طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ ساده
طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ یکی از انواع غذاهای سالم و خوشمزه است که بسیار ساده و راحت تهیه میشود. برای تهیه این غذا ابتدا بهتر است که ماکارونی را در آب جوش حدود ده دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. در همین حین، میتوانید با یک قاشق سویا را به صورت جداگانه در حد نرمی مطلوبی که دوست دارید، پخت کنید.
در یک ماهیتابه با روغن زیتون، پیاز را به صورت خرد شده روی حرارت قرار دهید و آن را تفت دهید تا سبک شود، سپس به آن گوشت قارچ اضافه کنید و همزمان با آن به دستور موجود در بسته سویا، سویای پخته شده را به آن اضافه کنید. تمام مواد را به صورت خوبی باهم مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید.
حالا کافی است که ماکارونیها را به سس قارچ و سویا اضافه کنید و همزمان با آن همه مواد تفت داده شده را به خوبی مخلوط کنید. سپس به آن نمک، فلفل و یک قاشق رب گوجهفرنگی (اختیاری) اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در نهایت، میتوانید از روی حرارت بردارید و غذای خود را برای سرو کردن آماده کنید.
در کل، تهیه ماکارونی با سویا و قارچ ساده بسیار سریع و آسان است و میتوانید در کمتر از نیم ساعت آن را درست کنید. همچنین، این غذا از دیدگاه سلامتی حاوی مواد مغذی مفیدی است که برای سلامت بدن شما بسیار حائز اهمیت میباشند.
مرحله به مرحله آموزش تهیه ماکارونی با سویا و قارچ
آموزش تهیه ماکارونی با سویا و قارچ یکی از غذاهایی است که با استفاده از اینگردینت های اصلی، سالم و خوشمزه تهیه می شود. در این مرحله به مرحله به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید این غذا را با طعم و لذت برای خانواده خود تهیه کنید.
1- قارچ ها را با دستمال کاغذی پاک کرده و سپس آن ها را به صورت نازک پاره پاره کنید. سپس سویا را شسته و خشک کنید و همراه با قارچ ها در تابه به مدت چند دقیقه بپزید تا سبک شوند.
2- در همین حین، ماکارونی را در آب جوش برای حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید و بعد از مدت زمان باقیمانده، آن را از روی حرارت برداشته و آب آن را ریخته و سپس آن را با آب سرد شسته و خشک کنید.
3- سپس پیاز را رنده کنید و در تابه به همراه روغن گرم کنید تا پیاز نرم شود. سپس آن را با قارچ و سویا ترکیب کرده و با زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواهتان بپزید.
4- در آخر این مرحله، ماکارونی را به تابه اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید تا به طور کامل مخلوط شود. قبل از سرو، این غذا را با پارمزان تزیین کنید و تمام آن را با نان تست خوری یا نان فرانسوی سرو کنید.
با این مرحله به مرحله ساده، ماکارونی با سویا و قارچ آماده به مصرف است. این غذا را می توانید به عنوان یک میان وعده یا غذای اصلی همراه با سالاد سبز و نان تست خوری سرو کنید. این غذا از پروتئین و مواد مغذی حیاتی برخوردار است که به سلامتی بدن شما کمک می کند.
آشنایی با مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا و قارچ
برای تهیه ماکارونی با سویا و قارچ، به علاوه نیاز به تعدادی مواد دیگر نیز است. در ادامه برخی از این مواد را بررسی میکنیم:
- ماکارونی: برای تهیه ماکارونی، نیاز به آب جوش و نمک معمولی است. بهتر است ماکارونی را به مدت حدود 10-12 دقیقه در آب جوش شده و سپس آب آن را ریخته و با آب سرد بشویید.
- سویا: برای تهیه سویا نیاز به دانه سویا قرمز است. بهتر است قبل از شروع به پختن، دانههای سویا را چند ساعت داخل آب خیسانده و سپس آب آن را ریخته و مواد را شروع به پختن بکنید. در نهایت، سویای پخته شده را با آبکش استراحت داده و از دوغاب آن جدا سازی کنید.
- قارچ: برای تهیه قارچ، نیاز به قارچ خام و مخلوط سبزیجات ترد است. در ابتدا قارچها را کوچک کرده و سپس آنها را در ماهیتابه به همراه چند قاشق روغن نارگیل چرب کنید. بعد از این که قارچها نسبتاً پخته شدند، سبزیجات ترد را به آنها اضافه کنید و آن را همراه با قارچها به مدت چند دقیقه بیشتر پخته شود.
- سس تندچی: سس تندچی یا هات سوس دارای طعم تند و گرم است و به خوبی با ماکارونی، قارچ و سویا ست میشود. برای تهیه سس تندچی میتوانید از سس چیلی، تومیس، شیرینی سیب و دیگر مواد استفاده کنید.گوجه فرنگی و پیاز را همراه با سس تندچی بکوبید و به آن پیاز خلال شده را اضافه کنید و در نهایت آن را به ماکارونی و قارچ، سویا اضافه کنید.
- پارمزان: برای ختم کردن دسر می توانید پارمزان را به آن اضافه کنید. لازم به ذکر است که پارمزان باید قبل از استفاده روی طبق ماکارونی به قطعات کوچک خرد شود.
در نهایت میتوانید ماکارونی با سویا و قارچ خود را با نوشیدنی خنک همراهی کنید و لذت ببرید.
راههای بهینه برای آبپز کردن ماکارونی با سویا و قارچ
بهتر است برای آبپز کردن ماکارونی با سویا و قارچ از ظرف بزرگ و عمیقی استفاده کنید. برای هر شخص باید حداقل ۲۰۰ گرم ماکارونی را در نظر گرفته و آبی را در داخل ظرف بریزید. سپس با حرارت بالا، آب را به جوش آورده و ماکارونی را در آن میریزید. باید به ماکارونی توجه کرد که به خوبی بپزد ولی نیز نشود.
در همین راستا، قارچها را با چند قطره روغن گرم کنید و در پارهای از کره نرمکرده سویا ریخته و به صورت کاملاً مخلوط شده به آن اضافه کنید. همچنین میتوان با استفاده از سس سویا، قرار دادن قارچها و سرخ کردن آنها به نحوی که طعم و مزهای بیشتر از خودشان بیرون آیند، آماده کردن این پیشنهاد لذیذ را سهلتر کند.
در زمان آبپز کردن ماکارونی، به دلخواه میتوانید فلفل، نمک و ادویههای دیگر را برای حالت دهی به آن اضافه کنید. بهتر است بهجای آب خالص، آب شور نیز برای پختن ماکارونی بهکار رود، تا مزه آن بیشتر شود. همچنین در انتها، نیز بهتر است که ماکارونی را خامه نرم با شیر رقیقشده و سرخ کرده قارچ و سویا را یک جا با هم مخلوط کنید و به صورت پودره که ترش، شیرین و فرار از جمله مزههای مختلف را داشته باشد، روی ماکارونی خود اسپری کنید.
نکات مهمی که در هنگام تهیه ماکارونی با سویا و قارچ باید رعایت کنید
برای تهیه ماکارونی با سویا و قارچ نیاز به موادی مانند ماکارونی، سویا، قارچ، پیاز، روغن زیتون، آب، نمک، فلفل سیاه و نوشیدنی دارید. در این کاربرد از سویا به عنوان جایگزین مناسب برای گوشت و قرار دادن آن در دستور پخت، استفاده میشود.
برای تهیه ماکارونی با سویا و قارچ، ابتدا ماکارونی را برای 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نیمپخت شود. سپس آن را به صورت خودتفکیکی در آب جوش برای حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
همچنین برای تهیه این دستور خوراکی، قارچها و پیاز را پوستکند و به صورت ریزخرد کنید. در یک قابلمه روغن را گرم کرده و پیاز را تفت دهید. پس از اینکه پیاز نرم شد، قارچها را به آن بیفزایید و آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید.
سپس به این خلالات سویا برای کامل کردن اجزای آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه ادامه دهید. داخل قابلمه کمی نمک و فلفل دودی بریزید و به آرامی برای چند دقیقه هم بزنید.
سرانجام، ماکارونی را با آب آن گذاشته و روی آن روغن زیتون ریخته و به مدت چند دقیقه جمع کنید. سپس مخلوط سویا و قارچ را به آن اضافه کنید و همگی را برای چند دقیقه تفت دهید. در نهایت، ماکارونی با سویا و قارچ را با سبزیجات خام و نوشیدنی خود سرو کنید.
طریقه سرو و تزیین ماکارونی با سویا و قارچ
برای سرو و تزیین ماکارونی با سویا و قارچ، ابتدا ماکارونی را در آب غلیظ نمکی و به مدت 10 تا 12 دقیقه آرام بپزید تا نرم شود. سپس آب ماکارونی را با دستههای ظریف ماکارونی ترکیب کنید و در کنار آن مقدار کافی سس که از قبل تهیه شده است را بریزید. برای تهیه سس می توان از روش های مختلفی استفاده کرد، مانند سس سویا و سس قارچ.
برای تهیه سس سویا، شروع به خرد کردن یک پیاز و چند حبه سیر می کنید و آنها را در چند قطره روغن تفت می دهید. سپس مقداری نمک، فلفل، سس سویا، استخوان چرخکرده و یک استکان آب به آن اضافه کرده و در حرارت ملایم می گذارید تا سس شروع به غلیظ شدن کند. هنگامی که سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیدارید.
بعد از پخت ماکارونی، می توان مایههای مختلفی را به آن اضافه کرد. مثلاً می توانید سویا و قارچ را تفت داده و به ماکارونی اضافه کنید. برای تهیه نخود سبز فرنگی طریقه مشابهی را دنبال میکنید. ابتدا نخود سبز را خرد میکنید و سپس در چند قطره روغن تفت میدهید. سپس مقداری نمک، فلفل، سیر و آبلیمو را به آن اضافه کرده و به مدت کمی بیشتری میگذارید تا نخود سبز برشته شود.
ظرافت و زیبایی تزیین ماکارونی نیز در انتخاب مواد دیگری که با آن ترکیب میشوند، وجود دارد. میتوان با استفاده از موادی مانند نمک، فلفل سیاه، گیاهان خشک شده، نمد و ... ماکارونی کوچک را دکوره کرد. همچنین میتوان از موادی مانند رب گوجه فرنگی، پنیر پارمزان و بخشهای دیگر از سبزیجات نیز استفاده کرد.