طرز تهیه لوز پسته تبریزی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوز پسته تبریزی

لوز پسته تبریزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین تنقلات ایرانی است که در شهر تبریز تهیه می‌شود. این تنقلات در واقع شامل لوز پسته پوست‌کنده و حاصل از پخت در شکر مایع می‌باشد و یک تنقلات سنتی و خوشمزه برای افطار و نهارهای رمضانی است.

برای تهیه لوز پسته تبریزی ابتدا لوز پسته را به آرامی پوست بزنید تا پوست آن جدا شود. سپس لوز پسته‌ها را در قابلمه‌ای قرار داده و به آرامی شکر را به آن اضافه کرده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه بپزید. حین پختن، مواظب باشید که شکر و لوز پسته‌ها به آتش نزند تا لوز پسته‌ها سوخته نشوند.

پس از پخت، لوز پسته‌ها را از روی آتش بردارید و آنها را به آرامی به صفحه‌یهای سرامیکی یا سطح صاف دیگر به روی آنها بریزید تا خنک شوند. بعد از خنک شدن، لوز پسته‌های تبریزی آماده به خوردن خواهند بود. این تنقلات را می‌توانید برای میهمانی‌ها یا به عنوان دسر پایانی در میز نهار و شام مصرف کنید. طعم شیرین و خوشمزه لوز پسته‌های تبریزی حتماً همه را شگفت‌زده خواهد کرد.