در قطعاتی با اندازه نازلتر از سه سانتیمتر برش خورده و در قابلمه قرار داده شود. پس از اضافه کردن آب، شکر، زنجبیل، دارچین و لیمو ترش به قابلمه، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و بخارپز کنید تا سیبها برش خورده شده و نرم شوند. پس از اتمام مرحله ی بخارپزی، مربا را روی حرارت کم شوید و سرخ کردن را شروع کنید تا مربا تا حدی غلیظ شود و آماده استفاده باشد.
مربای سیب را میتوانید با استفاده از دستور خانگی هم تهیه کنید. برای این کار، شما نیاز به میوه سیب، شکر، آب، نمک و لیمو ترش دارید. خلاصه شده دستور تهیه مربای سیب در صورتی است که میوه سیب را به اندازه نیم کیلو برش خورده و با یک و نیم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه آب، مقداری نمک و یک لیمو ترش در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید. پس از آنکه خوب آب شده، سرخ کردن را شروع کنید تا مربا به صورت غلیظ در بیاید. در این دستور میتوانید از موادی مانند دارچین و زنجبیل نیز استفاده کنید، که سبب افزایش بوی و طعم مربا میشوند.
از آنجایی که مربای سیب به مرور زمان سفت و بسیار خوش رنگ میشود، بهتر است آن را در ظرفهای مناسب نگهداری کرده و در خانه خود یا به عنوان سالمندان هلالاحمر هدیه دهید.
آموزش تهیه مربای سیب با ترکیبات کم
تهیه یک مربای خوشمزه و سالم با ترکیبات کم، همیشه یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای خانواده ها است. این مربا با این که ساده به نظر می رسد، اما طعم خوبی دارد و همچنین مفید برای بدن ما می باشد.
تهیه این مربا بسیار آسان است. در ابتدا باید سیب های خود را بردارید و پوست های آن را پاک کنید، سپس آن ها را به تکه های کوچک برش دهید. می توانید سیب هایی را انتخاب کنید که شیرین هستند و به همین منظور استفاده از قند را کاهش دهید.
سپس، آبی که بهترین گزینه برای تهیه این مربا است، را ریخته و به نرمی آن را بجوشانید. به عنوان نکته، می توانید نعناع خشک را نیز به آن اضافه کنید، زیرا نعناع به آن عطر و طعم خوبی اضافه خواهد کرد. سپس سیب ها را به آب اضافه کنید و آن ها را حدود ۲۰ دقیقه به صورت آهسته و آرام میل کنید.
حالا نوبت به اضافه کردن قند به مربا رسیده است. به منظور داشتن یک مربای سالم، سعی کنید تا کمتر از یک فنجان قند به مربا اضافه کنید. سپس باید لیمو ترش را پوست کرده و یک قاشق چایخوری از آن را برای طعم ترش به مربا اضافه کنید.
بعد از آن، قرار است تا مربا به صورت کامل بجوشد و منظور از کامل بجوشیدن، آن است که مربا کاملا غلیظ شود. پس از آن، لیوان های مناسبی داشته باشید و مربای خود را در آن ها به خوبی ریخته و با استفاده از لواشک، در محفظه های سیلیکونی خود قرار دهید تا خوب محکم شوند.
در نهایت، با اینکه تهیه این مربای سیب با ترکیبات کم بسیار ساده است، اما این یکی از روش های بسیار خوب جهت تهیه یک مربای سالم و خوشمزه است، که می توانید آن را به کودکان خود نیز پیشنهاد دهید.
مربای سیب بدون مواد نگهدارنده
مربای سیب یکی از خوراکیهای خانگی و سالم است که بسیار طعم دار و مقوی است. اما معمولا در بازارها مربای سیب را با مواد نگهدارنده مختلفی مانند اسید سوربیک، بنزوئیک اسید و... مشاهده میکنید که برای برطرف کردن نیاز بشر به نگهداری و پایداری بیشتر در این خوراکیها استفاده میشود. اما در این مطلب، مربای سیب بدون استفاده از هر گونه مواد نگهدارنده به شما نشان داده میشود.
برای تهیه مربای سیب بدون مواد نگهدارنده به صورت خانگی، ابتدا باید سیب های تازه را خریداری کرده و به طور دقیق و کامل مواد تهیه آن را در نظر گرفت. سپس سیب های تازه را شستشو داده، پوست و هسته آن را از آن جدا کرده و خرد کرده تا به صورت ریز شده و یکنواخت در بیاید.
در مرحله بعد، باید شیره گلاب و شکر را به ترتیب مناسبی با نسبت صحیح با هم مخلوط کرده و سپس آن را روی حرارت قرار داده و به دمای کاملا ملایمی، حتی نهایتا ۶۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و به طور آرام و به موقع این مواد را با سیب های خرد شده حداقل برای مدت یک ساعت در یک دمای معتدل نگه میداریم تا سیبها پخته و جذب شیرینی شده و به مربای سیب تبدیل شوند.
با رعایت نکاتی مانند رعایت بهداشت و شستشوی دقیق مواد، استفاده از مواد تمیز و باکیفیت، رعایت نسبت صحیح مواد تهیه، نگهداری در دمای مناسب و بدون استفاده از هیچگونه مواد نگهدارنده، می توانیم مربای سیب بدون مواد نگهدارنده و با طعم خوشایند تهیه کنیم و از آن لذت ببریم.
مربای سیب با طعم مرکبات
مربای سیب با طعم مرکبات یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین مرباهای موجود است که توسط خانواده های بسیاری به منظور تهیه و مصرف می شود. سیب یکی از میوه های خوش طعم و پر فایده است که به دلیل داشتن ویتامین ث و آنتی اکسیدان های موجود در آن، برای مصرف کننده بسیار مفید است. همچنین طعم مرکبات در این نوع مربا اضافه می شود و باعث می شود که طعم آن خوشمزه و جذاب تر شود.
برای تهیه مربای سیب با طعم مرکبات ابتدا باید سیب ها را خرد کرده و با شکر در کنار هم در قابلمه بگذاریم. در این حین باید یک نصف لیوان آب لیمو تازه را به آن اضافه کرده و به مدت حدود یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب ها کاملا نرم شوند. پس از آن باید مخلوط را با شمشیر مخصوص مربا زنی تا حدی که دانه های سیب کاملا پوسته شده اند، مخلوط کنیم. در این مرحله باید طعم مرکبات را به آن اضافه کنیم، به طوری که نصف لیوان آب را به آن اضافه کنیم و دوباره سری به حرارت بدهیم تا به طور کامل با هم ترکیب شود.
پس از آن، مربای سیب با طعم مرکبات را به شیشه های مناسب ریخته و بسته بندی کنید. این نوع مربای بسیار ماندگار و نگهدارنده است که به خوبی می تواند برای ماه های طولانی استفاده شود و حتی به دیگران به عنوان هدیه ارائه داده شود. در نهایت، می توانیم با یک قاشق این مربا را به همراه نان تازه در سر صبح یا بعد از شام مصرف کنیم.
مربای سیب با طعم دارچین
مربای سیب با طعم دارچین یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین انواع مرباهای تابستانی است. این مربا به دلیل طعم خوشبو و خوشمزهای که دارد، علاوه بر استفاده از آن به عنوان یک خوراکی شیرین، برای ترشی جات و خورشها نیز به کار میرود.
برای تهیه این مربا باید از سیبهای سفید و خوشهای استفاده کرد. لازم به ذکر است که سیبهای بسیار ترش کمک شایانی به تهیه این مربای خوشمزه خواهد داشت. پس اگر سیبی ترش بود، بههیچوجه نترسید! با طعمی کمی شیرینتر، در نهایت یک مربای عالی ترش شیرین تهیه میشود.
برای این کار، ابتدا باید سیبها را به اندازه دلخواه خرد کرده و در قابلمهای قرار داد. سپس کاندیدر را روی آن قرار داده و آن را برای چند دقیقه روشن کرد. پس از آن، شکر و آب را به قابلمه اضافه کرده و همراه با کمی دارچین جوشانده و با آتش ملایم به مدت چند دقیقه بپزید.
بعد از گذشت چند دقیقه، مربای سیب شما آماده است. در این مرحله میتوانید آن را به ظروف شیشهای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. مربای سیب با طعم دارچین، همراه با نان تازه صبحانه بسیار خوشمزه است و میتوانید از آن بهعنوان یک هدیه تابستانی نیز استفاده کنید.