نحوه پخت ماکارونی زرد
ماکارونی زرد یکی از غذاهای شناخته شده و محبوب در بین کودکان و بزرگسالان است. نحوه پخت این غذا مهم است تا ماکارونی زرد از لحاظ طعم و کیفیت عالی سرو شود.
اولین مرحله در پخت ماکارونی زرد آماده کردن آب و ریختن ماکارونی در آن است. برای این کار بهتر است آب را در یک قابلمه بر روی شعله بلند روشن کنید و منتظر شدن تا آب به جوش آید. سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید، تا طعم ماکارونی بیشتر شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد، ماکارونی را به آن اضافه کنید. زمان پخت سفتی ماکارونی به میزان زمان مشخص شده روی بسته ماکارونی معادل است.
بعد از پخت ماکارونی، آن را به یک کاسه انتقال دهید و آب آن را به صورت کامل از بین ببرید. سپس دو قاشق غذاخوری کره را به تعداد مورد نیاز (حداقل ۲ قاشق غذاخوری برای هر ۲ پیمانه ماکارونی) در تابه یا کاسهای که میتوانید روی شعله قرار دهید، روشن کنید. بعد از آن، دو فنجان شیر سفید به آن اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کره ذوب شد و شیر به جوش آمد، سه قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید. میتوانید آرد را با یک قاشق به شکل غریق ها بریزید تا از بروز گلولههای آرد در سس جلوگیری کنید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه، مربع ها را با استفاده از قاشق همراه با شیر و کره مخلوط کنید.
حالا، با استفاده از جمع کردن ماکارونیهای پخته شده همراه با سس زرد، میتوانید یک غذای خوشمزه و کامل بسازید. بهتر است قبل از سرو ماکارونی زرد، آن را در پختمان ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا درجه دما طوری تنظیم شود که پاره پاره و خوشمزه شود.
با اجرای صحیح مراحل پخت ماکارونی زرد، شما میتوانید یک وعده غذایی کامل و لذیذ را برای خانواده خود آماده کنید.
مراحل تهیه سس ماکارونی زرد
تهیه سس ماکارونی زرد جزء از غذاهایی است که توانایی تهیه آن برای هر شخصی پایین نیست. اما اگر به دقت مراحل را دنبال کنید، خواهید دید که چقدر ساده و کارآمد است. در این مطلب تلاش کردیم تا چند مرحله ایجاد کنیم، که شما میتوانید بدون هیچگونه مشکلی، سس ماکارونی خود را تهیه کنید.
قبل از شروع به آموزش مراحل، باید بدانیم که چه موادی برای تهیه سس ماکارونی زرد لازم است. موادی مثل کره، آرد، شیر، پنیر پارمزان و نمک هستند. اما بگذریم به مراحل:
- در ابتدا شما باید ۲ قاشق کره را در یک قابلمه جوش دهید، سریع باشید که کره ذوب شود.
- سپس ۲ قاشق آرد را با کره ترکیب کنید و به مدت یک دقیقه همراه با کره بپزید تا ظاهری طلایی باقی بماند.
- در این هنگام شما میتوانید شیر را به آرد و کره اضافه کنید. قبل از اضافه کردن، دقیقهای صبر کنید تا ترکیب آرد، کره و شیر به کمی انتظار برسد.
- سپس شما باید مخلوط را برای چند دقیقه با یکدیگر همزنی کنید. سعی کنید هنگام همزنی سس، پفآوردن را هم زیاد کنید، این کار باعث میشود که سس رقیق شود.
- برای تکمیل سس ماکارونی شما باید ۱/۲ فنجان نمک را به آن اضافه کنید، و سپس عصاره پنیر پارمزان را به شیر اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا چسبندگی مناسبی برای سس شکل گیرد.
- نهایتا تهیه سس ماکارونی زرد به پایان میرسد، و سس به آرامی بر روی ماکارونیهای آماده ریخته شود تا لذت خوبی از غذای خود باشید.
به این آسانی شما میتوانید یک سس خوشمزه و لذیذ برای ماکارونی خود تهیه کنید. اگر به دقت مراحل را دنبال کنید، مطمئنا خودتان هم میتوانید تجربیاتی جالب خود از این غذای خوشمزه را داشته باشید!
مواد لازم برای تهیه ماکارونی زرد
تهیه ماکارونی زرد یک غذای ساده و محبوب است که با استفاده از مواد اساسی و آسان قابلیت پذیرش را دارد. در ادامه مواد لازم برای تهیه ماکارونی زرد آورده شده است.
مواد لازم: ماکارونی زرد، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، روغن، تخم مرغ، آرد، شیر، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه و آب.
ابتدا باید ماکارونی را طبق دستورالعمل بپزید و آن را در حالت سرد قرار دهید. در میانه همزمان با پخت ماکارونی، گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز و سیر تفت دهید. بهتر است از گوشت چرخ کرده سردونشده استفاده کنید.
پس از تفت دادن گوشت، تخم مرغ را با شیر، آرد و پنیر پیتزا به هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را با گوشت تفت داده شده قاطی کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. این کار باعث می شود تا خوراکی شما یکدست و متمایل به سفتی باشد.
در این مرحله به اب ماکارونی بیافزایید و به مدت حدود 10 دقیقه روی حرارت کم آن را تفت دهید. در صورت نیاز می توانید در این مرحله نمک و فلفل سیاه به طعم خود اضافه کنید.
در نهایت، ماکارونی را از روی آتش بردارید و آماده سرو شدن در میان کاربران خود باشید. تهیه ماکارونی زرد با اجزای ساده و ارزان قیمت، یک غذای سالم و مغذی برای هر خانواده است.
طرز تهیه ماکارونی زرد با گوشت
ماکارونی زرد با گوشت یک غذای سنتی و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای شروع، باید ابتدا مواد لازم برای تهیه آن را آماده کنید. این مواد شامل 500 گرم ماکارونی زرد، 250 گرم گوشت چرخ کرده، یک عدد پیاز، سه حبه سیر، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و یک عدد قارچ است.
ابتدا ماکارونی زرد را در آب نمکی جوشانده و بعد از آبکش کردن، آن را در کنار گذاشته و در یک قابلمه دیگر، روغن زیتون را روی حرارت بالا قرار دهید. سپس پیاز و سیر را خلال کرده و به روغن اضافه کنید تا سبک شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به مواد روغنی اضافه کنید تا کاملاً پخت شود و رنگ به خود بگیرد.
بعد از پخت گوشت، قارچها را با پهن کردن وسط آنها درون قابلمه بگذارید و بگذارید تا نیم ساعت متوقف شود. سپس ماکارونی زرد را به مواد روغنی اضافه کرده و با گوشت و قارچها مخلوط کنید و برای چند دقیقه بگذارید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
نهایتاً باید غذا را با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواهتان برسانید. این غذا که بسیار ساده و سریع تهیه میشود، معمولاً با سبزیجات خورده میشود و میتوانید در جمع دوستان و خانواده لذت ببرید.
راهنمای تهیه ماکارونی زرد با مرغ
برای تهیه ماکارونی زرد با مرغ ابتدا ماکارونی را در آب نمکی جوشانده و آبکش کرده و در کنار گذاشته و در یک قابلمه، مرغ را با کمی روغن تفت میدهیم و پیاز را همراه با آن تفت میدهیم تا رنگ آن به طلایی برسد.
سپس، فلفل دلمهای و آرد را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی از روی حرارت برداریم و شیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم تا یک سس خمیری به دست آوریم.
منظور از سس خمیری در اینجا آن است که سس ماکارونی را به طور خمیری درست کردهایم که به دلیل استفاده از آرد، فلفل دلمهای و شیر روان بوده و بدون گرفتگی سریعا پخته می شود.
حال ماکارونیها را به این سس اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه یا زمان لازم برای اینکه ماکارونیها داغ شوند، آن را از روی حرارت بردارید.
برای سرو کردن، می توانید ماکارونی را در ظرف مناسب قرار داده و آن را با پنیر پارمزان رندهشده یا پودر پنیر تزیین کنید. ماکارونی زرد با مرغ یکی از وعدههای خوشمزه و مغذی است که همه از آن لذت میبرند.
طرز تهیه ماکارونی زرد با ماهی
برای تهیه ماکارونی زرد با ماهی نیاز به گرفتن مقداری ماکارونی، ماهی تن، پیاز، سیر، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زعفران، آب و دوغابسه است.
ابتدا ماکارونی را در آب جوش با نمک و روغن زیتون پخته و به صورت ریز ترد کنید. سپس نیمی از پیاز و دو سر سیر را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید. سپس ماهی تن را نیز به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.
سپس دوغابسه و آب را به حد نصف گرفته و به حالتی که ماکارونی داخل آن دمیده میشود، در حالی که در حرارت کم بپزید. پس از آن، فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه در حرارت کم پخته شوند.
ریز ترد شده ماکارونی را با ماهی ترشیجاتی که در حالت پخته قرار دارد ترکیب کنید. در پایان با پیاز و سیر خرد شده روی آن ریخته شود. با یک دستگاه پخت مخصوص، در حرارت متوسط به مدت 5 تا 10 دقیقه پخته شود. حال ماکارونی زرد با ماهی آماده سرو کردن میباشد.
