طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس قارچ
ماکارونی یک غذای اصیل و محبوب در سراسر جهان است که به سادگی میتوان از آن استفاده کرد و غذاهای خوشمزهای را با آن تهیه کرد. در این مطلب، با تهیه ماکارونی بدون گوشت، با سس قارچ آشنا میشویم که بسیار سریع و ساده تهیه میشود.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید ماکارونی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب جوش حرارت داده و پس از آبکشی، آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید. سپس سس قارچ را تهیه کنید. برای تهیه سس قارچ، با استفاده از کمی روغن، پیاز را تفت دهید تا سبک شود و سپس قارچها را به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه سرخ شدن قارچ، 1 قاشق آرد را به آن اضافه کرده و بعد از ريختن 1 پيمانه شير، به صورت مداوم هم بزنید تا سس روان شود.
سپس سس را به ماکارونی اضافه کنید و هم زده و با نمک و فلفل به طعم موردعلاقه خودتان برسید. بهتر است در هنگام سرو کردن ماکارونی، روی آن پنیر پارمزان رنده شده را بپاشید. اگر میخواهید ظاهر مزهبخشی را که پنیر رنده شده روی ماکارونی به آن میبخشد، داشته باشید، ولی اگر برای دلایلی از مصرف پنیر خودداری میکنید، میتوانید این قسمت را حذف کنید.
در نتیجه، با استفاده از این ترکیب ساده، میتوانید یک غذای خوشمزه و سریعی برای خانواده خود درست کنید، بدون استفاده از گوشت و فقط با سس قارچ و ماکارونی سفت و لذیذ.
طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس پنیر
تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس پنیر، یکی از غذاهای خوشمزه و سریع الاجرایی است که علاوه بر آسان بودن تهیه آن، علاقمندان به این غذا معمولاً از همهسنین ها هستند. برای تهیه این غذا، باید از ماکارونیهای ضخیم و خمیری و همچنین سس پنیر استفاده کنید.
روش تهیه این غذا بسیار ساده است. در ابتدا، ماکارونیهای را به صورت پخته و نرم در آورید و آب آن را به خوبی کنید. در مرحله بعد، یک قاشق مایع چربی را در تابه تازه گرم کنید تا داغ شود. سپس ماکارونی های پخته شده را به تابه بریزید و به صورت ملایم با چربی مخلوط کنید تا از هم پاشیدگی را از بین ببرد.
در مرحله بعد، سس پنیر را آماده کنید. برای این کار، یک پیمانه شیر را به همراه نصف پیمانه پنیر ترد و یک قاشق غذاخوری کره کوچک در تابه تازه و داغ کنید. سپس به مواد گرم ریخته شده، یک قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا به صورت یک سس لج دهنده درآید.
نهایتاً، ماکارونیها را در بشقاب سرو کنید و سس پنیر را روی آن بریزید و به صورت تهیه شده سرو کنید. میتوانید به عنوان تزیین انار ترش را هم در بالای غذا بریزید. گارنیشین شدن با شب شدن پنجرههای شهر و جایی کردن خود در پشت یک میز در سکوت شب، در کنار سرو این غذا حسی خاص و دل انگیز را برایتان به ارمغان خواهد آورد.
طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس گوجه فرنگی
برای تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس گوجه فرنگی، ابتدا بهتر است پاستای ماکارونی را در آب نمکی جوش داده و آن را برای 7 تا 10 دقیقه بپزید. سپس با مصفی از آب بردارید و آب را تخت کنید.
برای سس گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه داغ کنید. بعد از اینکه روغن گرم شد، 2 حبه سیر را خرد کرده و به روغن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی سیر پخش شود. سپس 4 تا 5 عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و به قابلمه اضافه کنید. آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا گوجه فرنگی نرم شود. سپس 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز فله را اضافه کنید. اگر دوست دارید سس شیرین تر باشد، 1 قاشق چایخوری شکر را هم به آن اضافه کنید.
در ادامه، میتوانید ماکارونی را به سس اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. پیشنهاد میشود بهتر است نوشیدنی خنک به همراه غذا سرو کنید. اگر دوست دارید، میتوانید پارمزان خرد شده روی سر ماکارونی خود افزوده و لذت ببرید. نسبت به دمای سس و مدت زمان پخت ماکارونی بسیار حساس نباشید و بهتر است در دمای متوسط سس را بپزید تا بوی ناراحت کننده ای از سیر در غذای شما نشان ندهد.
طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سبزیجات تفت داده شده
طرز تهیه ماکارونی با سبزیجات تفت داده شده یکی از روشهای سالم و خوشمزه جهت تهیه غذایی سریع، ساده و مغذی است. بیشتر مردم مواد غذایی حاوی گوشت را مصرف می کنند، اما این غذای گیاهی و بدون گوشت نیز باعث شده است تا مردم به تنوع غذایی بیشتری دست یابند.
برای تهیه این غذا، میبایست ماکارونی را در حالت شفته فرو کرده و آن را پخت کنید. در عین حال، مقداری روغن را در تابه یا قابلمه داغ نموده و پیاز، فلفل دلمه ای، گوجهفرنگی خرد شده و سایر سبزیجات را ریز کرده و به همراه چند قاشق ترشی سبزیجات تفت میدهیم. سپس با اضافه کردن ماکارونی به حالت تفت داده شده، آن را با هم مخلوط کرده و به خوبی قاطی نموده و طعمی شیرین، تند و شور برای آن ایجاد می شود.
این روش تهیه ماکارونی با سبزیجات تفت داده شده، به روش های رژیمی و سالم برای سرپرست خانواده ها، همراه با ارزش غذایی بالا و مزه ای عالی که هماهنگی خوبی با ماکارونی دارد، اهمیت بیشتری دارد. در این روش در طبخ غذا از روغن کمتری استفاده میشود، به همین دلیل، باعث بهبود سلامت بدن میشود.
طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس آلفردو
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و شیرین در جهان است که از آن در بسیاری از رستورانها و خانههای خانوادگی استفاده میشود. این غذا شامل ماکارونیهای سفید و پهن است که با سسهای مختلف سرو میشود. معمولاً این غذا با گوشت قرمز یا مرغ تهیه میشود، اما برای آنانی که گوشت نمیخورند، نسخهی بدون گوشت آن هم وجود دارد.
برای طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس آلفردو اولین قدم آمادهسازی ماکارونی است. برای این منظور ماکارونی را در آب نمکی بجوشانید تا پخته شود، سپس آن را از آب بیرون آورده و در صورت نیاز آبکشی کنید.
حال با یک قابلمه دیگر، سس آلفردو را تهیه کنید. برای این کار، یک قاشق کره را در داخل قابلمه ذوب کرده و به آن، دو قاشق آرد اضافه کنید وآرد را تا زمانی که بوی ناراحتکنندهی آن رفع شود، روی حرارت بگذارید.
سپس در صورت خواست طعم پنیر را به سس اضافه کنید و پنیر را به آن اضافه کنید. هنگامی که سس آماده شد، ماکارونی را در آن قاط کنید و آن را هم بخوبی مخلوط کنید تا سس بهطور یکنواخت درون ماکارونی باشد.
حالا میتوانید ماکارونی بدون گوشت با سس آلفردو را سرو کنید. برای تزیین آن میتوانید از روشهای مختلف استفاده کنید؛ مانند پاشیدن فلفل سیاه یا پودر آن داخل آن یا استفاده از گیاهان خشک شدهی خوراکی. این غذا با سبزیجات تازه، پنیر پارمزان، یا کاهو و هویج طرحدار تزیین میشود، که طعم این غذا را تقویت میکند.
طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس ژامبون
تهیه ماکارونی بدون گوشت با سس ژامبون یکی از روشهای سریع و ساده در آشپزی است. در این روش، برای تهیه سس از ژامبون استفاده میشود که طعم و عطر خاصی را به ماکارونی میبخشد. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: ماکارونی، کره، پیاز، شیر، سس ژامبون و ادویههای مختلف.
ابتدا مقداری از ماکارونی را در آب جوش پخته و سپس آن را روان کنید. در یک قابلمه، کره را روی حرارت قرار دهید و پیاز را تا رنگ طلایی بگذارید. سپس، سس ژامبون، شیر، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک را به ترتیب به آن اضافه کنید و همزدن کنید. پس از چند دقیقه همزدن، ماکارونی را به قابلمه اضافه و دوباره همزدن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
اگر مایل بودید، میتوانید از پودر پنیر پارمزان آماده شده نیز استفاده کنید. در این صورت، پارمزان را پیش از اضافه کردن ماکارونی به سس، به آن اضافه کنید. طعم و عطر خاص ژامبون با پارمزان همترکیب خوبی دارد و غذای شما را بهتر میکند. در نهایت، ماکارونی بدون گوشت با سس ژامبون را روی ظرف سرو کنید و اگر خواستید، با خیساندن ادویههای تازه و خرد شده روی غذا به ارغام طعم و رنگ آن افزودن کنید.