طرز تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین

برای تهیه مارمالاد گیلاس بدون استفاده از ژلاتین، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. به عنوان مثال، برای تهیه مارمالاد گیلاس، شما به گیلاس‌های تازه، شکر، آب لیموترش، و کمی نمک نیاز دارید.

ابتدا گیلاس‌های تازه را شسته و سر خورده آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را بر روی حرارت قرار دهید تا آبشان جدا شود. سپس تفت دهید و به آن‌ها شکر اضافه کنید. کمی روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.

سپس آب لیموترش و کمی نمک را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مارمالاد به شکل درستی کاملا پخته شود. در انتها، مارمالاد را به شیشه‌های مناسب منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. این نوع مارمالاد، همچنین می‌توان با انواع میوه‌های دیگری مانند توت، کیوی و ... تهیه کرد.

همچنین ممکن است برخی افراد بخواهند مارمالاد گیلاس را با استفاده از روش‌های دیگری تهیه کنند که شامل استفاده از ژلاتین نیست. به عنوان مثال، برخی از افراد از استفاده از سیستم بخار که باعث حفظ طعم میوه و حجم مارمالاد می‌شود، استفاده می‌کنند. همچنین، برخی افراد از استفاده از گلتری‌ن، یک چسب طبیعی حاصل از گوارا قرمز استفاده می‌کنند که به عنوان جایگزین ژلاتین مطرح شده است.

مهم‌ترین فاکتور در تهیه این مارمالاد، استفاده از مواد تازه و عالی‌الخلقی است. بنابراین، اگر می‌خواهید مارمالادی خوشمزه و صحیح تهیه کنید، باید مواد خود را از فروشگاه‌های معتبر و به روز خریداری کنید.



1. روش تهیه مارمالاد گیلاس بدون استفاده از ژلاتین

تهیه مارمالاد گیلاس یکی از حسابی شیرین و محبوب ترین روش های تهیه محصولات خانگی است که با انواع مختلف میوه های فصلی تهیه می شود. البته برای تهیه مارمالاد، اغلب افراد از ژلاتین استفاده می کنند تا به مارمالاد پایداری و بافت خوبی بدهد. اما اگر به خاطر اینکه مصرف ژلاتین برای برخی از افراد مضر است، نمی توانید از آن استفاده کنید، فرصتی برای تجربه تهیه مارمالاد بدون استفاده از ژلاتین هست.

برای تهیه مارمالاد گیلاس بدون استفاده از ژلاتین ابتدا باید گیلاس ها را شستشو کرده و سپس با یک کارد سخت، مغز و دانه های گیلاس را جدا کنید. گیلاس ها را با آب بپزید تا بعضی از آن ها آب بدهند و آب گیلاس را جدا کنید.

سپس گیلاس ها را با شکر به نسبت 1 به 1 در قابلمه به صورتی که شکر با میوه ها ترکیب شده، بگذارید. بعد از حدود یک ساعت، می توانید شعله را روی حرارت پایین تر قرار دهید تا گیلاس ها بدون سوختن، در مدت 20 دقیقه باقی بمانند و شکر کاملا حل شود. بعد از آن، آب لیمو ترش را به مارمالاد اضافه کنید.

در نهایت، مارمالاد را با اختلاط مکرر به مدت 15 دقیقه به صورت مداوم، و با توجه به ترجیحات شما ممکن است برای گیر بودن مارمالاد به مدت وقت بیشتری بپزید. سپس در ظرف های پاک و محکم تولید شده ریخته و آن را بر روی یخچال به مدت حداقل یک روز قرار دهید تا بافت خوبی به‌خود بگیرد. با این روش می توانید مارمالاد گیلاس خانگی، طعمی شیرین و تلخ و بدون استفاده از ژلاتین تهیه کنید.



2. طرز تهیه مارمالاد گیلاس با استفاده از عصاره سبزیجات به جای ژلاتین

برای تهیه مارمالاد گیلاس با استفاده از عصاره سبزیجات قدم به قدم باید عمل کنیم. در ابتدا باید گیلاس‌ها را شسته و ساقه‌های آن‌ها را برداریم. سپس گیلاس‌ها را در قابلمه‌ای قرار داده و به مدت 10 دقیقه با آتش ملایم بپزیم تا آب گیلاس‌ها جدا شود و آن‌ها کاملا نرم شوند.

پس از آن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و عصاره سبزیجات مورد نظر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنیم. می‌توانید از عصاره طمیمی استفاده کنید که در بازار به راحتی قابل تهیه است.

سپس قابلمه را به مدت 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم روی گاز قرار داده و به آرامی آن را رقیق کنیم تا تهیه مارمالاد گیلاس با عصاره سبزیجات به‌طور کامل پایان یابد.

در نهایت، مارمالاد را در شیشه‌های پیش‌آماده یا بر سطح کیک و توستر سرو کنیم و لذت بردن از طعم منحصر به فرد مارمالاد گیلاس با عصاره سبزیجات را تجربه کنیم.

ضمناً می‌توان با جایگزینی سبزیجات دیگر به جای عصاره گیاهی، در تهیه مارمالاد گیلاس از این روش استفاده کرد.



3. مواد لازم برای تهیه مارمالاد گیلاس بدون استفاده از ژلاتین

برای تهیه مارمالاد گیلاس بدون استفاده از ژلاتین، نیاز است به مواد ساده و طبیعی همراه با تکنیک‌های خاص. اولین و مهمترین ماده مورد نیاز برای تهیه مارمالاد گیلاس، خود گیلاس است. مابقی مواد نیز شامل شکر، آب لیمو، زردچوبه و آب است.

برای تهیه این مارمالاد، ابتدا گیلاس ها را بشورید و سپس آن‌ها را در قابلمه قرار دهید. سپس به آن‌ها آب و شکر اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید. هدف این مرحله، پختن گیلاس تا از آن‌ها شیرینی خارج شود و شیره ترشی از آن‌ها به دست آید.

بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه، شیره را از گیلاس جدا کرده و سپس آن را به قابلمه برگردانید. برای افزایش رنگ دهی می‌توانید به آن زردچوبه اضافه کنید. سپس آب لیمو را به محلول اضافه کرده و با محکم کردن درب قابلمه، آن را برای پخت بر روی شعله ملایم قرار دهید.

به مرور زمان، مارمالاد شیرین می‌شود و پیوسته باید آن را همراه با تخمیر کنید. پس از گذشت 35 تا 40 دقیقه، مارمالاد شما آماده است. برای آماده سازی برای نگهداری در بشکه‌های ذخیره غذا، قابلمه را از شعله برداشته و به داخل ظرف معدنی یا شیشه‌ای بریزید. این کار باعث خنک شدن مارمالاد می‌شود و همچنین از خطر نشت شدن آن جلوگیری می‌کند.



4. نکات مهمی که باید در تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین رعایت شود

تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین یکی از خطرناک‌ترین و مرموزترین فرایندهای پخت در خانه است. برای رسیدن به یک مارمالاد گیلاس با کیفیت عالی، باید به نکاتی خاص توجه کرد. در ادامه به برخی از این نکات پرداخته خواهیم شد:

1. وزن دقیق مواد: برای تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین، لازم است که به دقت وزن مواد را اندازه گیری کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام مواد به درستی و به وزن صحیح به مخلوط اضافه شده‌اند.

2. رعایت زمان پخت: برای رسیدن به مارمالاد گیلاس با بافت مناسب، باید زمان پخت را رعایت کرد. بعضی از افراد ممکن است فکر کنند که پخت بیش از حد مارمالاد می‌تواند منجر به بافت مناسبتر آن شود، اما این اصلا درست نیست. در واقع، پخت بیش از حد باعث می‌شود که مارمالاد خشک شود و بصورت عجیب و غریبی به هم چسبیده باشد.

3. استفاده از قیف: برای رسیدن به مارمالاد با بافت مناسب، می‌توان از قیف استفاده کرد. این روش بسته به دمای اتاق و موادی که در مخلوط با استفاده می‌شود، متفاوت است. برای استفاده از قیف، فقط کافی است که مارمالاد را در یک قیف قرار دهید و آن را درون آب جوش برای چند دقیقه قرار دهید.

4. سرد کردن مخلوط: برای رسیدن به مارمالادی با بافت مناسب، باید حتماً وقت کافی را برای سرد کردن مخلوط در نظر گرفت. باید صبر کرد تا مارمالاد در درجه حرارت مناسب قابل حمل شود و سپس آن را به قوطی‌ها بریزید.

در کل، تهیه مارمالاد گیلاس بدون ژلاتین یکی از چالش‌های پخت در خانه است. این مراحل آسان به نظر می‌آید، اما اگر آن‌ها را با دقت پیگیری کنید، مارمالادی خوشمزه و با کیفیت خواهید داشت.



5. روش درست کردن مارمالاد گیلاس در قابلمه تفلون

روش درست کردن مارمالاد گیلاس در قابلمه تفلون یک راه ساده و کارآمد برای تهیه این شیرینی است. اولین قدم برای تهیه مارمالاد گیلاس، شستن گیلاس‌ها است. بهتر است گیلاس‌ها را با آب سرد بشویید و سپس آن‌ها را در پارچه‌ای نازک بپیچید و نگهدارید تا از آب بیرون آیند.

سپس گیلاس‌ها را با یک قاشق باز یا چاقوی تیز خرد کنید و درون قابلمه تفلون بریزید. بعد از اینکه گیلاس‌ها در قابلمه قرار گرفت، می‌توانید برای تضمین قوام مارمالاد، زغال داغ را زیر قابلمه بگذارید که به این صورت قابلمه را به حرارت مستقیم و روی حوله قرار دهید تا گیلاس‌ها در حال آشپزی قرار گیرند.

سپس شما بهتر است از یک بهاره برای ایجاد پروم‌های گیلاس استفاده کنید. بهاره را درون پارچه دسته‌ای قرار دهید و در حالی که پارچه را بسته می‌کنید، آن را در گیلاس‌های درون قابلمه قرار دهید و بگذارید تا به عنوان عنصری از مارمالاد استفاده شود.

بعد از اینکه آن را به مدت 10 دقیقه آشپزی کردید، شما می‌توانید شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر بگذارید تا شکر بطور کامل حل شود. سپس مخلوط را به مدت 10 دقیقه بیشتر آشپزی کنید تا مرغوبیت شیرینی افزایش یابد. در این مرحله، شما می‌توانید ادویه‌های شیرین مانند زعفران و هل را به مخلوط اضافه کنید.

هنگامی که مرغوبیت میل شما به شیرینی دست یافت، مارمالاد را درون بطری‌های مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای سرو و نوازش می‌توانید مارمالاد گیلاس را بر روی تست و کلوچه شکوفه ای سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.



6. روش ساخت مارمالاد گیلاس با شکر کمتر

روش ساخت مارمالاد گیلاس با شکر کمتر یکی از روش‌های سالم و کم کالری برای ساخت مارمالاد است. این روش روی دستور پخت مارمالاد سنتی مبتنی بر شیرین‌کننده شکر، تغییراتی ایجاد می‌کند. در این روش، از محصولات طبیعی نظیر عصاره سیب‌زمینی و آگار به‌جای شیرین‌کننده شکر استفاده می‌شود.

برای ساخت مارمالاد گیلاس با شکر کمتر، ابتدا می‌بایست گیلاس‌ها را شسته و بعد آن‌ها را در قطعات کوچک‌تری برش داده و درون قابلمه با آب جوش قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی حرارت کم قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گیلاس‌ها با آب جوش هم‌زمان بپزند و نرم شوند.

در مرحله بعد از آن که گیلاس‌ها نرم شدند، باید عصاره سیب‌زمینی و آگار را به آن‌ها اضافه کرد. برای این کار، می‌توان ۲ قاشق غذاخوری عصاره سیب‌زمینی را به ۱ قاشق غذاخوری آگار اضافه کرد و سپس به داخل قابلمه با گیلاس‌ها اضافه نمود.

در مرحله‌ بعد باید قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و تمامی مواد را به هم بزنید. در این هنگام، به دقت هم‌زدن مواد مهم است و نمی‌باید آن‌ها را بیش از حد به هم زده و چرب به چرب درآورده شوند. پس از حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، وقتی که مارمالاد آماده شد، باید آن را از حرارت بردارید و به یخچال منتقل کنید تا خنک شود. سپس می‌توانید آن را برای استفاده در حین وعده غذایی یا به‌عنوان طعم دهنده در غذاهای دیگر استفاده کنید.