مربای سیب درختی سبز به روش سنتی تهیه شده
مربای سیب درختی سبز در ایران از دیرباز تهیه و مصرف میشود و در فصل پاییز به عنوان یکی از خوراکیهای بسیار محبوب و خوشمزه مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه این مربا از سیب درختی سبز استفاده میشود که بسیار مقاوم به سرما و تنوع در شکل و طعم دارد.
برای تهیه مربای سیب درختی سبز به روش سنتی ابتدا سیب درختی سبز را شسته و پوست آن را پوشش دهید. سپس سیبها را به قطعات برش کرده و داخل قابلمه قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت کم به مدت 10-15 دقیقه بجوشانید.
در مرحله بعد، لیمو ترش را به قابلمه اضافه کنید و مواد را به صورت آهسته و مداوم مخلوط کنید. پس از گرفتن طعم مناسب، مربای سیب درختی سبز را از روی حرارت بردارید و یک نیمه سینی را به داخل بشقاب های تمیز اضافه کنید و روی آن لایه ای از شکلات را ریخته و سپس نصف باقی مربا را ریخته و مجدداً یک لایه شکلات ریخته و باقی بلند شده را روی آن ریخته و به صورت کاملاً گسترده مخلوط کرده و در ظرف های ضدعفونی شده مربا را بریزید و فریز کنید تا یخ بزند.
از مزایای تهیه مربای سیب درختی سبز به روش سنتی میتوان به سادگی و نداشتن هیچ گونه مواد نگهدارندهی مصنوعی، افزایش سطح انرژی، افزایش سطح تجربه چشیدن و کاهش احتمال خطر بیماریهای قلبی و عروقی اشاره کرد. همچنین، مربای سیب درختی سبز به دلیل داشتن ویتامین C و آنتیاکسیدانهای قوی برای پوست، از کاهش اثرات حسادتی آفتاب نیز محافظت میکند.
ترکیبی بی نظیر از سیب درختی سبز و مواد تازه
سیب درختی سبز یکی از محصولات محبوب و پرطرفدار در دنیای میوه هاست. این نوع سیب درختی به رنگ سبز و با الیاف شفافیت بالا معروف است و دارای مزه ای شیرین و خوشمزه است. سیب درختی سبز همچنین دارای ویتامین C بالایی است که به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک می کند و می تواند برای جلوگیری از بروز بیماری هایی مانند سرماخوردگی و خستگی استفاده شود.
اگر به دنبال مواد تازه و پرمزه ای برای غذای شما هستید، ترکیبی از سیب درختی سبز و مواد تازه می تواند بهترین گزینه باشد. با استفاده از سیب درختی سبز، می توانید غذایی با طعمی خوشبو و عطری نفس گیر بسازید، ترکیبی که به خصوص در فصل بهار و تابستان بسیار محبوب است.
ترکیب سیب درختی سبز و مواد تازه به عنوان یک دسر خوشمزه نیز معرفی شده است، شما می توانید با استفاده از سیب درختی سبز و ترکیب آن با مواد تازه مانند آناناس، کیوی و موز، یک دسر شیرین و پرمزه بسیار خوشمزه تولید کنید.
در نهایت، می توان به این نکته اشاره کرد که ترکیب سیب درختی سبز و مواد تازه یک روش عالی برای تقویت سطح انرژی بدن و افزایش تحمل فیزیکی است. با مصرف این ترکیب، می توانید احساسی از سیری و خستگی کمتری داشته باشید و در طی روز بیشترین نتیجه را از فعالیت های خود بگیرید.
راه اندازی تولید مربای سیب درختی سبز در خانه
راه اندازی تولید مربای سیب درختی سبز در خانه میتواند یکی از فعالیتهای خلاقانه و سودآور در هنگامی باشد که در خانه و یا تنها، بدون نیاز به ماشینآلات صنعتی، پروسه تهیه مربای سیب درختی سبز صورت گیرد. برای شروع این فعالیت، قبل از هر چیز، آمادهسازی مواد اولیه ضروری است. برای تهیه مربای سیب درختی سبز نیاز به سیب درختی سبز، قند، آب و آبلیمو است.
پس از آمادهسازی مواد اولیه، مراحل تهیه مربای سیب درختی سبز آغاز میشود. برای آنکه مربای سیب درختی سبز به بهترین نحو تهیه شود، سیب را باید با دقت شستشو داد. سپس سیبها را برش داده و هستهها را از آنها جدا کرده و پوست کنده را دور ریخته و سیبهایی که پوست ضخیم و چرب دارند را برای ساختن مربا بیشتر ترجیح دهید.
پس از تمیز کردن سیبها، باید آنها را در قابلمه قرار داده و به آنها آب، قند و آبلیمو اضافه کنید و آنها را در حرارت متوسط به مدت 40 تا 60 دقیقه آبپز کنید. همچنین میتوانید از آبگیر برای سریعتر آماده شدن مربا استفاده کنید. در پایان، مربای سیب درختی سبز را در محفظه ایمن توانید نگهداری کرده و به صورت رسمی در سبد خانواده و یا در بازار به فروش برسانید.
طرز تهیه مربای سیب درختی سبز به صورت ساده و راحت
مربای سیب درختی سبز یکی از محبوبترین مرباها در ایران است که با طعم و بوی خاص خودش، همگان را میفرحاند. به دلیل آسانی در تهیه، مربای سیب درختی سبز در تمام فصول سال میتواند در سفره ها حضور داشته باشد.
برای تهیه این مربا، سیبهای درختی سبز، پوست آنها و بذر از بین میرود و تنها گوشت سیب باقی میماند. سیب ها را با چاقو یا روباه خرد کرده و در ظرفهای مناسب نگهداری کنید. برای تهیه شیرینی از سیب، نسبت به سیبها، شکر را طوری انتخاب کنید که به معنی زیاد بودن شکر، سیبها در طعم دلخواه شما باشد.
پس از آماده کردن مواد لازم، ضمن پوست کندن سیب ها، قطعاتی ریز آنها را در یک قابلمه بریزید و به همراه شکر و یک لیوان آب در حرارت مناسب میزان متوسط، به مدت یک ساعت شیرینی سازی کنید تا کاملا شیرین شود.
نکته مهم در تهیه مربای سیب درختی سبز آن است که مقدار آب را به توصیه خود برای سیبها بریزید. برای به دست آوردن یک مربای مناسب، حرارت قبل از اینکه سبزی رنگ مربا به قرمز بگردد، باید تنظیم شده باشد و زمان دقیقی را در خنک شدن مربا توجه داشته باشید. پس از مراحل ذکر شده، مربای تهیه شده را به سطح صاف پر کنید و در ظرفهای مناسب نگهداری کنید تا در فصلهای بعدی هم بتوانید از آن لذت ببرید.
فرآیند تهیه مربای سیب درختی سبز برای مبتدیان
مربای سیب درختی سبز یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب است که تهیه آن برای مبتدیان نیز بسیار آسان است. برای شروع، نیاز به چند ماده اولیه اساسی دارید که شامل سیب درختی سبز، شکر، آب و لیمو ترش است.
ابتدا سیبها را با آبی که قبلا به آن در اختیار گرفتهاید شسته و بعد از پوست کردن آنها، میتوانید آنها را برش داده و در داخل قابلمه قرار دهید. پس از اضافه کردن شکر و آب، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با حرارت ملایم، مواد را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
پس از مدت زمان گفته شده، میتوانید به مواد اضافه کردن لیموترش را آغاز کنید. پنج دقیقه دیگر به مواد اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط کنید. حال، در صورتی که مایل به داشتن مربای خمیری هستید، میتوانید مواد را با یک همزن الکتریکی هم مخلوط کنید.
نکته مهم در تهیه مربای سیب درختی سبز، کنترل وقت پخت آن است. پس از پخت، حتما به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، قابلمه را روی حرارت کم نگه دارید تا مربا کاملا درست شود و به طعم مطلوب برسد. در پایان، میتوانید مربای خامهای خود را در بطری ذخیره کرده و از آن در مراسمهای خود استفاده کنید.
طرز تهیه مربای سیب درختی سبز با طعم و مزه منحصر به فرد
مربای سیب درختی سبز یکی از شیرینیهای محبوب و دلچسب است که در آشپزخانههای ایرانیها به عنوان طعمدهنده و نوشیدنی خنک به کار میرود. این مربا با طعم و مزه منحصر به فرد خودش سرشار از مخلوط عصاره سیب درختی سبز و شکر است. برای تهیه این مربا نیاز به چند مواد اساسی و مرغوب داریم که مهمترین آنها به شمار میرود:
ابتدا سیب درختی سبز را با دقت شسته و پوست آن را پوشانده، هسته آن را وسط کنید و به دو نیم تقسیم کنید. سپس نیمهای سیب را با وسایلی همچون رباتهای آشپزخانه یا ریشپز همراه با لیوان آب مخلوط کرده و تبدیل به پالپ کنید. سپس این پالپ را بر روی حرارت بگذارید تا بوی خود را بدهد. در مرحله بعد، در قابلمهای به همراه شکر ریز، آبلیمو و یک عدد نارگیل محکم شده، سیب درختی سبز را برای ده دقیقه در حرارت بالا بگذارید. حرارت را اوایل بالا کنید و بعد کم کم آن را کاهش دهید تا مربا درست شود. در این مرحله بهتر است به مربای سیب درختی سبز خود طعم دلخواه بدهید. به عنوان مثال، میتوانید از دوستداران عطر و طعم نعنا جهت تزیین مربا استفاده کنید. بعد از استفاده از نعنا، مربای سیب درختی سبز به آرامی در حرارت نقرهای مانده در قابلمهتان بگذارید تا کاملا سرد شود.
مربای سیب درختی سبز با طعم و مزه منحصر به فرد خود میتواند به سرعت برای تمامی علاقهمندان به شیرینیهای با طعم سیب، پوستهای شده، نمک و چیپس و غیره ترشیز شود. در کنار اینکه به یک هدیه خوب به دوستان و عشقمان تبدیل شود. این مربا را به صورت سرد سرو میدهیم و گاهی هم این شیرینی را با یکی از انواع کیک یا بیسکوییتها تقدیم میکنیم. برای طعمدهی بهینه و بهتر، مربای سیب درختی سبز بهتر است در یخچال نگه داری شود.